nasos_79 Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Τι χρέωση έχει αυτό;καμία χρέωση δεν έχει,είναι δώρο.ελεγξα και το χρηματικο υπόλοιπο πριν και μετά την ενεργοποίηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 απλως αν εχω καταλαβει καλα μπορει να ενεργοποιηθει 2 φορες ως τις 4/3 και οχι ολα τα σαββατοκυριακα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 απλως αν εχω καταλαβει καλα μπορει να ενεργοποιηθει 2 φορες ως τις 4/3 και οχι ολα τα σαββατοκυριακα. Έτσι είναι. Σύμφωνα με αυτά που είδα στο σαιτ του what's up που προφανώς είναι το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Έτσι είναι. Σύμφωνα με αυτά που είδα στο σαιτ του what's up που προφανώς είναι το ίδιο.Ρώτησες πουθενά; Γιατί αν ισχύει αυτό η προσφορά δεν ισχύει για όλα τα σαββατοκύριακα μέχρι 4/3. Εγώ πιστεύω ότι αναφέρεται σε αυτό το Σαββατοκύριακο για δύο φορές. Δλδ μέχρι 2 φορές κάθε Σαββατοκύριακο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Ετσι οπως το γραφει στην εφαρμογή του wu, ενδέχεται να ισχύει κι αυτό, δεν είναι καλά διευκρινισμένο. Αλλά θεωρώ οτι φαίνεται πολύ large για δωρεάν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Αποτέλεσμα: Ποιότητα σήματος: Η ίδια ακριβώς με το συμβόλαιο, καμία διαφορά στην ταχύτητα ή την ποιότητα σήματος. Οικονομία: Έπαιξα με τις προσφορές του πρώτου εξαμήνου, αγόραζα λεπτά ομιλίας μόνο σε διπλασιασμό και το πακέτο των 4gb internet. Αποτέλεσμα. Σε έξι μήνες μέσα έχω βάλει 50€ στην κάρτα ενώ αυτήν την στιγμή έχω στην κάρτα να κάθονται 13.21€. Δηλαδή έχω δώσει 50 - 13,21 = 36.79 ευρώ. Λίγο πάνω από 6 ευρώ το μήνα. Ενώ με τα λεπτά ομιλίας και τα gb που μεταφέρονται σε κάθε ανανέωση έχω αυτήν την στιγμή υπόλοιπο 922 λεπτά προς όλους και 14 gb internet. Περιττό να πω πως αισθάνθηκα πολύ μ...κας για τα τόσα χρόνια που τα έσκαγα στις εταιρίες ενώ νιώθω απόλυτα δικαιωμένος με την επιλογή μου. Και ταυτόχρονα προσπαθώ να πείσω όλους τους γνωστούς μου να κάνουν την ίδια μετάβαση. εχω το red1 εδω και πολλα χρονια. μαλιστα το ειχα κανει με οικογενειακο πακετο στα 18€ η καθε γραμμη. επειδη ομως επισκεπτομαι 3-4 φορες το χρονο ενας μερος στην επαρχια οπου η vodafone δεν εχει καλο σημα στην περιοχη, αναζητησα και κατεληξα στο frog για να εχω μια δευτερη καρτα για να εχω internet οταν πηγαινω εκει. και μιλαω για το πακετο που με τα 4,44€ σου δινει 4gb. τωρα το red1 εχει φτασει τα 26€ με ολες τις προσαφξισεις που εχουν γινει, πραγμα που με κανει πολλες φορες να σκεπτομαι το να αλλαξω πακετο κλπ. με ολα τα παραπανω που διαβασα καταλαβαινω οτι καπου, καπως μπορει να μου κανει να γυρισω σε frog, αλλα δεν εχω ασχοληθει καθολου και δεν γνωριζω. θα ηθελα λοιπον μερικες διευκρινησεις παραπανω σχετικα. θα γραψω αυτα που εχω καταλαβει και προσθεστε η διορθωστε οπου χρειαστει. καταρχας οπως καταλαβα, μιλαμε για ενα κοστος 6€ μηνιαιως. αυτος εκνα και εγω και επελεγα το πακετο με τα data. εαν θελω και τηλεφωνια θα πρεπει να επιλεγω και πακετο τηλεωβνιας εκτος των data ?? επισης, εαν καθε μηνα ανανεωνω βαζοντας χρηματα στην καρτα, οτι υπολοιπο υπηρεσιων εχω (τηλεφωνια, data κλπ) μεταφερονται για τον επομενο μηνα ? και δεν εχω καταλαβει αυτο σχετικα με τον διπλασιασμο ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Δωρεάν είναι 2 ενεργοποιήσεις μέχρι 4/3 για τα σαββατοκύριακα καμία χρέωση δεν έχει,είναι δώρο.ελεγξα και το χρηματικο υπόλοιπο πριν και μετά την ενεργοποίηση Σας ευχαριστώ και τους 2! Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Ρώτησες πουθενά; Γιατί αν ισχύει αυτό η προσφορά δεν ισχύει για όλα τα σαββατοκύριακα μέχρι 4/3. Εγώ πιστεύω ότι αναφέρεται σε αυτό το Σαββατοκύριακο για δύο φορές. Δλδ μέχρι 2 φορές κάθε Σαββατοκύριακο. Στην εφαρμογή του what's up το είδα έγραφε ότι μπορούμε μέχρι 2 φορές όσο ισχύει η προσφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Εγώ κατάλαβα ότι ισχύει για κάθε Σαββατοκύριακο έως 4/3 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Εγώ κατάλαβα ότι ισχύει για κάθε Σαββατοκύριακο έως 4/3 . Και εγώ αυτό κατάλαβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Εγώ κατάλαβα ότι ισχύει για κάθε Σαββατοκύριακο έως 4/3 . Το τσέκαρα πάλι τώρα δεν μπορώ να ανεβάσω εικόνα να σας το δείξω αλλά λέει :η προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί μόνο 2 φορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Ειπε καποιος στο νημα των καρτοκινητών οτι δοκίμασε και 2η φορά αφού τελείωσαν τα 3 γιγα και του έδωσε άλλα 3 δωρεάν. Αρα μπορεί να εννοεί 2 καθε ΣΚ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Ειπε καποιος στο νημα των καρτοκινητών οτι δοκίμασε και 2η φορά αφού τελείωσαν τα 3 γιγα και του έδωσε άλλα 3 δωρεάν. Αρα μπορεί να εννοεί 2 καθε ΣΚ. Το σκέφτηκα και αυτό αλλά μου φαίνεται λίγο δύσκολο να ισχύει. Θα δούμε το επόμενο σκ τι θα γίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Εφαρμογή cosmote >αγορά πακέτων ίντερνετ >giga soukou(προσφορά δωρεάν μέχρι 4/3)>δες περισσότερα > η ενεργοποίηση δεύτερου πακέτου μπορεί να γίνει μόνο εάν έχει καταναλωθεί το πρώτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Χαιρετώ όλη την παρέα.Μια ερώτηση παρακαλώ.λήγει τον αλλο μήνα το συμβόλαιο μου και Θέλω να το κάνω κάρτα.Αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι να το κάνω.είμαι μεταξύ frog και what's up.Αυτό που με ενδιαφέρει είναι το ίντερνετ.Δεν μιλάω πολύ.Εάν κατάλαβα καλά στην frog εάν βάλω το πακέτο με τα 8.5 € και 5 gb μου δίνει δώρο 100 λεπτά προς όλους και 500mb δώρο Κάθε φορά; Ποια η άποψη σας; Ποιο θα επιλέγατε στην θέση μου; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 οχι. Τους πρωτους 6 μηνες της συνδεσης με καθε ανανεωση απο 10 ευρω,θα παιρνεις μπόνους 100' και 500 mb. Με τα λεφτα που μενουν καθαρα μεσα μετα απο τους φορους (8,93 για ανανεωση 10€),μπορεις να ενεργοποιεις οποιο πακετο θες,π.χ. αυτο με τα 5 γιγα που λες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Χαιρετώ όλη την παρέα.Μια ερώτηση παρακαλώ.λήγει τον αλλο μήνα το συμβόλαιο μου και Θέλω να το κάνω κάρτα.Αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι να το κάνω.είμαι μεταξύ frog και what's up.Αυτό που με ενδιαφέρει είναι το ίντερνετ.Δεν μιλάω πολύ.Εάν κατάλαβα καλά στην frog εάν βάλω το πακέτο με τα 8.5 € και 5 gb μου δίνει δώρο 100 λεπτά προς όλους και 500mb δώρο Κάθε φορά; Ποια η άποψη σας; Ποιο θα επιλέγατε στην θέση μου; Ευχαριστώ Αν δεν κάνω λαθος μαζί με τα 5gb για 25 μέρες κάνει δώρο και 2gb για 30 μέρες!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Χαιρετώ όλη την παρέα.Μια ερώτηση παρακαλώ.λήγει τον αλλο μήνα το συμβόλαιο μου και Θέλω να το κάνω κάρτα.Αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι να το κάνω.είμαι μεταξύ frog και what's up.Αυτό που με ενδιαφέρει είναι το ίντερνετ.Δεν μιλάω πολύ.Εάν κατάλαβα καλά στην frog εάν βάλω το πακέτο με τα 8.5 € και 5 gb μου δίνει δώρο 100 λεπτά προς όλους και 500mb δώρο Κάθε φορά; Ποια η άποψη σας; Ποιο θα επιλέγατε στην θέση μου; Ευχαριστώ Γεια χαρά φίλε, Εφόσον δεν μιλάς πολύ και σε ενδιαφέρουν περισσότερο τα δεδομένα, να πας σε Frog. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Για πολύ ίντερνετ, μονόδρομος ο βάτραχος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.έκλεισα στον βάτραχο! Να είστε όλοι καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alekos871 Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Πως αλλάζω πακέτο cosmokarta σε Frog; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 ΑΛΠΑΚ στο 1314,και μετά 2ο μήνυμα σύμφωνα με τις οδηγίες που θα λάβεις. Η αλλαγή κοστίζει 3€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 (edited) Ποιό data plan μπορούμε να ενεργοποιήσουμε για χρήση ΜΒ σε ολιγοήμερο ταξίδι στο εξωτερικό (εντός Ε.Ε)? Ευχαριστώ. Edited February 12, 2018 by nikiforos_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 (edited) Ποιό data plan μπορούμε να ενεργοποιήσουμε για χρήση ΜΒ σε ολιγοήμερο ταξίδι στο εξωτερικό (εντός Ε.Ε)? Ευχαριστώ. Λάθος φίλε. Μπερδεύτηκα με το νήμα του What's Up. Edited February 12, 2018 by Ilovemetal Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Ποιό data plan μπορούμε να ενεργοποιήσουμε για χρήση ΜΒ σε ολιγοήμερο ταξίδι στο εξωτερικό (εντός Ε.Ε)? Ευχαριστώ. Τα 2(4)gb με το 17317 στο 1330 δεν σου κάνουν; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts