akalos Δημ. Πέμπτη στις 04:33 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 04:33 πμ (edited) On 28/1/2025 at 6:51 ΜΜ, albiz said: Frog Bundle Card 13 € 250 GB Internet 250 GB Internet γενικής χρήσης 1000’ προς όλους 400΄προς Frog Η προσφορά για το πακέτο διαδικτύου ισχύει μέχρι τις 15/02/2025. https://buypoint.gr/product/talk-home-5e-talktime/ Σε ευχαριστώ πολύ ! Τσακ μπαμ η διαδικασία από buypoint και άμεση ενεργοποίηση στο 1319 με sms Edited Πέμπτη στις 04:34 πμ by akalos 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. Πέμπτη στις 08:58 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 08:58 πμ Εχει διπλασιασμο και αυτη την εβδομαδα για το πακετο των 60' παρολο που δεν το αναφερει ουτε στο 1330 αλλα ουτε και στο app. 6η εβδομαδα συνεχομενη. Και περιμενουμε και την επομενη εβδομαδα που θα εχει επισημα και αρα παμε στις 7 συνεχομενα. 6 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos678 Δημ. Πέμπτη στις 11:22 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 11:22 πμ Νεος στο frog, εκανα τη πρωτη μου ανανεωση 10€. Μου εδωσε 60 προς ολους, 600 προς frog και 600 mb για 30 ημερες. Μου ηρθε μηνυμα οτι μπορω να παρω αλλα τοσα μεσα απο το app. Αυτα μεχρι ποσες ημερες μετα μπορω να τα παρω απο οταν εκανα την ανανεωση? Η ημερομηνια ληξης τους ειναι 30 ημερες απο οταν τα ενεργοποιησω ή ληγουν και αυτα την ημερομηνια που ληγουν αυτα μου μου εδωσαν? 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. Πέμπτη στις 11:27 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 11:27 πμ 2 minutes ago, thanos678 said: Αυτα μεχρι ποσες ημερες μετα μπορω να τα παρω απο οταν εκανα την ανανεωση? Μεσα σε 30 μέρες 2 minutes ago, thanos678 said: Η ημερομηνια ληξης τους ειναι 30 ημερες απο οταν τα ενεργοποιησω ή ληγουν και αυτα την ημερομηνια που ληγουν αυτα μου μου εδωσαν? 30 μέρες από όταν τα ενεργοποιήσεις 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurosmar Δημ. Πέμπτη στις 11:27 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 11:27 πμ Μα να ρωτήσω κάτι; Αυτές οι προσφορές που δείχνει η εφαρμογή (και το site) των National Combo XL και XXL με "x3 data" μέχρι πότε ισχύουν; δεν γράφουν κάπου ή εγω δεν το έχω δει. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. Πέμπτη στις 03:16 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 03:16 μμ (edited) On 28/1/2025 at 5:20 ΜΜ, kmpatra said: Ήρθε τωρα το tracking απο courier center οπότε αύριο μεθαύριο θα έρθει η σιμ. Ευτυχώς γιατί πολλοι παραπονιούνται για καθυστερησεις. Σημερα παρελαβα τη σιμ και εκανα τη διαδικασία για την αιτηση φορητότητας μεσω app, απο τις 10 το πρωι ενεργοποιήθηκε στη φρογκ πριν λιγο. Αρχικό υπόλοιπο 0,25. Μια χαρά. Edited Πέμπτη στις 03:27 μμ by kmpatra 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tricker Δημ. Πέμπτη στις 06:37 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 06:37 μμ 14 ώρες πριν, akalos said: Σε ευχαριστώ πολύ ! Τσακ μπαμ η διαδικασία από buypoint και άμεση ενεργοποίηση στο 1319 με sms Τα data ισχύουν μέχρι 15/02; Μετά μηδενίζουν; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. Πέμπτη στις 10:24 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 10:24 μμ (edited) Στη Frog υπάρχουν προσφορές όπως στο What'sUp (πχ Χριστούγεννα/ Πάσχα μια βδομάδα απεριόριστα data δωρεάν // γιορτές/ αργίες) ή CU (βάλε μια κάρτα και πάρε XX λεπτά και XX GB δωρεάν) που έρχονται καθε τόσο; Μπήκα στην εφαρμογή χωρίς να έχω Frog, αλλά δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα προφανώς αν υπάρχουν γενικά. Edited Πέμπτη στις 10:36 μμ by jaranor 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Πέμπτη στις 10:30 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 10:30 μμ Χριστούγεννα και Πάσχα σίγουρα,δίνει σε όλα τα καρτοκινητά και συμβόλαια η Cosmote. 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. Πέμπτη στις 10:31 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 10:31 μμ 6 minutes ago, jaranor said: Στη Frog υπάρχουν προσφορές όπως στο What'sUp (πχ Χριστούγεννα/ Πάσχα μια βδομάδα απεριόριστα data δωρεάν // γιορτές/ αργίες) ή CU (βάλε μια κάρτα και πάρε XX λεπτά και XX GB δωρεάν) που έρχονται καθε τόσο; Μπήκα στην εφαρμογή χωρίς να έχω Frog, αλλά δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα προσφανώς αν υπάρχουν γενικά. Ναι, άλλα με προϋπόθεση πρόσφατης ανανέωσης 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Πέμπτη στις 10:50 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 10:50 μμ Συνηθως ολα τα εποχικα που δινει η κοσμοτε, ισχυουν σε ολα τα καρτοκινητα της (σε αντιθεση με τον ανταγωνισμο που τα δινει σε συγκεκριμενα προγραμματα). 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Πέμπτη στις 11:53 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 11:53 μμ 12 ώρες πριν, staurosmar said: Μα να ρωτήσω κάτι; Αυτές οι προσφορές που δείχνει η εφαρμογή (και το site) των National Combo XL και XXL με "x3 data" μέχρι πότε ισχύουν; δεν γράφουν κάπου ή εγω δεν το έχω δει. Ισχύουν γενικώς μέχρι να καταργηθούν. Γενικά η cosmote δεν αλλάζει συχνά τα πακέτα της. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tricker Δημ. Παρασκευή στις 06:54 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 06:54 πμ Από το buypoint τελικά τι ισχύει με αυτό που γράφει «Η προσφορά για το πακέτο διαδικτύου ισχύει μέχρι τις 15/02/2025.» Μέχρι τότε μπορείς να το αγοράσεις ή μέχρι τότε ισχύουν τα δεδομένα; Ξέρει κάποιος; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Παρασκευή στις 07:01 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:01 πμ 5 minutes ago, tricker said: Από το buypoint τελικά τι ισχύει με αυτό που γράφει «Η προσφορά για το πακέτο διαδικτύου ισχύει μέχρι τις 15/02/2025.» Μέχρι τότε μπορείς να το αγοράσεις ή μέχρι τότε ισχύουν τα δεδομένα; Ξέρει κάποιος; Συμφωνα με την ημερομηνία που γράφει μέχρι τότε μπορείς να ενεργοποιήσεις και να πάρεις αυτά που υπόσχεται το πακέτο-κάρτα. 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristarxos1978 Δημ. Παρασκευή στις 09:52 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:52 πμ Καλησπέρα.μεταφορα χρημάτων από φρογκ σε φρογκ υφίσταται ή όχι? 2 Παράθεση One Plus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. Παρασκευή στις 09:54 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:54 πμ 2 minutes ago, aristarxos1978 said: Καλησπέρα.μεταφορα χρημάτων από φρογκ σε φρογκ υφίσταται ή όχι? ΟΧΙ 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Παρασκευή στις 12:00 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 12:00 μμ https://techmaniacs.gr/aperiorista-data-gia-enan-olokliro-chrono-gia-oloys-me-12-eyro-to-mina/ Αυτοί εδώ, λένε ότι συνεχίζει. Καλή φάση αν ισχύει 😏 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Παρασκευή στις 12:06 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 12:06 μμ 5 minutes ago, johnny_htc said: https://techmaniacs.gr/aperiorista-data-gia-enan-olokliro-chrono-gia-oloys-me-12-eyro-to-mina/ Αυτοί εδώ, λένε ότι συνεχίζει. Καλή φάση αν ισχύει 😏 Νομίζω με 144 δίνει και απεριόριστη ομιλία. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idi Δημ. Σάββατο στις 11:50 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 11:50 πμ On 31/1/2025 at 11:54 ΠΜ, GREGORYMO said: ΟΧΙ Μπορω να κανω το frog σε what's up και να μεταφερω το υπόλοιπο σε αλλο frog? Ευχαριστώ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. Σάββατο στις 01:02 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 01:02 μμ αν κανεις το φρογκ whatsup μπορεις να στειλεις σε αλλο whatsup ή κοσμοκαρτα και μονο αν εκπληρωνονται οι προϋποθέσεις https://www.cosmote.gr/pdf/TermsConditions/oroi-proypothesis-COSMOTE-Mobile-Easy-Transfer.pdf 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Σάββατο στις 02:01 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 02:01 μμ 2 ώρες πριν, idi said: Μπορω να κανω το frog σε what's up και να μεταφερω το υπόλοιπο σε αλλο frog? Ευχαριστώ Το φρογκ σε κανεναν δεν δινει και από κανέναν δεν παίρνει. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. Χθες στς 04:57 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 04:57 μμ On 31/1/2025 at 2:06 ΜΜ, VIPdriver said: Νομίζω με 144 δίνει και απεριόριστη ομιλία. Αυτό με την απεριόριστη ομιλία ήταν προσφορά για λίγες μέρες τώρα υπάρχει μόνο με απεριόριστο ίντερνετ στα 144 ευρώ 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 5 Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν On 30/1/2025 at 10:58 ΠΜ, runner70 said: Εχει διπλασιασμο και αυτη την εβδομαδα για το πακετο των 60' παρολο που δεν το αναφερει ουτε στο 1330 αλλα ουτε και στο app. 6η εβδομαδα συνεχομενη. Και περιμενουμε και την επομενη εβδομαδα που θα εχει επισημα και αρα παμε στις 7 συνεχομενα. Ας καταγραφει και εδω οτι εχουμε επισημα διπλασιασμο στο 60+60 εως και 9/2. ΥΓ. 7η συνεχομενη εβδομαδα. 3 2 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 45 minutes ago, fotisk13 said: Ειδικά η Σαντορίνη θέλει στήριξη.. και κάνα 10€ έκπτωση αν μπορείτε να τους κάνετε.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts