protsimer Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Να κανω μια ερωτηση σε αυτους που ανανεωνουν μα το 60+60 τον διπλασιασμο: τα λεπτα που μενουν αν ανανεωσεις με νεο πακετο, προσθέτονται στον επομενο μηνα ή ληγουν; Sent from my iPhone using Tapatalk Ναι προστίθενται κανονικά. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Καλημέρες! Βδομάδα διπλασιασμού από σήμερα και ήθελα να σας πω το εξής. Το πακέτο 60 προς όλους ενεργοποίητε έως 4 φορές το μήνα. Στο παρελθόν είχα καταφέρει να το ενεργοποιήσω 5 φορές την μια πίσω από την άλλη. Το ίδιο έκανα και πριν από λίγο. Μπαίνω στην εφαρμογή και πατάω το πακέτο τον 60. Επιβεβαίωση πίσω και πάλι το ίδιο. Μάλλον για μερικά δευτερόλεπτα δεν προλαβαίνει την τέταρτη φορά να εξαφανίσει την επιλογή των 60 προς όλους και προλαβαίνω το πατάω άλλη μια φορά και το παίρνει κανονικά. Μετά φυσικά εξαφανίζεται η επιλογή των 60 προς όλους. Αυτό έτσι να το ξέρετε ότι γίνεται και 5 φορές. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Καλημέρες! Βδομάδα διπλασιασμού από σήμερα και ήθελα να σας πω το εξής. Το πακέτο 60 προς όλους ενεργοποίητε έως 4 φορές το μήνα. Στο παρελθόν είχα καταφέρει να το ενεργοποιήσω 5 φορές την μια πίσω από την άλλη. Το ίδιο έκανα και πριν από λίγο. Μπαίνω στην εφαρμογή και πατάω το πακέτο τον 60. Επιβεβαίωση πίσω και πάλι το ίδιο. Μάλλον για μερικά δευτερόλεπτα δεν προλαβαίνει την τέταρτη φορά να εξαφανίσει την επιλογή των 60 προς όλους και προλαβαίνω το πατάω άλλη μια φορά και το παίρνει κανονικά. Μετά φυσικά εξαφανίζεται η επιλογή των 60 προς όλους. Αυτό έτσι να το ξέρετε ότι γίνεται και 5 φορές. Υπάρχει εφαρμογή και απο που την κατεβάζω? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Υπάρχει εφαρμογή και απο που την κατεβάζω?To mycosmote φυσικά από το playstore https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.cosmote.myaccount.widget Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Ok ναι το εχω ήδη ,ευχαριστώ πολυ Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 πιστεύω ότι το λέει κομπίνα από την άποψη ότι πριν με 5€ ανανέωση online μπορούσες να βάλεις το πακέτο με τα GB τώρα δεν μπορείς εάν δεν έχεις υπόλοιπο από προηγούμενη ανανέωση + ότι ούτε και με 10€ δεν μπορείς να βάλεις 2 φορές X 2GB και σε αυτήν την περίπτωση θες παραπάνω λεφτά από τα 10€ Εγώ δηλαδή, που αυτή τη στιγμή έχω μηδενικό υπόλοιπο στον Frog αριθμό μου, αν βάλω 5 ευρώ, δεν μπορώ να αγοράσω το πακέτο των 2GB για 25 μέρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Εγώ δηλαδή, που αυτή τη στιγμή έχω μηδενικό υπόλοιπο στον Frog αριθμό μου, αν βάλω 5 ευρώ, δεν μπορώ να αγοράσω το πακέτο των 2GB για 25 μέρες;Μπορείς,4,46 είναι τα καθαρά προ φόρου,οποτε εσύ χρειάζεσαι 4.44!!! Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 (edited) Πάντως μόλις άλλαξε το vodafone international και TAZA σε 25 ημέρες έτρεξε να μην χάσει η cosmote και να αλλάξει το frog. Το μόνο που άξιζε ήταν το 4.44€ και τα 4 gb. KARTEL μεγάλο... Edited December 4, 2017 by XP130TD Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 Απαντώ μια ερώτηση που είχα κάνει Έκανα ανανέωση σε γερμανό 12 ευρώ και μου έδωσε 200 mb δώρο μόνο αλλά για ένα μήνα. Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 Έκανα ανανέωση σε γερμανό 12 ευρώ και μου έδωσε 200 mb δώρο μόνο αλλά για ένα μήνα. Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε what's up με 10 ονλαιν θα επαιρνες 2γίγα για 1 βδομάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 Σε what's up με 10 ονλαιν θα επαιρνες 2γίγα για 1 βδομάδαΚι αν ειχα cu....κι αν ειχα f2g....Μίλησε κανείς για wu; εδώ λέμε για frog. Αν ήθελα wu θα είχα. Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 Παιδιά,τι κουφό παίχτηκε!!! Έχω frog,και είχα διαθέσιμα περίπου 17gb μέχρι 17/12 Χτες έβαλα 5€ για να είμαι έτοιμος να κάνω αγορά,και τώρα μου λέει ότι τα Gb είναι διαθέσιμα για 29 μέρες,μέχρι 5/1!! Ξερετε τι παίζει; Μήπως κάνανε πίσω,πως εξηγηται αυτό; Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 Μήπως τελευταία φορά που έβαλες πακέτο δεδομένων ήταν όταν ίσχυε το 30ημερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 Μήπως τελευταία φορά που έβαλες πακέτο δεδομένων ήταν όταν ίσχυε το 30ημερο; Ναι αλλά το είχα βάλει 17 Νοεμβρίου,γι αυτό και ήταν 17 Δεκεμβρίου μέχρι χτες Άσε που από 20 Νοεμβρίου,ισχύει 25 μέρες,άρα δεν παίζει αυτό που λες Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 Παιδιά,τι κουφό παίχτηκε!!! Έχω frog,και είχα διαθέσιμα περίπου 17gb μέχρι 17/12 Χτες έβαλα 5€ για να είμαι έτοιμος να κάνω αγορά,και τώρα μου λέει ότι τα Gb είναι διαθέσιμα για 29 μέρες,μέχρι 5/1!! Ξερετε τι παίζει; Μήπως κάνανε πίσω,πως εξηγeiται αυτό; Μήπως σου έδωσε bonus ΜΒ για την 5€υρη κάρτα; Και τα πρόσθεσε/μετέφερε τα bonus MB; Έλαβες κανένα sms για bonus MB με την ανανέωσή σου με 5€; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 Μήπως σου έδωσε bonus ΜΒ για την 5€υρη κάρτα; Και τα πρόσθεσε/μετέφερε τα bonus MB; Έλαβες κανένα sms για bonus MB με την ανανέωσή σου με 5€; Αυτό πρέπει να το δω όταν βάλω την κάρτα στο κινητό,γιατί την έχω μονιμα στο ipad Αλλά και πάλι και έτσι να είναι έδωσε 29 μέρες όχι 25 Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 (edited) Αυτό πρέπει να το δω όταν βάλω την κάρτα στο κινητό,γιατί την έχω μονιμα στο ipad Αλλά και πάλι και έτσι να είναι έδωσε 29 μέρες όχι 25 Sent from my iPad using Tapatalk Pro Συγκεντρώωωωωσσσουυυυυ: Χτες έβαλες την 5€υρη....+1: 30 μέρες. Δες το κ πες μας ΑΝ δίνει bonus MB στο frog με 5€υρη: Σημαντικό ΑΝ τα μεταφέρει. Υ.Γ.> Εκτός ΑΝ δεν κατάλαβα, κ έστειλες το 17317 (αλλά ΠΩΣ; Σε iPad ? ). ΑΠΛΑ: Καρτα 5€υρη έβαλες και έγινε το +30 μέρες, έτσι; Edited December 6, 2017 by jimmiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 Αυτό πρέπει να το δω όταν βάλω την κάρτα στο κινητό,γιατί την έχω μονιμα στο ipad Αλλά και πάλι και έτσι να είναι έδωσε 29 μέρες όχι 25 Sent from my iPad using Tapatalk ProΑν είναι εντός των 6 μηνών η κάρτα μήπως πήρες δώρο mb και τα πρόσθεσε για 30 μέρες; Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 Συγκεντρώωωωωσσσουυυυυ: Χτες έβαλες την 5€υρη....+1: 30 μέρες. Δες το κ πες μας ΑΝ δίνει bonus MB στο frog με 5€υρη: Σημαντικό ΑΝ τα μεταφέρει. Υ.Γ.> Εκτός ΑΝ δεν κατάλαβα, κ έστειλες το 17317 (αλλά ΠΩΣ; Σε iPad ? ). ΑΠΛΑ: Καρτα 5€υρη έβαλες και έγινε το +30 μέρες, έτσι; Ακριβώς,δεν έστειλα κανένα μήνυμα πουθενά. Απλά έβαλα 5€ μέσω της εφαρμογής της Cosmote στο νούμερο μου Δεν έκανα τίποτε αλλο Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 Ακριβώς,δεν έστειλα κανένα μήνυμα πουθενά. Απλά έβαλα 5€ μέσω της εφαρμογής της Cosmote στο νούμερο μου Δεν έκανα τίποτε αλλο Sent from my iPad using Tapatalk Pro Case closed: http://www.frogmobile.gr/el/default.aspx?cid=18093&id=m2 Δες το sms αφού βάλεις τη sim σε κινητό από το iPad. Και τα μεταφέρει ΟΟΟΟΛΛΛΛΑΑΑ μαζί για άλλες 30 μέρες από την κάρτα έστω και 5€.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 Case closed: http://www.frogmobile.gr/el/default.aspx?cid=18093&id=m2 Δες το sms αφού βάλεις τη sim σε κινητό από το iPad. Και τα μεταφέρει ΟΟΟΟΛΛΛΛΑΑΑ μαζί για άλλες 30 μέρες από την κάρτα έστω και 5€.:p Ok thanks Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emigrant Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 (edited) Σήμερα αγόρασα 2γιγα, με 4.44. Πιρα 2γιγα. Και αργοτερα βρικα οτι μπήκε αλλα 2γιγα. https://www.dropbox.com/s/cb7rabez143aljy/Screenshot_2017-12-08-00-47-44-155_gr.cosmote.myaccount.widget.png?dl=0 Edited December 7, 2017 by emigrant Παράθεση #DONBASS #DONETSK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Σήμερα αγόρασα 2γιγα, με 4.44. Πιρα 2γιγα. Και αργοτερα βρικα οτι μπήκε αλλα 2γιγα. https://www.dropbox.com/s/cb7rabez143aljy/Screenshot_2017-12-08-00-47-44-155_gr.cosmote.myaccount.widget.png?dl=0 Εχουν διαφορετική ημερομηνια ληξης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emigrant Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 25, και 30 μερεσ bonus. Παράθεση #DONBASS #DONETSK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 μόνο 2GB σε εμένα, με δύο μέρες διαφορά απο το δικό σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts