Jump to content

Χρήση του Opera Mini και Internet στο PC μέσω Wind Plus Non-Stop (gwap)

Mitsos_The_Great
 Κοινοποίηση

Πιστεύετε πως το  

560 members have voted

1. 1. Πιστεύετε πως το

• Ναι, συμφέρει πάρα πολύ
      489
    • Όχι, 3,49€/μήνα είναι πολλά
      29
    • Δεν είμαι συνδρομητής WIND και δεν με ενδιαφέρει .
      42

Recommended Posts

Και εγω ποτέ δεν ξεπερασα τα 40mb.Συνήθως ειμαι στα 20-25 Mb.Μαξ εχω φτάσει στα 35mb.Η αλλαγη στην υπηρεσια απο θεμα ογκου δεν με ενοχλησε και τοσο όσο η αυξηση τιμης.
Υπογραφή....

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Προσωπικα επειδη χρησιμοποιω την υπηρεσια μονο απο το τηλέφωνο και ο μετρητής του είναι αρκετα αξιοπιστος
Υπογραφή....

Πλέον θα είσαι μόνιμα στην 3η θεση WIND.

Κακό του κεφαλιού σου, αλλά μόνη σου το ήθελες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η αληθεια ειναι οτι τωρα μου φτανουν τα 40mb, ομως μεχρι πριν 20 μερες που ημουν φανταρος ηθελα τουλαχιστον 100mb/μηνα. Οπως και να εχει, για μια ακομα φορα η wind ειναι αναξιοπιστη.

Εγώ σήμερα με πολύ προσεγμένη χρήση ξόδεψα 6mb. Και είχα συνέχεια το νου μου...

Με χρηση απο το pc ή απο το κινητο?

Υπογραφή....

Κινητό!

Σχεδόν pc βέβαια, αλλά είχα 1 ώρα αναμονή και είπα να διαβάσω τίποτα... + για τους χάρτες (google maps)... θέλει πολύ προσοχή.

edit:

Μπορώ να αλλάξω πρόγραμμα οποιαδήποτε στιγμή? Αν δω ότι δε μου φτάνουν τα mb (πχ τα έχω τελειώσει από τις 15 του μήνα) μπορώ να πάω στο επόμενο? γιατί αλλιώς πληρώνεις αντί 0,067eur/mb 0,7!

Εγώ πήρα ενα whats up για να δοκιμάσω το i-mode και πετάει. Καμιά σχέση με τις διακοπές του plus non stop. Δεν περιμένεις με τις ώρες να ανοίξει η σελίδα

Εγώ πήρα ενα whats up για να δοκιμάσω το i-mode και πετάει. Καμιά σχέση με τις διακοπές του plus non stop. Δεν περιμένεις με τις ώρες να ανοίξει η σελίδα

παιδια εγω εχω ενα samsung f400.τι πρεπει να κανω για να εχω i-mode?αυτην τη στιγμη εχω ενεργοποιημενο το my view.ειμαι εκτοσ θεματος αλλα οποισ ξερει κατι ας βοηθησει

an ekanes ethniki periagogi me vodafone otan ixes wind tha ixes pio kali taxitita

Τι να κάνω ακριβώς? Δεν κατάλαβα. Εχω ακόμα την wind

den ksero an exis dinatotita eki. epilekse to diktio tis vodafone. kane anazitisi diktiou kai pata stin vodafone den mporo na s po akribos gt den ksero ti siskevi exis

den ksero an exis dinatotita eki. epilekse to diktio tis vodafone. kane anazitisi diktiou kai pata stin vodafone den mporo na s po akribos gt den ksero ti siskevi exis

Δεν μου δίνει αυτή τη δυνατότητα

Επισκέπτης
Θα προτεινα οτι εχει να κανει με το i mode να γραφεται στο αντιστοιχο thread - καλως ή κακως εδω ειναι ΜΟΝΟ για σερφαρισμα μεσω wind.....

Θα κλειδώσω το θέμα αυτό διότι:

1) Το απεριόριστο μας τελείωσε.

2) Έστω και μη-απεριόριστο, κοστίζει πλέον 3.99 και όχι 3.49.

3) Δε νομίζω να θέλει κανείς να κατεβάζει από το PC του πλέον...

Επομένως η δημοσκόπηση δεν έχει πλέον νόημα, και η συζήτηση περί του Wind PLUS μπορεί να συνεχιστεί στο επισημασμένο θέμα.

R.I.P.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...