_Alexandros_ Δημ. May 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2007 Θεσσαλονική επειδή είναι και η μάνα μου από εκεί και μου αρέσει πάρα πολύ σαν πόλη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. May 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2007 Καλαμάτα best of the best!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spash Δημ. May 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2007 cancun !!!:love: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiuMiu Δημ. May 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2007 Sto South Kensington:) Mono gia UK ontws. Genika stin Athina! Den tin allazw me tipota kai gia kanena logo!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria24 Δημ. May 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2007 Βερολινο Κωνσταντινουπολη Αλεξανδρεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2007 Αλεξανδρεια Hmathias? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. May 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2007 Σίδνεϊ!!! Μελβούρνη!!! Πραγματικά εκπληκτικές πόλεις! Αξίζει να μείνει εκεί κανείς για μια ζωή! Από Ελλάδα η πόλη π μ έχει αρέσει περισσότερο από όλες είναι η Ρόδος! Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c_arroyo Δημ. May 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2007 Μιας και είναι επίκαιρο αυτες τις μέρες, εχω να πώ πως ένα διαμέρισμα στο Monte Carlo και μια Gallardo στο γκαράζ του πολύ θα τα ήθελα :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. May 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2007 Sto Detroit!!!Amaksia kontres lefta gunaikes:D:):p;) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeCoMAY Δημ. May 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2007 Lugano,Rio de Janeiro αλλά πάνω απ΄'όλα Παρίσι. Los angeles,Frankfurt καλά είναι. Τώρα βέβαια ξεχνάω πολλές περιοχές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitra22 Δημ. May 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2007 Νομιζω οτι ενα loft στο upper east side της NY με θεα στο central park ειναι το ονειρο μου!!! Η ενα σπιτι στο beacon hill στη Boston!!! Οχι οτι θα με χαλαγε το Παρισι βεβαια....:rolleyes: Κατι απο αυτα τελοσπαντων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AV4 Δημ. May 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2007 SALONIKA gia panta enoeitai φυσικα SALONIKA ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ........ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ.........:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nino Δημ. May 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2007 Στο πιο απομακρυσμενο νησακι της Ελλαδας μας...Σε ενα μικρο σπιτι διπλα ακριβως απο την θαλασσα...Παρεα με τον κηπο μου και τους λιγοστους κατοικους της περιοχης,με τους οποιους καθημερινα θα λεω "καλημερα", θα τρωμε μαζι, οποτε μπορουμε, θα πηγαινουμε μαζι για ψαρεμα κλπ κλπ....Και το βραδυ να κοιταω ψηλα στον ουρανο και να βλεπω ολα τα αστερια κι οχι λιγα απο αυτα, επειδη τα υπολοιπα ειναι κρυμμενα απο το νεφος...Καποτε ελπιζω οτι θα πραγματοποιησω την ευχη μου αυτη......:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Παράθεση ...ευτυχής κάτοχος Μ600i...:) Κλείσε μέσα στην ψυχή σου την Ελλάδα και θα δεις να λαχταρεί κάθε είδους μεγαλείο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzzz Δημ. May 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2007 Εδώ που μένω καλά είμαι. Λίγο έξω από την Καβάλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coquitlam Δημ. May 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2007 Εδώ που μένω καλά είμαι. Λίγο έξω από την Καβάλα. Ο καλύτερος:) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzzz Δημ. May 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2007 Ο καλύτερος:) :) :) :yahoo: :up: ευχαριστώ !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakis Δημ. May 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2007 Σε ενα νησακι απο απο τα τεχνητα που εχουν φτιαξει στο Dubai...Απλα απολαυση.....!!!!!!!! Παράθεση DS Planet.gr v2.0 - Rediscover the DS GTA IV : 3 Δεκεμβρίου κοντά σας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria24 Δημ. May 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2007 Hmathias? no. Αιγυπτου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. May 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2007 Barca...Barca...Baaaarcaaa!! Barcelona 6 μήνες και τους άλλους 6 Σαλόνικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 Ρεκόρ ατμοσφαιρικής ρύπανσης Αρνητική πρωτιά της Ελλάδας στη συγκέντρωση μικροσωματιδίων στην ατμόσφαιρα, σύμφωνα με πανευρωπαϊκή έρευνα της Greenpeace. Με βάση τον αριθμό των ημερών ετησίως κατά τις οποίες ο βαθμός ρύπανσης ξεπερνά το όριο των 50 μικρογραμμαρίων ανά κυβικό μέτρο αέρα, 6 ελληνικές πόλεις βρίσκονται μέσα στην πρώτη δεκάδα. Πρώτη κατατάσσεται η Θεσσαλονίκη και δεύτερη η Αθήνα. Παράλληλα, βάσει έρευνας του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου, όσοι ασκούνται στους δρόμους έχουν τριπλάσιες πιθανότητες να πάθουν έμφραγμα ή εγκεφαλικό επεισόδιο, καθώς οι ρύποι των αυτοκινήτων επιβαρύνουν επιπλέον την καρδιά τους. Η έρευνα απέδειξε μάλιστα ότι τα καυσαέρια των βενζινοκίνητων αυτοκινήτων είναι πιο επικίνδυνα από εκείνα των πετρελαιοκίνητων. ποιότητα ζωής made in greece :whistle: Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niobi Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 καλημέρα:) χμμμ νομιζω πως η χωρα η η πολη δε μετράνε τόσο πολυ αρκεί να είναι κοντα σε θάλασα(αν οχι διπλα στο κυμα)το σπιτακι μου μικρο λιτο και απερριτο και λιακαδα πολυ και ολα να λαμπουνε:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] You are Beautiful Its True... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 καλημέρα:) χμμμ νομιζω πως η χωρα η η πολη δε μετράνε τόσο πολυ αρκεί να είναι κοντα σε θάλασα(αν οχι διπλα στο κυμα)το σπιτακι μου μικρο λιτο και απερριτο και λιακαδα πολυ και ολα να λαμπουνε:) Αν το σπιτάκι σου είναι φέτος δίπλα στο κύμα, το 2030 θα'ναι υποθαλάσσιο και θα το βλέπεις κάνοντας scuba diving :p Επίσης στην λιακάδα φαίνεται η σκόνη στον αέρα και στα έπιπλα. Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_18 Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 Πού θα θέλατε να μένετε; σιγουρα εκτος ελλαδας:) με πρωτη προτιμιση την αμερικη! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CUSTOMADE Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 New York/California Παράθεση TRUST YOUR SOLE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
123tomi_ Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 παντου θα ηθελα να ειχα πολλα χρηματα και να γυριζω τον κοσμο, 1 μηνα σε καθε περιοχη και να γνωρίζω τους ανθρωπους που ζουν σε αυτη:D:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts