Mad_Scientist Δημ. November 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2025 8 minutes ago, Dromeas said: Πολύ ενδιαφέρον αυτό που παραθέτεις! Υπάρχει κάπου γραμμένη αυτή η πληροφορία; Σ' ευχαριστώ! 🙂 Φυσικά και υπάρχει, δεν είναι κάποια "μυστική" πληροφορία. Οποιοσδήποτε μπορεί να την επιβεβαιώσει. Πηγαίνεις στην εφαρμογή My Cosmote (προσοχή, όχι στην εφαρμογή Frog, μόνο στην My Cosmote), επιλέγεις τη σύνδεση Frog και από εκεί, από τις τρεις επιλογές που έχει (υπόλοιπα, ανανεώσεις, διαχείριση), επιλέγεις υπόλοιπα. Εκεί σου δείχνει ακριβώς τα διαθέσιμα GB. Για παράδειγμα, στον δικό μου κύριο αριθμό, ο οποίος είναι συμβόλαιο GigaMax Unlimited Π, δείχνει 100TB, ενώ στο Frog, δείχνει 360TB, μείον (προφανώς) τα δεδομένα που έχω ήδη καταναλώσει. Ομοίως, για τα λεπτά, στο GigaMax δείχνει 1666666'! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. November 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2025 26 minutes ago, Mad_Scientist said: Φυσικά και υπάρχει, δεν είναι κάποια "μυστική" πληροφορία. Οποιοσδήποτε μπορεί να την επιβεβαιώσει. Πηγαίνεις στην εφαρμογή My Cosmote (προσοχή, όχι στην εφαρμογή Frog, μόνο στην My Cosmote), επιλέγεις τη σύνδεση Frog και από εκεί, από τις τρεις επιλογές που έχει (υπόλοιπα, ανανεώσεις, διαχείριση), επιλέγεις υπόλοιπα. Εκεί σου δείχνει ακριβώς τα διαθέσιμα GB. Για παράδειγμα, στον δικό μου κύριο αριθμό, ο οποίος είναι συμβόλαιο GigaMax Unlimited Π, δείχνει 100TB, ενώ στο Frog, δείχνει 360TB, μείον (προφανώς) τα δεδομένα που έχω ήδη καταναλώσει. Ομοίως, για τα λεπτά, στο GigaMax δείχνει 1666666'! Πολύ παράξενο αυτό που μου λες. Σε εμένα, μου τα δείχνει όλα απεριόριστα, ανεξάρτητα αν είναι συμβόλαια ή καρτοκινητά... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. November 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2025 Και εμένα απεριόριστα λέει αλλά μια φορά που είχε κολλήσει η εφαρμογή whatsup έλεγε 30tb. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athonas Δημ. November 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2025 22 ώρες πριν, Mad_Scientist said: Ναι, εγώ το είχα γράψει. Το θέμα είναι όμως, ότι αυτή η προσφορά, αποδίδει σκέτα τα απεριόριστα GB, δίχως καθόλου ομιλία. Αυτό που θέλω να μάθω είναι, αν ένα νούμερο όπως το δικό μου (που λαμβάνει αυτά τα σκέτα απεριόριστα data), μπορεί να λάβει τη νέα προσφορά, η οποία περιλαμβάνει τόσο τα απεριόριστα λεπτά, όσο και τα SMS. Αυτή ακριβώς είναι η απορία μου. Αν λύθηκε η απορία σου, μήπως θα μπορούσες να ενημερώσεις; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. November 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2025 26 minutes ago, athonas said: Αν λύθηκε η απορία σου, μήπως θα μπορούσες να ενημερώσεις; Ειχα την περσινή ετήσια προσφορά με τα απεριόριστα gb και τα 120 λεπτα και ανανέωσα και μπήκαν απεριόριστα λεπτά, απεριόριστα gb και 200 sms ΥΓ: κοιτάξτε κ αυτό 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mad_Scientist Δημ. November 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2025 1 hour ago, Dromeas said: Πολύ παράξενο αυτό που μου λες. Σε εμένα, μου τα δείχνει όλα απεριόριστα, ανεξάρτητα αν είναι συμβόλαια ή καρτοκινητά... Απ' έξω, ναι, τα δείχνει όλα απεριόριστα. Όταν όμως μπεις μέσα στη σύνδεση και επιλέξεις υπόλοιπα, δείχνει τα ακριβή (πραγματικά) υπόλοιπα. Και, παρότι απεριόριστα, τα υπόλοιπα μειώνονται σε πραγματικό χρόνο καθώς καταναλώνονται. 1 hour ago, dasnowy said: Και εμένα απεριόριστα λέει αλλά μια φορά που είχε κολλήσει η εφαρμογή whatsup έλεγε 30tb. Τι να σου πω, εμένα λέει αυτά τα υπόλοιπα, το έχω προσέξει εδώ και τέσσερις μήνες περίπου (ενδεχομένως να τα έδειχνε και νωρίτερα, δεν το γνωρίζω όμως). Να έχει κολλήσει η εφαρμογή της Cosmote και να παραμένει κολλημένη τόσο καιρό, δύσκολο μου φαίνεται. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athonas Δημ. November 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2025 2 ώρες πριν, VIPdriver said: Ειχα την περσινή ετήσια προσφορά με τα απεριόριστα gb και τα 120 λεπτα και ανανέωσα και μπήκαν απεριόριστα λεπτά, απεριόριστα gb και 200 sms Εννοούσα αν ανανέωσες με sms και υπόλοιπο, όπως ρώτησες παραπάνω τον @Mad_Scientist να σε ενημερώσει με pm. Αν δούλεψε σε παρακαλώ στείλε μου και μένα το sms καθώς βρίσκομαι στην Αυστρία και οι επιλογές μου με τα καταστήματα είναι περιορισμένες. Ευχαριστώ! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GPOWER Δημ. November 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2025 (edited) Εδω το αναφερει για την περιαγωγη https://ibb.co/LhX01KbG Edited November 25, 2025 by GPOWER Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. November 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2025 27 minutes ago, athonas said: Εννοούσα αν ανανέωσες με sms και υπόλοιπο, όπως ρώτησες παραπάνω τον @Mad_Scientist να σε ενημερώσει με pm. Αν δούλεψε σε παρακαλώ στείλε μου και μένα το sms καθώς βρίσκομαι στην Αυστρία και οι επιλογές μου με τα καταστήματα είναι περιορισμένες. Ευχαριστώ! Δεν δουλεψε και λογικό αφού η φετινή προσφορά δίνει περισσότερα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GPOWER Δημ. November 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2025 10 ώρες πριν, VIPdriver said: Καλημέρα, πού το αναφέρει αυτό; Στείλε ένα σκρινσοτ. εδω το λεει στην αγορα πακετου https://ibb.co/LhX01KbG 7 ώρες πριν, Vasileios said: Από την στιγμή που θα βρεθείς σε περιαγωγή μπορεις να καλείς όλη την Ευρωπαική Ένωση. Αυτό ισχύει για όλα τα πληρωμένα λεπτά ομιλίας, δεν ισχύει για δωρεάν λεπτά ομιλίας. NATIONAL PACK • Ο χρόνος ομιλίας καταναλώνεται ανά δευτερόλεπτο χωρίς χρέωση για ελάχιστη διάρκεια κλήσης. • Ο χρόνος ομιλίας που δεν καταναλώνεται μεταφέρεται αυτόματα για άλλες 30 ημέρες αν το πακέτο ενεργοποιηθεί πάλι πριν τη λήξη του. • Ο χρόνος ομιλίας είναι επίσης διαθέσιμος για χρήση στην περιαγωγή εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. • Μπορείς να αγοράσεις μέχρι 4 πακέτα ανά ημερολογιακό μήνα. Αρα λοιπον θα πρεπει να αγορασω το National pack αντι του 60'/3,02€ https://ibb.co/LhX01KbG 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. November 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2025 Λοιπόν: στην εφαρμογή του φρογκ ΕΙΝΑΙ διαθεσιμα για περιαγωγή. Στην εφαρμογή του κοσμοτε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ διαθέσιμα. Καλό ε; 1 2 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athonas Δημ. November 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2025 Το λεκτικό "SHOP12M" με SMS στο 1330 για κάτοχο πακέτου ειδικής προσφοράς Frog, που αναφέρθηκε παλαιότερα, όταν επιστρέφει το μήνυμα ‘YOUR EURO BALANCE IS NOT ENOUGH FOR PURCHASING THE OFFER. TOP-UP AND TRY AGAIN’, διαπιστωμένα είναι ενδεικτικό ότι μπορεί να ανανεώσει στη νέα Black Friday προσφορά; Στην περίπτωση αυτή πως ανανεώνεις το υπόλοιπο στα 109€; Ευχαριστώ για την απάντηση. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. November 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2025 Αρχικά να σας πω ότι τα λεπτά του πακέτου με τα 3,02 ειναι διαθέσιμα στην περιαγωγή καθώς τα χρησιμοποίησα ένα μήνα πριν στο εξωτερικό. Όσον αφορά τον διπλασιασμό αυτή την εβδομάδα, τον δίνουν και έχουν ξεχάσει το σχετικό μπανερ, ή τον έχουν κόψει; 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macovet Δημ. November 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2025 Παιδιά, η κάρτα frog θέλει ανανέωση κάθε δύο μήνες για να μη μπει φραγή στα εισερχόμενα, ή είναι κάθε χρόνο, όπως η Q; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. November 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2025 2 minutes ago, macovet said: Παιδιά, η κάρτα frog θέλει ανανέωση κάθε δύο μήνες για να μη μπει φραγή στα εισερχόμενα, ή είναι κάθε χρόνο, όπως η Q; Μονο η Q και το F2G δεχονται εισερχόμενες κλήσεις για 12 μηνες 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athonas Δημ. November 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2025 17 minutes ago, oregon said: Αρχικά να σας πω ότι τα λεπτά του πακέτου με τα 3,02 ειναι διαθέσιμα στην περιαγωγή καθώς τα χρησιμοποίησα ένα μήνα πριν στο εξωτερικό. Επιβεβαιώνω και εγώ το παραπάνω που το χρησιμοποιώ στην ΕΕ τα τελευταία χρόνια. Να προσθέσω ότι και το πακέτο με τα απεριόριστα, δεδομένα-ομιλία-sms για 1 χρόνο είναι επίσης διαθέσιμο στην περιαγωγή. 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mad_Scientist Δημ. November 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2025 21 minutes ago, athonas said: Το λεκτικό "SHOP12M" με SMS στο 1330 για κάτοχο πακέτου ειδικής προσφοράς Frog, που αναφέρθηκε παλαιότερα, όταν επιστρέφει το μήνυμα ‘YOUR EURO BALANCE IS NOT ENOUGH FOR PURCHASING THE OFFER. TOP-UP AND TRY AGAIN’, διαπιστωμένα είναι ενδεικτικό ότι μπορεί να ανανεώσει στη νέα Black Friday προσφορά; Στην περίπτωση αυτή πως ανανεώνεις το υπόλοιπο στα 109€; Ευχαριστώ για την απάντηση. Φίλε μου, για να είμαι ειλικρινής, δεν το ρισκάρω. Φοβάμαι, μήπως ενεργοποιεί μόνο απεριόριστα data (την περσινή προσφορά) και όχι το πλήρες πακέτο. Πιο συγκεκριμένα, επειδή ακούστηκε από αρκετούς, ότι ενεργοποίησαν την προσφορά σε κατάστημα Frog, σε αριθμούς που δεν είχαν την περσινή προσφορά, ενώ σε άλλους που την είχαν το SMS δεν λειτούργησε, έρχομαι να πιστέψω, ότι ενδεχομένως να πρόκειται για δύο προσφορές ασύμβατες μεταξύ τους. Γι' αυτό και δεν το έκανα, για να μην κλαίω τα 109 μου ευρώ. Δεν είναι βλέπεις και κανένα μικρό ποσό. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soch Δημ. November 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2025 9 ώρες πριν, VIPdriver said: Διαβάζω σε αλλο φόρουμ ότι ενώ στο frog store της Αθήνας έχει ακριβώς δίπλα μαγαζι για το Qvip, ουρές έχει μόνο στο φρογκ. Πήγα σήμερα το πρωί Σταδίου 51, 8:50 (10 λεπτά πριν ανοίξει). Ουρά 20+ ατόμων να περιμένουν απέξω. Φυσικά δεν περίμενα, με 10λ/άτομο θα ήθελα πάνω από 3 ώρες. Θα ξαναδοκιμάσω σε μερικές μέρες. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisbasm_ Δημ. November 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2025 On 24/11/2025 at 11:46 ΠΜ, ANAGNPANA said: Η nova με Q έχει το αντίστοιχο πακέτο στα 99 ευρώ με 300 sms Και δεν χρειάζεται να πηγαίνεις σε καταστήματα Άμα συγκρίνεις την Cosmote με την νόβα , πάω πάσο 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athonas Δημ. November 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2025 1 hour ago, Mad_Scientist said: Φίλε μου, για να είμαι ειλικρινής, δεν το ρισκάρω. Φοβάμαι, μήπως ενεργοποιεί μόνο απεριόριστα data (την περσινή προσφορά) και όχι το πλήρες πακέτο. Πιο συγκεκριμένα, επειδή ακούστηκε από αρκετούς, ότι ενεργοποίησαν την προσφορά σε κατάστημα Frog, σε αριθμούς που δεν είχαν την περσινή προσφορά, ενώ σε άλλους που την είχαν το SMS δεν λειτούργησε, έρχομαι να πιστέψω, ότι ενδεχομένως να πρόκειται για δύο προσφορές ασύμβατες μεταξύ τους. Γι' αυτό και δεν το έκανα, για να μην κλαίω τα 109 μου ευρώ. Δεν είναι βλέπεις και κανένα μικρό ποσό. Είναι πολύ πιθανό να είναι όπως τα λες. Το εγχείρημα βεβαίως ενέχει ρίσκο και την στιγμή που ούτε ένας δεν έχει αναφέρει ότι λειτούργησε θα ήταν μάλλον τρέλα να επιχειρηθεί. Καθώς όμως με απασχόλησε το ζήτημα, αν χρειαζόταν κάποιος τα 109€ στον χρόνο ομιλίας του, αναρωτιόμουν αν υπάρχει τρόπος να φορτωθεί αυτό το ποσό, πράγμα που δεν είδα στις εφαρμογές frog και cosmote. Σε κάθε περίπτωση, ευχαριστώ για την απάντηση 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR.04 Δημ. November 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2025 Φορτώθηκαν μια χαρά και τα απεριόριστα ίντερνετ και χρόνος ομιλίας και τα 200 sms. σε νούμερο με προσφορά από πέρσι. 5 Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macovet Δημ. November 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2025 (edited) 20 minutes ago, GR.04 said: Φορτώθηκαν μια χαρά και τα απεριόριστα ίντερνετ και χρόνος ομιλίας και τα 200 sms. σε νούμερο με προσφορά από πέρσι. εννοείς με "SHOP12M" SMS στο 1330, ή κανονικά από το κατάστημα; 2 ώρες πριν, VIPdriver said: Μονο η Q και το F2G δεχονται εισερχόμενες κλήσεις για 12 μηνες Αυτό το θέλω για ηλικιωμένο, να μπορεί να έχει εξερχόμενες λίγα λεπτά το μήνα (πχ 60') για περίπτωση ανάγκης, και φυσικά εισερχόμενες. Οπότε το 13άρι ανά δίμηνο δεν το γλυτώνω (και ας έχει πρόγραμμα με 3€). Ίσως να έβλεπα προς Q; Edited November 25, 2025 by macovet 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. November 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2025 (edited) 51 minutes ago, macovet said: Αυτό το θέλω για ηλικιωμένο, να μπορεί να έχει εξερχόμενες λίγα λεπτά το μήνα (πχ 60') για περίπτωση ανάγκης, και φυσικά εισερχόμενες. Οπότε το 13άρι ανά δίμηνο δεν το γλυτώνω (και ας έχει πρόγραμμα με 3€). Ίσως να έβλεπα προς Q; 13 ευρώ το τρίμηνο χρειάζεται. Δίνει 60 λεπτά (τρίλεπτα) κάθε μήνα αυτόματα χωρίς ανανέωση. Μπορείς να βάζεις και το πακέτο με τα 120 λεπτά (ανά δευτερόλεπτο) κάθε μήνα. Τον τρίτο μήνα πρόσεξε να το βάλεις πριν λήξει το υπόλοιπο. Κοίτα και την πρόσφορα της vodafone στο cu με 35 ευρώ για 6 μήνες (5,8 ευρώ το μήνα) που δίνει απεριόριστα λεπτά και ξεμπερδεύεις. Edited November 25, 2025 by dasnowy 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mad_Scientist Δημ. November 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2025 2 ώρες πριν, athonas said: Είναι πολύ πιθανό να είναι όπως τα λες. Το εγχείρημα βεβαίως ενέχει ρίσκο και την στιγμή που ούτε ένας δεν έχει αναφέρει ότι λειτούργησε θα ήταν μάλλον τρέλα να επιχειρηθεί. Καθώς όμως με απασχόλησε το ζήτημα, αν χρειαζόταν κάποιος τα 109€ στον χρόνο ομιλίας του, αναρωτιόμουν αν υπάρχει τρόπος να φορτωθεί αυτό το ποσό, πράγμα που δεν είδα στις εφαρμογές frog και cosmote. Σε κάθε περίπτωση, ευχαριστώ για την απάντηση Δεν είναι δύσκολο να ανανεώσεις online με 109€ (όχι βέβαια ακριβώς, αναγκαστικά με λίγο περισσότερα). Θα ανανεώσεις από Frog app με ένα από τα διαθέσιμα ποσά, μέχρι να φτάσεις το απαιτούμενο χρηματικό υπόλοιπο. Για να είμαστε απολύτως ρεαλιστές, αν υποθέσουμε ότι αυτό το πράγμα λειτουργούσε (δεν το δοκίμασα, ούτε προτίθεμαι να το κάνω), δεν θα απαιτούσε καθαρό χρηματικό υπόλοιπο 109€, αλλά 99€ και κάτι ψιλά (109€-φόρος 10%=109/1,10=99,09€). Επομένως, χρειαζόμαστε 100€ καθαρό υπόλοιπο. Αν έχουμε Magenta One (όπως εγώ), αρκούν πέντε ανανεώσεις των 20€ (βάζουμε πάντα από 18€ και άνω, ώστε να επωφεληθούμε το μέγιστο δυνατό ποσό από το Magenta One). Αν δεν έχουμε Magenta One, θα απαιτηθούν τουλάχιστον έξι ανανεώσεις, πέντε των 18€ και μία των 20€. Ελπίζω να έγιναν κατανοητά όσα γράφω. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. November 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2025 31 minutes ago, Mad_Scientist said: Δεν είναι δύσκολο να ανανεώσεις online με 109€ (όχι βέβαια ακριβώς, αναγκαστικά με λίγο περισσότερα). Θα ανανεώσεις από Frog app με ένα από τα διαθέσιμα ποσά, μέχρι να φτάσεις το απαιτούμενο χρηματικό υπόλοιπο. Για να είμαστε απολύτως ρεαλιστές, αν υποθέσουμε ότι αυτό το πράγμα λειτουργούσε (δεν το δοκίμασα, ούτε προτίθεμαι να το κάνω), δεν θα απαιτούσε καθαρό χρηματικό υπόλοιπο 109€, αλλά 99€ και κάτι ψιλά (109€-φόρος 10%=109/1,10=99,09€). Επομένως, χρειαζόμαστε 100€ καθαρό υπόλοιπο. Αν έχουμε Magenta One (όπως εγώ), αρκούν πέντε ανανεώσεις των 20€ (βάζουμε πάντα από 18€ και άνω, ώστε να επωφεληθούμε το μέγιστο δυνατό ποσό από το Magenta One). Αν δεν έχουμε Magenta One, θα απαιτηθούν τουλάχιστον έξι ανανεώσεις, πέντε των 18€ και μία των 20€. Ελπίζω να έγιναν κατανοητά όσα γράφω. Για λόγους ασφαλείας οι επιτρεπόμενες ανανεώσεις πραγματοποιούνται: Με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, με ανώτατο συνολικό ποσό 30€ ανα ημέρα, 60€ ανα 7 ημέρες, 100€ ανά 30 ημέρες. Με χρήση PayPal, μέχρι μια (1) φορά την ημέρα με ανώτατο ημερήσιο ποσό 30€, μέχρι τρεις (3) φορές την εβδομάδα με ανώτατο συνολικό ποσό 60€ ή μέχρι πέντε (5) φορές ανά μήνα με ανώτατο συνολικό ποσό 100€. Για να πραγματοποιηθεί η συναλλαγή, θα πρέπει η κάρτα σας να έχει εγγραφεί στο πρόγραμμα ασφαλών συναλλαγών 3D Secure / Mastercard SecureCode / Verified by Visa. Η διάρκεια ισχύος του χρηματικού υπολοίπου είναι 2 μήνες (60 ημέρες) από την τελευταία ανανέωση χρόνου ομιλίας. Αν περάσουν 2 μήνες (60 ημέρες) χωρίς να κάνεις ανανέωση χρόνου ομιλίας, χάνεις τυχόν χρηματικό υπόλοιπο που έχει μείνει στον λογαριασμό σου. Από το ποσό της ανανέωσης χρόνου ομιλίας αφαιρείται το τέλος κινητής τηλεφωνίας 10% 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts