alany Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Απο σήμερα μεταφέρθηκα και εγώ στο frog . Τίποτα σε app για frog σε android παίζει; Σε πρώτη φάση πρέπει να παίζει για υπόλοιπα το cosmote my account. Δεν χρειάζεται εγγραφή παρά μόνο να πατάς πάνω στα υπόλοιπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 νομίζω ακόμα δεν έχει δώσει την προώθηση μόνο όταν δεν υπάρχει διαθέσιμο δίκτυο Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 παιδια καλησπερα. τι σμς στελνω στο 1330 για να μαθω το υπολοιπο μου απο πακετο σμς?? Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 δεν είμαι σιγουρος δοκίμασε ΥΠ στο 1298 Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 παιδια καλησπερα. τι σμς στελνω στο 1330 για να μαθω το υπολοιπο μου απο πακετο σμς?? υπ στο 1330 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel_hot Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Για να μάθεις πόσα μηνύματα έχεις στη διάθεσή σου, στείλε χωρίς χρέωση το γραπτό μήνυμα Y στο 1330. ετσι λέει στο site Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billstamaniac Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 να ρωτησω κατι αν ενεργοποιησω αυτο με τα +300' με καθε καρτα των 10ε χανεται η άλλη προσφορα που εχω που μου διπλασιαζει την 1η καρτα καθε μηνα ; και αν οχι στην πρωτη καρτα σου κανει κ διπλασιασμο και σου δινει και τα 300 ; Παράθεση εφαρμογές για Windows Phone BlueShyMonkey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 να ρωτησω κατι αν ενεργοποιησω αυτο με τα +300' με καθε καρτα των 10ε χανεται η άλλη προσφορα που εχω που μου διπλασιαζει την 1η καρτα καθε μηνα ; και αν οχι στην πρωτη καρτα σου κανει κ διπλασιασμο και σου δινει και τα 300 ; απο οσο ξερω ή το ενα ή το αλλο ισχυει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Από την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013 , δεν επιτρέπετε μεταφορά υπολοίπου ανάμεσα σε καρτοκινητά FROG . Η υπηρεσία καταργήθηκε ( σύμφωνα με την εξυπηρέτηση πελατών ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmamee Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Από την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013 , δεν επιτρέπετε μεταφορά υπολοίπου ανάμεσα σε καρτοκινητά FROG . Η υπηρεσία καταργήθηκε ( σύμφωνα με την εξυπηρέτηση πελατών ) Απιστευτο...κριμα και ημουν ετοιμος να το βαλω για βασικο μο νουμερο. Και το περασαν και στα "ψιλα" χωρις καμια επισημη ανακοινωση. Μπραβο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 off-topic άσχετο αλλά μάλλον ουσιαστικά η μαμά δεν θέλει ένα παιδί της! κάνέι κακο στα αδέρφια του και αυτήν. Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Από την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013 , δεν επιτρέπετε μεταφορά υπολοίπου ανάμεσα σε καρτοκινητά FROG . Η υπηρεσία καταργήθηκε ( σύμφωνα με την εξυπηρέτηση πελατών ) ασχημο πολυ....ελπιζω να μην καταργηθει και στα αλλα καροκινητα της cosmote Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOKRIT21 Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Μπορω να μαθω το υπολοιπο μου με αλλο τροπο εκτος απο κληση απο το κινητο μου; πχ ιντερνετ, app κλπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 α) στέλνοντας το μήνυμα ΥΠ στο 1298 β) καλώντας την εξυπηρέτηση πελατών στο 1299 ή από άλλο κινητό ή σταθερό στο 6971001299 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis82 Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Υπάρχει κάποιο aplication όπως στο whats up? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 (edited) Υπάρχει κάποιο aplication όπως στο whats up? Αν κατεβάσεις την εφαρμογή Cosmote My Account http://goo.gl/7uxgp νομίζω ότι είναι συμβατό και για τα υπόλοιπα σε Frog χωρίς εγγραφή. Από την εφαρμογή για Android: Τι νέο υπάρχει Τι περιλαμβάνεται σε αυτήν την έκδοση: Σε αυτή την έκδοση περιλαμβάνονται οι παρακάτω λειτουργικότητες: - Η εισαγωγή Εταιρικών συνδέσεων με δυνατότητα ενεργοποίησης υπηρεσιών & έλεγχο υπολοίπου - Ο ‘Ελεγχος Υπολοίπου σε Καρτοκινητά & Frog χωρίς login - Η ένταξη στην εφαρμογή QR Code Reader Edited March 28, 2013 by alany Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis82 Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 παιδιά τις ρυθμίσεις wap κανείς; Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmamee Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 Δεν ξέρω εάν έχει συμβεί σε κανέναν απο εσάς, αλλά εδώ και κάτι μέρες αλλάζω απο FROG σε Cosmoκάρτα και μετά σε What's Up και μετά πάλι σε FROG και μετά πάλι σε What's up χωρις να με χρεωνει απολύτως τίποτα!!! Μήπως άλλαξε κάτι και δεν το μάθαμε σε σχέση με τις χρεώσεις αλλαγής πακέτου του FROG? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 Δεν ξέρω εάν έχει συμβεί σε κανέναν απο εσάς, αλλά εδώ και κάτι μέρες αλλάζω απο FROG σε Cosmoκάρτα και μετά σε What's Up και μετά πάλι σε FROG και μετά πάλι σε What's up χωρις να με χρεωνει απολύτως τίποτα!!! Μήπως άλλαξε κάτι και δεν το μάθαμε σε σχέση με τις χρεώσεις αλλαγής πακέτου του FROG? Μόλις άλλαξα ένα πακέτο από FROG σε WHATS UP και μου κράτησε 7 ευρώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmamee Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 Μόλις άλλαξα ένα πακέτο από FROG σε WHATS UP και μου κράτησε 7 ευρώ... Συγνώμη Vasileios που έχασες 7 ευρώ...το δοκίμασα σε άλλη Cosmoκαρτα και με χρέωσε κανονικά και εμένα. Οποτε δεν άλλαξε τίποτα και μάλλον έχει κολλήσει το σύστημα τους εδω και μερικές μερες στη συγκεκριμμένη sim FROG? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos007 Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Καλησπερα παιδια.Χτες εκανα νεο συμβολαιο με την cosmote[καρτοσυμβολαιο].Ονομαζεται Καρτοσυμβολαιο 20 με Δωρεαν Χρονο Ομιλιας.Πιστευω να επραξα σωστα.Καλο φαινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Μόλις άλλαξα ένα πακέτο από FROG σε WHATS UP και μου κράτησε 7 ευρώ... Βάζεις 10 ευρώ στη frog, παίρνεις τον διπλασιασμό και μετά κάνεις την αλλαγή σε whats up :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsoschios Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Γεια σας ρε παλικαρια.Μια ερωτηση.Μπορω να μεταφερω μοναδες απο το frog (σαν δευτερο νουμερο το χρησιμοποιω) που εχω,στο καρτοσυμβολαιο που μου ξεμεινε απο μοναδες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Γεια σας ρε παλικαρια.Μια ερωτηση.Μπορω να μεταφερω μοναδες απο το frog (σαν δευτερο νουμερο το χρησιμοποιω) που εχω,στο καρτοσυμβολαιο που μου ξεμεινε απο μοναδες? Από τις 21 Μαρτίου , δεν μπορείς πλέον, να μεταφέρεις μονάδες από Frog σε Frog , Σε συμβόλαιο δεν μπορούσες ποτέ να μεταφέρεις . Πρέπει να μετατρέψεις Το FROG σε άλλο καρτοκινητό με κόστος 7 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts