Jump to content

Σχολεία: Απεργίες καθώς και γενική συζήτηση

Mitsos_The_Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιατι εσυ πιστευεις δηλαδη οτι η εκπαιδευση δεν τοσο ειναι σημαντικο θεμα????Γιατι δηλαδη και τα παιδια σου να πρεπει να πληρωνουν για να μαθουν γραμματα???Και κατι ακομα,πιστευεις οτι μονο εμας τους μαθητες ενδιαφερει το θεμα της παιδειας???Δηλαδη πχ τους γονεις σου δεν τους ενδιαφερει?

καραμελα εχει γινει.... θελετε να μαθετε γραμματα αλλα να βγει και η βαση του 10... θελετε να καταργηθουν τα επα τεε διοτι δεν τους μαθαινουν τιποτα LOL μα οτι να ναι....χωρις το 10 απλα θα ειμασταν χρονια πισω....οχι οτι δεν ειμαστε.....

• Απαντήσεις 691
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγω εχω μια μικρη απορια.Γιατι παντα πρωτοι στις καταληψεις ειναι οι μαθητες με την χειροτερη βαθμολογια;Κατι αποριες που εχω ο ατιμος!!

ΥΓ Να τωρα μου ηρθε μια ιδεα.Ρε μπας κανουν καταληψεις για να χασουν μαθηματα;Μπα δεν νομιζω......

Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου

http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

^^^δίκιο έχεις

σε άλλο φόρουμ ένας καθηγητής είχε προτείνει οι μαθητές να εκμεταλλευτούν αυτές τις καταλήψεις και να φροντίσουν για τις σχολικές υποδομές, όπως να βάψουν τα σχολεία, να κάνουν κάτι για βιβλιοθήκες και άλλα τέτοια, αντί του να ΚΛΕΒΟΥΝ υπολογιστές και να καταστρέφουν τους τοιχους...

Και κάτι άλλο που είδα στις ειδήσεις...μάλλον τα "κατάφερε" η μαριέττα...όλο και περισσότεροι γονείς στρέφονται στα ιδιωτικά δημοτικά/γυμνάσια/λύκεια ώστε τα παιδιά τους να μη χάσουν μάθημα (και για την ποιότητα βέβαια των μαθημάτων)...Ζήτω μας!!

τα λετε αυτα επειδη την εχετε περασει αυτη την ηλικια,αν ησασταν στη θεση μας θα καταλαβαινατε καλυτερα και οι ιδιοι θα επιδιωκατε τετοιες συνθηκες..

δηλαδη οταν δεν ειχατε να κανετε κατι παρακαλουσατε να ειχατε σχολειο ε?αντε καλα ..:whistle:

εσεις φανταστικοι-διαβαστεροι- μαθητες ..;)

κατι ασχετο,απουσιες παιρνουμε?

σεβομαι την ηλικια των μεγαλυτερων αλλα υπαρχουν και καποια ορια παιδια ;)

Κανονικα στις καταληψεις περνουμε αλλα ποτε δεν βαζουν!!

Οποτε οχι!!

Τα περισσοτερα σχολεια σε Βολο και Ν.Ιωνια ειναι υπο καταληψη.

Και το δικο μου μαλλον απο Τριτη.

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

μα εγώ φέτος τελείωσα και ξέρω καλά τί σημαίει 3η Λυκείου...για εξήγησε τί δεν καταλαβαίνουμε

Και ναι, εγώ τώρα που τελείωσα και πέρασα πανεπιστήμια υπήρξαν στιγμές που ευχόμουν να ήμουν πάλι 3η Λυκείου (όχι για το διάβασμα αλλά για άλλους λόγους)

Ολο και πληθαίνουν πάντως τα σχολεία που κανουν κατάληψη.. 700 σε όλη την Ελλαδα είπε τωρα το mega..

σαν μαθητη τρίτης Λυκείου δε μου αρέσει και τόσο να χάνω το μάθημα.. Όπως δεν αρέσει και σε κανέναν ο οποίος εχει κάποιους στόχους..

Δυστυχως ή ευτυχως, ετσι ειναι η αληθεια, και συμφωνω απολυτα με τις παραπανω αποψεις..Η βαση του 10 καλως μπηκε, και μην τρελαθουμε τωρα ρε παιδια, και εγω μαθητης ειμαι, θελω να χανω μαθημα, αλλά οχι με αυτους τους τροπους..Πρωτα λενε οτι θα κανουν καταληψη και μετα βρισκουν τα αιτηματα.Γιατι αραγε???Μηπως γιατι τους νοιαζει μονο το πως θα χασουν μαθημα?Λεω εγω τωρα...

τα λετε αυτα επειδη την εχετε περασει αυτη την ηλικια,αν ησασταν στη θεση μας θα καταλαβαινατε καλυτερα και οι ιδιοι θα επιδιωκατε τετοιες συνθηκες..

δηλαδη οταν δεν ειχατε να κανετε κατι παρακαλουσατε να ειχατε σχολειο ε?αντε καλα ..:whistle:

φανταστικοι μαθητες ..;)

Οχι φιλε μου δεν παρακαλουσα να παω σχολειο.Αυτο δεν σημαινει ομως οτι πηγαινα και το εκλεινα.Οταν αυριο εργαζεσαι επειδη δεν θα εχεις κεφι να πας στην εργασια σου θα πας να κανεις καταληψη στον χωρο που εργαζεσε;

αν εισαι 3η λυκειου και περιμενεις να περασεις απο αυτα που μαθαινεις στο σχολειο,καηκες..

dead angel,χαιρω πολυ κι εγω παρακαλουσα πριν το καλοκαιρι να ερθει η μερα που θα παμε σχολειο για τους κλασικους λογους,γκομενες,χορο σε κλαμπ,χαβαλε,γελιο παρεα και γενικως τετοιες <<περιπετειες>>..;)

ιοma οχι,θα παρω αδεια

εσεις φανταστικοι-διαβαστεροι- μαθητες ..;)

σεβομαι την ηλικια των μεγαλυτερων αλλα υπαρχουν και καποια ορια παιδια ;)

filke ohi apousies kanonika den mpainoun. omos pistepse epeidi oute ekai ego imoun kalo paidi sto sholeio :whistle: :zzz: tha sou po pos otan teleioseis tha katalaveis poso kako kanei mia katalipsi kai pistepse me se niotho apolita giati kai ego tote den katalavena ti mou legane oi alloi

[sigpic][/sigpic]

I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000

Αν ο καθενας ελεγε αυτο που λες τιποτα δεν θα αλλαζε πουθενα:mad: ΠΧ αν αυτο ελεγαν και οι γονεις σου η χουντα ισως να μην ειχε πεσει:mad:

Η καταληψη δεν ειναι χουντα;

αν εισαι 3η λυκειου και περιμενεις να περασεις απο αυτα που μαθαινεις στο σχολειο,καηκες..

dead angel,χαιρω πολυ κι εγω παρακαλουσα πριν το καλοκαιρι να ερθει η μερα που θα παμε σχολειο για τους κλασικους λογους,γκομενες,χορο σε κλαμπ,χαβαλε,γελιο παρεα και γενικως τετοιες <<περιπετειες>>..;)

ιοma οχι,θα παρω αδεια

Τοτε παρε αδεια και απο το σχολειο.Σταματα να πηγαινεις.Επειδη εσυ δεν θελεις να κανεις μαθημα δεν σημαινει οτι πρεπει να το επιβαλεις και στους αλλους

Mε τις καταληψης που γινονται σκευτηκατε οτι μπορει να δωσουν εντολη να μεγαλωση η σχολικη χρονια για να βγαλουν την υλη οι καθηγητες??:worry:

Σημερα στην Ξανθη τα επαλ(τεε) ειχαν καταληψη και απο την Τριτη θα κανουν και τα ενιαια.

Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool:

ιοma οχι,θα παρω αδεια

:lol: από το ψευδώνυμό μου σου φαίνομαι τύπος που πάω σε κλαμπ? Δυστυχώς, από γκόμενες νέκρα το σχολείο...μόνο για τους φίλους ήθελα...αλλά για περίμενε, το σχολείο δεν είναι και χώρος κοινωνικοποίησης?Δεν σου αρκεί δηλαδή αυτός ο λόγος εσένα?μόνο για διάβασμα θα πήγαινα?

Α, και πήγαινα σε ιδιωτικό οπότε έτρωγα 8-ωρα κάθε μέρα στη μάπα

Και μόλις μου ήρθε μια φλασιά...γιατί δεν προσθέτουμε στα αιτήματά μας να πληρωνόμαστε και εμείς? Τί παραπάνω έχουν οι δάσκαλοι? Και εμείς 7/8ώρα έχουμε, δουλειά στο σπίτι έχουμε...γιατί όχι?

@Kap ειμαι ανωρυμος ακομα για να το καταλαβω αυτο που λες ;)

@ioma πες μου..σημερα ποιος ελληνας μπορει να περασει με αξιολογο βαθμο τις πανελληνιες μεσω του σχολειου(δημοσιο παντα) και ΜΟΝΟ??

οχι δεν το σταματαω γιατι μου αρεσει κ ετσι κ γουσταρω ...

@dead angel

Και μόλις μου ήρθε μια φλασιά...γιατί δεν προσθέτουμε στα αιτήματά μας να πληρωνόμαστε και εμείς? Τί παραπάνω έχουν οι δάσκαλοι? Και εμείς 7/8ώρα έχουμε, δουλειά στο σπίτι έχουμε...γιατί όχι?
πεστα πεστα ;)

κι εγω πηγαινα σε ιδιωτικο αλλα στο δημοτικο και εκει το παραδεχομαι εμαθα πολλα............;)

(ενας λογος της καταληψης ειναι κ αυτος,γιατι να υπαρχουν καλα-ιδιωτικα και κακα σχολεια-δημοσια-?

Γιατι εσυ πιστευεις δηλαδη οτι η εκπαιδευση δεν τοσο ειναι σημαντικο θεμα????Γιατι δηλαδη και τα παιδια σου να πρεπει να πληρωνουν για να μαθουν γραμματα???Και κατι ακομα,πιστευεις οτι μονο εμας τους μαθητες ενδιαφερει το θεμα της παιδειας???Δηλαδη πχ τους γονεις σου δεν τους ενδιαφερει?

Nai sigoura tous endiaferei.Alla ksereis poio einai to thema?Kanoun 250+ sxoleia se olh thn Ellada katalhpsh alla me ekseresh 2-3 apaithseis to kathe sxoleio exei ta dika tou themata pros epilhsh.Piezoun oloi pros diaforetika metopa.Egw pisteuw pws ta sobara themata einai 5-6.Prepei na dosoume ola ta soleia pou exoun kleisei bash se auta ta 5-6 themata pou mas aforoun OLOUS!Filika panta...

Mε τις καταληψης που γινονται σκευτηκατε οτι μπορει να δωσουν εντολη να μεγαλωση η σχολικη χρονια για να βγαλουν την υλη οι καθηγητες??:worry:

Σημερα στην Ξανθη τα επαλ(τεε) ειχαν καταληψη και απο την Τριτη θα κανουν και τα ενιαια.

τα έλεγα εγώ ότι όταν θα χάσουν τις 5ήμερες, και θα κάνουν σχολείο το πάσχα να δω αν θα το ευχαριστιούνται όπως τώρα...και για κάποιον που είπε, δεν είναι υποχρεωτικές οι 5ήμερες, εξαρτάται από τη συμμετοχή δασκάλων και καθηγητών

@Kap ειμαι ανωρυμος ακομα για να το καταλαβω αυτο που λες ;)

ω ...

file den ithela se kamia periptosi na se prosvallo kai na se ipovathmiso kai an to ekana signomi. apla ego epeidi simera htipao to kefali mou ston tiho giati ekeines tis meres ekana katalipsi kai imoun st******stis kai meta otan xanaedosa kai telika perasa se sholi deuteris epilogis kai ohi ekei pou ithela katalava to lathso mou. etsi simera prospatho na enimeroso allous na min kanoun to lathos opos alloi prospathousan na milisoun se mena tote. omos xero pos kaneis telika den mporei na se meytapisei giati einai ta agria hronia ti s efivias :lol: :lol:

[sigpic][/sigpic]

I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000

Me thn eukaireia na sas pw oti emeis shmera kleisame to sxoleio mas.Mazeuthkame 26 paidia stis 4 toi prwi,phgame sto sxoleio,kai me mia ekplhktikh idea kataferame na mpoume mesa afou prwta dioksame tous fylakes.En tw metaksy enw phgainame oloi mazi stis 4 mas stamathsan kati asfalites,mas kanane elegxo stis tsantes(pou eixan otidhpote mporeite na fantasteite)alla mas eixe kopsei kai autos pou koubalage tis alysides,ta spray kai ta louketaphge me to mhxanaki 50 metra prin to sxoleio....Telika to kleisame,mazeuthkame stis 8 kai kati gyrw sta 215 paidia pou einai olo to sxoleio kai kleisthkame mesa.Bebaia eite to pisteuete eite oxi oi kathightes htan mazi mas.Erxontousan eksw apo to sxoleio,kai syzhtagame apo ta parathira.Mono h lykaina ourliaze alla poios thn akouge.Mpatsoi den mazeuthkan...To anoiksame stis 2 gia na ginoun oi ekloges kai tha to ksanakatalaboume thn Trith to prwi....:)

@ioma πες μου..σημερα ποιος ελληνας μπορει να περασει με αξιολογο βαθμο τις πανελληνιες μεσω του σχολειου(δημοσιο παντα) και ΜΟΝΟ??

οχι δεν το σταματαω γιατι μου αρεσει κ ετσι κ γουσταρω ...

Απο την απαντηση σου δικαιωνομαι ακομα μια φορα για αυτα που λεω.Δηλαδη τις καταληψεις τις κανουν οι τεμπεληδες επειδη δεν θελουν να κανουν μαθημα.Επισης θελουν να μπουν σε καποια σχολη αν ειναι δυνατον γραφοντας και 0.

@καπ φιλε μου προς θεου δεν ειπα με προσβαλες..:)

απλα το παραδεχομαι οτι δεν εχω το μυαλο και τις εμπειριες ενως 19-20+χρονου για να καταλαβω τα λαθη μου :)

απο τα λαθη μαθαινεις :)

Και εγω πιστευω οτι οι λογοι διαφερου απο σχολειο σε σχολειο.

Αλλα αυτο δεν παυει να σημαινει οτι δεν εχουν και σοβαρους λογους.

Εγω συμφωνω με τον Κωστα σε αυτο που λεει. Οτι δηλαδη εαν δεν κανεις φροντιστηριο δεν κανεις τιποτα.

Δεν περιμενω να μαθω απο το σχολειο...

Περυσι ειχα ενα καθηγητη που βασιζοταν στα φροντιστηρια.....

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

pantos emeis zitousame peran ton allon na paei strato o rouvas kai to kilikio na poulaei trigone tiropites kai ohi strogiles gia na xeroume apo pou na arhisoume.:lol:

[sigpic][/sigpic]

@ioma δεν εκανα εγω την καταληψη εγω απλα συμετειχα..πηγα κανονικα το πρωι σχολειο,οχι απο το προηγουμενο βραδυ οπως οι αλλοι..

οσον αφορα το αλλο που λες επειδη εγω κατασταλαξει στο τι θελω,αν εχεις μπονους στις πανελληνιες ετσι ειναι,τι να κανουμε ?

δειλημα : αν ειχες την επιλογη εσυ και οι συναδελφοι να πατε η οχι στην δουλεια τι θα εκανες?(θα πληρωνωσουν αν εκανες οτιδηποτε απο τα 2)

αυτο εκανε ο διευθυντης μας,καναμε προσευχη και λεει ηρθαν παιδια απο το 15μελες εκπροσοπωντας εσας για να κανετε καταληψη αν οντως ισχυει αυτο ,οποιοι θελουν να κανουν καταληψη να πανε απο δεξια,εε ολο το σχολειο μαζευτηκε δεξια(και το αντιστοιχο της πληρωμης ειναι οι απουσιες που δεν πηραμε)

edit:παντως βλεπω απο τις 2:40 διαβαζεις το θεμα αυτο και τωρα πηγες σε αλλο..

-Online: Ανάγνωση Θέματος VoIP, το μέλλον στην σταθερή τηλεφωνία @ 14:57-

τι να σημαινει αραγε αυτο ε?:whistle:

καλη συνεχεια ;)