motoboots Δημ. 13 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Απριλίου 15 ώρες πριν, tricker said: Εδώ και 3 ημέρες νομίζω έχουν αρχίσει να βάζουν κόφτες στα φρογκ. Πλέον είναι αδύνατη η χειροκίνητη επιλογή μπαντας και σε πετάει σε μπάντες με χαμηλή χωρητικότητα ενώ αν επιλέξεις την μπάντα που θέλεις δεν έχεις ίντερνετ. Αυτό συμβαίνει 3 ημέρες τώρα. Με sim συμβολαίου στον ίδιο εξοπλισμό δεν έχει κανένα θέμα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 13 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Απριλίου 5 minutes ago, motoboots said: Πωπω χάλιααα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tricker Δημ. 13 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Απριλίου 2 ώρες πριν, motoboots said: Δεν έχει κίνηση η κεραία σου. Μόλις υπάρξει θα κλειδώσει σε μπάντα που θα έχεις μικρότερες ταχύτητες ενώ τα συμβόλαια δε θα επηρεαστούν 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. 13 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Απριλίου 1 ώρα πριν, tricker said: Δεν έχει κίνηση η κεραία σου. Μόλις υπάρξει θα κλειδώσει σε μπάντα που θα έχεις μικρότερες ταχύτητες ενώ τα συμβόλαια δε θα επηρεαστούν Σώπα! 😜 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tricker Δημ. 13 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Απριλίου 46 minutes ago, motoboots said: Σώπα! 😜 Ειρωνεύεσαι⁉️ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 13 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Απριλίου https://youtu.be/Hf8b3OkSBHA?si=9a1s8N3HfpSHcD8b 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 13 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Απριλίου Έχει ξανά γραφτεί ότι η λεγάμενη κλείνει το 5G. Αλλά το κλείνει, τελείως. Όχι ανοιχτό με χαμηλές επιδώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 13 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Απριλίου Η ελάχιστη ανανέωση στα καταστήματα έχει όντως αυξηθεί στα 13€ όπως είχαν ανακοινώσει ή αυτός ισχύει ακόμη το 8ευρο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 13 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Απριλίου 14 minutes ago, gpapas640 said: Η ελάχιστη ανανέωση στα καταστήματα έχει όντως αυξηθεί στα 13€ όπως είχαν ανακοινώσει ή αυτός ισχύει ακόμη το 8ευρο; Έχει εφαρμοστεί καιρό ελάχιστη Online 13€ και ελάχιστη μέσω καταστημάτων 15€. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoukos Δημ. 13 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Απριλίου (edited) Σήμερα ήθελα να ενεργοποιήσω σε ένα καρτοκινητο frog με τη προσφορά 13€/μήνα απεριόριστα για 9 μήνες την ειδοποίηση κλήσεων και μου απάντησαν αυτό από το τσατ: Είναι δυνατόν να μην έχει ειδοποίηση κλησεων; Αν το γυρίσω σε WhatsUp η προσφορά διατηρειται; Λυπάμαι αλλά ο αριθμός ΧΧΧ είναι frog .Στο FROG δεν είναι διαθέσιμες οι ακόλουθες υπηρεσίες: Προσωπικός Τηλεφωνητής Ειδοποίηση Κλήσεων Data / fax Κλήση συνδιάσκεψης Personal Album Υπηρεσία 2 in 1 Twin SIM WLAN Edited 13 Απριλίου by spoukos 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 13 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Απριλίου (edited) Μια χαρά δουλεύει η ειδοποίηση και σε μένα προσωπικά δεν χρειάστηκε τίποτα. Δουλευει κανονικά εξ'αρχης χωρίς ρύθμιση ή επικοινωνία με την εξυπηρέτηση. Δοκίμασε αύριο με άλλον υπάλληλο ή κάλεσε και τωρα δωρεάν το τεχνικο τμήμα (13738) Edited 13 Απριλίου by kmpatra 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. 13 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Απριλίου 3 ώρες πριν, tricker said: Ειρωνεύεσαι⁉️ Απλά ακούω για περιορισμούς για πολλοστή φορά, χωρίς να τους βλέπω. Μου κάνει μάλιστα εντύπωση που προβλέπεις το μέλλον. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tricker Δημ. 13 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Απριλίου 15 minutes ago, motoboots said: Απλά ακούω για περιορισμούς για πολλοστή φορά, χωρίς να τους βλέπω. Μου κάνει μάλιστα εντύπωση που προβλέπεις το μέλλον. Επειδή δεν τους βλέπεις εσύ δεν σημαίνει ότι δεν συμβαίνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 13 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Απριλίου Ούτε εγώ έχω δει μέχρι τώρα Θα δείξει σε βάθος χρόνου..ίσως σχετίζεται με τα προβλήματα του δικτύου πριν 3 ημέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tricker Δημ. 13 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Απριλίου 13 minutes ago, elkons said: Ούτε εγώ έχω δει μέχρι τώρα Θα δείξει σε βάθος χρόνου..ίσως σχετίζεται με τα προβλήματα του δικτύου πριν 3 ημέρες. Αλλαξε μπάντες μπες σε flight mode και flight off και θα το δεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 13 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Απριλίου 1 minute ago, tricker said: Αλλαξε μπάντες μπες σε flight mode και flight off και θα το δεις Όταν εννοείς άλλαξε μπάντες να κλειδώσω πχ μόνο Β7; Samsung έχω. Άμα θες μπορώ να σου τραβήξω βίντεο από διάφορα σημεία του σπιτιού. Β7 Ν78 έχω κανονοικα πάντως 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tricker Δημ. 13 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Απριλίου (edited) 16 minutes ago, elkons said: Όταν εννοείς άλλαξε μπάντες να κλειδώσω πχ μόνο Β7; Samsung έχω. Άμα θες μπορώ να σου τραβήξω βίντεο από διάφορα σημεία του σπιτιού. Β7 Ν78 έχω κανονοικα πάντως Μίλησα με cote. Είναι από την βλάβη που είχαν και η αποκατάσταση γίνεται σταδιακά για ολους (!) τους συνδρομητες. Μου είπαν ότι έκαναν reset σε κάποιες υπηρεσίες και να δοκιμάσω σε μισή ώρα… Edited 13 Απριλίου by tricker 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 13 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Απριλίου Just now, tricker said: Μίλησα με cote. Είναι από την βλάβη που είχαν και η αποκατάσταση γίνεται σταδιακά. Μου είπαν ότι έκαναν reset σε κάποιες υπηρεσίες και να δοκιμάσω σε μισή ώρα… Reset στον αριθμό Frog σου εννοείς; Τελικά τι εννοούσες με τις μπάντες τι να δοκιμάσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tricker Δημ. 13 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Απριλίου (edited) 9 minutes ago, elkons said: Reset στον αριθμό Frog σου εννοείς; Τελικά τι εννοούσες με τις μπάντες τι να δοκιμάσω εννοώ να βάλεις χειροκίνητα B7+B7 ή B3+B7 να τσεκάρεις. Αν όντως είναι όπως τα λέει η κοσμοτε όλα καλά..Περιμένω να διορθωθεί Edited 13 Απριλίου by tricker 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 13 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Απριλίου 2 minutes ago, tricker said: εννοώ να βάλεις χειροκίνητα B7+B7 ή B3+B7 να τσεκάρεις. Αν όντως είναι όπως τα λέει η κοσμοτε όλα καλά..Περιμένω να διορθωθεί Αυτό στο έκανε στο νούμερο frog και όχι στο συμβόλαιο σωστά; Ναι μπορώ μισό να τραβήξω βίντεο με τις 2 κεραίες που με καλύπτουν και με Airplane mode. Β7+Β7 και Ν78 θα βάλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tricker Δημ. 13 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Απριλίου 7 minutes ago, elkons said: Αυτό στο έκανε στο νούμερο frog και όχι στο συμβόλαιο σωστά; Ναι μπορώ μισό να τραβήξω βίντεο με τις 2 κεραίες που με καλύπτουν και με Airplane mode. Β7+Β7 και Ν78 θα βάλω. Σωστά μόνο φρογκ. Το συμβόλαιο δουλεύει άψογα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 13 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Απριλίου Σε κεραία με κίνηση με καρτοκινητό What's up. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. 13 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Απριλίου 1 hour ago, tricker said: Αλλαξε μπάντες μπες σε flight mode και flight off και θα το δεις Τώρα προβλέπεις και τι ΘΑ συμβεί στις δικές μας συσκευές! 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tricker Δημ. 13 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Απριλίου 1 hour ago, tricker said: εννοώ να βάλεις χειροκίνητα B7+B7 ή B3+B7 να τσεκάρεις. Αν όντως είναι όπως τα λέει η κοσμοτε όλα καλά..Περιμένω να διορθωθεί Φυσικά τπτ δεν άλλαξε. Έχουν αρχίσει και πέφτουν κλήσεις από private number τώρα. Ότι να ναι πραγματικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 13 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Απριλίου Μπορεί κάτι να συμβαίνει με τον δικό σου αριθμό τελικά. Σιγά μη βάλουν και περιορισμό στις κλήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts