Jump to content

Πού θα θέλατε να μένετε;

Nos 55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 270
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγω θα ηθελα να μενω :

http://www.e-spp.com/images/property_images/raw/8817_1.jpg

Δεν ξερω που ειναι, αλλα τετοια μερη υπαρχουν πολλα στην Ελλαδα!!!

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

φοβερο το ιδιοτικο νησακι kap,ολα τα λευτα ειναι!
Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool:

φοβερο το ιδιοτικο νησακι kap,ολα τα λευτα ειναι!

thanks file mou opote thes pes mou na sou doso ta kleidia :p

[sigpic][/sigpic]

I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000

thanks file mou opote thes pes mou na sou doso ta kleidia :p

Τα κλειδια του νησιου??

Εγω θελω το χρυσο κλειδι της..."πολης"!

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Δημήτρης

• 3 weeks later...

εγω μενω απεναντι απο την θαλασα και πάλι καπως ετσι θα ηθελα να μενω...

σε εναν μικρο και καπως κρυο ορμο μολις 5λεπτα απο την πόλη καπου στην Ηπειρο ..απλα ειναι μαγευτικο αισθημα το μπανιο στην θαλασσα σε απόλυτη ησυχια το πρωι πριν την δουλεια..:O

εγω μενω απεναντι απο την θαλασα και πάλι καπως ετσι θα ηθελα να μενω...

σε εναν μικρο και καπως κρυο ορμο μολις 5λεπτα απο την πόλη καπου στην Ηπειρο ..απλα ειναι μαγευτικο αισθημα το μπανιο στην θαλασσα σε απόλυτη ησυχια το πρωι πριν την δουλεια..:O

εισαι απιστευτα τυχερη...

• 4 weeks later...
καλησπερα ειμαι καινουριος θελω να με βοηθησει καποιος απο βουλγαρια,ψαχνω να νοικιασω ενα σπιτι μεσα στην Σοφια μηπως γνωριζει καποιος τιμες η καποιο site να μπω?ευχαριστω

καλησπερα ειμαι καινουριος θελω να με βοηθησει καποιος απο βουλγαρια,ψαχνω να νοικιασω ενα σπιτι μεσα στην Σοφια μηπως γνωριζει καποιος τιμες η καποιο site να μπω?ευχαριστω

Dokimase sto site thsremaxkai an den vreis ekei kati pou na se endiaferei kane ena search sto google kai 8a sou emfanisei polla grafeia gia thn Boulgaria

Δώσε στους άλλους αυτό που θέλουν να δούν,και κάντους να πιστέψουν αύτο που βλέπουν.

*Στο νησί μου... Είναι απόλαυση να ξυπνάς το πρωί, σε απόλυτη ησυχία και να κάνεις μπάνιο σε πεντακάθαρα νερά, σε άδεια παραλία... Νωρίς το πρωί λέμε:lol:

ή

*Οπουδήποτε με θάλασσα, καθαρό περιβάλλον, γύρω στους 50.000 κατοίκους και χωρίς αστικά λεωφορεία... Θέλω να πηγαίνω παντού με τα πόδια ή με αυτοκίνητο, χωρίς μποτιλιάρισμα.

:happy:

http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg

Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι...

*Στο νησί μου... Είναι απόλαυση να ξυπνάς το πρωί, σε απόλυτη ησυχία και να κάνεις μπάνιο σε πεντακάθαρα νερά, σε άδεια παραλία... Νωρίς το πρωί λέμε:lol:

ή

*Οπουδήποτε με θάλασσα, καθαρό περιβάλλον, γύρω στους 50.000 κατοίκους και χωρίς αστικά λεωφορεία... Θέλω να πηγαίνω παντού με τα πόδια ή με αυτοκίνητο, χωρίς μποτιλιάρισμα.

πέστα αγόρι μου!επαρχια και πάλι επαρχια...

Dubai :O :O :O :O :O

Δημήτρης

Σέρρες,στο χωριό μου!!Άαααααχχχχχχχχχχχ!!

Αλλά κάποια στιγμή πιστεύω θα πάω οπότε δεν ανησυχώ τόσο!

Προστατέψτε το περιβάλλον.

Μηδενική ανοχή στο παθητικό κάπνισμα!

πέστα αγόρι μου!επαρχια και πάλι επαρχια...

κοριτσι ειναι:) κι εγω το ηρακλειο δεν το αλλαζω με τιποτα,εκτος κι αν σκεφτω κατι σε εξωτερικο,αν και δυσκολο.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

ή

Σαν την Καλαμάτα δηλαδή...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τωρα εσυ το καλαματα μαλλον για αλλο λογο το ειπες;) ;) .αληθεια εγω νομιζα οτι εχει πιο πολλους κατοικους.μονο τοσους εχει?

To a luxurious hotel in Beverly Hills:p :p :p

Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους.

http://matiapouklaine.blogspot.com/

Dubai :O :O :O :O :O

Dubai θέλω κι εγώ..........

καλά αμά μείνεις σε εκείνο το ξενοδοχείο που έχεις στην photo είναι κορυφή. είσαι αρχοντας.μία πόλη, ένα ξενοδοχείο μέσα στο χρυσάφι:)

http://www.danasoft.com/vipersig.jpg

''Φιλοκαλούμεν'' τε γάρ μετ' ευτελείας και φιλοσοφούμεν άνευ μ@λ@κι@ς...

Σε μια κωμόπολη στην Αμερική, με rednecks να σουλατσάρουν και κάποιον δολοφόνο να περιμένει (καθώς οοοοοολες οι μικρές πολεις στην Αμερική που σέβονται τον εαυτό τους έχουν έναν σίριαλ κίλερ...
I see stupid people...

Dubai θέλω κι εγώ..........

καλά αμά μείνεις σε εκείνο το ξενοδοχείο που έχεις στην photo είναι κορυφή. είσαι αρχοντας.μία πόλη, ένα ξενοδοχείο μέσα στο χρυσάφι:)

Γενικα εισαι αρχοντας εκει ;)

Το ειδα αυτο το ξενοδοχειο απο κοντα(την φωτο εγω την τραβηξα) ειναι τεραστιο και ειναι φανταστικο.Δεν υπαρχουν λογια αν δεν το δεις...

Δημήτρης

οσοι λετε "επαρχια και παλι επαρχια" συμβαινουν 2 πραγματα:

1) ειστε τοπικιστές

2) δεν εχετε βγει ποτε εξω απο το χωριο σας(αντε μεχρι το διπλανο χωριο..)

η επαρχια μονο για διακοπες το καλοκαιρι και για ανω των 40χρονων ειναι.. Athens FTW!!;) ;)

οσοι λετε "επαρχια και παλι επαρχια" συμβαινουν 2 πραγματα:

1) ειστε τοπικιστές

2) δεν εχετε βγει ποτε εξω απο το χωριο σας(αντε μεχρι το διπλανο χωριο..)

η επαρχια μονο για διακοπες το καλοκαιρι και για ανω των 40χρονων ειναι.. Athens FTW!!;) ;)

Υπάρχουν και αυτοί, αλλα δέν είμαστε ολοι έτσι... Έχεις σκεφτεί οτι υπάρχουν άτομα που δέν γουστάρουν το όλο μπέρδεμα στην Αθήνα? Προτιμώ το χωριό μου. Καθαρός αέρας ruleZ. Εσύ κάτσε στην Αθήνα, και ανέπνεε το καυσαέριο σε πρώτη μετάδοση ;)

Ericsson PH388, Ericsson T29, Panasonic GD35, Panasonic GD87, Nokia 8210, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 3410, Nokia 7250i, Nokia 6100, Nokia 6510, Nokia N-Gage, Mitsubishi M341i, Sharp GX-17, Nokia 6020, Nokia E50, Nokia 6120 Classic, Nokia 5800XM, Nokia N900, Huawei Ideos X5 Pro, Acer Liquid E2, Lenovo K3 Note, Xiaomi Mi A1, Nokia 7.2, Poco F3 and counting...

Το Dubai ειναι μια πολυ καλη ιδέα.........Μες τη χλίδα!

http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg

http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com

Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν