Mark_K Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Δεν υπάρχει φοιτητικό frog. Παρά μόνο What's up. Η προσφορά των 4GB με κάτω από 5€ έπαιζε πολύ καιρό πριν, και αν και επίσημα είχε τελειώσει μέχρι τώρα λένε τα παιδιά πως συνεχίζει να λειτουργεί, και είναι για όλα τα frog. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtkar Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Δεν υπάρχει φοιτητικό frog. Παρά μόνο What's up. Η προσφορά των 4GB με κάτω από 5€ έπαιζε πολύ καιρό πριν, και αν και επίσημα είχε τελειώσει μέχρι τώρα λένε τα παιδιά πως συνεχίζει να λειτουργεί, και είναι για όλα τα frog. Αρα δεν παιζει κατι τετοιο σε φοιτητικο.Μου το εδωσαν δανεικο να το δοκιμασω και θελει να μου το πουλησουν 20€.Αρα μπορω να παρω ενα frog νεο νουμερο και να ισχυει το παλιο αυτο πακετο.αρα ζημια μονο η καρτα 5 ευρω που ενεργοποιησα . Ευχαριστω για την αμεση απαντηση Λεω και εγω φοιτητικο internet με 5 ευρω 4gb και να θελει ο αλλος να μου το δωσει !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Αρα δεν παιζει κατι τετοιο σε φοιτητικο.Μου το εδωσαν δανεικο να το δοκιμασω και θελει να μου το πουλησουν 20€.Αρα μπορω να παρω ενα frog νεο νουμερο και να ισχυει το παλιο αυτο πακετο.αρα ζημια μονο η καρτα 5 ευρω που ενεργοποιησα . Ευχαριστω για την αμεση απαντηση Λεω και εγω φοιτητικο internet με 5 ευρω 4gb και να θελει ο αλλος να μου το δωσει !! Ό,τι να΄ναι κόλπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtkar Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Δεν υπάρχει φοιτητικό frog. Παρά μόνο What's up. Η προσφορά των 4GB με κάτω από 5€ έπαιζε πολύ καιρό πριν, και αν και επίσημα είχε τελειώσει μέχρι τώρα λένε τα παιδιά πως συνεχίζει να λειτουργεί, και είναι για όλα τα frog. Δηλαδη για να καταλαβω καλα ισχυει για ολους που εχουν frog εαν στειλουν 1330 το κειμενο 17317 παιρνουν με 4,40€ 4gb??ή ισχυει για συγκεκριμενους μονο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 για όλους είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Έκανα φορητότητα απο q σε frog. Στελνω 4g στο 1333 αλλα δεν το ενεργοποιεί... Η καρτα γραφει cosmote δεν ειναι η τυπική της frog κ οταν παρέλαβα ήταν cosmokarta.ζήτησα να μου πιστωσουν 3€ για να μεταφέρω σε frog καθως αυτο ειχα παραγγείλει. Παίζει να μην υποστηρίζει η sim 4g?κ αν ναι τι κανω τωρα; Εντωμεταξύ τους ειχα ζητήσει να ειναι 4g η κάρτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Έκανα φορητότητα απο q σε frog. Στελνω 4g στο 1333 αλλα δεν το ενεργοποιεί... Η καρτα γραφει cosmote δεν ειναι η τυπική της frog κ οταν παρέλαβα ήταν cosmokarta.ζήτησα να μου πιστωσουν 3€ για να μεταφέρω σε frog καθως αυτο ειχα παραγγείλει. Παίζει να μην υποστηρίζει η sim 4g?κ αν ναι τι κανω τωρα; Εντωμεταξύ τους ειχα ζητήσει να ειναι 4g η κάρτα.. Έστειλες 4g ή 4G; Επίσης έχεις υπόλοιπο σε ευρώ μέσα τώρα; Γιατί αν δεν είχες κάτι για αυτό δεν στο στέλνει το μήνυμα. Αφού τους ζήτησες 4G sim θα σου έδωσαν πιστεύω.. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Ναι εχω υπόλοιπο. Και τα δυο έστειλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 κάνε μια επανέκκινηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Μόλις έκανα. Τα ιδια :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtkar Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Έστειλες 4g ή 4G; Επίσης έχεις υπόλοιπο σε ευρώ μέσα τώρα; Γιατί αν δεν είχες κάτι για αυτό δεν στο στέλνει το μήνυμα. Αφού τους ζήτησες 4G sim θα σου έδωσαν πιστεύω.. Εμενα επιασε μετα απο 4-5 φορες που προσπαθησα. Και εστειλα με μικρο το g και επιασε.ενω με καφαλαιο μου εβγαζε μηνυμα για μη διαθεσιμη λειτουργια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Εμενα επιασε μετα απο 4-5 φορες που προσπαθησα. Και εστειλα με μικρο το g και επιασε.ενω με καφαλαιο μου εβγαζε μηνυμα για μη διαθεσιμη λειτουργια TO AITHMA ΣOY EINAI YΠO EΠEΞEPΓAΣIA. ΘA ENHMEPΩΘEIΣ ME NEO SMS ΓIA THN EΠITYXHMENH ENEPΓOΠOIHΣH THΣ ΠPOΣBAΣHΣ ΣTO 4G/4G+ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ COSMOTE Μόλις έπιασε! Περιμένω επιβεβαίωση τώρα! https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161224/b06502fe2ec15c71e25b0f9200b5d23c.jpg ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 4g Done. ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟ 4G/4G+ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ COSMOTE! ΖΗΣΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ MOBILE INTERNET ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ME MIA 4G/4G+ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ, ΣΤΕΙΛΕ END 4G ΣΤΟ 1333 Sent from my LG-H815 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Χρόνια πολλά: http://i63.tinypic.com/x2qqyo.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Ενεργοποίησα κατά λάθος ένα πακέτο. Υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης ή τα χάνω τα 7 ευρώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Μιλα αμεσα με την κοσμοτε και αν μπορεις μη καταναλώσεις κατι απ το πακέτο Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 Το έκανα Είναι mb αλλά είχα ήδη 3.5 gb οπότε ελπίζω να καταναλωσει από εκείνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 (edited) Παιδιά θέλω μια διευκρίνηση σας παρακαλώ. Εάν κάνουμε φορητότητα αριθμού σε frog σε κατάστημα οτε ή γερμανος υπάρχει κόστος; Γνωρίζω πως η φορητότητα μέσω κλήσης στο 13897 είναι δωρεάν αλλά αυτό περιλαμβάνει courrier κτλ και μεγαλύτερη καθυστέρηση. Με ρώτησε ένας γνωστός που θέλει να μεταφερθεί σε frog και δεν θέλω να του μεταφέρω κάτι που δεν ισχύει. Edit 29/12/2016 Τελικά του ζήτησαν 5€ για την κάρτα sim από το κατάστημα που έκανε την αίτηση φορητότητας προς frog. Edited December 29, 2016 by Tasos30 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Τώρα είδα αυτό το θέμα. :rolleyes: Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε στο σχόλιο που έκανα εδώ; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7024269#post7024269 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAZSKG Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Τώρα είδα αυτό το θέμα. :rolleyes: Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε στο σχόλιο που έκανα εδώ; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7024269#post7024269 Το πακέτο έδινε 2 γιγα, αλλά τους τελευταίους 2-3 μήνες δίνει 4 γιγα με τα ίδια λεφτά. Νομίζω ότι είναι εως τελος Ιανουαρίου, αν και κάθε μήνα ανανεώνεται η προσφορά. Για το άλλο πακέτο που λες, δε γνωρίζω καθόλου. Απλά θα πρέπει να έχεις Φρογκ καρτοκινητή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 To Πακέτο των 4 GB μπορεί να ενεργοποιηθεί 2 φορές τον μήνα. Σύνολο 8GB συν 1 Με την ανανέωση από κατάστημα ή e-mail μας έκανε 9 GB to 1Gb είναι για 15 ημέρες, τα υπόλοιπα για 30 ημέρες, Δεν ξέρω αν δίνει ακόμα 1 GB . Ο μήνας είναι ημερολογιακός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos_79 Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 ανανέωσα σήμερα από γερμανο 10€ και πήρα 500MB για 15 μέρες.εκεινο που θυμάμαι από προηγούμενες φορές είναι ότι το δώρο της ανανέωσης το ενσωμάτωνε στα ήδη υπάρχοντα Mb.ετσι δεν είναι; ή θυμάμαι λάθος;αυτή τη φορά δεν έγινε.τα έχει ξεχωριστά. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Καλά θυμάσαι,έχει κανα τρίμηνο που δεν ενσωματώνεται πλέον! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 (edited) Ήθελα να μεταφέρω ένα νούμερο που έχω στο frog οπότε έκανα μια αίτηση φορητότητας προς frog σε ένα κατάστημα Γερμανός. Πέρασαν 3 εργάσιμες μέρες και ακόμα κανένα νέο (σήμερα είναι η 4η μέρα ωστόσο είναι Σάββατο). Τηλεφωνώ στον τωρινό πάροχο μου να ρωτήσω μήπως υπάρχει κόλλημα και μου απαντούν πως έχει αποδεσμεύσει το νούμερο μου (καρτοκινητό είναι τι κόλλημα θα μπορούσε να υπάρχει άλλωστε). Στη συνέχεια τηλεφωνώ στην εξυπηρέτηση πελατών του frog/cosmote και μου απαντούν πως δεν γνωρίζουν κάτι για το νούμερο μου. Τηλεφωνώ ξανά στο κατάστημα που έκανα την φορητότητα και απαντούν πως έχουν καταθέσει την αίτηση φορητότητας στο σύστημα (πως αλλιώς ο τωρινός πάροχος μου θα είχε αποδεσμεύσει το νούμερο μου) ... αλλά κάτι άλλο δεν γνωρίζουν. Το αστείο είναι πως ο κανονισμός της ΕΕΤΤ αναφέρει πως το αργότερο μέσα σε 1 εργάσιμη μέρα από την αποδοχή του αιτήματος από τον υφιστάμενο πάροχο πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η φορητότητα και στην δική μου περίπτωση πέρασε και η 2η εργάσιμη μέρα. Αυτά τα ολίγα πριν το τέλος του 2016, καλή χρονιά και καλή υπομονή να έχουμε φίλοι μου. edit 3/1/2017 Ενεργοποιήθηκε το frog με φορητότητα και εκτός του bonus που δίνει λόγω ανανέωσης 10€ σε κατάστημα οτε/γερμανός, μου έδωσε και bonus που δίνει ανά μήνα για τους πρώτους 6 μήνες με κάθε ανανέωση. 100' προς όλους, 1gb και 60 λεπτά προς ορισμένες χώρες του εξωτερικού. Edited January 3, 2017 by Tasos30 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 Έπρεπε να το κανεις τηλεφωνικά απο το site. Σε λιγοτερο απο μια μερα εγινε η φορητότητα μου. Δευτέρα εγινε η παράδοση των εγγράφων τριτη ειχα φρογκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 Και τηλεφωνικά καθυστερεί διότι μένω Θεσσαλονίκη οπότε θα έπρεπε να έρθει το κουριερ στο σπίτι με την αίτηση και τη sim, να υπογράψω την αίτηση φορητότητας, να τη στείλω πίσω ξανά με το κουριερ και να περιμένω,εν ολίγοις συνολικά θα έπαιρνε 7-8 ημέρες(άμα σκεφτείς τουλάχιστον 2 μέρες μετά την τηλεφωνική επικοινωνία+2 μέρες να σταλεί η αίτηση πίσω+χ μέρες για να ολοκληρωθεί η διαδικασία) οπότε σκέφτηκα να πάω ο ίδιος σε κατάστημα για να μπει η αίτηση στο σύστημα εκείνη τη στιγμή, κάτι που εκ των πραγμάτων δεν έγινε οπότε υφίσταμαι την καθυστέρηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts