stefanos_79 Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 Και εγω ποτέ δεν ξεπερασα τα 40mb.Συνήθως ειμαι στα 20-25 Mb.Μαξ εχω φτάσει στα 35mb.Η αλλαγη στην υπηρεσια απο θεμα ογκου δεν με ενοχλησε και τοσο όσο η αυξηση τιμης. Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrebreton Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 πως μετράτε τα mb αξιόπιστα; το συνδέετε και με υπολογιστή ή χρήση μόνο μέσω κινητού; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 Προσωπικα επειδη χρησιμοποιω την υπηρεσια μονο απο το τηλέφωνο και ο μετρητής του είναι αρκετα αξιοπιστος Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 Πλέον θα είσαι μόνιμα στην 3η θεση WIND. Κακό του κεφαλιού σου, αλλά μόνη σου το ήθελες. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 Η αληθεια ειναι οτι τωρα μου φτανουν τα 40mb, ομως μεχρι πριν 20 μερες που ημουν φανταρος ηθελα τουλαχιστον 100mb/μηνα. Οπως και να εχει, για μια ακομα φορα η wind ειναι αναξιοπιστη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 Είναι 40.000ΚΒ. Ναι έτσι όπως ακριβως αναγράφετε στην εφαρμογή:) 40 MB = 1024 x 40 = 40.960 KB :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmavr8 Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 Εγώ σήμερα με πολύ προσεγμένη χρήση ξόδεψα 6mb. Και είχα συνέχεια το νου μου... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 Εγώ σήμερα με πολύ προσεγμένη χρήση ξόδεψα 6mb. Και είχα συνέχεια το νου μου... Με χρηση απο το pc ή απο το κινητο? Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmavr8 Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 Κινητό! Σχεδόν pc βέβαια, αλλά είχα 1 ώρα αναμονή και είπα να διαβάσω τίποτα... + για τους χάρτες (google maps)... θέλει πολύ προσοχή. edit: Μπορώ να αλλάξω πρόγραμμα οποιαδήποτε στιγμή? Αν δω ότι δε μου φτάνουν τα mb (πχ τα έχω τελειώσει από τις 15 του μήνα) μπορώ να πάω στο επόμενο? γιατί αλλιώς πληρώνεις αντί 0,067eur/mb 0,7! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Εγώ πήρα ενα whats up για να δοκιμάσω το i-mode και πετάει. Καμιά σχέση με τις διακοπές του plus non stop. Δεν περιμένεις με τις ώρες να ανοίξει η σελίδα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSIT Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Και εγω απο σημερα με i-mode και βεβαια καμια σχεση με την πατατα του wind plus. ΟΥΣΤ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Εγώ πήρα ενα whats up για να δοκιμάσω το i-mode και πετάει. Καμιά σχέση με τις διακοπές του plus non stop. Δεν περιμένεις με τις ώρες να ανοίξει η σελίδα παιδια εγω εχω ενα samsung f400.τι πρεπει να κανω για να εχω i-mode?αυτην τη στιγμη εχω ενεργοποιημενο το my view.ειμαι εκτοσ θεματος αλλα οποισ ξερει κατι ας βοηθησει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmavr8 Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=219106 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MEGASSS Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Εγώ πήρα ενα whats up για να δοκιμάσω το i-mode και πετάει. Καμιά σχέση με τις διακοπές του plus non stop. Δεν περιμένεις με τις ώρες να ανοίξει η σελίδα an ekanes ethniki periagogi me vodafone otan ixes wind tha ixes pio kali taxitita Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 an ekanes ethniki periagogi me vodafone otan ixes wind tha ixes pio kali taxititaΤι να κάνω ακριβώς? Δεν κατάλαβα. Εχω ακόμα την wind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MEGASSS Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Τι να κάνω ακριβώς? Δεν κατάλαβα. Εχω ακόμα την wind den ksero an exis dinatotita eki. epilekse to diktio tis vodafone. kane anazitisi diktiou kai pata stin vodafone den mporo na s po akribos gt den ksero ti siskevi exis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 den ksero an exis dinatotita eki. epilekse to diktio tis vodafone. kane anazitisi diktiou kai pata stin vodafone den mporo na s po akribos gt den ksero ti siskevi exis Δεν μου δίνει αυτή τη δυνατότητα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MEGASSS Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Δεν μου δίνει αυτή τη δυνατότητα xmm,:( edo stin komotini exoume afti tin dinatotita..:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. December 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2008 Θα προτεινα οτι εχει να κανει με το i mode να γραφεται στο αντιστοιχο thread - καλως ή κακως εδω ειναι ΜΟΝΟ για σερφαρισμα μεσω wind..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 Θα κλειδώσω το θέμα αυτό διότι: 1) Το απεριόριστο μας τελείωσε. 2) Έστω και μη-απεριόριστο, κοστίζει πλέον 3.99 και όχι 3.49. 3) Δε νομίζω να θέλει κανείς να κατεβάζει από το PC του πλέον... Επομένως η δημοσκόπηση δεν έχει πλέον νόημα, και η συζήτηση περί του Wind PLUS μπορεί να συνεχιστεί στο επισημασμένο θέμα. R.I.P. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts