Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 (Pre-Release)

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και είμαστε τόσο σίγουροι, οτι το πρόγραμμα θα έχει ελληνικούς χάρτες ενημερωμένους;

Γιατί απ'όσο γνωρίζω μέχρι σήμερα, μόνο η NGI έχει χάρτες τόσο ενημερωμένους....

• Απαντήσεις 3,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τι εννοείς;

Οι χάρτες δε θα είναι ενσωματωμένοι στη συσκευή;

Θα τους κατεβαζεις απο εναν server και εχω διαβασει οτι θα πρεπει να πληρωσεις αυτο ειναι σιγουρο,ξερω οτι θα εχει χαρτες λεπτομερεις με ζουμ παντου για 100+ χωρες,ποσο θα κοστιζει δεν ξερω.Επισης θα εχει και εξτρα πραγμα (οπως φωνητικες οδηγιες και πληρες navigation το οποιο στο λινκ που εδωσε παραπανω ο φιλος teobot μαθαινω θα χρεωνεται οχι μια και εξω αλλα ειτε εβδομαδιαια μηνιαια ετησια κλπ)το οποιο θα χρεωνεται εξτρα απο οτι οι χαρτες,αυριο θα σας δωσω και λινκς που τα διαβασα αυτα:).Τωρα προεγκατεστημενο θα εχει το smart2go-gate5,οποτε δεν νομιζω οι χαρτες κλπ... να ειναι ακριβοι
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

Θα τους κατεβαζεις απο εναν server και εχω διαβασει οτι θα πρεπει να πληρωσεις αυτο ειναι σιγουρο,ξερω οτι θα εχει χαρτες λεπτομερεις με ζουμ παντου για 100+ χωρες,ποσο θα κοστιζει δεν ξερω.Επισης θα εχει και εξτρα πραγμα (οπως φωνητικες οδηγιες και πληρες navigation το οποιο στο λινκ που εδωσε παραπανω ο φιλος teobot μαθαινω θα χρεωνεται οχι μια και εξω αλλα ειτε εβδομαδιαια μηνιαια ετησια κλπ)το οποιο θα χρεωνεται εξτρα απο οτι οι χαρτες,αυριο θα σας δωσω και λινκς που τα διαβασα αυτα:).Τωρα προεγκατεστημενο θα εχει το smart2go-gate5,οποτε δεν νομιζω οι χαρτες κλπ... να ειναι ακριβοι

μας βλεπω να μενουμε με αυτο που θα εχει μεσα το τηλ,απο το να το αγορασουμε και να δωσουμε και αλλα extra λεφτα δεν λεει.:confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ασχημα τα νέα μάγκες.....:(

εχει βρει κανεις micro sd 2gb??

οχι μεσο net για παραγγελια.

εχω ψαξει παντου αλλα τιποτα.

ευχαριστω!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

εχει βρει κανεις micro sd 2gb??

οχι μεσο net για παραγγελια.

εχω ψαξει παντου αλλα τιποτα.

ευχαριστω!!

Δεν νομίζω να υπάρχει...και σίγουρα δεν υπάρχει εκτός νετ.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Ρε παιδια μεγαλο και χοντρο δεν φαινεται στο βιντεο;:(

Μπαα η γιαπωνεζα που το κραταει ειναι μικροσκοπικη γι αυτο...:lol:

Johny

Μπήκε και στο ελληνικό site της nokia.

Τι να πω ....φοβερό εργαλείο !!!:rolleyes:

P.S.=κάτι που δεν μου άρεσε, είναι ότι η jack υποδοχή είναι στο πλάι.

ενα βημα ποιο κοντα μας.....

αντε να δουμε ποτε θα φυγει και το -συντομα κοντα σας-:D :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι αυτο δεν ειναι και οτι το καλυτερο

Υπερβολικο μου φαινεται αλλωστε και στην Αυστρια ξερουμε οτι για προπαραγγελιες τοσο το δινουν,μην επηρεαζεστε υπομονη

Για κοιτάτε και εδώ για όποιον ενδιαφέρετε να το έχει μέχρι τα Χριστούγεννα.

Εγώ προσανατολίζομαι μάλλον για το Πάσχα πάντως.

http://cgi.ebay.com/NOKIA-N95-NEW-AND-NO-RESERVE_W0QQitemZ270070141090QQihZ017QQcategoryZ64355QQrdZ1QQcmdZViewItem

p.a.l.m.o.s

Για κοιτάτε και εδώ για όποιον ενδιαφέρετε να το έχει μέχρι τα Χριστούγεννα.

Εγώ προσανατολίζομαι μάλλον για το Πάσχα πάντως.

http://cgi.ebay.com/NOKIA-N95-NEW-AND-NO-RESERVE_W0QQitemZ270070141090QQihZ017QQcategoryZ64355QQrdZ1QQcmdZViewItem

Κανα early prototype θα ειναι θα εδινες 750 ευρω που λεει για προτοτυπο?Αν κυκλοφορησει πληρως στην αγορα μεχρι τελη Φλεβαρη θα το χτυπησω το πασχα αλλιως το Μαη

sidoma koda sas ? auto simainei oti pote kikloforei episima ellada ?

αυτο δεν το ξερουμε standar αλλα μαλλον φλεβαρη.:)

αλλοι ειπανε και μεσα ιανουαρ.αλλα δεν νομιζω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ρε παιδια για θυμηστε μου,εχει μηχανισμο για το slide?εχει αναφερθει κατι η οχι.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

ρε παιδια για θυμηστε μου,εχει μηχανισμο για το slide?εχει αναφερθει κατι η οχι.

Απ'οτι λενε δεν εχει μηχανισμο!!! Καλυτερα για μενα αφου η συσκευη πρεπει να εχει οσο το δυνατον λιγοτερα πραματακια που να χαλανε!!!;)

Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr)

Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/

Παιδιά HELP !

Ένα φιλαράκι μου θα πάρει το Ν95 από εξωτερικό και μου είπε αν μπορουμε να μάθουμε αν θα υποστηρίζεται στο Nokia Software Updater η αναβάθμιση για τα ελληνικά ( Product Code ) ?

Πότε θα έρθει ελλάδα ?

Θα γίνεται αν το πάει σε Club Nokia ???

Παιδιά HELP !

Ένα φιλαράκι μου θα πάρει το Ν95 από εξωτερικό και μου είπε αν μπορουμε να μάθουμε αν θα υποστηρίζεται στο Nokia Software Updater η αναβάθμιση για τα ελληνικά ( Product Code ) ?

οταν βγει με το καλο θα γινει κι αυτο. υπομονη δηλαδη.

Απ'οτι λενε δεν εχει μηχανισμο!!! Καλυτερα για μενα αφου η συσκευη πρεπει να εχει οσο το δυνατον λιγοτερα πραματακια που να χαλανε!!!;)
Αυτο μενει να το δουμε στην πραξη

Παιδιά HELP !

Πότε θα έρθει ελλάδα ?

Θα γίνεται αν το πάει σε Club Nokia ???

Ελλαδα θα ερθει φλεβαρη η Μαρτη,να το παει σε Νοκια κλαμπ μονο αφου κυκλοφορησει ας ελπισουμε οτι μετα τις διακοπες(που ολοι χρειαζομαστε) θα εχουμε και αλλα νεα:)

κι ομως κακο αυτο,κριμα.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Όταν γράφεις μηχανισμό για slide,τι εννοείς; Το 6270 έχει τέτοιον μηχανισμό;

Όταν γράφεις μηχανισμό για slide,τι εννοείς; Το 6270 έχει τέτοιον μηχανισμό;

Oui, 6270-80, 5300,καποια Samsung...

Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr)

Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...