Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

14 minutes ago, Mivas said:

Καλησπέρα, καθώς είναι εβδομάδα διπλασιασμού (πακέτο των 3 ευρώ δίνει 2 ώρες ομιλίας αντί για 1), γνωρίζει κάποιος ποια μέρα γίνεται η επαναφορά σε 1 ώρα; Π.χ. Ισχύει μέχρι και την Κυριακή και από Δευτέρα γυρίζει πάλι στη 1 ώρα;

Ακριβώς. Την επόμενη εβδομάδα (Δευτ-Κυρ) θα δινει 60 λεπτά. Την πιο επόμενη 120 λεπτά. 

- Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024

26 minutes ago, VIPdriver said:

Ακριβώς. Την επόμενη εβδομάδα (Δευτ-Κυρ) θα δινει 60 λεπτά. Την πιο επόμενη 120 λεπτά. 

Ωραία, ευχαριστώ! Δεν ήμουν σίγουρος ποια μέρα γινόταν το reset, Παρασκευή/Σάββατο ή Κυριακή/Δευτέρα. Έγινε, οπότε μέχρι και την Κυριακή συνεχίζει ο διπλασιασμός

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview

23 minutes ago, Mivas said:

Ωραία, ευχαριστώ! Δεν ήμουν σίγουρος ποια μέρα γινόταν το reset, Παρασκευή/Σάββατο ή Κυριακή/Δευτέρα. Έγινε, οπότε μέχρι και την Κυριακή συνεχίζει ο διπλασιασμός

Σε εβδομάδες 2πλασιασμου μερικες Δευτέρες αργουν να το γραψουν στο πακέτο. Περίμενε μεχρι να φανει στην εφαρμογή κ μετά αγορασε το.

On 24/11/2024 at 2:41 ΜΜ, gpapas640 said:

Αν πεις ότι είχες πάρει πέρυσι την προσφορά και έληξε; 😁 Αυτοί που το ξέρουν δηλαδή;

Καλή ερώτηση. Πάντως όταν ξεκίνησα τη διαδικασία για τα 144€, μου λέει άνοιξε την εφαρμογή frog. Ίσως το βλέπουν κάπως εκεί;

3 ώρες πριν, VIPdriver said:

Αφού λέει με top up (δλδ ανανέωση) λογικά γίνεται σε υπάρχον νούμερο. Για σιγουριά πάρε τους ενα τηλ.

img_1_1732618153891.thumb.jpg.8eaa24ae270aebbea7faafd1e11b20cb.jpg

Εμένα μου έχω φρόγκ εδώ και 5-6 χρόνια, μου είπε μόνο με νέα σιμ ή φορητότητα. (Αθήνα)

54 minutes ago, besddimo2 said:

Καλή ερώτηση. Πάντως όταν ξεκίνησα τη διαδικασία για τα 144€, μου λέει άνοιξε την εφαρμογή frog. Ίσως το βλέπουν κάπως εκεί;

Κι εγώ νομίζω το βλέπουν από την εφαρμογή. Εχουν τρόπο να τσεκάρουν. Βέβαια θα μπορούσαν να μην το κάνουν για κάποιο λόγο. Αυτό που δεν ξέρουμε είναι σε αυτή την περίπτωση αν υπάρχει και κόφτης από το σύστημα όταν δει την συνδεσή σου.

11 ώρες πριν, GR.04 said:

Μόλις αγόρασα το πακετακι από Θεσσαλονίκη.

Δεν δούλευε το POS (δυστυχώς μου είπαν)

Για περιαγωγη στην ΕΕ δίνει 9 GB τον μήνα.

Κολλησε απο της Αθηνας. Θα ξεκολλησει την αλλη Τριτη που ληγει.:classic_laugh:

Αν τους πειτε να πληρωσετε με IRIS, μηπως και ξεκολλησει το POS ?

7 ώρες πριν, tricker said:

Μπορείς να πάρεις multisim κάρτες στο frog?

Ναι

EDIT: Οχι ειναι μονο για συμβολαια.

Edited by runner70

Καλησπέρα υπάρχει τρόπος να ενεργοποιηθεί το πακέτο 60+60 λεπτά με 3€ μέσω του Frog app για άλλο αριθμό Frog?? (Θέλουμε να βάλουμε το πακέτο σε αριθμό που βρίσκεται σε sim κινητού παλιότερης γενιάς που δεν υπάρχει η δυνατότητα εγκατάστασης της εφαρμογής Frog) Αν δεν γίνεται μέσω του Frog app μήπως μπορεί να βάλει κανείς αυτό το πακέτο μέσω κάποιας άλλης εναλλακτικής μεθόδου?? Π.χ μέσω COSMOTE app ή στέλνοντας κάποιο μνμ από το ίδιο το τηλέφωνο που φοράει τη sim??

11 minutes ago, Pavlitos77 said:

Καλησπέρα υπάρχει τρόπος να ενεργοποιηθεί το πακέτο 60+60 λεπτά με 3€ μέσω του Frog app για άλλο αριθμό Frog?? (Θέλουμε να βάλουμε το πακέτο σε αριθμό που βρίσκεται σε sim κινητού παλιότερης γενιάς που δεν υπάρχει η δυνατότητα εγκατάστασης της εφαρμογής Frog) Αν δεν γίνεται μέσω του Frog app μήπως μπορεί να βάλει κανείς αυτό το πακέτο μέσω κάποιας άλλης εναλλακτικής μεθόδου?? Π.χ μέσω COSMOTE app ή στέλνοντας κάποιο μνμ από το ίδιο το τηλέφωνο που φοράει τη sim??

Μπορείς από το cosmote. Είναι το πακέτο με τα 3.02. Όταν είναι εβδομάδα διπλασιασμού μπαίνουν κανονικά τα 120 λεπτά.

2 minutes ago, Pavlitos77 said:

Ευχαριστώ πολύ δηλαδή μέσω του Cosmote app “βλέπει“ κανονικά & τα 60’ που δίνει ως δώρο σωστά??

Στο κοσμοτε app δεν λεει 60+60, αλλά εαν το ενεργοποιήσεις σε εβδομάδα 2πλασιασμου, μπαινει κανονικα και θα φαινεται και στο υπόλοιπο λεπτων κανονικά. Εγω ετσι διαχειριζομαι φρογκ αλλου ανθρώπου. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για το reply τα πακέτα αυτά (60+60/3€) εάν δεν έχουν καταναλωθεί & γίνει ανανέωση του ίδιου πακέτου των 3€ λίγο πριν τη λήξη τους μεταφέρεται το υπόλοιπο του χρόνου ομιλίας που έχει περισσέψει στον επόμενο μήνα?? Δηλαδή έστω ότι έχουμε υπόλοιπο 100´ & ανανεώσουμε πριν τη λήξη με το 3€ πακέτο διπλασιασμού θα έχουμε σύνολο μετά για 1 μήνα 100´+120’=220’??

23 minutes ago, Pavlitos77 said:

Ευχαριστώ πάρα πολύ για το reply τα πακέτα αυτά (60+60/3€) εάν δεν έχουν καταναλωθεί & γίνει ανανέωση του ίδιου πακέτου των 3€ λίγο πριν τη λήξη τους μεταφέρεται το υπόλοιπο του χρόνου ομιλίας που έχει περισσέψει στον επόμενο μήνα?? Δηλαδή έστω ότι έχουμε υπόλοιπο 100´ & ανανεώσουμε πριν τη λήξη με το 3€ πακέτο διπλασιασμού θα έχουμε σύνολο μετά για 1 μήνα 100´+120’=220’??

Ακριβώς. Πιο παλιά είχα μαζέψει γύρω στα 1800 λεπτά. 

3 ώρες πριν, runner70 said:

Ναι

Και η χρέωση των 5 ευρώ κάθε μήνα γίνεται από την κάρτα; Επίσης αν έχεις απεριόριστα στον frog αριθμό σου έχει και η multisim κάρτα;

4 ώρες πριν, runner70 said:

Ναι

Πάντως, εγώ όταν πήγα με ρώτησα επισταμένως αν θα πληρώσω με κάρτα. Σχεδόν μου είπε δε γίνεται να πληρώσω με μετρητά. Τελικά βέβαια δεν πήρα κάτι οπότε δε δοκίμασα το πος.

Edited by besddimo2

3 ώρες πριν, tricker said:

Και η χρέωση των 5 ευρώ κάθε μήνα γίνεται από την κάρτα; Επίσης αν έχεις απεριόριστα στον frog αριθμό σου έχει και η multisim κάρτα;

sorry μπερδευτηκα με την twinsim. Η υπηρεσια multisim ειναι μονο για συμβολαια, δεν εχει σχεση με τα καρτοκινητα. Βγαλε την twinsim που εχει εφαπαξ κοστος.

Με την twin sim δεν μπορεις να εχεις και τις 2 συσυκευες ταυτοχρονα ανοιχτες με σήμα. Θα πρεπει η μια να ειναι σε πτηση αλλα τουλαχιστον δεν θα αναγκαζεσαι να αλλαζεις sim σε συσκευη.

Edited by runner70

10 ώρες πριν, runner70 said:

Φοβερη ιδεα. Νομιζω οτι εχει αλλαξει και το Νομοθετικο πλαισιο πριν λιγες μερες.

Τι να απαντησουν εαν τους πεις το παραπανω οταν σου λενε οτι "εχουμε προβλημα 🤣 με τις καρτες!!" σκαρφιζομενοι ο,τι δεν εχει περασει ουδεποποτε απο το μυαλο ενος κοινου θνητου;

Μπορει να ζητησουμε πληρωμη με IRIS πχ και σε ταβερνες με το ιδιο colpo?

Υπαρχει πιθανοτητα να βαλεις στο IRIS το κινητο η το ΑΦΜ που σου ειπαν, ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙΣ στο ταμειο πριν πατησεις την αποστολη,

Να πατησεις αποστολη και να "φυγουν" τα χρηματα,

Και μετα να σου πουν : "Ααααα δεν ηρθε κανενα ποσο €!!! Για ξαναστειλε τα!!!!" 🤑

Υποψιαζομαι οτι ετσι θα καταληξει οταν οι καταστηματαρχες βρουν ΚΑΙ ΠΑΛΙ τον τροπο /colpo τους!!!!!

12 ώρες πριν, runner70 said:

sorry μπερδευτηκα με την twinsim. Η υπηρεσια multisim ειναι μονο για συμβολαια, δεν εχει σχεση με τα καρτοκινητα. Βγαλε την twinsim που εχει εφαπαξ κοστος.

Με την twin sim δεν μπορεις να εχεις και τις 2 συσυκευες ταυτοχρονα ανοιχτες με σήμα. Θα πρεπει η μια να ειναι σε πτηση αλλα τουλαχιστον δεν θα αναγκαζεσαι να αλλαζεις sim σε συσκευη.

Η twin sim δεν είναι διαθέσιμη για Frog δυστυχώς. Μόνο για what's up και cosmokarta. Επιβεβαιωμένο και από το chat.

https://help.cosmote.gr/el/article/PROD-7775/KW211

Edited by gpapas640

Νομίζω οτι έχει αναφερθεί οτι δουλεύει ομως.

1 hour ago, gpapas640 said:

Η twin sim δεν είναι διαθέσιμη για Frog δυστυχώς. Μόνο για what's up και cosmokarta. Επιβεβαιωμένο και από το chat.

Πηγαινε σε ενα γερμανο και ζητα twin sim για το καρτοκινητο χωρις να αναφερα στο frog.Το ειχα κανει πριν χροινια.

Μια χαρα μπορουν να το δωουν. Προιον της cosmote ειναι που αλλαζει σε whasup -cosmokarta με ενα μηνυμα.

Υπάρχει κάποιος που μπορεί να μου εγγυηθεί ότι αν πάω αύριο να πάρω από κατάστημα την προσφορά με τα 109€ απεριόριστα για 1 χρόνο θα μπορώ μετά να ζητήσω να παίζει σε 2 κάρτες; Είναι ρίσκο 🤔

Διότι έχει και μια σημασία για το ΠΟΤΕ μιλάμε...

2 ώρες πριν, gpapas640 said:

Ισχυει κανονικότατα,εκανα πριν ενα μηνα αντικατασταση της παλιας twin sim με νεα στα 17€ περίπου

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!