geotzia Δημ. 4 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Απριλίου 8 ώρες πριν, HEO said: Ο καλύτερος τρόπος είναι να τα πάρεις πίσω 🙂 Η αύξηση της ελάχιστης κάρτας σε 14 ευρώ σου δίνει αυτό το δικαίωμα. Δεν το κατάλαβα ,υπάρχει τρόπος να τα πάρεις πισω; Τι είναι η ελάχιστη κάρτα που λες; Εννοείται ότι είμαι στο frog έτσι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 4 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Απριλίου 12 minutes ago, geotzia said: Δεν το κατάλαβα ,υπάρχει τρόπος να τα πάρεις πισω; Τι είναι η ελάχιστη κάρτα που λες; Εννοείται ότι είμαι στο frog έτσι ; Στο φρογκ δεν νομιζω οτι αλλαζει η ελάχιστη ανανέωση. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 4 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Απριλίου On 2/4/2026 at 11:45 ΠΜ, Konsta_ntina said: Σήμερα πήρα το 3ευρο πακέτο και ενώ στην εφαρμογή δεν έλεγε για διπλασιασμό, μου έδωσε άλλα 60'. Είναι εβδομάδα διπλασιασμού ή ξαναδίνει πάλι διπλάσια σε όλους? Τελικά αυτό μέχρι πότε ισχύει, αύριο ή Κυριακή είναι μέσα ή μέχρι απόψε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. 4 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Απριλίου 1 hour ago, hercoulis said: Τελικά αυτό μέχρι πότε ισχύει, αύριο ή Κυριακή είναι μέσα ή μέχρι απόψε? Είναι μέσα μέχρι αύριο Κυριακή τα μεσάνυχτα, σίγουρα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 4 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Απριλίου 15 ώρες πριν, VIPdriver said: Στο φρογκ δεν νομιζω οτι αλλαζει η ελάχιστη ανανέωση. Αν όχι τώρα σε λίγες ημέρες Νομίζω αξίζει να περιμένει κανείς 15 ώρες πριν, geotzia said: Δεν το κατάλαβα ,υπάρχει τρόπος να τα πάρεις πισω; Τι είναι η ελάχιστη κάρτα που λες; Εννοείται ότι είμαι στο frog έτσι ; Υπάρχει τρόπος να τα πάρεις πίσω. Η αλλαγή όρων καρτοκινητης σου δίνει το δικαίωμα και στα τρία δίκτυα να τα πάρεις πίσω τα λεφτά 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου On 4/4/2026 at 10:18 ΜΜ, hercoulis said: Τελικά αυτό μέχρι πότε ισχύει, αύριο ή Κυριακή είναι μέσα ή μέχρι απόψε? Έβαλα σήμερα το πακέτο 3,02 € και πήρα μόνο 60'. Ας έλεγε 60'+60' και στην εφαρμογή frog και στην εφαρμογή cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου 2 ώρες πριν, balkos said: Έβαλα σήμερα το πακέτο 3,02 € και πήρα μόνο 60'. Ας έλεγε 60'+60' και στην εφαρμογή frog και στην εφαρμογή cosmote εβδομάδα διπλασιασμού ήταν αυτή μέχρι χτες , στο λέω γιατί ενεργοποίησα το πακέτο, η εφαρμογή έγραφε 60+60 με ενεργοποίηση έως 22-3 !!!. Σήμερα η εφαρμογή της frog αναφέρει 60' 2 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου On 4/4/2026 at 12:25 ΠΜ, HEO said: Ο καλύτερος τρόπος είναι να τα πάρεις πίσω 🙂 Η αύξηση της ελάχιστης κάρτας σε 14 ευρώ σου δίνει αυτό το δικαίωμα. On 5/4/2026 at 12:18 ΠΜ, HEO said: Αν όχι τώρα σε λίγες ημέρες Νομίζω αξίζει να περιμένει κανείς Στη frog δεν θα εχουμε αυξηση στην καρτα. 5 ώρες πριν, balkos said: Έβαλα σήμερα το πακέτο 3,02 € και πήρα μόνο 60'. Ας έλεγε 60'+60' και στην εφαρμογή frog και στην εφαρμογή cosmote Σωστα πηρες το 60 καθως δεν ειναι εβδομαδα διπλασιασμου. Διπλα απο το 60+60 εχει και μια ημερομηνια ισχυος. Αλλο που μπορει να cachαρει καμια φορα και να μην φαινεται ανανεωμενο. Ωστοσο και παλι δεν σου ελεγε οτι εχεις την τρεχουσα εβδομαδα διπλασιασμο. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
besddimo2 Δημ. 6 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Απριλίου Καλησπέρα. Έχω δυο τρεις κάρτες Mobile Internet Card των 10€ που μόλις πρόσεξα πως λήγουν μεθαύριο. Έχει τύχει σε κάποιον να του λήξουν; Λήγουν όντως; Υπάρχει κάποια λύση για να παραταθεί η ημερομηνία λήξης; Τις είχα πάρει στο κατάστημα στη Σταδίου και είναι σφραγισμένες. ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gag Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου (edited) Σας ήρθε το sms με το πασχαλινό δώρο? Το λινκ ανοίγει την εφαρμογή, που δεν το αναφέρει πουθενά ακόμα. 😁 Edited 8 Απριλίου by gag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albiz Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου Υπάρχει λινκ στην εφαρμογή cosmote app. Εγώ από εκεί το ενεργοποίησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου (edited) 6 ώρες πριν, gag said: Σας ήρθε το sms με το πασχαλινό δώρο? Το λινκ ανοίγει την εφαρμογή, που δεν το αναφέρει πουθενά ακόμα. 😁 Μπορεις να το βρεις στο "Πακετα" μπαίνοντας στην εφαρμογη και ας μην εχεις πατησει το λινκ. Η αλητεια ειναι οτι απαιτει να εχεις κανει ανανεωση απο 20/3 και μετα. Αντε να απαιτεις ανανεωση και την προηγουμενη εβδομαδα ρε κοσμοτε για να το τερματισεις. Καινουριο φρουτο να απαιτει 15ημερη ανανεωση για να σου δωσει ενα δωρο. Edited 8 Απριλίου by runner70 1 1 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
besddimo2 Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου On 6/4/2026 at 3:28 ΜΜ, besddimo2 said: Καλησπέρα. Έχω δυο τρεις κάρτες Mobile Internet Card των 10€ που μόλις πρόσεξα πως λήγουν μεθαύριο. Έχει τύχει σε κάποιον να του λήξουν; Λήγουν όντως; Υπάρχει κάποια λύση για να παραταθεί η ημερομηνία λήξης; Τις είχα πάρει στο κατάστημα στη Σταδίου και είναι σφραγισμένες. ευχαριστώ Όποιος προλάβει. Λήγουν σήμερα και κρατάνε για 30 ημέρες (Bundle 200' + 10GB). Αν δε σας χρειάζονται, αφήστε τες για κάποιον άλλο. Γράψτε αν τις ενεργοποιήσετε να μην παιδεύονται άλλοι. Ο κωδικός μπαίνει στην τελευταία από τις επιλογές ανανέωσης στο Frog app. 7200 9334 0587 8664 6665 0391 8 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου 1 hour ago, besddimo2 said: Όποιος προλάβει. Λήγουν σήμερα και κρατάνε για 30 ημέρες (Bundle 200' + 10GB). Αν δε σας χρειάζονται, αφήστε τες για κάποιον άλλο. Γράψτε αν τις ενεργοποιήσετε να μην παιδεύονται άλλοι. Ο κωδικός μπαίνει στην τελευταία από τις επιλογές ανανέωσης στο Frog app. 7200 9334 0587 8664 6665 0391 Ευχαριστούμε πολύ! Πήρα τον πρώτο. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gag Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου 4 ώρες πριν, runner70 said: Μπορεις να το βρεις στο "Πακετα" μπαίνοντας στην εφαρμογη και ας μην εχεις πατησει το λινκ. Η αλητεια ειναι οτι απαιτει να εχεις κανει ανανεωση απο 20/3 και μετα. Αντε να απαιτεις ανανεωση και την προηγουμενη εβδομαδα ρε κοσμοτε για να το τερματισεις. Καινουριο φρουτο να απαιτει 15ημερη ανανεωση για να σου δωσει ενα δωρο. Σε λίγο θα ζητάνε να κάνουμε την ίδια μέρα ανανέωση για να το πάρουμε. Σε ποιο σημείο της εφαρμογής στο βγάζει, στην επάνω στήλη με τις "προσφορές"? Γιατί σε μένα δεν υπάρχει, το ξανακοίταξα τώρα. Εκτός αν είναι επειδή έχει περάσει μήνας από την τελευταία ανανέωση (Έχω την έκδοση 1.32.0, τσέκαρα στο aptroid και δεν μου βγάζει πως υπάρχει νεώτερη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου 10 ώρες πριν, gag said: Σε λίγο θα ζητάνε να κάνουμε την ίδια μέρα ανανέωση για να το πάρουμε. Σε ποιο σημείο της εφαρμογής στο βγάζει, στην επάνω στήλη με τις "προσφορές"? Γιατί σε μένα δεν υπάρχει, το ξανακοίταξα τώρα. Εκτός αν είναι επειδή έχει περάσει μήνας από την τελευταία ανανέωση (Έχω την έκδοση 1.32.0, τσέκαρα στο aptroid και δεν μου βγάζει πως υπάρχει νεώτερη) Στην κεντρικη σελιδα παταω στο πακετο ή αλλιως get a package και μετα το εμφανιζει πρωτο πρωτο. Σε Android, εκδοση 1.35.1. Κατεβασε την απο to play store. 1 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxizwdogwlo Δημ. Δευτέρα στις 04:27 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 04:27 μμ (edited) Διανυουμε βδομαδα διπλασιασμου για το πακετο με τα λεπτα; Δε μου εχει βγει κατι ακομα. Εβαλε κανεις σημερα; Edited Δευτέρα στις 04:46 μμ by sxizwdogwlo Εβαλα, εχει. 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTAKOTA2 Δημ. Δευτέρα στις 06:36 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 06:36 μμ 2 ώρες πριν, sxizwdogwlo said: Διανυουμε βδομαδα διπλασιασμου για το πακετο με τα λεπτα; Δε μου εχει βγει κατι ακομα. Εβαλε κανεις σημερα; Ναι κανονικά.Το μεσημέρι ενεργοποίησα πακέτο και πήρα 60+60. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Φρέσκο! Μόλις είδα αυτό σε ανανέωση συμβολαίου. Τι φασούλα; Τα 40 GB γίναν 20; 😱 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts