Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://www.frogmobile.gr/el/default.aspx?cid=18078&id=m2 ''Τα λεπτά του πακέτου καταναλώνονται ανά δευτερόλεπτο με ελάχιστη διάρκεια κλήσης 1 λεπτό.''

άρα διαφορετικό από την κιου.

έχω 1 νούμερο με διπλασιασμό. στο 1330 δεν εμφανίζει τα νέα πακέτα, άρα μάλλον σημαίνει ότι έχω ξεμείνει με τον διπλασιασμό; κανείς να επιβεβαιώσει;

πάντως δεν μου αρέσουν οι νέες αλλαγές για εμάς που έχουμε διπλασιασμό.:worry:

Η καλύτερη προσφορά του FROG ήταν τα 300' με κάθε ανανέωση, για όσες ανανεώσεις έκανες. Σχετικά με τον διπλασιασμό, πιστεύω ότι είναι καλύτερα τώρα με το πακέτο των 60' προς όλους. Ετσι κι'αλλιώς με την 10ευρη κάρτα μπορούσες να μιλήσεις περίπου 70'.

Αυτό που το διαφοροποιεί από την q είναι η ελάχιστη διάρκεια κλήσης που είναι ακόμη ανα δευτερόλεπτο (χωρίς αγορά πακέτου) όπως και η χρέωση 0,252 1'.

ξερεί κανείς εάν ισχύει 2πλασιασμος + αγορά 60'/3ε ;

Δεν ξερουμε ακριβως απλα θα χρειαστει λιγος χρονος μεχρι να τα οργανωσουν πχ να το ακουμε και στο 1330...τι μπαμ ηταν αυτο τωρα??Χρεωση ανα δευτερολεπτο με ελαχιστη 1 λεπτο??Πολυ καλο πακετο

Παρόλο που δεν υπάρχει στο μενού υπηρεσιών 1330 ο διπλασιασμός, ισχύει κανονικά για όσους παλιούς συνδρομητές ήταν γραμμένοι στην προσφορά πριν την σταματήσουν.. Μόλις έβαλα κάρτα στο άλλο νούμερο και την διπλασίασε. Άρα μέχρι τέλος του μήνα θα ισχύει, ίσως και γενικότερα αν δεν γραφτείς σε άλλη προσφορά! Πάντως για το αν ισχύει ταυτόχρονα διπλασιασμός με το 3€ πακέτο για τα 60' το έχω και εγώ απορία.. Αν κάποιος βάλει ΠΡΩΤΑ το πακέτο των 60' και ΜΕΤΑ απλά βάλει κάρτα (αλλά να ήταν κανονικά γραμμένος στην προσφορά του διπλασιασμού πρωτού λήξει και να την δικαιούται για τον μήνα ιούλιο) ας επιβεβαιώσει το ότι ισχύει κανονικά ο διπλασιασμός!
1) Nokia 3330, 2) Nokia 6600, 3) Nokia N81, 4) Nokia C6-01, 5) Samsung Galaxy S5 Neo, 6) Samsung Galaxy S7

Πιστευω οτι το εβγαλε για να χτυπησει την Q και περιμενω απαντηση απο την Q....Εσεις τι λετε??Αντε να ξαναβγουν και σποτακια... :D

Η καλύτερη προσφορά του FROG ήταν τα 300' με κάθε ανανέωση, για όσες ανανεώσεις έκανες. Σχετικά με τον διπλασιασμό, πιστεύω ότι είναι καλύτερα τώρα με το πακέτο των 60' προς όλους. Ετσι κι'αλλιώς με την 10ευρη κάρτα μπορούσες να μιλήσεις περίπου 70'.

Αυτό που το διαφοροποιεί από την q είναι η ελάχιστη διάρκεια κλήσης που είναι ακόμη ανα δευτερόλεπτο (χωρίς αγορά πακέτου) όπως και η χρέωση 0,252 1'.

Χωρίς αγορά πακέτου ανά δευτερόλεπτο δεν είναι και στην Q και στην Frog;

Ένα επιπλέον θετικό της Frog είναι και η χρέωση 0,05ε/sms.

Χωρίς αγορά πακέτου ανά δευτερόλεπτο δεν είναι και στην Q και στην Frog;

Ένα επιπλέον θετικό της Frog είναι και η χρέωση 0,05ε/sms.

Αυτά αναφέρονται στα αντίστοιχα site των εταιρειών.

Οπότε και οι δύο ΔΕΝ έχουν ελάχιστη διάρκεια κλήσης.

FROG

ΚΛΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΕΘΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ 0,0042 €/δευτ.

Κλήσεις χωρίς ελάχιστο χρόνο χρέωσης.

Q CARD

ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ

(Προς Ελληνικά δίκτυα-WIND,VODAFONE,COSMOTE)3 0,0062€

Κλήσεις χωρίς ελάχιστο χρόνο χρέωσης.

Edited by sigmamee

Έκανε κανένας με ενεργοποιημένο διπλασιασμό , ανανέωση σήμερα να δούμε αν ισχύει ?
αυτό που ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ χρόνο ομιλίας με ξεπερνά @mavri_gazela

Έκανε κανένας με ενεργοποιημένο διπλασιασμό , ανανέωση σήμερα να δούμε αν ισχύει ?

Μόλις έκανα ανανέωση των 5 € και μου τη διπλασίασε (ευτυχώς γιατί γι' αυτό πήγα στη Frog). Μίλησα και με την εξυπηρέτηση πελατών και μου είπαν ότι πλεον υπάρχουν διάφορα πακέτα και για τους παλιούς που έχουν ενεργοποιημένο τον διπλασιασμό θα ισχύει άλλα δεν μου είπαν μέχρι πότε.

2 απορίες....τα 1.500 λεπτά προς Frog στα κάνει δώρο με 10€ ανανέωση η πληρώνεις από την κάρτα;;και 2ον μήπως γνωρίζετε αν είναι μόνιμο πακέτο αυτό η προσφορά;;Ευχαριστώ :)

2 απορίες....τα 1.500 λεπτά προς Frog στα κάνει δώρο με 10€ ανανέωση η πληρώνεις από την κάρτα;;και 2ον μήπως γνωρίζετε αν είναι μόνιμο πακέτο αυτό η προσφορά;;Ευχαριστώ :)

Ναι γνωρίζω , δεν υπάρχει τίποτα μόνιμο στην Κινητή τηλεφωνία

Ναι γνωρίζω , δεν υπάρχει τίποτα μόνιμο στην Κινητή τηλεφωνία

Υπάρχει κάτι μόνιμο, το κόψιμο των καλών προσφορών και οι αυξήσεις, πού το βάζεις αυτό;:lol:

εχω παλιο νουμερο με ενεργοποιημενο τον διπλασιαμο και δεν βλεπω να μου δινει το πακετο το 60 λεπτων....

:wacko:

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

εχω παλιο νουμερο με ενεργοποιημενο τον διπλασιαμο και δεν βλεπω να μου δινει το πακετο το 60 λεπτων....

:wacko:

και σε εμένα το ίδιο..... :(

η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr

η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr

E ειναι "λογικο", ή θα δινει το διπλασιασμο ή τα 60 min με 3€. Και τα δυο δεν νομιζω να το εδιναν. Τα εδωσε ταυτοχρονα η q για καποιο χρονικο διαστημα αλλα και αυτη το εκοψε. Το θεμα ειναι κρατωντας τον διπλασιασμο αν σου δινουν τα δωρεαν προς frog με την ανανεωση. Γιατι εφοσον κοβουν τα 300 προς frog με 2€, τοτε δεν θα εχεις αλλη επιλογη για να μιλησεις προς frog.

Δεν τα δίνουν ούτε τα λεπτά προς frog αν κάνεις ανανέωση και έχεις τον διπλασιασμό ενεργοποιημένο..Έβαλα χθες κάρτα και ενώ μου την διπλασίασε κανονικά δεν μπήκαν λεπτά προς frog..Εγώ προς το παρόν πάντως θα μείνω στον διπλασιασμό μέχρι να τον κόψουν αν τον κόψουν, γιατί αμφιβάλω αν θα κρατήσουν τα 3ευρα πακέτα και αν δεν τα κρατήσουν, μετά όλες οι άλλες προσφορές είναι μούφα...:cry:
1) Nokia 3330, 2) Nokia 6600, 3) Nokia N81, 4) Nokia C6-01, 5) Samsung Galaxy S5 Neo, 6) Samsung Galaxy S7

Υπάρχει κανείς που ενεργοποίησε τη frog από τις 2/07 και μετά; Αν ναι να μας πει αν στο 1330 υπάρχει καταχωρημένο το μήνυμα για τα 3€=60λεπτά.

Εφόσον σε εμάς τους παλιούς δεν υπάρχει σημαίνει πως δεν είναι συμβατό.

E ειναι "λογικο", ή θα δινει το διπλασιασμο ή τα 60 min με 3€. Και τα δυο δεν νομιζω να το εδιναν. Τα εδωσε ταυτοχρονα η q για καποιο χρονικο διαστημα αλλα και αυτη το εκοψε. Το θεμα ειναι κρατωντας τον διπλασιασμο αν σου δινουν τα δωρεαν προς frog με την ανανεωση. Γιατι εφοσον κοβουν τα 300 προς frog με 2€, τοτε δεν θα εχεις αλλη επιλογη για να μιλησεις προς frog.

μην τα βαζουμε ολα στο ιδιο τσουβαλι ;) Η q δινει το 3ε-60' εδω και πολυ καιρο (και τα πακετα του 1 ευρω, για πολυ περισσοτερο καιρο). Το μόνο που άλλαξε είναι οτι ο 2πλασιασμος δεν ισχυει για αγορα πακετου και ισχυει 30 μερες. Η frog απο τη στιγμη που παρουσιασε το πακετο 3-60, το εκανε εφικτο μόνο χωρις 2πλασιασμο, ενω η q τα αφηνε να συνυπαρχουν για πολλους μήνες ;)

μεγάλη απογοητευση (απο μεριας μου) που δε μπορω να εχω στη frog 2πλασιασμο+60' με 3 ευρω. Συνεχιζω λοιπον με το ιδιο πακετο της q.

εφοσον η Q δε κανει το βημα χρεωσης ανα δευτερολεπτο στα 60'/3ευρω, τοτε συμφερει το βατραχι.

εφοσον η Q δε κανει το βημα χρεωσης ανα δευτερολεπτο στα 60'/3ευρω, τοτε συμφερει το βατραχι.

Τα εχουμε πει πολλές φορές παιδιά, ας μην επαναλαμβανόμαστε...

Ένα λουλούδι δεν φέρνει την άνοιξη, το ίδιο συμβαίνει κι εδώ.

Ας μην κοιτάμε ένα και μόνο πακέτο αλλά συνολικά το τι προσφέρει ο κάθε πάροχος.

Κάποιοι έχουν πει ότι τους συμφέρει συνολικά ο βάτραχος και είναι απόλυτα δεκτό και σεβαστό.

Εμένα προσωπικά με συμφέρει περισσότερο η Q κι αυτό γιατί εκτός του πακέτου 60'/3€ (έστω και με ανά λεπτό χρέωση)

μου δίνει και τη δυνατότητα να μιλάω σχεδόν τζάμπα (1€) 300' με όλο μου το δίκτυο, ανεξαρτήτως συνδρομητή.

Θέλω να καταλήξω ότι δεν γίνεται από ένα και μόνο πακέτο να βγάζουμε συμπεράσματα σχετικά με το ποιος είναι φθηνότερος ή όχι, αλλά συνολικά οπως είπα και παραπάνω.

εαν το μόνο που χρειάζεσαι από το κινητό σου ειναι χρονος ομιλιας προς ολα τα δικτυα (και τιποτε άλλο), πας σε frog (αν και στο f2g μπορεις να εχεις 200 λεπτα προς ολους με 5 ευρω). Για οτιδήποτε άλλο όμως, η q ειναι μονοδρομος, διοτι δινει ακριβως το ιδιο πακέτο με τα ιδια λεφτα + μπορεις να μιλάς με όλους τους αριθμούς wind/q με 1 ευρω (400 λεπτα, χρεωση ανα 1 λεπτο, απο το πρωτο λεπτο).

Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί δεν δίνουν κάποιες διευκρινήσεις ακόμη.

Π.χ. Εγώ που έχω τον διπλασιασμό της πρώτης κάρτας και εφόσον δεν μπορώ να έχω τα δωρεαν λεπτά προς Frog και το πακέτο 60'/3 ευρώ και τώρα θελώ να μεταβώ στην καινούρια προσφορά, πως το κάνω αφου στο 1330 δεν υπάρχει επιλογή?