VIPdriver Δημ. Πέμπτη στις 05:21 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 05:21 μμ Στο κατάστημα Νοβα Μαρτίου με Δελφών που ρώτησα να πάρω ενα νούμερο για να το κάνω ταυτοποίηση ονλαιν, μου είπαν ότι επειδή το παίρνω από κατάστημα θα πρέπει να γίνει η ταυτοποίηση εκεί. Απογοητεύτηκα, διότι το θεωρούσα από τα λίγα καλά καταστήματα της Θεσσαλονίκης... 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. Πέμπτη στις 05:46 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 05:46 μμ (edited) Ποιο το πρόβλημα? Με την ταυτοποίηση στο κατάστημα σε υποχρεώνει να βάλεις και χρόνο ομιλίας εκεί? Edited Πέμπτη στις 06:23 μμ by kmpatra 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. Πέμπτη στις 09:58 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 09:58 μμ Οταν ακόμα ήταν Wind και είχα πάει να πάρω καρτοκινητό από το κατάστημα της περιοχής μου, δεν με αφήνανε και με ανάγκαζαν να έκανα ανανέωση. Ίσως το δοκιμάσω μέσα στην εβδομάδα, αλλά να σας πω την αλήθεια ντρέπομαι να τους ζητήσω μια κάρτα και να φύγω σαν κύριος 😂 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkmage1983 Δημ. Παρασκευή στις 01:05 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 01:05 πμ 3 ώρες πριν, tasosathan said: Οταν ακόμα ήταν Wind και είχα πάει να πάρω καρτοκινητό από το κατάστημα της περιοχής μου, δεν με αφήνανε και με ανάγκαζαν να έκανα ανανέωση. Ίσως το δοκιμάσω μέσα στην εβδομάδα, αλλά να σας πω την αλήθεια ντρέπομαι να τους ζητήσω μια κάρτα και να φύγω σαν κύριος 😂 Γνώμη μου, αν σου πουν να σου βάλουν κάρτα απο το κατάστημα, ανέφερε τους οτι θα βάλεις ο ίδιος σε λίγες μέρες online και αν είναι εφικτό να μην σου βάλουν επιτόπου. Αν δεν το δεχτούν, τότε αναγκαστικά θα πρέπει να αποχωριστείς 13€... 1 1 Παράθεση My devices: Samsung Galaxy S24 Ultra, Samsung Galaxy A52s. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. Παρασκευή στις 11:19 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 11:19 πμ On 6/1/2025 at 5:05 ΜΜ, VIPdriver said: Δεν δειχνει 2πλασιασμο σημερα, αρα ή άλλαξε η συχνότητα ή τον σταμάτησαν. On 7/1/2025 at 11:15 ΠΜ, Natbic said: Ισχύει κανονικά διπλασιασμός μέχρι και 12/1 Πρώτη φορά που κράτησαν στις γιορτες αυτό το pattern και εδωσαν 3 εβδομαδες συνεχόμενα διπλασιασμό. Αρα παμε παλι στα 2βδομαδα. 7 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos678 Δημ. Παρασκευή στις 04:57 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 04:57 μμ Tα 60+60 για τους 12 πρωτους μηνες τα δινει και με 8€ ή 10€ ανανεωση ή θελει 13€ ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Παρασκευή στις 05:14 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:14 μμ 16 minutes ago, thanos678 said: Tα 60+60 για τους 12 πρωτους μηνες τα δινει και με 8€ ή 10€ ανανεωση ή θελει 13€ ? Και με τα 8€ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. Παρασκευή στις 05:37 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:37 μμ Εγω βαζω την 6ευρη με τα 25 gb και δινει κανονικα τα 60+60.. 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. Παρασκευή στις 05:47 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:47 μμ Τα 60+60 θελουν την 1η ανανέωση μόνο. Μετα τα δινει καθε μήνα ανεξάρτητα αν γινει κάποιο μήνα ανανέωση ή όχι. 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. Παρασκευή στις 05:49 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:49 μμ 1 minute ago, kmpatra said: Τα 60+60 θελουν την 1η ανανέωση μόνο. Μετα τα δινει καθε μήνα ανεξάρτητα αν γινει κάποιο μήνα ανανέωση ή όχι. Ακριβώς 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tricker Δημ. Παρασκευή στις 06:17 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 06:17 μμ 40 minutes ago, GMF80 said: Εγω βαζω την 6ευρη με τα 25 gb και δινει κανονικα τα 60+60.. Εγώ δε βάζω καθόλου και τα βάζουν κανονικά κάθε μήνα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. Παρασκευή στις 06:22 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 06:22 μμ Να ξαναπούμε φυσικα οτι αν μπει φραγή δεν μπαίνουν. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. Παρασκευή στις 06:26 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 06:26 μμ 3 minutes ago, kmpatra said: Να ξαναπούμε φυσικα οτι αν μπει φραγή δεν μπαίνουν. Μα τότε, ΔΕΝ έχεις ΟΥΤΕ εισερχόμενες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. Παρασκευή στις 06:32 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 06:32 μμ Ναι. Το διευκρίνισα γιατί στην ίδια συζήτηση 2 σελίδες πίσω κάποιος ρώταγε αν χωρίς ανανέωση θα τα παίρνει επ'άπειρον και αν θα δουλεύουν. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Παρασκευή στις 07:05 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:05 μμ 42 minutes ago, kmpatra said: Να ξαναπούμε φυσικα οτι αν μπει φραγή δεν μπαίνουν. Αρα για να μην μπει φραγή θέλει να βάζει κατιτις κάθε τρίμηνο. 1 hour ago, GMF80 said: Εγω βαζω την 6ευρη με τα 25 gb και δινει κανονικα τα 60+60.. Υπάρχει τέτοιο πακέτο που δίνει 25Gb με 6€; Για πόσο καιρό είναι αυτό; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. Παρασκευή στις 08:03 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 08:03 μμ Καρτα ειναι. Λαθος το γραψα. Ειναι 6gb για 25 μερες με 6 ευρω https://buypoint.gr/product/karta-ananeosis-frog-6e-6gb-25-imeres/ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. Παρασκευή στις 09:57 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:57 μμ 3 ώρες πριν, kmpatra said: Να ξαναπούμε φυσικα οτι αν μπει φραγή δεν μπαίνουν. Μπαίνουν στην ώρα τους στον λογαριασμό ανεξάρτητα από φραγή. Δοκιμασμένο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. Παρασκευή στις 10:15 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 10:15 μμ Αλλά δεν λειτουργούν λογω φραγής. Προφανώς εννοείς ότι φαίνονται μόνο διαθέσιμα και ισχύουν αν ξαναβάλεις λεφτά 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. Παρασκευή στις 10:19 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 10:19 μμ 4 minutes ago, kmpatra said: Αλλά δεν λειτουργούν λογω φραγής. Προφανώς εννοείς ότι φαίνονται μόνο διαθέσιμα και ισχύουν αν ξαναβάλεις λεφτά Σωστά 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. Σάββατο στις 12:51 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 12:51 μμ Εγώ για έναν χρόνο ξένοιασα χάρη στο αγαπημένο μου βάτραχο με τα 144 ευρώ και απεριόριστες κλήσεις και απειροστά MB …. παντα υπάρχουν λύσεις για όλα …. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastorantza Δημ. Σάββατο στις 02:13 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 02:13 μμ 1 hour ago, ANAGNPANA said: Εγώ για έναν χρόνο ξένοιασα χάρη στο αγαπημένο μου βάτραχο με τα 144 ευρώ και απεριόριστες κλήσεις και απειροστά MB …. παντα υπάρχουν λύσεις για όλα …. Αυτο με τα 144ευρω γινεται μεσω ιντερνετ? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. Σάββατο στις 02:39 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 02:39 μμ 24 minutes ago, mastorantza said: Αυτο με τα 144ευρω γινεται μεσω ιντερνετ? Όχι δυστυχώς μόνο σε κατάστημα FROG Θεσσαλονίκης και Αθήνας ευτυχώς για κάποιον σε επαρχία υπάρχει ή εναλλακτικά των 9 μηνών … κάτι είναι και αυτό … 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. Σάββατο στις 02:55 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 02:55 μμ 14 minutes ago, ANAGNPANA said: Όχι δυστυχώς μόνο σε κατάστημα FROG Θεσσαλονίκης και Αθήνας ευτυχώς για κάποιον σε επαρχία υπάρχει ή εναλλακτικά των 9 μηνών … κάτι είναι και αυτό … Μέχρι 15/01 νομίζω 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Σάββατο στις 03:57 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 03:57 μμ 1 hour ago, Bas said: Μέχρι 15/01 νομίζω Ναι και θέλει τρέξιμο γιατί πλησιάζουν οι μέρες. Αν έχουν φόρτο βέβαια, που σίγουρα θα έχουν όσο πλησιάζει η ημερομηνία, προβλέπω μικρή σιωπηρή παράταση πχ 5 μέρες το πολύ 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. Σάββατο στις 08:23 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 08:23 μμ (edited) Ίσως ακούγεται αφελές αλλά ας ρωτήσω για σιγουριά για να μη τη πατήσω... Πήρα μία κάρτα frog online (νέο νούμερο) και την ενεργοποίησα πριν λίγες μέρες αλλά δεν έχω βάλει ακόμα ούτε λεφτά ούτε πακέτο. Καταλαβαίνω ότι δε χρειάζεται το κάνω μέχρι 15/1, μόνο η ενεργοποίηση ήταν το σημαντικό, οπότε αν το βάλω κατά το τέλος του μήνα που σκοπεύω πάλι παίρνω την προσφορά. Και μετά θα κρατάει μέχρι 9 μήνες από αρχές του μήνα που το ενεργοποίησα, δηλαδή αρχές Οκτώβρη. Edited Σάββατο στις 08:26 μμ by spiliot 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts