Vasileios Δημ. March 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2022 (edited) Δωρεάν απεριόριστα DAΤA για το τριήμερο. Προϋπόθεση , ανανέωση από 1/2/2022 (20/2/ γράφει στο WU) Ενεργοποίηση από 28/2 μέχρι 7/3 (Δεν φταίω εγώ , έτσι γράφει ) προφανώς εννοεί ενεργοποίηση 21/3-27/3 όπως γράφει στο WU. Το ενεργοποίησα ήδη. Edited March 21, 2022 by Vasileios 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natpass Δημ. March 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2022 5 minutes ago, Vasileios said: Δωρεάν απεριόριστα DAΤA για το τριήμερο. Προϋπόθεση , ανανέωση από 1/2/2022 (20/2/ γράφει στο WU) Ενεργοποίηση από 28/2 μέχρι 7/3 (Δεν φταίω εγώ , έτσι γράφει ) προφανώς εννοεί ενεργοποίηση 21/3-27/3 όπως γράφει στο WU. Το ενεργοποίησα ήδη. Και στο Frog απο 20/2 γράφει πως είναι η προϋπόθεση της ανανέωσης…Και όντως δε με άφησε να το ενεργοποιήσω εμένα που ειχα ανανεώσει στις 8/2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2022 (edited) σε εμένα λέει αυτό Προσπάθησα να κάνω update δεν αλλάζει όμως Edited March 21, 2022 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arjuna Δημ. March 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2022 Αναρωτιέμαι, να έσφιξαν τα γάλατα στο μαγαζί (δε βγαίνει ο λογαριασμός του ηλεκτρικού) ή μήπως χάσανε τη μπάλα (ισημερία με Ερμή ανάδρομο); 🤣🤣🤣 7 minutes ago, Vasileios said: σε εμένα λέει αυτό Προσπάθησα να κάνω update δεν αλλάζει όμως τερματισμός εφαρμογής, εκκαθάριση μνήμης και διορθώνεται το παλιό καλό "να βγούμε και να ξαναμπούμε" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. March 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2022 18 ώρες πριν, gascp said: Vodafone Giga WiFi on the spot με κάρτα. 4,95€ για 10GB το μήνα. https://www.vodafone.gr/eshop/internet-pantou-mobile-broadband/giga-wifi-on-the-spot-me-karta-sim/c-200128/ Τι Vodafone και πράσινα άλογα του λέτε ρε παιδιά? Για να είναι εδώ (What's Up και Frog), σημαίνει ότι θέλει κάλυψη/ταχύτητες δικτύου Cosmote. Τέτοια πώρωση με την κόκκινη πια? Σε λίγο θα του πείτε να κάθεται όλη μέρα να παίζει το χαζό big bang για να μαζεύει τριάντα χιλιάδες κρυστάλλους και να παίρνει 100GB το μήνα. Και να τα πάρει, να τα κάνει τι? Αφού δεν πιάνει, είναι σαν να μην τα έχει. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. March 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2022 Τι Vodafone και πράσινα άλογα του λέτε ρε παιδιά? Για να είναι εδώ (What's Up και Frog), σημαίνει ότι θέλει κάλυψη/ταχύτητες δικτύου Cosmote. Τέτοια πώρωση με την κόκκινη πια? Σε λίγο θα του πείτε να κάθεται όλη μέρα να παίζει το χαζό big bang για να μαζεύει τριάντα χιλιάδες κρυστάλλους και να παίρνει 100GB το μήνα. Και να τα πάρει, να τα κάνει τι? Αφού δεν πιάνει, είναι σαν να μην τα έχει.Μια χαρα ξερουν τι του λενε.Sent from my ZUK Z2121 using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. March 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2022 20 minutes ago, nininikos said: Μια χαρα ξερουν τι του λενε. Sent from my ZUK Z2121 using Tapatalk Από πού προκύπτει αυτό? Εγώ πάντως, μεταξύ 10GB με 8,90€ μου φουλ σήμα και 10GB με 4,95€ με αμφίβολο σήμα, προτιμώ σαφώς την πρώτη επιλογή. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. March 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2022 Από πού προκύπτει αυτό? Εγώ πάντως, μεταξύ 10GB με 8,90€ μου φουλ σήμα και 10GB με 4,95€ με αμφίβολο σήμα, προτιμώ σαφώς την πρώτη επιλογή.Αυτο το αμφίβολο σημα ειναι δικη σου εκτιμηση. Εμεις που το χρησιμοποιουμε εχουμε αλλη αποψη.Επισης μιλαμε για συμβολαιο ντατα που δεν εχει φορους κλπ. Sent from my ZUK Z2121 using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natpass Δημ. March 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2022 4 ώρες πριν, Vasileios said: σε εμένα λέει αυτό Προσπάθησα να κάνω update δεν αλλάζει όμως Σου «μπερδέψανε» τα 3 μερα απ’οτι βλέπω😜 25η πες τους ηρθε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. March 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2022 Κιού βγές από τον βάτραχο! 1 2 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. March 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2022 Πώς ενεργοποιείται η προσφορά των δωρεάν ΜΒ μέσω sms; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. March 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2022 3 minutes ago, fotisbasm said: Το εχω γραψει και παλιοτερα , ειναι τοσο δυσκολο να βαλετε την εφαρμογη frog στο κινητο σας;;;; Τι το επαναλαμβάνεις τότε; Βοηθάς σε κάτι; Στο δικό μου κινητό δεν μπαίνει... Αν ξέρει κάποιος ας μας ενημερώσει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_one Δημ. March 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2022 (edited) Με όλο τον σεβασμό, αλλά για να ρωτάμε, θα έχουμε τον λόγο μας.. 18 minutes ago, fotisbasm said: Το εχω γραψει και παλιοτερα , ειναι τοσο δυσκολο να βαλετε την εφαρμογη frog στο κινητο σας;;;; Edited March 22, 2022 by user_one Παράθεση link υπογραφής: https://myphone.gr/forum/settings/signature/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. March 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2022 Πώς ενεργοποιείται η προσφορά των δωρεάν ΜΒ μέσω sms;Σε whatsup ενεργοποιείται στέλνοντας gigask στο 1330 είτε τηλεφωνικά στο ίδιο νούμερο ακολουθώντας τις οδηγίες. Δεν ξέρω αν γίνεται και σε frog το ίδιο. Edit: Απ' ότι βλέπω στην ιστοσελίδα της Frog το ίδιο νούμερο ισχύει για ενεργοποίηση πακέτων. Οπότε λογικά ισχύει 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. March 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2022 22 minutes ago, pn1fon1 said: Σε whatsup ενεργοποιείται στέλνοντας gigask στο 1330 είτε τηλεφωνικά στο ίδιο νούμερο ακολουθώντας τις οδηγίες. Δεν ξέρω αν γίνεται και σε frog το ίδιο. Edit: Απ' ότι βλέπω στην ιστοσελίδα της Frog το ίδιο νούμερο ισχύει για ενεργοποίηση πακέτων. Οπότε λογικά ισχύει Το δοκίμασα, και δουλεύει! Ευχαριστούμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. March 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2022 Χρόνια πολλά. Λίγο πριν το δίμηνο αν βάλω την 6 εύρη από wifi greece που δίνει giga ανανεώνεται το υπόλοιπο; Και η ημερομηνία λήξης επίσης; Στάλθηκε από το RMX3085 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. March 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2022 Είναι αυτή η 6Ευρώ κάρτα από το wifigreece τρόπος να ανανεώνουμε το υπόλοιπο για άλλους 3 μήνες, άρα να πάει πιο μακρυά η φραγή εισερχομένων στο frog? Δε ξέρω, ρωτάω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andre74 Δημ. March 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2022 21 minutes ago, Pppe said: Είναι αυτή η 6Ευρώ κάρτα από το wifigreece τρόπος να ανανεώνουμε το υπόλοιπο για άλλους 3 μήνες, άρα να πάει πιο μακρυά η φραγή εισερχομένων στο frog? Δε ξέρω, ρωτάω. Χρήματα μπαίνουν κι εκεί, μετράει σαν ημερομηνία τελευταίας ανανέωσης και μένουν και κάποια σεντς υπόλοιπο στο λογαριασμό. Αλλά νομίζω πλέον είναι το ίδιο να το κάνεις κι απ την εφαρμογή, το ίδιο κοστίζει το πακέτο 6€ (απ το wifigreece εδινε και λεπτά προς Φρογκ δώρο, που νομίζω δίνονται και απ την εφαρμογή, μάλλον είναι προσωπική προσφορά). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. March 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2022 Λέω για ανανέωση άλλους 2 μήνες "παράταση" υπολοίπου Ευρώ. Το κάνει αυτή η 6Ε wifigreece πχ ακόμα και εάν φορτωθεί μετά το 2μηνο από τελευταία κάρτα και πριν το 3μηνο, αφήνωντας και λίγα Ε υπόλοιπο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. March 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2022 Παλιά θυμάμαι μπορούσες να αλλάξεις το καρότο κινητό από Wu σε frogΤώρα από ότι βλέπω κατι τέτοιο δεν ισχύειΚάνω κάπου λάθος;;;;Sent from my Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2022 (edited) στο Καρότο. Επιτρέπετε η αλλαγή από WU σε frog και αντίθετα. Στείλε ΑΛΠΑΚ στο 1314 και θα στο πεί. Χρειάζεται και δευτερο μήνυμα για την αλλαγή. Οπότε θα το επιβεβαιώσεις. Edited March 25, 2022 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. March 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2022 :) (εκ παραδρομής)ΟΚ να το δοκιμάσω, thanksΈψαξα να το βρω αλλά δεν το είδα πουθενά γραμμένοκαι το υπόλοιπο μένει ως έχει;;;; Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2022 Θα σου γράψει στο μήνυμα πόσα ευρώ θα χάσεις. Ή μηδέν ή τρία ευρώ πληρώνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. March 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2022 Τέλεια ευχαριστώ πολύΕίναι ένα wu στο συρτάρι που έχει λήξη το υπόλοιπο του θα του βάλω μια κάρτα και θα το κάνω φρογκSent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIORGOS1970 Δημ. March 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2022 Καλημέρα Γνωρίζει κάποιος αν στην εφαρμογή φρογκ μπορούμε να έχουμε πάνω από έναν αριθμό; έχω προσθέσει έναν αριθμό αλλά δεν βρίσκω τρόπο να προσθέσω τον δεύτερο αριθμό φρογκ που έχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts