Geokat2829 Δημ. November 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2025 1 ώρα πριν, GSan said: Γνωρίζει κάποιος αν τα απεριόριστα GB με 144 ευρώ τον χρόνο ισχύουν? Μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα ίσχυαν απλώς δεν έδιναν και απεριόριστη ομιλία. Είχα περάσει την προηγούμενη εβδομάδα από το κατάστημα της Σταδίου. Πριν πας κάλεσε τους στο τηλέφωνο. Από Δευτέρα μετά τις 11.00 το πρωί. 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GSan Δημ. November 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2025 20 minutes ago, Geokat2829 said: Μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα ίσχυαν απλώς δεν έδιναν και απεριόριστη ομιλία. Είχα περάσει την προηγούμενη εβδομάδα από το κατάστημα της Σταδίου. Πριν πας κάλεσε τους στο τηλέφωνο. Από Δευτέρα μετά τις 11.00 το πρωί. Δεν με ενδιαφέρει η απεριόριστη ομιλία μόνο τα δεδομένα. Θα τους καλέσω την Δευτέρα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. November 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2025 6 ώρες πριν, GSan said: Δεν με ενδιαφέρει η απεριόριστη ομιλία μόνο τα δεδομένα. Θα τους καλέσω την Δευτέρα. Λογικά θα βγεί black Friday offer, εγω στη θέση σου θα περίμενα μέχρι τελη του μήνα. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. November 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2025 18 ώρες πριν, runner70 said: Πραγματι δεν μας εδωσε αυτο το ΣΚ τα 1500'. Δεν ειναι οτι δεν τα δειχνει στο app. Δεν μας τα εδωσαν. Θα δειξει αν ειναι συστημικο ερρορ ή το εκοψαν. Δοκίμασα να στείλω WK στο 1330, που ενεργοποιούσε αυτήν την προσφορά, αλλά δεν πήρα καμία απάντηση! Ούτε ότι έγινε κάτι, ούτε όμως ότι δεν υπάρχει η υπηρεσία, που παίρνω καμιά φορά αν πάω να ενεργοποιήσω κάτι που δεν ισχύει! Να δούμε το άλλο ΣΚ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GSan Δημ. November 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2025 15 ώρες πριν, VIPdriver said: Λογικά θα βγεί black Friday offer, εγω στη θέση σου θα περίμενα μέχρι τελη του μήνα. Στην black Friday η ουρά θα είναι κανα χιλιόμετρο οποτε προτιμώ να πληρώσω 50 ευρώ παραπάνω να πάρω τα απεριόριστα δεδομένα πιό πρίν. Ετσι κι αλλοιώς κέρδος έχω αφου θα αποσβέσω το ZTE MU5002 5G με την δεύτερη αγορά της συγκεκριμμένης προσφοράς απο την frog (ήδη έχω την κάρτα της frog στο ZTE έναν χρόνο περίπου και πάει σφαίρα). 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. November 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2025 (edited) Καλημέρα σε όλους. Εάν πάμε από Cosmoκάρτα ή Whats Up σε Frog, το χρηματικό υπόλοιπο μεταφέρεται; Επίσης, με τους χρόνους ομιλίας/διαθέσιμα data/SMS που είχαμε πριν (σε Cosmoκάρτα ή Whats Up) τί γίνεται; Χάνονται; Δηλαδή όταν γίνει η αλλαγή μεταφερόμαστε στην Frog και είναι όλα μηδενικά; Τέλος, εάν είμαστε σε Magenda One πακέτο (πχ 1 σταθερό, 2 Cosmoκάρτες, 2 Whats Up) τα μεταφερόμενα σε Frog νούμερα παραμένουν στο Magenda One ή τα πετάει εκτός; Και τέλος-τέλος : το Roaming εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης χρησιμοποιώντας τα λεπτά ομιλίας και data από το ενεργό πακέτο, διατίθεται χωρίς έξτρα χρεώσεις όπως σε Cosmoκάρτα και Whats Up ; Ευχαριστώ προκαταβολικά. Edited November 4, 2025 by pavlidisc 1 Παράθεση iPhone 17 Pro Max - Apple Watch 10 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2025 o διπλασιασμός των 60' με 3,02 κάθε εβδομάδας ΄΄κοπηκε΄΄ , πριν από λίγο ενεργοποίησα πακέτο και μου έδωσε μόνο τα 60' 8 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. November 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2025 28 minutes ago, taliban said: o διπλασιασμός των 60' με 3,02 κάθε εβδομάδας ΄΄κοπηκε΄΄ , πριν από λίγο ενεργοποίησα πακέτο και μου έδωσε μόνο τα 60' Πολύ άσχημη εξέλιξη, μιας και ίσχυε όλο το 2025! Να δούμε αν σιωπηλά κόβονται παροχές (να δούμε και τι θα ισχύει για τα ΣΚ). 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. November 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2025 32 minutes ago, yyyy said: Πολύ άσχημη εξέλιξη, μιας και ίσχυε όλο το 2025! Να δούμε αν σιωπηλά κόβονται παροχές (να δούμε και τι θα ισχύει για τα ΣΚ). Για τα ΣΚ αφου δεν έδωσε το προηγούμενο, τί άλλο περιμένετε να δείτε; Τα 60 ίσως τα ξανάρχισαν κάθε 2 εβδομάδες. Εάν την άλλη Τρίτη δεν δώσουν +60, θα σημαίνει ότι τα έκοψαν και αυτά. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. November 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2025 (edited) 1 ώρα πριν, taliban said: o διπλασιασμός των 60' με 3,02 κάθε εβδομάδας ΄΄κοπηκε΄΄ , πριν από λίγο ενεργοποίησα πακέτο και μου έδωσε μόνο τα 60' Ασχημη εξελιξη. Αγορασα πακετο την προηγουμενη Δευτερα 27/10 και μου εδωσε διπλασιασμο. Αρα θα ειχε εως τις 2/11/25 και αυτο ξεκινησε απο τις 23/12/24 συνεχόμενα. Θα περιμενουμε να δουμε την ερχομενη Δευτερα 25 minutes ago, VIPdriver said: Για τα ΣΚ αφου δεν έδωσε το προηγούμενο, τί άλλο περιμένετε να δείτε; Τα 60 ίσως τα ξανάρχισαν κάθε 2 εβδομάδες. Εάν την άλλη Τρίτη δεν δώσουν +60, θα σημαίνει ότι τα έκοψαν και αυτά. Απο Δευτερα ξεκιναει αν ειναι. Θα μπορουσε να ηταν και συστημικο λαθος. Το ΣΚ που δεν εδωσαν τα προς λεπτα προς frog , την επομενη ημέρα εκοψαν και τον διπλασιασμο πακετου. Edited November 4, 2025 by runner70 4 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. November 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2025 Ερωτηματολόγιο στο cosmote app 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. November 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2025 Ανανεωση σημερα μεσω app frog για 60' και δεν εδωσε διπλασιασμο.Μεσα στην app cosmote (ενημερωμενη) γραφει ακομη 60+60!! ρωτησα στο chat και περιμενω.... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsino Δημ. November 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2025 Ξέχασα να βάλω κάρτα και το χρηματικό υπόλοιπο μηδενίστηκε. Επειδή ήταν καλό νούμερο 100+ υπάρχει περίπτωση να μου το επαναφέρουν ή πάει έγιναν ατμός ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. November 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2025 Just now, Tsino said: Ξέχασα να βάλω κάρτα και το χρηματικό υπόλοιπο μηδενίστηκε. Επειδή ήταν καλό νούμερο 100+ υπάρχει περίπτωση να μου το επαναφέρουν ή πάει έγιναν ατμός ? Κάνε την προσπάθειά σου με ένα τηλ στην εξυπηρέτηση αλλά δύσκολο.. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. November 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2025 On 4/11/2025 at 9:54 ΠΜ, pavlidisc said: Καλημέρα σε όλους. Εάν πάμε από Cosmoκάρτα ή Whats Up σε Frog, το χρηματικό υπόλοιπο μεταφέρεται; Επίσης, με τους χρόνους ομιλίας/διαθέσιμα data/SMS που είχαμε πριν (σε Cosmoκάρτα ή Whats Up) τί γίνεται; Χάνονται; Δηλαδή όταν γίνει η αλλαγή μεταφερόμαστε στην Frog και είναι όλα μηδενικά; Τέλος, εάν είμαστε σε Magenda One πακέτο (πχ 1 σταθερό, 2 Cosmoκάρτες, 2 Whats Up) τα μεταφερόμενα σε Frog νούμερα παραμένουν στο Magenda One ή τα πετάει εκτός; Και τέλος-τέλος : το Roaming εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης χρησιμοποιώντας τα λεπτά ομιλίας και data από το ενεργό πακέτο, διατίθεται χωρίς έξτρα χρεώσεις όπως σε Cosmoκάρτα και Whats Up ; Ευχαριστώ προκαταβολικά. Απαντάω στο δικό μου ερώτημα για να βοηθηθεί όποιος άλλος έχει παρόμοιες απορίες. Η εξυπηρέτηση μέσω chat μου απάντησε τα εξής: " Η αλλαγή από Cosmokarta και What's up σε Frog έχει κόστος 3€ εφάπαξ και μεταφέρονται τα χρήματα που έχετε διαθέσιμα, τα λεπτά ομιλίας προς όλους, sms προς όλους και τα mb σας αρκεί να μην προέρχονται από προσφορά. Το σχήμα Magenta one παραμένει ενεργό κατά την αλλαγή και αναφορικά με την χρήση εντός ΕΕ, καταναλώνεται τις παροχές σας δωρεάν σε χρόνο προς όλους, sms προς όλους και mb , δεν ισχύον τα πακέτα προσφοράς. Όταν καλείτε από χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και από το Ηνωμένο Βασίλειο προς την Ελλάδα ή προς οποιαδήποτε άλλη χώρα της Ε.Ε (συμπεριλαμβανομένου τοπικές κλήσεις) χρησιμοποιείτε , χωρίς επιπλέον χρέωση, τον δωρεάν χρόνο ομιλίας που έχετε διαθέσιμο προς όλους. (Δεν ισχύουν τα λεπτά του πακέτου σας προς Frog). Το ίδιο ισχύει τόσο για τα μηνύματα όσο και για τα ενσωματωμένα στο πακέτο δεδομένα. Εξαιρούνται τυχόν πρόσθετες παροχές από προϊόντα που αποτελούν μέρος προωθητικών ενεργειών, και έχουν αποδοθεί δωρεάν . Επιπλέον να γνωρίζεται ότι, σε περίπτωση που έχετε ενεργή την υπηρεσία του τηλεφωνητή, κάθε κλήση που εκτρέπεται στον τηλεφωνητή σας λογίζεται ως κλήση προς κινητό και καταναλώνει το χρόνο ομιλίας προς τρίτα δίκτυα ή χρεώνεται αντίστοιχα ως κλήση παραγωγής." 3 3 Παράθεση iPhone 17 Pro Max - Apple Watch 10 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. November 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2025 8 ώρες πριν, saviano said: Ανανεωση σημερα μεσω app frog για 60' και δεν εδωσε διπλασιασμο.Μεσα στην app cosmote (ενημερωμενη) γραφει ακομη 60+60!! ρωτησα στο chat και περιμενω.... & τι απάντησαν ? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. November 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2025 51 minutes ago, hercoulis said: & τι απάντησαν ? Μεσω chat cosmote τους "έπρηξα" οτι στην app της cosmote λεει 60+60 και οτι πηρα μονο 60!(όντως) Τελικα μου εδωσαν 500' και 5 γιγα για 15μερες + οτι το σημείωσαν για να ενεργοποιηθει σαν μπονους το δευτερο 60λεπτο. οψόμεθα.... 4 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. November 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2025 Just now, saviano said: Μεσω chat cosmote τους "έπρηξα" οτι στην app της cosmote λεει 60+60 και οτι πηρα μονο 60!(όντως) Τελικα μου εδωσαν 500' και 5 γιγα για 15μερες + οτι το σημείωσαν για να ενεργοποιηθει σαν μπονους το δευτερο 60λεπτο. οψόμεθα.... Εγω στο app βλεπω σκετο +60 που υπηρχε παντοτε. Εάν θέλεις δειξε μας ενα σκρινσοτ με το 60+60 που λες. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. November 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2025 4 ώρες πριν, pavlidisc said: κλήση παραγωγής." 🤔 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. November 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2025 1 hour ago, VIPdriver said: Εγω στο app βλεπω σκετο +60 που υπηρχε παντοτε. Εάν θέλεις δειξε μας ενα σκρινσοτ με το 60+60 που λες. 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2025 1 hour ago, saviano said: Αυτό δεν αναφέρει 60+60 1 2 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. November 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2025 31 minutes ago, taliban said: Αυτό δεν αναφέρει 60+60 Έχεις δίκιο. Αναφέρει 60' προς όλα τα δίκτυα + 60' προς όλους. Αλλά αν κάνεις την απλοποίηση υπάρχει το 60' και το +60'🤌 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. November 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2025 (edited) 41 minutes ago, taliban said: Αυτό δεν αναφέρει 60+60 Στην εφαρμογη της cosmote πάντα έτσι μου το έδειχνε.60 έλεγε πάνω και +60 κατω.Και έπαιρνα 120 σύνολο. Edited November 5, 2025 by saviano 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. November 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2025 Πράγματι εδώ και πολλους μήνες έδινε συνέχεια 60+60 και όχι κάθε 2η εβδομάδα. Είναι λάθος της κοσμοτέ και καλά έκανες και επικοινωνησες μαζί τους. Πες μας τι θα σου απαντήσουν. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. November 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2025 21 minutes ago, VIPdriver said: Πράγματι εδώ και πολλους μήνες έδινε συνέχεια 60+60 και όχι κάθε 2η εβδομάδα. Είναι λάθος της κοσμοτέ και καλά έκανες και επικοινωνησες μαζί τους. Πες μας τι θα σου απαντήσουν. Μερικά post πιο πίσω έγραψα τί μου απάντησαν. Και σήμερα είχε μια αξιολόγηση στο app της cosmote και ακόμη περιμένω το δωρο των gb... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts