bbbb Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Μάλλον το στείλανε σε όλους τους συνδρομητές ή σε όσους κάναμε την αλλαγή σε frog μέσα στον μήνα γιατί ήρθε και σε μένα. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overmaster Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Μάλλον το στείλανε σε όλους τους συνδρομητές ή σε όσους κάναμε την αλλαγή σε frog μέσα στον μήνα γιατί ήρθε και σε μένα. σε ολους το στελνουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katoomis Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Μπορεί ο αριθμός από το frog καρτοκινητο μου να προστεθεί στον "My cosmoste" λογαριασμό μου ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Αν ο αριθμός σου ενεργοποιήθηκε σαν frog , δεν μπορεί, ακόμα και αν μεταφερθει σε άλλο πακέτο. Αν προηγουμένως ήταν άλλο πακέτο καρτοκινητής cosmote , μπορεί . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Είσαι σίγουρος; Απέκτησα πρόσφατα (πρίν καμιά βδομάδα) αριθμό frog και προστέθηκε κανονικά στο my Cosmote. Στάλθηκε από το "κτήνος" V10 Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 Μακάρι να άλλαξε Παρεπιπτόντως από σήμερα η υπηρεσία easy transfer σταμάτησε σε Frog Δεν στέλνει χρήματα δεν γνωρίζω αν λαμβάνει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YAziDis Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Εγινε update το my cosmote app το οποιο ελεγε στην περιγραφη οτι μπορεις πλεον να ενεργοποιεις πακετα για τα καρτοκινητα, αλλα σε Frog δυστυχως δε λειτουργει. Σε whats up μπορεις, σε frog οχι Παράθεση Πολλοί από τους αποτυχημένους της ζωής είναι άνθρωποι οι οποίοι δεν συνειδητοποίησαν πόσο κοντά ήταν στην επιτυχία όταν τα παράτησαν Thomas Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Παρεπιπτόντως από σήμερα η υπηρεσία easy transfer σταμάτησε σε Frog Δεν στέλνει χρήματα δεν γνωρίζω αν λαμβάνει . Επιβεβαιώνω κι εγώ. Μάλλον ήρθε η ώρα να φύγουμε από cosmote.... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Επιβεβαιώνω κι εγώ. Μάλλον ήρθε η ώρα να φύγουμε από cosmote.... ΝΑΙ: "Η υπηρεσία δε διατίθεται στο πρόγραμμά σας..." για Easy Transfer από frog. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 ΝΑΙ: "Η υπηρεσία δε διατίθεται στο πρόγραμμά σας..." για Easy Transfer από frog. Frog είναι ο αριθμός μου. Δεν υπάρχει περίπτωση να χρησιμοποιήσω what's up, ούτε σαν 2ο. Με το frog είχα μόνο το άθλιο σήμα να υπολογίζω, με το what's up είναι και οι χρεώσεις/κλέψιμο. Λες και αυτά τα χρήματα που μεταφέραμε ΑΠΟ frog, δεν ήταν πληρωμένα. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Κάλεσα στην εξυπηρέτηση πελατών (1299). Η κοπέλα που δεν είχε καμμία ενημέρωση μετά από ολιγόλεπτη αναμονή με ενημέρωσε ότι η υπηρεσία καταργήθηκε. Όταν τις ζήτησα την ημερομηνία της σχετικής ανακοίνωσης δεν είχε τίποτα να πει , παρά το ότι "προφανώς" θα έρθει sms σε όλους μας, και ότι η σχετικά σελίδα στο http://www.frogmobile.gr ( διαδρομή -τιμοκατάλογος- easytransfer ) είναι ξεχασμένη. Απορώ πως μία τέτοια μεγάλη εταιρεία καταργεί υπηρεσίες - έτσι απλά - χωρίς ενημέρωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 (edited) Ειχε γραφτεί εδώ πριν μήνες για κατάργηση. Δεν θυμάμαι αλλά νομίζω οτι το είχες γράψει εσύ Βασίλειε,ότι είχε ανακοινώσει στους συνεργάτες της η cosmote περί της χρεώσης των 3 ευρώ για την αλλαγή σε φρογκ από κοσμοκάρτα/wu και κατάργησης του easy transfer για το φρογκ. Το πρώτο εφαρμόστηκε σχεδόν άμεσα τότε. Τώρα προφανώς ήρθε και η ώρα για το 2ο. Και για τα 2 πάντως δεν υπήρχε επίσημη ανακοίνωση. Edited November 30, 2016 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Ειχε γραφτεί εδώ πριν μήνες για κατάργηση. Δεν θυμάμαι αλλά νομίζω οτι το είχες γράψει εσύ Βασίλειε,ότι είχε ανακοινώσει στους συνεργάτες της η cosmote περί της χρεώσης των 3 ευρώ για την αλλαγή σε φρογκ από κοσμοκάρτα/wu και κατάργησης του easy transfer για το φρογκ. Το πρώτο εφαρμόστηκε σχεδόν άμεσα τότε. Τώρα προφανώς ήρθε και η ώρα για το 2ο. Και για τα 2 πάντως δεν υπήρχε επίσημη ανακοίνωση. Αν λες ότι να είχε γραφτεί του τύπου: "Από το Φλεβάρη θα πάει 6€ η min κάρτα-ανανέωση", να το'πε κάποιος από μας, ίσως. Δεν είναι και δύσκολο να προβλέψει κάποιος τις κινήσεις των εταιρείων αν έχει στο μυαλό του: α) τον "κακό" σκοπό (ΟΚ: Κάποιοι θα πούνε προκατάληψη μέχρις αποδείξεως του εναντίων)...Ως τότε...ΟΚ. Ζήσε Μάη μου (του 2016!!! :lol: χαχα) β) την "ακολουθία" κινήσεών τους (στο περίπου, έτσι; για ξεκάρφωμα!!) ΟΚ. Από την εταιρεία δεν είχε ειπωθεί (ούτε γραφτεί για "ενημέρωση συνεργατών της") εδώ στο myphone. Παρακολουθώ όλα τα posts στην καρτοκινητή και δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Ήταν ξαφνική κίνηση που δεν ξέρω και πως δικαιολογείται, ΑΝ δε συνδυάζεται με κόψιμο όλων των Easy Transfer της ΑΠΟ και ΠΡΟΣ όλα τα είδη καρτοκινητών της (δλδ και Cosmokarta και WU) , καθώς για τα frog 2xπλασιασμού δεν ίσχυε ποτέ, ΚΑΙ τα λεφτά που βάζεις στο frog είναι όπως όλων των άλλων. Πάντως, εγώ , σα να το "διαισθάνθηκα" νωρίς, την "έκανα" από το άλλο (όχι το frog): http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6991910#post6991910 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katoomis Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Μέσω PayPal πως μπορώ να βάλω χρήματα? Δεν βλέπω κάτι στο site. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Μέσω PayPal πως μπορώ να βάλω χρήματα? Δεν βλέπω κάτι στο site. απο το app cosmote ή τη σελιδα cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overmaster Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Δηλαδή, για να καταλάβω, τόσο σημαντική είναι η μεταφορά χρημάτων, που θα φύγετε για άλλη εταιρία; Δηλαδή, πόσο συχνά κάνετε μεταφορά χρημάτων; Βασικά, προς τα που θα πάτε; Το μοναδικό αντίστοιχο του φρογκ ειναι η Κιού, η οποία ποτέ δεν έκανε μεταφορά υπολοίπων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 για ανανέωση με paypal https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_pageLabel=T91 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Αν λες ότι να είχε γραφτεί του τύπου: "Από το Φλεβάρη θα πάει 6€ η min κάρτα-ανανέωση", να το'πε κάποιος από μας, ίσως. Δεν είναι και δύσκολο να προβλέψει κάποιος τις κινήσεις των εταιρείων αν έχει στο μυαλό του: α) τον "κακό" σκοπό (ΟΚ: Κάποιοι θα πούνε προκατάληψη μέχρις αποδείξεως του εναντίων)...Ως τότε...ΟΚ. Ζήσε Μάη μου (του 2016!!! :lol: χαχα) β) την "ακολουθία" κινήσεών τους (στο περίπου, έτσι; για ξεκάρφωμα!!) ΟΚ. Από την εταιρεία δεν είχε ειπωθεί (ούτε γραφτεί για "ενημέρωση συνεργατών της") εδώ στο myphone. Παρακολουθώ όλα τα posts στην καρτοκινητή και δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Ήταν ξαφνική κίνηση που δεν ξέρω και πως δικαιολογείται, ΑΝ δε συνδυάζεται με κόψιμο όλων των Easy Transfer της ΑΠΟ και ΠΡΟΣ όλα τα είδη καρτοκινητών της (δλδ και Cosmokarta και WU) , καθώς για τα frog 2xπλασιασμού δεν ίσχυε ποτέ, ΚΑΙ τα λεφτά που βάζεις στο frog είναι όπως όλων των άλλων. Πάντως, εγώ , σα να το "διαισθάνθηκα" νωρίς, την "έκανα" από το άλλο (όχι το frog): http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6991910#post6991910 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6589578#post6589578 θυμομουν μαλλον αυτο (δεν το εχει γραψει ο Βασίλης) αλλά αναφέρεται μόνο στη χρεωση αλλαγής. Μαλλον θα μπέρδεψα το οτι οι παλιοι του φρογκ (με διπλασιασμό ή 300') δεν μπορούσαν να κανουν μεταφορά. Τώρα τα υπόλοιπα που γράφεις δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6589578#post6589578 θυμομουν μαλλον αυτο (δεν το εχει γραψει ο Βασίλης) αλλά αναφέρεται μόνο στη χρεωση αλλαγής. Μαλλον θα μπέρδεψα το οτι οι παλιοι του φρογκ (με διπλασιασμό ή 300') δεν μπορούσαν να κανουν μεταφορά. Τώρα τα υπόλοιπα που γράφεις δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχουν. Δεν είναι και απαραίτητο να μπορούν να το "κάνουν" όλοι αυτό: Δεν είναι και δύσκολο να προβλέψει κάποιος τις κινήσεις των εταιρείων αν έχει στο μυαλό του: α) τον "κακό" σκοπό (ΟΚ: Κάποιοι θα πούνε προκατάληψη μέχρις αποδείξεως του εναντίων)...Ως τότε...ΟΚ. Ζήσε Μάη μου (του 2016!!! :lol: χαχα) β) την "ακολουθία" κινήσεών τους (στο περίπου, έτσι; για ξεκάρφωμα!!) ΟΚ. Η συντριπτική πλειοψηφία τα βρίσκουν (και τα "παίρνουν") όπως τους έρχονται.:lol: Είναι οι τέλειοι πελάτες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Δηλαδή, για να καταλάβω, τόσο σημαντική είναι η μεταφορά χρημάτων, που θα φύγετε για άλλη εταιρία; Δηλαδή, πόσο συχνά κάνετε μεταφορά χρημάτων; Βασικά, προς τα που θα πάτε; Το μοναδικό αντίστοιχο του φρογκ ειναι η Κιού, η οποία ποτέ δεν έκανε μεταφορά υπολοίπων... Ναι, είναι. Και δεν υπάρχει μόνο η q. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overmaster Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Ναι, είναι. Και δεν υπάρχει μόνο η q. Φορητότητα και σε 3 εργάσιμες πας όπου θέλεις ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Δηλαδή, για να καταλάβω, τόσο σημαντική είναι η μεταφορά χρημάτων, που θα φύγετε για άλλη εταιρία; Δηλαδή, πόσο συχνά κάνετε μεταφορά χρημάτων; Βασικά, προς τα που θα πάτε; Το μοναδικό αντίστοιχο του φρογκ ειναι η Κιού, η οποία ποτέ δεν έκανε μεταφορά υπολοίπων... Βασικά και εγώ διαβάζω όλα αυτά τα posts και έχω την ίδια απορία. Προσωπικά ποτέ δεν τη χρησιμοποίησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Εγω μέχρι πρότινος (σε wu οχι σε φρογκ) ανανέωνα στο δικό μου για να παρω μπόνους/reload & να ανανεώσω το χρόνο ισχύος και έστελνα τάλιρα στων γονιών μου που θέλουν μόνο ομιλία. Αρα είναι χρήσιμο σε πολλούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LG1 Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Εγω μέχρι πρότινος (σε wu οχι σε φρογκ) ανανέωνα στο δικό μου για να παρω μπόνους/reload & να ανανεώσω το χρόνο ισχύος και έστελνα τάλιρα στων γονιών μου που θέλουν μόνο ομιλία. Αρα είναι χρήσιμο σε πολλούς. Ξερεις αν καταργηθηκε κ στο wu που εχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Καλώντας το 1350 απο whatsup η υπηρεσία φαίνεται να υπάρχει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts