ilka71 Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Frog είναι ο αριθμός μου. Δεν υπάρχει περίπτωση να χρησιμοποιήσω what's up, ούτε σαν 2ο. Με το frog είχα μόνο το άθλιο σήμα να υπολογίζω, με το what's up είναι και οι χρεώσεις/κλέψιμο. Λες και αυτά τα χρήματα που μεταφέραμε ΑΠΟ frog, δεν ήταν πληρωμένα. τί εννοείς με το "άθλιο σήμα της frog"? δεν έχει το κοινό με την κοσμοτε καλό σήμα; Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 (edited) Η υπηρεσία Easy Transfer παραμένει κανονικά ανάμεσα στις άλλες 2 (Cosmokarta κ WU). Χρήση του 1350 (είτε καλώντας είτε με sms 1219) από frog (για να στείλει € σε ..ή να πάρει € από .. άλλη sim Cosmote) "δε διατίθεται". Άγνωστον το γιατί. Το frog ΝΑΙ: Έχει το ίδιο (ακριβώς) σήμα με όλη την Cosmote (και Cosmokarta και WU κλπ). Edited December 1, 2016 by jimmiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 (edited) Η υπηρεσία Easy Transfer παραμένει κανονικά ανάμεσα στις άλλες 2 (Cosmokarta κ WU). Χρήση του 1350 (είτε καλώντας είτε με sms 1219) από frog (για να στείλει € σε ..ή να πάρει € από .. άλλη sim Cosmote) "δε διατίθεται". Άγνωστον το γιατί. Το frog ΝΑΙ: Έχει το ίδιο (ακριβώς) σήμα με όλη την Cosmote (και Cosmokarta και WU κλπ). Καλήμερα. Που το είδες αυτό; το ότι στο frog δεν διατίθεται η υπηρεσία. Στο site της cosmote γραφει: COSMOTE Mobile Easy Transfer για συνδρομητές Καρτοκινητής Εάν είσαι συνδρομητής Καρτοκινητής, μπορείς να ζητήσεις χρηματικό ποσό από ένα συνδρομητή Καρτοκινητού, Καρτοσυμβολαίου ή Συμβολαίου COSMOTE ή να μεταφέρεις εσύ σε ένα άλλο συνδρομητή Καρτοκινητής. Για να ζητήσεις χρήματα: Στέλνεις SMS στο 1219 , γράφοντας το ποσό, τη λέξη ΑΠΟ και τον αριθμό COSMOTE από τον οποίο ζητάς τη μεταφορά. Για παράδειγμα, αν θέλεις να ζητήσεις 5€ από τον συνδρομητή 69XXXXXXXX, στείλε στο 1219 το μήνυμα: 5 ΑΠΟ 69XXXXXXXX Για να μεταφέρεις χρήματα: Στέλνεις SMS στο 1219 , γράφοντας το ποσό, τη λέξη ΣΤΟ και τον αριθμό COSMOTE στον οποίο επιθυμείς να στείλεις το χρηματικό ποσό. Για παράδειγμα, αν θέλεις να ζητήσεις 5€ από τον συνδρομητή 69XXXXXXXX, στείλε στο 1219 το μήνυμα: 5 ΣΤΟ 69XXXXXXXX Τα ποσά που μπορείς να ζητήσεις είναι 2€, 5€ ή 10€ από συνδρομητή Καρτοκινητού COSMOTE ή 5€, 10€, 15€, 20€ και 30€ από συνδρομητή ΚαρτοΣυμβολαίου ή Συμβολαίου COSMOTE. Το ποσό που μπορείς να μεταφέρεις είναι: 2€, 5€ & 10€ Ο συνδρομητής από τον οποίο ζητάς να σου στείλει το χρηματικό ποσό ή στέλνεις εσύ ποσό, θα ενημερωθεί με SMS. Αν επιλέξει να πραγματοποιήσει τη μεταφορά του ποσού που ζήτησες, τότε θα λάβεις και εσύ ενημερωτικό μήνυμα, με την ανανέωση του υπολοίπου σου Κάθε Καρτοκινητό, μπορεί να πραγματοποιήσει έως 4 μεταφορές ανά ημερολογιακό μήνα Τα ποσά που μπορείς να μεταφέρεις σε άλλο συνδρομητή καρτοκινητής είναι 2€, 5€ & 10€ Ο συνδρομητής Καρτοκινητής μπορείς να γίνει αποδέκτης ποσού έως 4 μεταφορές ανά ημερολογιακό μήνα και να μεταφέρει αντίστοιχα έως 4 μεταφορές ανά ημερολογιακό μήνα Η μεταφορά χρηματικού ποσού από συνδρομητή Συμβολαίου COSMOTE λογίζεται σαν τυπική ανανέωση χρόνου ομιλίας ενώ η μεταφορά χρηματικού ποσού από συνδρομητή καρτοκινητής COSMOTE ή Καρτοσυμβολαιου θεωρείται μεταφορά χρηματικού υπολοίπου και όχι ανανέωση χρόνου ομιλίας και συνεπώς δεν αποδίδονται τα όποια προνόμια συνδέονται με την ανανέωση χρόνου ομιλίας Εναλλακτικά, μπορείς να πραγματοποιήσεις τη μεταφορά καλώντας στο 1350, με επίσκεψη σε ένα κατάστημα του Δικτύου COSMOTE ή on line μέσω του My COSMOTE. Μπορείς επίσης να κατεβάσεις από το κινητό σου το My COSMOTE App για να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία. Edited December 1, 2016 by fotisk13 Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Καλήμερα. Που το είδες αυτό; το ότι στο frog δεν διατίθεται η υπηρεσία. Κάντο (1350 κλήση ή 1219 sms) να δεις. Άσε τι λέει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 (edited) Φορητότητα και σε 3 εργάσιμες πας όπου θέλεις ;) Αυτό ακριβώς. :) Εγω μέχρι πρότινος (σε wu οχι σε φρογκ) ανανέωνα στο δικό μου για να παρω μπόνους/reload & να ανανεώσω το χρόνο ισχύος και έστελνα τάλιρα στων γονιών μου που θέλουν μόνο ομιλία. Αρα είναι χρήσιμο σε πολλούς. +1 Κάτι παρόμοιο έκανα κι εγώ. @ilka71 Πραγματικά, τόσο χάλια σήμα είχα χρόνια να δω... Σαν να έχω feature phone.. Αυτό το 3g/H της 1 μπάρας, που πανεύκολα γίνεται Edge 2 στις 5 μπάρες είναι καθημερινό φαινόμενο... Για 4g ούτε λόγος. Και το ελέγχω σε συσκευή με 2 κάρτες, που "αντίπαλης" εταιρείας έχει "καρφωμένο" 4g 4-5 μπάρες. Ευτυχώς που μετρούσε ταχύτητες και κάλυψη σε παλιότερη διαφήμιση... :rolleyes: Edited December 1, 2016 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 αλλο πραγμα το "αντιπαλης εταιρειας" ομως παιδια κι αλλο το "αλλο πακετο", ο ικα απαντησε για διαφορες εντος ιδιας εταιρειας/διαφορετικου πακετου που δεν πιστευω οτι ισχυουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Κάντο (1350 κλήση ή 1219 sms) να δεις. Άσε τι λέει. Έχεις δίκιο φίλε, τώρα το δοκίμασα και δεν γίνετε. Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 αλλο πραγμα το "αντιπαλης εταιρειας" ομως παιδια κι αλλο το "αλλο πακετο", ο ικα απαντησε για διαφορες εντος ιδιας εταιρειας/διαφορετικου πακετου που δεν πιστευω οτι ισχυουν Έχω και what's up αριθμό και εκεί χάλια είναι. :lol: Απορώ πού έχετε καλό σήμα. P.S.: Οι κάρτες είναι καινούριες. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Έχω και what's up αριθμό και εκεί χάλια είναι. :lol: Απορώ πού έχετε καλό σήμα. P.S.: Οι κάρτες είναι καινούριες. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161201/65751a2c602b25401dd6d1ecb7f0d477.jpg Αν γνωρίζεις από Θεσσαλονίκη είναι Αλεξανδρείας και Δελφών σε στενά μέσα σε μαγαζί!! Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161201/65751a2c602b25401dd6d1ecb7f0d477.jpg Αν γνωρίζεις από Θεσσαλονίκη είναι Αλεξανδρείας και Δελφών σε στενά μέσα σε μαγαζί!! Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Άρα, Θεσσαλονίκη έχει μόνο καλό σήμα! Γιατί Αθήνα, όχι σε στενά, όχι σε πυκνοκατοικημένη περιοχή, ******* σήμα έχει. :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Σε όποιον πάροχο και να είσαι, πάντα υπάρχουν σημεία που δεν πιάνει καλά. Καλό είναι ωστόσο να κοιτάμε την συνολική εικόνα και να μην γενικεύουμε. Για παράδειγμα η Αθήνα είναι τεράστια, και αν πεις ότι δεν έχει καλό σήμα μάλλον θα είναι άτοπο. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overmaster Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 (edited) Σε όποιον πάροχο και να είσαι, πάντα υπάρχουν σημεία που δεν πιάνει καλά. Καλό είναι ωστόσο να κοιτάμε την συνολική εικόνα και να μην γενικεύουμε. Για παράδειγμα η Αθήνα είναι τεράστια, και αν πεις ότι δεν έχει καλό σήμα μάλλον θα είναι άτοπο. Sent from my XT1562 το ίδιο ισχύει και για τη Θεσσαλονίκη. Edited December 1, 2016 by Mark_K Όχι συγκρίσεις έχουμε πει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Άρα, Θεσσαλονίκη έχει μόνο καλό σήμα! Γιατί Αθήνα, όχι σε στενά, όχι σε πυκνοκατοικημένη περιοχή, ******* σήμα έχει. :lol: Έχω βαρέσει και 146mbps download, 45 upload στα Ιωάννινα με wu. Που σημαίνει ότι έπιασα σχεδόν τα πρότυπα του lte cat4 που είναι 150/50. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Παιδιά θα παρακαλέσω να μείνουμε στα του Frog. Η σύγκριση του δικτύου της Cosmote με άλλα δίκτυα είναι off topic. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161201/65751a2c602b25401dd6d1ecb7f0d477.jpg Αν γνωρίζεις από Θεσσαλονίκη είναι Αλεξανδρείας και Δελφών σε στενά μέσα σε μαγαζί!! Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εκεί σε ένα κλειστό κομμωτήριο έχει micro η cosmote γι'αυτό και έχεις τέτοιες ταχύτητες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Εκεί σε ένα κλειστό κομμωτήριο έχει micro η cosmote γι'αυτό και έχεις τέτοιες ταχύτητες. Δεν είναι κακό !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Έχω βαρέσει και 146mbps download, 45 upload στα Ιωάννινα με wu. Που σημαίνει ότι έπιασα σχεδόν τα πρότυπα του lte cat4 που είναι 150/50. Καλά λέω για Β. Ελλάδα είναι η cosmote! :lol: P.S.: Sorry, Mark_K, τελευταίο ήταν... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chtrig Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Παιδιά, μια ερώτηση, Αναφέρει στην προσφορά free weekend: http://www.frogmobile.gr/el/default.aspx?cid=18094&id=m2 "Δεν μπορούν να συμμετέχουν στη προσφορά: Συνδρομητές που είναι εγγεγραμμένοι στη προσφορά του 2σιου χρόνου ομιλίας στη 1η ανανέωση κάθε μήνα. Συνδρομητές που είναι εγγεγραμμένοι στη προσφορά των 300΄ προς όλους στις δύο πρώτες ανανεώσεις 10€ κάθε μήνα." Αν πάρω ένα καινούριο νούμερο τώρα μπορώ να εγγραφώ σε κάποια από τις 2 προσφορές που αναφέρει με κάποιον τρόπο ή δεν είναι πλέον διαθέσιμες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Το FROG σου υπενθυμίζει! Κάνε ανανέωση με 10Ε έως το τέλος του μήνα για να έχεις δωρεάν 1GB & 100 λεπτά προς όλους & 60 προς δημοφιλείς διεθνείς προορισμούς. Μου ήρθε χθες αυτό το μήνυμα. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Παιδιά, μια ερώτηση, Αναφέρει στην προσφορά free weekend: http://www.frogmobile.gr/el/default.aspx?cid=18094&id=m2 "Δεν μπορούν να συμμετέχουν στη προσφορά: Συνδρομητές που είναι εγγεγραμμένοι στη προσφορά του 2σιου χρόνου ομιλίας στη 1η ανανέωση κάθε μήνα. Συνδρομητές που είναι εγγεγραμμένοι στη προσφορά των 300΄ προς όλους στις δύο πρώτες ανανεώσεις 10€ κάθε μήνα." Αν πάρω ένα καινούριο νούμερο τώρα μπορώ να εγγραφώ σε κάποια από τις 2 προσφορές που αναφέρει με κάποιον τρόπο ή δεν είναι πλέον διαθέσιμες; Δεν είναι πλέον διαθέσιμες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Αναφέρει στην προσφορά free weekend: http://www.frogmobile.gr/el/default.aspx?cid=18094&id=m2 "Δεν μπορούν να συμμετέχουν στη προσφορά: Συνδρομητές που είναι εγγεγραμμένοι στη προσφορά του 2σιου χρόνου ομιλίας στη 1η ανανέωση κάθε μήνα. Συνδρομητές που είναι εγγεγραμμένοι στη προσφορά των 300΄ προς όλους στις δύο πρώτες ανανεώσεις 10€ κάθε μήνα." Εγώ έχω το διπλασιασμό χρόνου και έβαλα και την προσφορά free weekend. Μετά από τις 3 ή 4 προσπάθειες, αλλά τελικά μπήκε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Εγώ έχω το διπλασιασμό χρόνου και έβαλα και την προσφορά free weekend. Μετά από τις 3 ή 4 προσπάθειες, αλλά τελικά μπήκε!! Μπορεί να μην το γράφει στην προσφορά Weekend, αλλά (από άλλη προσφορά του frog): http://i66.tinypic.com/fu8jup.jpg Για δες την επόμενη φορά που θα βάλει κάρτα, την διπλασιάζει ή όχι;:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overmaster Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Πριν λίγο και για κανα 10λεπτο δεν είχα καθόλου ίντερνετ, ξερει κανείς τίποτα για βλάβη της κοσμοτε; Θεσσαλονίκη είμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeovani Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 2 πράγματα παιδιά: Ισχύει καθόλου το 60+60 αυτό το διάστημα? Ποια εφαρμογή πρέπει να κατεβάσω ώστε να βλέπω ενεργοποιημένα πακέτα και υπόλοιπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Μπορεί να μην το γράφει στην προσφορά Weekend, αλλά (από άλλη προσφορά του frog): http://i66.tinypic.com/fu8jup.jpg Για δες την επόμενη φορά που θα βάλει κάρτα, την διπλασιάζει ή όχι;:) Λες να έχασα το διπλασιασμό; Ελπίζω πως όχι. Κάποια άλλη στιγμή που είχα πάει να ενεργοποιήσω κάποια άλλη προσφορά, με είχε ειδοποιήσει ότι θα χαθεί η υπάρχουσα! Τι να πω... Όλα είναι πιθανά. Θα ξέρω στην επόμενη ανανέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts