Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

8 ώρες πριν, HEO said:

Ο καλύτερος τρόπος είναι να τα πάρεις πίσω 🙂

Η αύξηση της ελάχιστης κάρτας σε 14 ευρώ σου δίνει αυτό το δικαίωμα.

Δεν το κατάλαβα ,υπάρχει τρόπος να τα πάρεις πισω; Τι είναι η ελάχιστη κάρτα που λες; Εννοείται ότι είμαι στο frog έτσι ;

12 minutes ago, geotzia said:

Δεν το κατάλαβα ,υπάρχει τρόπος να τα πάρεις πισω; Τι είναι η ελάχιστη κάρτα που λες; Εννοείται ότι είμαι στο frog έτσι ;

Στο φρογκ δεν νομιζω οτι αλλαζει η ελάχιστη ανανέωση.

On 2/4/2026 at 11:45 ΠΜ, Konsta_ntina said:

Σήμερα πήρα το 3ευρο πακέτο και ενώ στην εφαρμογή δεν έλεγε για διπλασιασμό, μου έδωσε άλλα 60'. Είναι εβδομάδα διπλασιασμού ή ξαναδίνει πάλι διπλάσια σε όλους?

Screenshot_20260402-114218_Frog.jpg

Τελικά αυτό μέχρι πότε ισχύει, αύριο ή Κυριακή είναι μέσα ή μέχρι απόψε?

1 hour ago, hercoulis said:

Είναι μέσα μέχρι αύριο Κυριακή τα μεσάνυχτα, σίγουρα.

15 ώρες πριν, VIPdriver said:

Στο φρογκ δεν νομιζω οτι αλλαζει η ελάχιστη ανανέωση.

Αν όχι τώρα σε λίγες ημέρες 

Νομίζω αξίζει να περιμένει κανείς 

15 ώρες πριν, geotzia said:

Υπάρχει τρόπος να τα πάρεις πίσω. Η αλλαγή όρων καρτοκινητης σου δίνει το δικαίωμα και στα τρία δίκτυα να τα πάρεις πίσω τα λεφτά

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

On 4/4/2026 at 10:18 ΜΜ, hercoulis said:

Έβαλα  σήμερα το πακέτο 3,02 €  και πήρα μόνο 60'.

Ας έλεγε 60'+60' και στην εφαρμογή frog  και στην εφαρμογή cosmote

2 ώρες πριν, balkos said:

εβδομάδα διπλασιασμού ήταν αυτή μέχρι χτες , στο λέω γιατί ενεργοποίησα το πακέτο, η εφαρμογή έγραφε 60+60 με ενεργοποίηση έως 22-3 !!!.  Σήμερα η εφαρμογή της frog αναφέρει 60' 

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

On 4/4/2026 at 12:25 ΠΜ, HEO said:

Ο καλύτερος τρόπος είναι να τα πάρεις πίσω 🙂

Η αύξηση της ελάχιστης κάρτας σε 14 ευρώ σου δίνει αυτό το δικαίωμα.

On 5/4/2026 at 12:18 ΠΜ, HEO said:

Αν όχι τώρα σε λίγες ημέρες 

Νομίζω αξίζει να περιμένει κανείς 

Στη frog δεν θα εχουμε αυξηση στην καρτα.

5 ώρες πριν, balkos said:

Σωστα πηρες το 60 καθως δεν ειναι εβδομαδα διπλασιασμου. Διπλα απο το 60+60 εχει και μια ημερομηνια ισχυος. Αλλο που μπορει να cachαρει καμια φορα και να μην φαινεται ανανεωμενο. Ωστοσο και παλι δεν σου ελεγε οτι εχεις την τρεχουσα εβδομαδα διπλασιασμο.

Καλησπέρα.

Έχω δυο τρεις κάρτες Mobile Internet Card των 10€ που μόλις πρόσεξα πως λήγουν μεθαύριο. Έχει τύχει σε κάποιον να του λήξουν; Λήγουν όντως; Υπάρχει κάποια λύση για να παραταθεί η ημερομηνία λήξης; Τις είχα πάρει στο κατάστημα στη Σταδίου και είναι σφραγισμένες.

ευχαριστώ

Σας ήρθε το sms με το πασχαλινό δώρο?  Το λινκ ανοίγει την εφαρμογή, που δεν το αναφέρει πουθενά ακόμα. 😁

Screenshot_20260408_040213.jpg

Edited by gag

6 ώρες πριν, gag said:

Σας ήρθε το sms με το πασχαλινό δώρο?  Το λινκ ανοίγει την εφαρμογή, που δεν το αναφέρει πουθενά ακόμα. 😁

Screenshot_20260408_040213.jpg

Μπορεις να το βρεις στο "Πακετα" μπαίνοντας στην εφαρμογη και ας μην εχεις πατησει το λινκ.

Η αλητεια ειναι οτι απαιτει να εχεις κανει ανανεωση απο 20/3 και μετα. Αντε να απαιτεις ανανεωση και την προηγουμενη εβδομαδα ρε κοσμοτε για να το τερματισεις. Καινουριο φρουτο να απαιτει 15ημερη ανανεωση για να σου δωσει ενα δωρο.

Edited by runner70

On 6/4/2026 at 3:28 ΜΜ, besddimo2 said:

Καλησπέρα.

Έχω δυο τρεις κάρτες Mobile Internet Card των 10€ που μόλις πρόσεξα πως λήγουν μεθαύριο. Έχει τύχει σε κάποιον να του λήξουν; Λήγουν όντως; Υπάρχει κάποια λύση για να παραταθεί η ημερομηνία λήξης; Τις είχα πάρει στο κατάστημα στη Σταδίου και είναι σφραγισμένες.

ευχαριστώ

Όποιος προλάβει. Λήγουν σήμερα και κρατάνε για 30 ημέρες (Bundle 200' + 10GB). Αν δε σας χρειάζονται, αφήστε τες για κάποιον άλλο. Γράψτε αν τις ενεργοποιήσετε να μην παιδεύονται άλλοι. Ο κωδικός μπαίνει στην τελευταία από τις επιλογές ανανέωσης στο Frog app.

1. 7200 9334 0587
  2. 8664 6665 0391

1 hour ago, besddimo2 said:

Όποιος προλάβει. Λήγουν σήμερα και κρατάνε για 30 ημέρες (Bundle 200' + 10GB). Αν δε σας χρειάζονται, αφήστε τες για κάποιον άλλο. Γράψτε αν τις ενεργοποιήσετε να μην παιδεύονται άλλοι. Ο κωδικός μπαίνει στην τελευταία από τις επιλογές ανανέωσης στο Frog app.

1. 7200 9334 0587
  2. 8664 6665 0391

Ευχαριστούμε πολύ! Πήρα τον πρώτο.

4 ώρες πριν, runner70 said:

Μπορεις να το βρεις στο "Πακετα" μπαίνοντας στην εφαρμογη και ας μην εχεις πατησει το λινκ.

Η αλητεια ειναι οτι απαιτει να εχεις κανει ανανεωση απο 20/3 και μετα. Αντε να απαιτεις ανανεωση και την προηγουμενη εβδομαδα ρε κοσμοτε για να το τερματισεις. Καινουριο φρουτο να απαιτει 15ημερη ανανεωση για να σου δωσει ενα δωρο.

Σε λίγο θα ζητάνε να κάνουμε την ίδια μέρα ανανέωση για να το πάρουμε. 

Σε ποιο σημείο της εφαρμογής στο βγάζει, στην επάνω στήλη με τις "προσφορές"? Γιατί σε μένα δεν υπάρχει, το ξανακοίταξα τώρα. Εκτός αν είναι επειδή έχει περάσει μήνας από την τελευταία ανανέωση

(Έχω την έκδοση 1.32.0, τσέκαρα στο aptroid και δεν μου βγάζει πως υπάρχει νεώτερη)

10 ώρες πριν, gag said:

Σε λίγο θα ζητάνε να κάνουμε την ίδια μέρα ανανέωση για να το πάρουμε. 

Σε ποιο σημείο της εφαρμογής στο βγάζει, στην επάνω στήλη με τις "προσφορές"? Γιατί σε μένα δεν υπάρχει, το ξανακοίταξα τώρα. Εκτός αν είναι επειδή έχει περάσει μήνας από την τελευταία ανανέωση

(Έχω την έκδοση 1.32.0, τσέκαρα στο aptroid και δεν μου βγάζει πως υπάρχει νεώτερη)

Στην κεντρικη σελιδα παταω στο πακετο ή αλλιως get a package και μετα το εμφανιζει πρωτο πρωτο.

Σε Android, εκδοση 1.35.1. Κατεβασε την απο to play store.

Διανυουμε βδομαδα διπλασιασμου για το πακετο με τα λεπτα; Δε μου εχει βγει κατι ακομα. Εβαλε κανεις σημερα;

Edited by sxizwdogwlo
Εβαλα, εχει.
[sIGPIC][/sIGPIC]

2 ώρες πριν, sxizwdogwlo said:

Διανυουμε βδομαδα διπλασιασμου για το πακετο με τα λεπτα; Δε μου εχει βγει κατι ακομα. Εβαλε κανεις σημερα;

Ναι κανονικά.Το μεσημέρι ενεργοποίησα πακέτο και πήρα 60+60.