othon Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 και στο μπονους κραταει φορο Στο bonus ΔΕΝ κρατάει φόρο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 Στο bonus ΔΕΝ κρατάει φόρο! Αν θές δώσε μας ένα παράδειγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 Αν θές δώσε μας ένα παράδειγμα. Υποθέτουμε ότι στο κινητό μας δεν έχουμε ίχνος από μονάδες, άρα μηδενικό. Περνάμε μια κάρτα ανανέωσης των 10 ευρώ. το σύνολο που θα προκύψει είναι το ποσό της ανανέωσης μείον το Φ.Π.Α., δηλαδή 8.8€, συν το bonus που είναι 10 ευρώ, σύνολο 18.80€. Το τέλος καρτοκινητής το πληρώνετε μόνο για την αξία της κάρτας, όχι για την όποια προσφορά τρέχει. Νομίζω πιο σαφής δεν μπορώ να γίνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 Δεν έβαλα κάρτα αυτόν τον μήνα , αλλά τον προηγούμενο ίσχυε αυτό που έγραψα. Θα κάνω μια δοκιμή και θα επανέρθω. Πάντως δεν το λένε Φ.Π.Α το λένε τέλος κινητής τηλεφωνίας και είναι 8.93 το καθαρό και όχι 8.80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 Δεν έβαλα κάρτα αυτόν τον μήνα , αλλά τον προηγούμενο ίσχυε αυτό που έγραψα. Θα κάνω μια δοκιμή και θα επανέρθω. Πάντως δεν το λένε Φ.Π.Α το λένε τέλος κινητής τηλεφωνίας και είναι 8.93 το καθαρό και όχι 8.80 Ναι, έχεις δίκιο, μπερδεύτηκα, τέλος καρτοκινητής το λένε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel_hot Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 το frog διπλασιάζει την "πραγματική" αξία της κάρτας. Αρα στα 5 ( 4,47) δίνει 4,47 χ2 = 8,94 Αντιστοιχα και στη 10αρα... Ο vasileios έχει δίκιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 το frog διπλασιάζει την "πραγματική" αξία της κάρτας. Αρα στα 5 ( 4,47) δίνει 4,47 χ2 = 8,94 Αντιστοιχα και στη 10αρα... Ο vasileios έχει δίκιο... Επειδή τη Δευτέρα ο αριθμός μου μεταφέρεται στην Q, δεν προλαβαίνω να βάλω και άλλη κάρτα για να σας το αποδείξω. Μπορεί και να έχετε δίκιο, σε μένα πάντως μέχρι και τον προηγούμενο μήνα που ανανέωνα, πάντα μου τοποθετούσε ακέραιο bonus, δηλαδή 5 ή 10€. Αν από τότε έχει αλλάξει κάτι, δυστυχώς δεν είμαι σε θέση να το γνωρίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 Επειδή τη Δευτέρα ο αριθμός μου μεταφέρεται στην Q, δεν προλαβαίνω να βάλω και άλλη κάρτα για να σας το αποδείξω. Μπορεί και να έχετε δίκιο, σε μένα πάντως μέχρι και τον προηγούμενο μήνα που ανανέωνα, πάντα μου τοποθετούσε ακέραιο bonus, δηλαδή 5 ή 10€. Αν από τότε έχει αλλάξει κάτι, δυστυχώς δεν είμαι σε θέση να το γνωρίζω. Δεν το παρατηρησες καλα. Δεν μπορει να συμβαινει το ιδιο σε ολους εκτος απο εσενα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 Δεν το παρατηρησες καλα. Δεν μπορει να συμβαινει το ιδιο σε ολους εκτος απο εσενα. Τώρα πώς ν' αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας; Άντε, σε μία ανανέωση να μην το πρόσεξα. Από τότε που ξεκίνησε ο διπλασιασμός, έχω περάσει ένα κάρο κάρτες και πάντα το ίδιο αποτέλεσμα είχα. Μπορεί να μου έκαναν τη χάρη, επειδή είμαι συνδρομητής από την πρώτη μέρα που βγήκε το Frog, δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. Τέλος πάντων, έτσι κι αλλιώς την έκανα για Q, τώρα τι διπλασιάζει και τι όχι, πλέον εμένα προσωπικά δεν με αφορά. Δεν προσπάθησα να παραπλανήσω κανέναν, την προσωπική μου εμπειρία κατέθεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 (edited) Κάποιος συνδρομητής καρτοκινητής frog από που μπορεί να λάβει τις ρυθμίσεις για να μπει στο internet; Edited July 18, 2010 by pluss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 δεν εχει internet νομιζω το frog Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 Καλά νομίζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 Γιατί δεν το κάνεις Q, με 1€ δίνει 1500' προς Wind και Q και 100 ΜΒ Internet; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 (edited) Έχω WIND τώρα και θέλω να πάω στη frog μέσω φορητότητας. Το mobile internet το χρησιμοποιώ σπάνια. Επίσης, κανένας σχεδόν γνωστός μου δεν έχει WIND ή Q οπότε δεν μου είναι χρήσιμη η προσφορά αυτή. Επιπλέον, κάποιες περιοχές όπου πάω έχει καλύτερο σήμα η Cosmote απ' ό,τι η WIND. Ακόμη, θέλω να εκμεταλλευτώ την προσφορά του διπλασιασμού της κάρτας που προσφέρει η frog για όλο το 2010 και τέλος, δεν είναι καθόλου βολική η επέκταση υπόλοιπου της Q η οποία είναι μόλις 50 λεπτά. Edited July 18, 2010 by pluss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 Ok, τοτε καλύτερα να πας στη Frog. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian2007 Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 Καλημερα σας εχω βαλει frog εδω 2 μηνες αλλα δεν μπορω να πω οτι ειμαι απολυτα ευχαριστημενος οταν καλω σε δικτυα κινητων εκτος frog με χρεωνει υπερβολικα μονο οταν καλω σε σταθερα εντος και εκτος Ελλας οι χρεωσεις ειναι νορμαλ,εσας πως ειναι οι χρεωσεις προς κινητους αριθμους? Παράθεση Samsung Galaxy A50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 Καλημερα σας εχω βαλει frog εδω 2 μηνες αλλα δεν μπορω να πω οτι ειμαι απολυτα ευχαριστημενος οταν καλω σε δικτυα κινητων εκτος frog με χρεωνει υπερβολικα μονο οταν καλω σε σταθερα εντος και εκτος Ελλας οι χρεωσεις ειναι νορμαλ,εσας πως ειναι οι χρεωσεις προς κινητους αριθμους? γιατί φίλε μου; οι χρεώσεις είναι στανταρ... Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 Καλημερα σας εχω βαλει frog εδω 2 μηνες αλλα δεν μπορω να πω οτι ειμαι απολυτα ευχαριστημενος οταν καλω σε δικτυα κινητων εκτος frog με χρεωνει υπερβολικα μονο οταν καλω σε σταθερα εντος και εκτος Ελλας οι χρεωσεις ειναι νορμαλ,εσας πως ειναι οι χρεωσεις προς κινητους αριθμους? Έχεις στείλει το 2 στο 1312 για να γραφτείς στην προσφορά του διπλάσιου δωρεάν χρόνου στην πρώτη κάρτα κάθε μήνα? Μην ξεχνάς την πρώτη κάρτα να την βάζεις 10 ευρώ. Έτσι θα έχεις τις φτηνώτερες χρεώσεις της αγοράς οι οποίες είναι ίδιες προς όλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian2007 Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 Έχεις στείλει το 2 στο 1312 για να γραφτείς στην προσφορά του διπλάσιου δωρεάν χρόνου στην πρώτη κάρτα κάθε μήνα? Μην ξεχνάς την πρώτη κάρτα να την βάζεις 10 ευρώ. Έτσι θα έχεις τις φτηνώτερες χρεώσεις της αγοράς οι οποίες είναι ίδιες προς όλους Ναι φιλε μου το εχω κανει αυτο.Την πρωτη φορα που καλεσα σε κινιτο cosmote μιλησα περιπου 7.5 λεπτα και με χρεωσε 4.5 ευρω μετα αρχισα να βαζω καρτες αναν.των 10 ευρω και οντως διπλασιαζονταν η αξια αλλα σταδιακα με χρεωνε περισσοτερο οσπου σημερα η χρεωση ειναι περιπου 1με 1.5 ευρω το λεπτο.Κατα 99% αυτο που γινεται με τον διπλασιασμο ειναι κολπο μπορει η αξια να ειναι διπλασια αλλα η χρεωση ειναι πολλαπλασια,αφησα το 1% μονο και μονο επειδη οι κλισεις μου γινονται μονιμα απο ενα νησι του ιονιου.Προσωπικα εχω απογοητευτει και σκεφτομαι σοβαρα να αλλαξω δικτυο Παράθεση Samsung Galaxy A50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 πως είναι δυνατόν να σε χρεώνει 1-1.5 ευρώ το λεπτό ομιλίας όταν η χρέωση που λέει στο site της frog είναι 0,0036 €/δευτ . γιατί δεν παίρνεις την εξυπηρέτηση πελατών; Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 πρόσεξε μήπως από απροσεξία σου μπαίνεις σε κανένα Αλβανικό Δίκτυο αντί να είσαι στην Cosmote . Διάλεξε χειρωκίνη αναζήτηση αν είσαι κοντά στα σύνορα. Επίσης πρόσεξε μην λαμβάνεις χρεώσιμα μηνύματα από 5ψήφια νούμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian2007 Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 (edited) πρόσεξε μήπως από απροσεξία σου μπαίνεις σε κανένα Αλβανικό Δίκτυο αντί να είσαι στην Cosmote . Διάλεξε χειρωκίνη αναζήτηση αν είσαι κοντά στα σύνορα. Επίσης πρόσεξε μην λαμβάνεις χρεώσιμα μηνύματα από 5ψήφια νούμερα. Δεν λαμβανω χρεωσιμα μυνηματα αυτο στο διαβεβαιωνω,το νησι ειναι κοντα στα αλβανικα συνορα αν αυτο λεει τιποτα και στο κινητο μου το δικτυο αναγραφεται απλος ως "FROG" και μαλιστα το εχω μονιμα σε GSM και στις ρυθμισεις εκει που λεει Νetwork γραφει COSMOTE in use, και δεν ειναι με τιποτα 0.216 ευρω το λεπτο μακαρι να ηταν τοσο οσο λετε σας διαβεβαιωνω πως ειναι πολυ μεγαλυτερη η χρεωση Edited July 21, 2010 by kgian2007 Παράθεση Samsung Galaxy A50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 (edited) Δεν λαμβανω χρεωσιμα μυνηματα αυτο στο διαβεβαιωνω,το νησι ειναι κοντα στα αλβανικα συνορα αν αυτο λεει τιποτα και στο κινητο μου το δικτυο αναγραφεται απλος ως "FROG" και μαλιστα το εχω μονιμα σε GSM και στις ρυθμισεις εκει που λεει Νetwork γραφει COSMOTE in use, και δεν ειναι με τιποτα 0.216 ευρω το λεπτο μακαρι να ηταν τοσο οσο λετε σας διαβεβαιωνω πως ειναι πολυ μεγαλυτερη η χρεωση Φίλε , αν το έχεις σε αυτόματη επιλογή δικτύου είναι πιθανόν ακόμα και την ώρα που μιλάς να μπεί και να βγεί σε αλβανικό δίκτυο . Αν είσαι κοντά στα σύνορα είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ να κάνεις χειροκίνητη ρύθμιση . Ή ακόμα καλύτερα πάρε την εξυπηρέτηση πελατών και ζήτησε να σου κλείσουν το Roaming . Σίγουρα αυτό είναι το πρόβλημα σου . Edited July 21, 2010 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 Τώρα πώς ν' αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας; Άντε, σε μία ανανέωση να μην το πρόσεξα. Από τότε που ξεκίνησε ο διπλασιασμός, έχω περάσει ένα κάρο κάρτες και πάντα το ίδιο αποτέλεσμα είχα. Μπορεί να μου έκαναν τη χάρη, επειδή είμαι συνδρομητής από την πρώτη μέρα που βγήκε το Frog, δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. Τέλος πάντων, έτσι κι αλλιώς την έκανα για Q, τώρα τι διπλασιάζει και τι όχι, πλέον εμένα προσωπικά δεν με αφορά. Δεν προσπάθησα να παραπλανήσω κανέναν, την προσωπική μου εμπειρία κατέθεσα. Μολις ανανεωσα με 10€. Ειχα μεσα 4.48€ απο παλιοτερη 5αρα καρτα που ειχα βαλει. Το νεο υπολοιπο του λογαριασμου εγινε 22,19€. Αρα μπηκαν μεσα: 22,19 - 4,48 = 17,71€ Οποτε μου κρατησε φορο και απο τον διπλασιασμο (17,71/2 = 8.86€). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian2007 Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 (edited) μιλησα με την εξυπηρετηση της frog και με διαβεβαιωσαν πως δεν εμπλεκενται περιπτωση roaming ρωτησα αν μπορουν να δουν τις χρεωσεις μου και μου ειπαν οτι δεν δεν υπαρχει τετοια δυνατοτητα και με διαβεβαιωσαν πως η χρεωση ειναι 0.0036ευρω ανα δευτερολ.Μετα απο αυτα κατεληξα στο συμπερασμα οτι η FROG αρχισε να κανει αυτα που κανουν οι μεγαλες εταιριες οταν σιγα σιγα αρχιζουν να αποκτουν πολλους πελατες,ολα για το κερδος,η δικη μου αποψη ειναι οσοι νεοι θελετε να μπειτε σε δικτυο FROG προτημηστε αλλο δικτυο Edited July 22, 2010 by kgian2007 Παράθεση Samsung Galaxy A50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts