Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

54 minutes ago, christou said:

και σε εμενα ειχει συμβει 2 φορες τις τελευταιες μερες να με παρουν και να μου λενε οτι τους καλεσα πριν 15 λεπτα ενω εγω σιγουρα δεν τους καλεσα καθως εργαζομουν εκεινη την ωρα και φυσικα δεν υπηρχε εξερχομενη στην λιστα κλησεων μου.

κατι πρεπει να παιζει με την κοσμοτε καποιο συστημικο σφαλμα δεν μπορει να ειναι τυχαιο  σε τοσο κοσμο να συμβαι νει ξαφνικα

Δεν έχει να κάνει με την Cosmote αυτό.

Είναι απατεώνες που προσπαθούν με κάποιο τρόπο να σου πάρουν λεφτά. Έχει συμβεί το ίδιο σε γνωστό μου.

Βασικά όχι σε εσένα που σε ρωτάνε αν τους καλέσες. Στους άλλους που κάποιος χρησιμοποιεί τον αριθμό σου καλώντας τους.

Εμένα πριν λίγες ημέρες είχα εισερχομενη κληση viber χωρις να φαινεται ο αριθμος του καλουντα. Λετε να εχει καμια σχεση με αυτα που σας συμβαινουν;

+45€ παραπάνω από της Q. Συν τα καύσιμα να πάει κάποιος σε κατάστημα εάν μένει πχ σε νησί. 

Πρέπει να ρίξουν λίγο τη τιμή.

"Άντε γεια ρε ασέβαστε" — Τάκης Τσουκαλάς

15 minutes ago, elkons said:

+45€ παραπάνω από της Q. Συν τα καύσιμα να πάει κάποιος σε κατάστημα εάν μένει πχ σε νησί. 

Ας μην είναι και όλα ίδια τιμή.. Υποτίθεται τους κατηγορούμε για καρτέλ..

Άσε που το κανονικό what's up σου δίνει με 13€ τα ίδια με την προσφορά του frog. Απλώς για 9 μήνες αντί για 12. Και έχεις και την επιλογή να πας στα 9,35€ αν δεν θες sms.

Κάνεις μια φορητότητα στους 9, επιστρέφεις και όλα καλά!

Edited by cu2goup

55 minutes ago, elkons said:

Βασικά είναι +3,75€/μηνα (συνολο 12€/μηνα) και για εμένα αξίζει στις διακοπές μου να έχω καλύτερη κάλυψη/ταχύτητες.

Τώρα σε όσους μένουν σε νησιά, μπορούν να δώσουν τα χρήματα σε εναν φιλο/συγγενη να το κάνουν στο όνομα τους και μετά με μία εξουσιοδότηση γίνεται αλλαγή στοιχείων. 

Edited by VIPdriver

3 ώρες πριν, VIPdriver said:

Βασικά είναι +3,75€/μηνα (συνολο 12€/μηνα) και για εμένα αξίζει στις διακοπές μου να έχω καλύτερη κάλυψη/ταχύτητες.

Τώρα σε όσους μένουν σε νησιά, μπορούν να δώσουν τα χρήματα σε εναν φιλο/συγγενη να το κάνουν στο όνομα τους και μετά με μία εξουσιοδότηση γίνεται αλλαγή στοιχείων. 

Θες να γίνουμε φίλοι;

1 minute ago, sou_d said:

Θες να γίνουμε φίλοι;

Τελικά αυτά τα 2 καταστήματα εξυπηρετούν όλη την Ελλάδα. Όχι μόνο 8.000.000!!

Θέληση να υπάρχει!!

Edited by cu2goup

Να κάνω την ερώτηση που όλους μας ενώνει; Βλέπω στο app μόνο 60λεπτά με 3€, τα 120 λεπτά θα πάνε μάλλον από την επόμενη εβδομάδα;

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

2 ώρες πριν, belial said:

Να κάνω την ερώτηση που όλους μας ενώνει; Βλέπω στο app μόνο 60λεπτά με 3€, τα 120 λεπτά θα πάνε μάλλον από την επόμενη εβδομάδα;

Εδω και πολλες συνεχόμενες εβδομαδες δινει 120. Εαν καποιος αγορασε πακετο αυτην την εβδομάδα, ας πει τι πηρε.

9 ώρες πριν, belial said:

τα 120 λεπτά θα πάνε μάλλον από την επόμενη εβδομάδα;

Κι εγώ πήρα 120 σήμερα. Το 60+60 συνεχίζεται.

On 10/4/2025 at 6:13 ΜΜ, christou said:

ατι πρεπει να παιζει με την κοσμοτε καποιο συστημικο σφαλμα δεν μπορει να ειναι τυχαιο  σε τοσο κοσμο να συμβαι νει ξαφνικα

Πήρα δυο κλήσεις μέσα στην βδομάδα, από δύο  διαφορετικούς αριθμούς, που μια φωνή έλεγε "θέλω να μιλήσουμε για την δουλειά. Προσθέστε με στο Whatsapp" και το έκλειναν αμέσως.
Και ένα SMS με την γνωστή απάτη οτι πρέπει να πληρώσεις μεταφορικά στην acs για να παραλάβεις το δήθεν πακέτο. Όλα μέσα στις τελευταίες μέρες,, δεν είχα ποτέ άλλοτε τέτοια στο τηλέφωνο! (μόνο σε mail)

3 ώρες πριν, GMF80 said:

Εβαλα 10 ευρη bundle απο buypoint και εδωσε παλι 100 GB!

θυμίστε μου, οι κάρτες απο buypoint ή wifigreece τι κάνουν σχετικά με την διάρκεια της σύνδεσης; Ανανεώνουν τον χρόνο λήξης για 1 μήνα χωρίς να χάνεται το χρηματικό υπόλοιπο που υπάρχει ήδη μέσα;

η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr

η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr

Εδώ και 3 ημέρες νομίζω έχουν αρχίσει να βάζουν κόφτες στα φρογκ. Πλέον είναι αδύνατη η χειροκίνητη επιλογή μπαντας και σε πετάει σε μπάντες με χαμηλή χωρητικότητα ενώ αν επιλέξεις την μπάντα που θέλεις δεν έχεις ίντερνετ. Αυτό συμβαίνει 3 ημέρες τώρα. Με sim συμβολαίου στον ίδιο εξοπλισμό δεν έχει κανένα θέμα

1 minute ago, tricker said:

Εδώ και 3 ημέρες νομίζω έχουν αρχίσει να βάζουν κόφτες στα φρογκ. Πλέον είναι αδύνατη η χειροκίνητη επιλογή μπαντας και σε πετάει σε μπάντες με χαμηλή χωρητικότητα ενώ αν επιλέξεις την μπάντα που θέλεις δεν έχεις ίντερνετ. Αυτό συμβαίνει 3 ημέρες τώρα. Με sim συμβολαίου στον ίδιο εξοπλισμό δεν έχει κανένα θέμα

Μάλιστα.. αρχίσαμε δλδ.. είπα κι εγώ.. "πολύ καλό για τόσο φθηνό"

Πρέπει να επαληθευτεί και από περισσότερο κόσμο για να βγάλουμε αυτό το συμπέρασμα δεν γίνεται να ισχύει μόνο σε έναν.

Θα ζητήσω και από συγγενή μου καμία μέτρηση με Frog να δω εδώ εάν είμαστε στην ίδια περίπτωση. 

Ελπίζω να μην ισχύει και να είναι λόγω προβλημάτων του δικτύου. 

1 minute ago, elkons said:

Πρέπει να επαληθευτεί και από περισσότερο κόσμο για να βγάλουμε αυτό το συμπέρασμα δεν γίνεται να ισχύει μόνο σε έναν.

Θα ζητήσω και από συγγενή μου καμία μέτρηση με Frog να δω εδώ εάν είμαστε στην ίδια περίπτωση. 

Ελπίζω να μην ισχύει και να είναι λόγω προβλημάτων του δικτύου. 

Πάντως ενδείξεις του στυλ το καρτοκινητό να πιάνει μικρότερες ταχύτητες από τη σύνδεση είχαμε από παλιά ε.. απλώς δεν είχε ειπωθεί αυτό με τις μπάντες..

Ειμαι με Frog Unlimited (ετησιο πακετο) και τρεχω speedtests στο 4G router μου. Βαλανε cap στα 20mbit ασχετα τι σερβερ επιλεγω! Πριν μέρες ημουν 160-190 down. Στο Upload δεν εχει αλλαξει τιποτα.

Edited by KawaAdvX

Μήπως τελικά έχουν βάλει cap στο LTE;

Και εγώ μπορεί να δω LTE 20/110 ενώ 5G παίζει κανονικά 💀

@marios239 Λες ; 

7 minutes ago, elkons said:

Μήπως τελικά έχουν βάλει cap στο LTE;

Και εγώ μπορεί να δω LTE 20/110 ενώ 5G παίζει κανονικά 💀

@marios239 Λες ; 

Θα μπορούσε αν μια κεραία έχει πολύ κίνηση, αν και δε θα το περίμενα απ' την κοσμοτε. Γενικό κόφτη δεν έχει. Σήμερα στο Βόλο είδα lte 160mbps κανονικά.

Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO

Συσκευή: POCO X7 Pro

1 minute ago, marios239 said:

Θα μπορούσε αν μια κεραία έχει πολύ κίνηση, αν και δε θα το περίμενα απ' την κοσμοτε. Γενικό κόφτη δεν έχει. Σήμερα στο Βόλο είδα lte 160mbps κανονικά.

Εγώ είδα το πρωί 120mbps και μετά από 10λ 20mbps και ξανα 100 δε ξέρω έχει τεράστια αστάθεια το 4G+ ενώ 5G σταθερό.

Τώρα με έχει πετάξει 3 φορές Μόνο κλήσεις έκτακτης ανάγκης. Τι κάνουν ένας θεός ξέρει 

Εγω απο χθες εχω θεμα με το 5G. Δεν λειτουργει. Γυρισα σε 4g και ειναι μια χαρα.