Vasileios Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 (edited) Απλά στείλε 4G στο 1333 και θα ανοίξει το 4G όπως έγραψα και πιο πάνω κανένας Germanos και καμμία cosmote δεν αντικαθιστούν κάρτες FROG . Τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών για αντικατάσταση ( παλιάς κάρτας που Γεννήθηκε FROG )αν χρειαστεί. Edited August 2, 2015 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Τα έχω κάνει όλα αυτά αλλά 4g γιοκ Άρα το μόνο που μένει είναι η αντικατάσταση της σιμ με τηλεφ. στην εξυπηρέτηση πελατών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 (edited) Την αντικατάσταση με twinsim στην έκαναν αφού το είχες μετατρέψει σε frog από άλλο πακέτο; Γιατί εμένα ένας στο γερμανό μου είπε ότι δεν γίνεται αν πλέον έχει γίνει frog.Μήπως έπεσα σε άσχετο υπάλληλο; ΤΟ θέμα έχει ως εξής : όταν ήταν άλλο πακέτο πριν 5 -6 μηνες είχα κάνει αντικατάταση . η κάρτα που μου είχαν δώσει με την αντικατάσταση ήταν κοσμοτέ . Μετά έκανα την αλλαγή σε frog .Πρόσφατα μου έδωσε ένας φίλος ένα 4g usb flash και χρειάστηκε να κάνω πάλι αντικατάσταση για να έχω δυο κάρτες για τα τηλ και για το 4g usb flash πήγα και έγινε κανονικά αντικατασταση και το πακέτο ήταν frog ... οταν την εκανα σε twinsim Edited August 2, 2015 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetica Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 α) Θέλω να κρατήσω τον αριθμό μου β) Frog Διπλασιασμού δεν ξαναβρίσκω άμα φύγω. γ) Είναι πολύ πιο εύκολο να βρείς ένα κοφτάκι και να κόψεις την κάρτα στο μέγεθος που επιθυμείς. Να επισημάνω επίσης ότι FROG κάρτα δεν βρίσκεις πουθενά αν την χάσεις. Μια φορά την έχασα και πήγα σε 6 καταστήματα και δεν μπορούσαν να την αλλάξουν. Ούτε οι νέες SIM που φέρουν το σήμα whats-up- cosmokarta- frog είναι συμβατές. Σε τρία καταστήματα προσπάθησαν. Λύση έδωσε η εξυπηρέτηση πελατών με COURIER X2 δηλαδή το πρώτο courier έφερε λάθος κάρτα .... Συνολικός χρόνος ανάκτησης χαμένης κάρτας 14 ημέρες...φρίκη. Συγγνώμη, τι πάει να πει δεν είναι συμβατές οι κάρτες που φέρουν το σήμα frog? Συμβατές με τι? Δηλαδή αν φθαρεί η sim της frog και πρέπει να την αλλάξει τι κάνει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 ΤΟ Η θέμα έχει ως εξής : όταν ήταν άλλο πακέτο πριν 5 -6 μηνες είχα κάνει αντικατάταση . η κάρτα που μου είχαν δώσει με την αντικατάσταση ήταν κοσμοτέ . Μετά έκανα την αλλαγή σε frog .Πρόσφατα μου έδωσε ένας φίλος ένα 4g usb flash και χρειάστηκε να κάνω πάλι αντικατάσταση για να έχω δυο κάρτες για τα τηλ και για το 4g usb flash πήγα και έγινε κανονικά αντικατασταση και το πακέτο ήταν frog ... οταν την εκανα σε twinsim Καλή φάση, σε ευχαριστώ. Θα δοκιμαστεί σύντομα σε δικό μου άτομο. Στον γερμανό μου είχαν πει ότι δεν γινόταν και δεν το προσπάθησε ο υπάλληλος. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Συγγνώμη, τι πάει να πει δεν είναι συμβατές οι κάρτες που φέρουν το σήμα frog? Συμβατές με τι? Δηλαδή αν φθαρεί η sim της frog και πρέπει να την αλλάξει τι κάνει κανείς; Αν η κάρτα σου Γενήθηκε FROG ( και δεν προέρχεται από what-up ή cosmokarta ) με λίγα λόγια αν έχεις μία πορτοκαλί sim α) Δεν ανοίγεις myaccount. β) Δεν μπορείς να κάνεις ανανέωση μέσω myaccount άλλου συνδρομητή. γ) Δεν υπάρχει micrο sim ή Nano sim αλλά πρέπει να την κόψεις . δ) Αλλάζεις την κάρτα σου μόνο με κάρτα FROG , ( πορτοκαλί κάρτα) Επειδή κανένα κατάστημα δεν έχει κάρτα αλλαγής FROG πορτοκαλί , καλείς την εξυπηρέτηση πελατών στο 6971001299 και σου στέλνουν με courier εναντι 5 ευρώ μία ωραιότατη πορτοκαλί κάρτα. Ξανατηλεφωνείς στην εξυπηρέτηση ,και στην ενεργοποιούν. :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Έχω την ίδια κάρτα SIM από τότε που πήρα πρώτο κινητό (2002)!! Πρόσφατα αγόρασα νέο κινητό που παίρνει micro-SIM. Επειδή μένω εξωτερικό, πως μπορώ να ζητήσω/αποκτήσω νέα SIM που να είναι και 4G? Θα τους στείλω μνμ να δω αν τη στέλνουν εξωτερικό αλλά χλωμό το κόβω. Αλλιώς όταν κατέβω Ελλάδα και πάω σε Γερμανό, το κάνουν επιτόπου ή θέλει να έχω στείλει πρώτα αίτηση? Τη χρεώνει η Cosmote αυτή την αλλαγή? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 (edited) Έχω την ίδια κάρτα SIM από τότε που πήρα πρώτο κινητό (2002)!! Πρόσφατα αγόρασα νέο κινητό που παίρνει micro-SIM. Επειδή μένω εξωτερικό, πως μπορώ να ζητήσω/αποκτήσω νέα SIM που να είναι και 4G? Θα τους στείλω μνμ να δω αν τη στέλνουν εξωτερικό αλλά χλωμό το κόβω. Αλλιώς όταν κατέβω Ελλάδα και πάω σε Γερμανό, το κάνουν επιτόπου ή θέλει να έχω στείλει πρώτα αίτηση? Τη χρεώνει η Cosmote αυτή την αλλαγή? Ευχαριστώ! Πας Σε εναν γερμανο και σου την αλλάζουν επιτοπου και είναι 5 λεπτά δουλειά. Δίνεις όμως 5€ για την αλλαγή από κανονική σιμ σε micro (η το αντιθετο). Ούτε αίτηση κάνεις ούτε τίποτα. Τώρα στο εξωτερικό δεν ξέρω πώς γίνεται αυτό. Δεν χάνεις ούτε τον αριθμο σου με την νέα σιμ Ούτε τα λευτα, λεπτα, sms, mb Που τυχόν έχεις μεσα στην παλιά σιμ. Όλα θα μεταφερθούν στην νεα Edit: με το που θα αλλαξεις σιμ και θα βάλεις στο κινητό σου την micro, να ξέρεις ότι για λίγη ώρα (έως 1 ωρα το πολύ) θα έχεις φραγή εισερχομένων κ εξερχομενων κλήσεων και δεν θα έχεις καθόλου δημα. Μέχρι να ενεργοποιηθεί αυτόματα. Δεν κάνεις κάτι απλά περιμένεις να σου ενεργοποιηθεί από μόνη της!! *Με το που θα ενεργοποιηθεί η micro και θα μπει σε λειτουργια Η παλιά σου σιμ θα αχρηστευθει !! Edited August 2, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Αν η κάρτα σου Γενήθηκε FROG ( και δεν προέρχεται από what-up ή cosmokarta ) με λίγα λόγια αν έχεις μία πορτοκαλί sim α) Δεν ανοίγεις myaccount. β) Δεν μπορείς να κάνεις ανανέωση μέσω myaccount άλλου συνδρομητή. γ) Δεν υπάρχει micrο sim ή Nano sim αλλά πρέπει να την κόψεις . δ) Αλλάζεις την κάρτα σου μόνο με κάρτα FROG , ( πορτοκαλί κάρτα) Επειδή κανένα κατάστημα δεν έχει κάρτα αλλαγής FROG πορτοκαλί , καλείς την εξυπηρέτηση πελατών στο 6971001299 και σου στέλνουν με courier εναντι 5 ευρώ μία ωραιότατη πορτοκαλί κάρτα. Ξανατηλεφωνείς στην εξυπηρέτηση ,και στην ενεργοποιούν. :X Δηλαδή αν εχεις κοσμοκάρτα μπορείς να ανοίξεις my account? Αν ναι με ποιόν τρόπο? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemon3 Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Ελέγχουν και ταυτότητα ή απλά μπαίνεις μέσα, πληρώνεις το τάληρο και παίρνεις νέα simq Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 (edited) Ελέγχουν και ταυτότητα ή απλά μπαίνεις μέσα, πληρώνεις το τάληρο και παίρνεις νέα simq Δίνεις ταυτότητα. Αν ήταν έτσι, θα μπορούσες να πας και να αλλάξεις την σιμ οποιανου θες και να του πάρεις το νουμερο μιας κ η δικιά του θα ήταν Εκτός λειτουργίας. Το νούμερο της κάρτας που θα πας να κάνεις αλλαγή σιμ, πρέπει να είναι ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ!!! Edited August 2, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Δηλαδή αν εχεις κοσμοκάρτα μπορείς να ανοίξεις my account? Αν ναι με ποιόν τρόπο? https://www.cosmote.gr/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_pageLabel=MA_Registration Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetica Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Αν η κάρτα σου Γενήθηκε FROG ( και δεν προέρχεται από what-up ή cosmokarta ) με λίγα λόγια αν έχεις μία πορτοκαλί sim α) Δεν ανοίγεις myaccount. β) Δεν μπορείς να κάνεις ανανέωση μέσω myaccount άλλου συνδρομητή. γ) Δεν υπάρχει micrο sim ή Nano sim αλλά πρέπει να την κόψεις . δ) Αλλάζεις την κάρτα σου μόνο με κάρτα FROG , ( πορτοκαλί κάρτα) Επειδή κανένα κατάστημα δεν έχει κάρτα αλλαγής FROG πορτοκαλί , καλείς την εξυπηρέτηση πελατών στο 6971001299 και σου στέλνουν με courier εναντι 5 ευρώ μία ωραιότατη πορτοκαλί κάρτα. Ξανατηλεφωνείς στην εξυπηρέτηση ,και στην ενεργοποιούν. :X Αυτή η ιστορία με το κούριερ κρατάει πολύ καιρό τώρα; Ή είναι παροδική έλλειψη; Τι λόγο προφασίστηκαν αν επιτρέπεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valadis.k Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Δίνεις ταυτότητα. Αν ήταν έτσι, θα μπορούσες να πας και να αλλάξεις την σιμ οποιανου θες και να του πάρεις το νουμερο μιας κ η δικιά του θα ήταν Εκτός λειτουργίας. Το νούμερο της κάρτας που θα πας να κάνεις αλλαγή σιμ, πρέπει να είναι ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ!!! ή μπορείς με εξουσιοδότηση με επικυρωμένο το γνήσιο της υπογραφής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Μου είπε ένας γνωστός για ένα μαγαζάκι με τηλέφωνα που σου κόβουν την κάρτα σε ότι μέγεθος θες. Αλλά είναι φάση μαγαζάκια ομόνοιας και δε τα εμπιστεύομαι. Συν οτι η κάρτα είναι λίγο ραγισμένη άρα προτιμάω να την αλλάξω τελείως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Μου είπε ένας γνωστός για ένα μαγαζάκι με τηλέφωνα που σου κόβουν την κάρτα σε ότι μέγεθος θες. Αλλά είναι φάση μαγαζάκια ομόνοιας και δε τα εμπιστεύομαι. Συν οτι η κάρτα είναι λίγο ραγισμένη άρα προτιμάω να την αλλάξω τελείως. Oλα τα μαγαζια του είδους έχουν τέτοιο μηχάνημα.Το καλύτερο είναι φυσικά μια καινούργια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Η κάρτα σου είναι του 2002 και είναι παλιά !! οπότε ΔΕΝ υποστηρίζει 4g που θες. Αν θες 4g όπως λες, πρέπει Όχι απλά να την κόψεις αλλά να την αντικαταστήσεις ολόκληρη με μια νεότερη που να το υποστηρίζει . Αν δεν σε ενδιαφέρει το 4g, πηγενε να την κόψεις απλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Δεν προφασίστηκαν κανένα λόγο , αλλά θα είχε ενδιαφέρον να πας στο κατάστημα της γειτονιάς σου και να δεις αν έχουν . Ενδιαφέρον επίσης θα ήταν να τους ρωτήσεις .... πότε θα φέρουν . Είμαι πεπεισμένος ότι κανένα κατάστημα δεν έχει κάρτα αντικατάστασης FROG, εδώ δεν έχει η Cosmote στην οδό Πανεπιστημίου στην Αθήνα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Εμένα παλιότερα μου είπαν σε 2 καταστήματα Γερμανός και στο κέντρο φορητοτητας ότι δύσκολα θα βρω σε κατάστημα κάρτα Sim, και σε ένα τρίτο ότι δεν φέρνουν κάρτες Sim frog. Εμένα μου φαίνεται ότι η cosmote επειδή το frog είναι φθηνή καρτοκινητη... σε σχέση με τα άλλα πακέτα καρτοκινητης που έχει... θέλει να το "ξεχάσει"... ούτε διαφήμιση κάνει ούτε τίποτα! Όποιος ψάξει κλπ έχει καλός, αλλιώς πληρώσετε κορόιδα!!! Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 Οπότε παιδιά αν θέλω 4G Frog παίρνω μια κάρτα what's up ή cosmo κάρτα και κάνω αλλαγή πακέτου. Για το mycosmos και my account πρέπει να τα έχω ενεργοποίησει πριν την αλλαγή του πακέτου; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 Αν θέλεις 4G FROG αγοράζεις ένα FROG. Αν θες myaccount πέρνεις ένα whats Up ή cosmokarta . Δεν έχει σημασία , όποτε θές ανοίγεις Myaccount αν προϋπήρξες άλλο πακέτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papresa Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 Πριν μερικές μέρες πήρα από Αλεξανδρούπολη καινούργιο κινητό lumia 532. Λάθος μου, όπως θέλετε πείτε το που δεν πρόσεξα ότι θα χρειαστεί άλλη sim, microsim. Κατεβαίνω Σαμοθράκη, ανοίγω την συσκευασία και την συσκευή, βλέπω υπάρχουν θέσεις για 2 μικρές κάρτες. Έιχα ακούσει ότι αλλάζει, πάω σε ένα μαγαζάκι που υπάρχει εδώ (ούτε Γερμανός, ούτε Κοσμοτέ), συνεργάζεται με Κοσμοτε, λέω της κοπέλας το θέμα μου, μου δίνει μια κάρτα που είχε επάνω τα logo από cosmokarta, what's up και frog. Μου λέει θα πάρεις στην εξυπηρέτηση πελατών θα δώσεις τον μακρύ αριθμό της νέας κάρτας και θα πεις ποιον αριθμό θέλεις να αλλάξεις και θα γίνει. Επικοινωνώ, δίνω όπλα τα στοιχεία και μου λέει η υπάλληλος εντός 2 ωρών θα γίνει η αλλαγή. Βγάζω την microsim από την μεγαλύτερη, την βάζω στο κινητό, μετά από μισή ώρα περίπου με παίρνουν και μου λένε πως αυτή η κάρτα δεν υποστηρίζεται και πρέπει να πάω από κατάστημα Κοσμοτέ να πάρω μια frog, τους λέω πως είναι αδύνατο λόγω Αλεξανδρούπολης. Συμφωνήσαμε να μου στείλουν μια αντικαταβολή με 5€. Όλα καλά, μέχρι σήμερα, σήμερα μου λένε ότι η frog δεν υποστηρίζει microsim. Τώρα τι γίνεται; Πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξω αριθμό και πακέτο; Αριθμό δεν θέλω να αλλάξω γιατί είμαι επαγγελματίας. Πακέτο ας πουμε ότι παίρνω κοσμοτέ και μετά το γυρίζω frog γιατί είμαι ευχαριστημένος, με τον αριθμό τι γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 Πριν μερικές μέρες πήρα από Αλεξανδρούπολη καινούργιο κινητό lumia 532. Λάθος μου, όπως θέλετε πείτε το που δεν πρόσεξα ότι θα χρειαστεί άλλη sim, microsim. Κατεβαίνω Σαμοθράκη, ανοίγω την συσκευασία και την συσκευή, βλέπω υπάρχουν θέσεις για 2 μικρές κάρτες. Έιχα ακούσει ότι αλλάζει, πάω σε ένα μαγαζάκι που υπάρχει εδώ (ούτε Γερμανός, ούτε Κοσμοτέ), συνεργάζεται με Κοσμοτε, λέω της κοπέλας το θέμα μου, μου δίνει μια κάρτα που είχε επάνω τα logo από cosmokarta, what's up και frog. Μου λέει θα πάρεις στην εξυπηρέτηση πελατών θα δώσεις τον μακρύ αριθμό της νέας κάρτας και θα πεις ποιον αριθμό θέλεις να αλλάξεις και θα γίνει. Επικοινωνώ, δίνω όπλα τα στοιχεία και μου λέει η υπάλληλος εντός 2 ωρών θα γίνει η αλλαγή. Βγάζω την microsim από την μεγαλύτερη, την βάζω στο κινητό, μετά από μισή ώρα περίπου με παίρνουν και μου λένε πως αυτή η κάρτα δεν υποστηρίζεται και πρέπει να πάω από κατάστημα Κοσμοτέ να πάρω μια frog, τους λέω πως είναι αδύνατο λόγω Αλεξανδρούπολης. Συμφωνήσαμε να μου στείλουν μια αντικαταβολή με 5€. Όλα καλά, μέχρι σήμερα, σήμερα μου λένε ότι η frog δεν υποστηρίζει microsim. Τώρα τι γίνεται; Πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξω αριθμό και πακέτο; Αριθμό δεν θέλω να αλλάξω γιατί είμαι επαγγελματίας. Πακέτο ας πουμε ότι παίρνω κοσμοτέ και μετά το γυρίζω frog γιατί είμαι ευχαριστημένος, με τον αριθμό τι γίνεται; Περάμου σε ένα κατάστημα να σου πούνε εκεί για πιο σιγουρα!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Τα πακέτα σύνδεσης φρογκ που μπορεί να αγοράσει κανείς σήμερα (από πλανώδιους πωλητές ή μαγαζιά), υποστηρίζουν κανονικά 4g. Προ τριμήνου αγόρασα ένα νέο τέτοιο πακέτο φρογκ και το 4g δουλεύει κανονικά. Υποθέτω ότι μόνο οι κάποιων ετών σιμ δεν υποστηρίζουν 4g και θέλουν αντικατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HeKaSa Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Τι γίνεται η Frog microSIM δεν διαθέτει; Άλλο πάλι κι αυτό!!!!!!!!!!!!!!!! Άλλαξα κινητό και δεν μπορώ να αλλάξω την κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts