Saxtus Δημ. July 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2019 25, δες εδώ: https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/pricelist.html?mtbid=7ce557a6-45e5-5de4-e053-181f12ac3db5 Παράθεση Saxtus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. July 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2019 25, δες εδώ: https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/pricelist.html?mtbid=7ce557a6-45e5-5de4-e053-181f12ac3db5 Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. July 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2019 Οποιος βαλει πρωτος δεύτερο πακετο απο αυτα τα international οπως το PAK1, ας ενημερωσει αν προστείθονται τα MB και ο χρονος ομιλιας στο προηγουμενο πακετο και απλά κανει επέκταση την ημεροηνια λήξης του. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athonas Δημ. July 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2019 Το πακέτο των 120 β/3.02 ευρω δεν εμφανίζεται πλέον. Μάλλον το σταμάτησαν.... Παρόλο που δεν εμφανίζεται στην εφαρμογή, μόλις το ενεργοποίησα με sms "60MB" στο 1330 και δίνει κανονικά 120ΜΒ για 1 μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. July 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2019 Εγώ δεν μπορώ να ανανέωσω με Paypal αυτή τη στιγμή! Κανείς άλλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2019 Αναβάθμισε την εφαρμογή της COSMOTE και μου έβγαλε μήνυμα για τα Νέα Giga Max πακέτα Τέτοια πακέτα όμως μέσα δεν βρίσκω Μήπως δεν αφορούν εμάς με το frog? Είχα ακούσει για νέα πακέτα με 10-20-40gb αλλά μήπως είναι μόνο για συμβόλαιο και καρτοσυμβολαια; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2019 Αναβάθμισε την εφαρμογή της COSMOTE και μου έβγαλε μήνυμα για τα Νέα Giga Max πακέτα Τέτοια πακέτα όμως μέσα δεν βρίσκω Μήπως δεν αφορούν εμάς με το frog? Είχα ακούσει για νέα πακέτα με 10-20-40gb αλλά μήπως είναι μόνο για συμβόλαιο και καρτοσυμβολαια; Τα giga max είναι μόνο για συμβόλαια ναι. Αρκετά οικονομικά για κάποιον που θέλει αρκετά gb. Για καρτοσυμβολαια δε γνωρίζω σίγουρα αν μπορούν να ενεργοποιηθουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. July 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2019 Μήπως εννοείς το giga month; Εμένα σε κοσμοκαρτα αυτό μου έβγαλε. Με 8.5€ 8GB αντί για 1GB. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2019 Μήπως εννοείς το giga month; Εμένα σε κοσμοκαρτα αυτό μου έβγαλε. Με 8.5€ 8GB αντί για 1GB. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Βγηκαν και giga max με διπλασιασμο των 10gb για τους επομενους 3 μηνες με 20 ευρω. Μονο συμβολαια-καρτοσυμβολαια ισχυει οχι σε frog whats up cosmocarta. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2019 Βγηκαν και giga max με διπλασιασμο των 10gb για τους επομενους 3 μηνες με 20 ευρω. Μονο συμβολαια-καρτοσυμβολαια ισχυει οχι σε frog whats up cosmocarta. Προχθές με είχαν πάρει και μου έκαναν πρόταση για αυτά τα πακέτα Μου είπαν 10Gb+10gb με 12€ Αλλά το δώρο μόνο για 3 μήνες Μετά απλά μένεις στα 10gb 12€ Εσυ τώρα αναφέρεις 10+10 με 20€; Καλά κατάλαβα; Πολύ ακριβά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2019 Προχθές με είχαν πάρει και μου έκαναν πρόταση για αυτά τα πακέτα Μου είπαν 10Gb+10gb με 12€ Αλλά το δώρο μόνο για 3 μήνες Μετά απλά μένεις στα 10gb 12€ Εσυ τώρα αναφέρεις 10+10 με 20€; Καλά κατάλαβα; Πολύ ακριβά Το κανονικο το πακετο ειναι στα 20 ευρω τα 20gb κανονικα. Απλα τωρα στις ιδιες τιμες στα διπλασιαζουν για το καλοκαιρι σαν προσφορα. Λογικα σε ειπαν στα 12 ευρω σαν προσφορα για να πας σε συμβολαιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2019 Το κανονικο το πακετο ειναι στα 20 ευρω τα 20gb κανονικα. Απλα τωρα στις ιδιες τιμες στα διπλασιαζουν για το καλοκαιρι σαν προσφορα. Λογικα σε ειπαν στα 12 ευρω σαν προσφορα για να πας σε συμβολαιο. Όχι εμένα μου έδειξαν αυτό που έχεις στην δεύτερη εικόνα 10+10 με 12€ Αλλά εάν πάω σε αυτά τα καινούργια πακέτα ´καρτοπρογραμμά´ ή σε νέα sim μόνο για Ίντερνετ Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alphaleaderr Δημ. July 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2019 οσο δελεαστικα και να ειναι τα πακετα MAX, απαιτουν συμβολαιο. Συμφωνια με τον διαολο δεν υπογραφω. Αν θελουν ας τα δωσουν και στις κάρτες και θα δουνε τα λεφτα μου. Τώρα να υπογράψω λεοντιο σύμβαση με διαφορες εκπληξεις στην συνέχεια, δεν υπαρχει ουτε μια στο μυριο. Παράθεση Current status: Galaxy S21+, Huawei Matebook 14 (2020), Mi Air 13 (2017) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. July 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2019 Προσπαθώ από χθες να ανανεώσω με PayPal αλλά μου βγάζει Invalid input. Σας έχει τύχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. July 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2019 Προσπαθώ από χθες να ανανεώσω με PayPal αλλά μου βγάζει Invalid input. Σας έχει τύχει? Υπάρχει πρόβλημα με την εφαρμογή. Μπες στο λογαριασμό σου από το site της Cosmote. Από εκεί ανανεώνει κανονικά μέσω PayPal. Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zpapant Δημ. July 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2019 Ξερει κανεις πως μπορω να κανω προληπτικα φραγη σε πενταψηφιους αριθμους που χρεωνουν ; Eυχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2019 Ξερει κανεις πως μπορω να κανω προληπτικα φραγη σε πενταψηφιους αριθμους που χρεωνουν ; Eυχαριστω. Παίρνεις τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. July 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2019 Υπάρχει πρόβλημα με την εφαρμογή. Μπες στο λογαριασμό σου από το site της Cosmote. Από εκεί ανανεώνει κανονικά μέσω PayPal. Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕυχαριστώ, μου είχε διαφύγει τελείως και ήμουν έτοιμος να πάω σε περίπτερο για κάρτα. Ανανέωσα μέσω του σαιτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zpapant Δημ. July 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2019 Παίρνεις τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση Ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos21r Δημ. July 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2019 Παιδες μια ερωτηση. Εχω στην κατοχη μου μια cosmocarta και ενα frog και το frog σε 3 μερες ληγει και χανονται λιγα ευρω που εχω μεσα. Ποιο ειναι το ελαχιστο ποσο που μπορω να βαλω με οποιοδηποτε τροπο για να ανανεωθει και να μην χαθουν αυτα τα χρηματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. July 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2019 Δοκίμασε να του στείλεις 5 ευρώ από το άλλο νούμερο. Αν δεν γίνει , η επόμενη επιλογή είναι ανανέωση με 10 ευρώ online. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIORGOS1970 Δημ. July 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2019 (edited) Παιδιά αν το βάλει κάποιος ας κάνει τον κόπο να μας ενημερώσει. Όλοι έχουμε frog και οι πιο πολλοί αρκετά giga από τα πακέτα του frog. Εγώ σε δύο μέρες θα αγοράσω πακετάκι Internet έτσι κι αλλιώς και θα το ρισκάρω γιατί είναι καλή προσφορά. Αν δεν έχει ενημερώσει κάνεις πριν θα το κάνω και θα ενημερώσω Τελικά γνωρίζει κάποιος να μας ενημερώσει εάν το πακέτο 8GB με 8,50 ευρώ συμψηφίζεται με τα "κλασσικά" πακέτα των 4,44€ ; Edited July 9, 2019 by GIORGOS1970 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. July 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2019 Τελικά γνωρίζει κάποιος να μας ενημερώσει εάν το πακέτο 8GB με 8,50 ευρώ συμψηφίζεται με τα "κλασσικά" πακέτα των 4,44€ ; Δυστυχώς δεν το έβαλα ακόμα γι αυτό και δεν ενημέρωσα. Ο μόνος λόγος, που δεν το έβαλα, είναι ότι θα με έβγαζε εκτός προγραμματισμού ο οποίος είναι να βάζω αυστηρά μια 10ευρη κάθε 2 μήνες σε αυτό το νούμερο. Έτσι λοιπόν προτίμησα τα 2gb προς το παρόν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stelth_16 Δημ. July 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2019 Τελικά γνωρίζει κάποιος να μας ενημερώσει εάν το πακέτο 8GB με 8,50 ευρώ συμψηφίζεται με τα "κλασσικά" πακέτα των 4,44€ ;Ναι. Συμψηφίζονται και λήγουν ένα μήνα μετά. Μια χαρα Sent from my F1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. July 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2019 Πέρυσι πάντως συμφηφίζονταν θυμάμαι κανονικά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts