stefanos1999 Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 500προς ολους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANOSFL22 Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Εμενα μου ηρθε πριν μια βδομαδα 200 προς ολους για 1 μηνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atux_null Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Καλημέρα σας.Γνωριζει κανείς τις ψηφιακές ευκολίες τι κωδικούς έχουν? πχ άμεση προώθηση κτλ. Έχω ένα whatsup και ένα frog και θέλω να προωθήσω τα πάντα από το ένα στο άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Δες https://www.whatsup.gr/el/proothisi-kliseon υπόψιν ότι για να λειτουργήσει η προώθηση πρέπει να έχεις λεπτά ομιλίας προς το τηλέφωνο που κάνεις την προώθηση γιατί χρεώνεσαι και εσύ την προωθημένη κλήση με βάση το πακέτο χρέωσης σου.πχ εγώ που κάνω κάποιες φορές το νούμερο της wind προώθηση στο frog μου αν απαντήσω στην προωθημένη κλήση χρεώνομαι και εγώ σαν να τηλεφωνούσα στο frog.Λογικά το ίδιο ισχύει και για τις <<εσωτερικές>> δηλαδή wu <-->frog κλήσεις της cosmote.. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Ανανέωση σήμερα σε frog ξεχασμένο για καιρό, με 5€. Μπήκε δώρο 500ΜΒ για ένα μήνα!! Νόμιζα ότι δώρο ΜΒ έπαιρνε κάποιος μόνο για ανανέωση με 10€, αλλά 500ΜΒ για 15 μέρες. Δίνουν φαίνεται σε όλους τώρα 500ΜΒ για ένα μήνα, έστω και με 5€; Μακάρι να το κρατήσουν έτσι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Ανανέωση σήμερα σε frog ξεχασμένο για καιρό, με 5€. Μπήκε δώρο 500ΜΒ για ένα μήνα!! Νόμιζα ότι δώρο ΜΒ έπαιρνε κάποιος μόνο για ανανέωση με 10€, αλλά 500ΜΒ για 15 μέρες. Δίνουν φαίνεται σε όλους τώρα 500ΜΒ για ένα μήνα, έστω και με 5€; Μακάρι να το κρατήσουν έτσι :) Αρχικά έπρεπε να είχε έρθει ενημερωτικό σμσ πρωτα για τα 500mb (στην 1η ανανέωση του μηνα) αλλά μάλλον το έκαναν πλέον σε όλους. Εμένα μου είχε έρθει τέτοιο σμσ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Αρχικά έπρεπε να είχε έρθει ενημερωτικό σμσ πρωτα για τα 500mb (στην 1η ανανέωση του μηνα) αλλά μάλλον το έκαναν πλέον σε όλους. Εμένα μου είχε έρθει τέτοιο σμσ Στο δικό μου, όντως είχε έρθει SMS πρώτα, αλλά έλεγε για τους επόμενους 3 μήνες μόνο ότι θα πάρω δώρο 500ΜΒ για ένα μήνα, με κάθε ανανέωση. Το συγκεκριμένο ήταν κλειστό εδώ και καιρό. Σήμερα το άνοιξα, δεν ήρθε κάποιο SMS, έκανα την ανανέωση και μπήκαν τα 500ΜΒ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Στο δικό μου, όντως είχε έρθει SMS πρώτα, αλλά έλεγε για τους επόμενους 3 μήνες μόνο ότι θα πάρω δώρο 500ΜΒ για ένα μήνα, με κάθε ανανέωση. Το συγκεκριμένο ήταν κλειστό εδώ και καιρό. Σήμερα το άνοιξα, δεν ήρθε κάποιο SMS, έκανα την ανανέωση και μπήκαν τα 500ΜΒ. Μάλλον τότε το γενικευσαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strategos Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Κάτσε με 10 ευρώ ανανέωση το μήνα σας δίνει 500+500 mb για ένα μήνα ή για 15 μέρες εσάς? Παράθεση nokia 3210 - nokia 3310 - nokia 3410 - nokia 3650 - nokia ngage - nokia 7610 - nokia n80 - lg ks20(windows mobile 6.1) - iPhone 3GS - iPhone 4S - LG G2 - LG G5 - Oneplus 7 Pro(8/256 GM1910) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Για ενα μηνα ειναι τα 500. Αν εισαι στους πρωτους 6 μηνες της συνδεσης δινει άλλα 500 για ενα μηνα. Σύνολο 1 γιγα.Τα 500 για 15 μερες ισχυουν σε wu/cosmokarta μονο νομιζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Αν εισαι στους πρωτους 6 μηνες της συνδεσης δινει άλλα 500 για ενα μηνα. Τους πρώτους έξι μήνες στο frog με 10€ κάρτα δίνει 1GB για ένα μήνα (όχι500 MB) + τα 500MB που παίρνουν όλοι. Σύνολο 1,5GB. ;) Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strategos Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Ωραία γιατί εγώ τώρα έχω μόνο 100' προς όλους και 500mb για 15 μέρες με την βλακεια που μου κάνανε στο Γερμανό και ενώ μου είπαν έκαναν φορητητα σε Frog, μου βάλανε και 10 ευρώ κάρτα και βρέθηκα προέκπληξεως έχω κάνει από την τρίτη το πρωί που έγινε το συμβάν αίτημα να το διορθώσουν με το λάθος τους που πήρα όλες τις ******** της cosmoκαρτας και ξημερώνει Σάββατο και τίποτα ακόμα... Μετά κράζουν όλοι την wind ενώ και οι άλλοι είναι για τα πανηγύρια! Παράθεση nokia 3210 - nokia 3310 - nokia 3410 - nokia 3650 - nokia ngage - nokia 7610 - nokia n80 - lg ks20(windows mobile 6.1) - iPhone 3GS - iPhone 4S - LG G2 - LG G5 - Oneplus 7 Pro(8/256 GM1910) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Εμένα με παλιό frog διπλασιασμού μου δίνει 500mb για 30ημερες στην 1η ανανέωση κάθε μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Εγώ όποτε ανανεώνω σε frog με διπλασιασμό δεν μου δίνει τίποτα. Χθες έβαλα 7 ευρώ σε κατάστημα cosmote και ως συνήθως δεν πήρα τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Εγώ όποτε ανανεώνω σε frog με διπλασιασμό δεν μου δίνει τίποτα. Χθες έβαλα 7 ευρώ σε κατάστημα cosmote και ως συνήθως δεν πήρα τίποτα. Μάλλον δεν έχεις λάβεις το ενημερωτικό σμσ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Μάλλον δεν έχεις λάβεις το ενημερωτικό σμσ Ποτέ δεν έχω λάβει τέτοιο SMS τόσα χρόνια που έχω το νούμερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillefs76 Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Λοιπόν. Πρέπει να ανακεφαλαιώσουμε νομίζω. Όταν κάποιος έρχεται στο Frog πρέπει να ενεργοποιήσει κάποια πράγματα. Στέλνουμε 4G στο 1333 για να ενεργοποιηθεί το 4G. Στέλνουμε MI στο 1333 για να ενεργοποιήσουμε την υπηρεσία My Internet ώστε να έχουμε πλήρη έλεγχο στα δεδομένα μας. Στέλνουμε START στο 1333 για να ενεργοποιήσουμε το ίντερνετ πακέτο Mobile Internet Day Pass για να έχουμε πρόσβαση στο ίντερνετ. Τί άλλα πακέτα πρέπει ρε παιδιά να ενεργοποιήσουμε; Μπορεί κάποιος να βοηθήσει παρακαλώ; Μπορεί να χρειάζεται και κάτι άλλο που να το ξεχνώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 WK στο 1330 για 1.500΄ προς αριθμούς FROG & 1.500 SMS προς αριθμούς FROG Για κάθε Σαββατοκύριακο, κάθε μήνα για όλο το 2017. Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 http://www.frogmobile.gr/el/default.aspx?cid=18080&id=m2 Καλεί 1317 (απλά ακούει) {Ας διαβάσουν εξαιρέσεις τα "παλιά" frog....} Και κάθε φορά που θα βάζει κάρτα 5€ (από Γερμανό σίγουρα ισχύει, δεν ξέρω απ'το app ή το cosmote.gr) θα έχει δωρεάν 600΄προς άλλα frog για 1 μήνα (με 3΄ελάχιστη χρέωση). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 H χρέωση για τις εξερχόμενες κλήσεις είναι ανα δευτερόλεπτο στα πακέτα της frog? Για πακέτα ομιλίας ~100 λεπτών και ~500ΜΒ τι πληρώνουμε; Εφαρμογή android έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 H χρέωση για τις εξερχόμενες κλήσεις είναι ανα δευτερόλεπτο στα πακέτα της frog? Για πακέτα ομιλίας ~100 λεπτών και ~500ΜΒ τι πληρώνουμε; Εφαρμογή android έχει; Για εφαρμογή θα βάλεις τη γενική "my cosmote" η οποία όμως είναι ελλιπής για frog. Δείχνει μόνο τα βασικά. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillefs76 Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 H χρέωση για τις εξερχόμενες κλήσεις είναι ανα δευτερόλεπτο στα πακέτα της frog? Για πακέτα ομιλίας ~100 λεπτών και ~500ΜΒ τι πληρώνουμε; Εφαρμογή android έχει; Όταν αγοράζεις πακέτο ομιλίας, η χρέωση είναι ανά δευτερόλεπτο. Το πακέτο 60' σου δίνει άλλα 60' προς όλους και καταναλώνονται με ελάχιστη χρέωση δευτερολέπτου. Εφαρμογή για το κινητό υπάρχει σε Ανδρόιδ καθώς και σε ιΟς αλλά όπως είπε παραπάνω ο φίλος δεν δείχνει τα πάντα διότι δεν είναι δημιουργημένη για τον Βάτραχο. Για παράδειγμα, δείχνει τα λεπτά προς όλους καθώς και τα υπόλοιπα ΜΒ, αλλά όχι τα λεπτά προς Βάτραχο τα οποία σου έχουν δοθεί ως δώρο με την ανανέωση χρόνου με κάρτα. Κατά παράξενο όμως τρόπο δείχνει τα δωρεάν λεπτά (1.500) και μηνύματα (1.500) προς Βάτραχο για τα Σαββατοκύριακα. Από την επικοινωνία μου με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μου απάντησαν πως η επισήμανσή μου έχει ήδη προωθηθεί προς αξιολόγηση και αξιοποίηση σε επόμενη αναβάθμιση της εφαρμογής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 Τα mb μπορούν να ελέγχονται και από εδω: http://myinternet.cosmote.gr/main Sent from my LEX720 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 ειναι λιγο περιεργη η κατασταση με τις προσφορες του πρωτου εξαμηνου και με την προσφορα του 1317. Ανανεωσα την 1η φορα με 5 ευρω,μου εδωσε τα 60' προς δημοφιλεις προορισμους και 500 mb τα οποια mb συμφωνα με την ιστοσελιδα τουλαχιστον το πρωτο εξαμηνο δινονται και με 5 ευρω (λέει σε κάθε ανανεωση αν δεν κανω λαθος).Τον 2ο μηνα δεν ανανεωσα,ανανεωσα τον 3ο παλι με 5 ευρω. Αυτη τη φορα δεν εδωσε τιποτα,ουτε τα 600' προς φρογκ. Υποθετω λοιπον οτι ολες τις παροχες τις παιρνεις αν ανανεωνεις ολο το 6μηνο συνεχομενα χωρις να χασεις μηνα. Και για σιγουριά οχι με 5 ευρω,αλλα με 10 καθε φορα. Για το 1317,να θελει αραγε κληση πριν καθε ανανεωση??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 Έκανα αίτηση μεταφοράς στο frog από f2g τηλεφωνικά μέσω 13897 την προηγούμενη Παρασκευή, παρέλαβα την Δευτέρα την κάρτα σιμ της κοσμοτε με ελτα κουριερ εντελώς δωρεάν αλλά μέχρι αυτή την στιγμή εξακολουθώ να είμαι στην wind. Την Πέμπτη επικοινώνησα με τη κοσμοτε για να μάθω τον λόγο καθυστέρησης και μου είπε η κοπέλα ότι για κάποιο λόγο που δεν γνωρίζουν η Wind δεν με αποδεσμεύει. Έχει τύχει σε κάποιον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts