blade_ Δημ. Χθες στς 01:54 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 01:54 μμ Έστειλα και μου ήρθε αυτό ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΥ ΙΝΤΕRΝΕΤ Ειμαι εντάξει? Αν τελειώσουν τα δεδομένα δεν τρώει το υπόλοιπο της κάρτας? 2 Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 01:59 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 01:59 μμ Είσαι εντάξει Όταν τελειώσουν θα έρθει ήδη sms πως τελείωσαν Θα το καταλάβεις κατευθείαν όταν σταματήσει η πρόσβαση στα δεδομένα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν (edited) On 22/11/2024 at 12:37 ΜΜ, Nikos_96 said: Το Cosmote neo εννοεί... Ευχαριστώ για τη διόρθωση, από ότι φαίνεται έχει κάνει δουλειά η κοσμοτέ στη διαφήμιση και μου έχει εντυπωθεί το one 😁 Edited 7 ώρες πριν by gpapas640 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alteisei Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν Τοι neo , τι one , τι eon. Απλα αναγραμματισμοι αναλογως τι ψαχνει καθεις. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riznik Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν κάποιος που έχει την εφαρμογή frog στο κινητό του μπορεί να μου πει αν υπάρχει επιλογή αυτόματης πληρωμής με κάρτα κάθε 30 μέρες; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν 2 ώρες πριν, riznik said: κάποιος που έχει την εφαρμογή frog στο κινητό του μπορεί να μου πει αν υπάρχει επιλογή αυτόματης πληρωμής με κάρτα κάθε 30 μέρες; Δεν υπάρχει 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
besddimo2 Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν (edited) On 20/11/2024 at 9:44 ΜΜ, VIPdriver said: Ενημερωτικά, πήγα στο κατάστημα στην Αθήνα και αυτό δε μου το δώσανε σε υπάρχον νούμερο Frog. Μόνο σε καινούργιο ή σε φορητότητα. Πρώτα ζήτησα αυτό με τα €144 και ξεκινήσαμε τη διαδικασία αλλά μετά με ρώτησε από πότε έχω το Φρόγκ και δε μου το έδωσε. Μόνο σε φορητότητα ή σε Frog που είχαν πάρει και πέρσι την προσφορά με τα απεριόριστα. (Έχετε και ταυτότητα μαζί όταν πάτε στο κατάστημα γιατί μου είπε πως με αυτή από το gov.gr "καμιά φορά δε δουλεύει το σύστημα") Edited 8 ώρες πριν by besddimo2 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 51 minutes ago, besddimo2 said: Πρώτα ζήτησα αυτό με τα €144 και ξεκινήσαμε τη διαδικασία αλλά μετά με ρώτησε από πότε έχω το Φρόγκ και δε μου το έδωσε. Μόνο σε φορητότητα ή σε Frog που είχαν πάρει και πέρσι την προσφορά με τα απεριόριστα. Αν πεις ότι είχες πάρει πέρυσι την προσφορά και έληξε; 😁 Αυτοί που το ξέρουν δηλαδή; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Από αυριο έως 2/12 2 6 Παράθεση RIP Cashback... RIP Q Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Αντε μπράβο απεριόριστα να βλέπουμε 🔥 Μη πέσετε να τον φάτε πως το έμαθε πρώτος και εάν δουλεύει εκεί κλπ Το έβαλε στο Facebook ένα κατάστημα Frog 😛 https://m.facebook.com/61552185070751/ 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 19 minutes ago, elkons said: Αντε μπράβο απεριόριστα να βλέπουμε 🔥 Μη πέσετε να τον φάτε πως το έμαθε πρώτος και εάν δουλεύει εκεί κλπ Το έβαλε στο Facebook ένα κατάστημα Frog 😛 https://m.facebook.com/61552185070751/ 3 Παράθεση RIP Cashback... RIP Q Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 1 hour ago, elkons said: Αντε μπράβο απεριόριστα να βλέπουμε 🔥 Μη πέσετε να τον φάτε πως το έμαθε πρώτος και εάν δουλεύει εκεί κλπ Το έβαλε στο Facebook ένα κατάστημα Frog 😛 https://m.facebook.com/61552185070751/ Μα είναι γνωστό! Ο @VIPdriver χειρίζεται τον συγκεκριμένο λογαριασμό στο Facebook... 52 minutes ago, VIPdriver said: Πολύ μου αρέσεις! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 48 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 48 λεπτά πριν 1 ώρα πριν, VIPdriver said: Από αυριο έως 2/12 2023: €60 2024: €109 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 46 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 46 λεπτά πριν Just now, Bas said: 2023: €60 2024: €109 Σωστά, όμως και στα 109 είναι απίστευτη προσφορά, τη στιγμή που δίνει απεριόριστα δεδομένα. Μην το ξεχνάμε αυτό. Είναι μεγάλη λύση, για πολλούς. 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. 43 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 43 λεπτά πριν Ζητάω συγνώμη προκαταβολικά αν οι απορίες μου είναι χαζές ή χιλιοειπωμενες. Αφορούν τα απεριόριστα στο κατάστημα Θεσσαλονίκης για ένα χρόνο με 109€ black Friday. 1) Το βασικό μου νούμερο είναι what's up. Αν κάνω ΑΛΠΑΚ μπορώ να πάω σε frog; 2) Αν ναι , το υπόλοιπο που έχω τώρα μέσα χάνεται ή μεταφέρεται; 3) Αν πάω στο κατάστημα Θεσσαλονίκης και πω ότι έχω το frog αυτό από πέρσι που είχε βγει η προηγούμενη προσφορά υπάρχει περίπτωση να μου ενεργοποιήσουν την προσφορά black Friday στο βασικό μου νούμερο που μόλις έκανα ΑΛΠΑΚ σε frog ή θα το ψάξουν εκείνη τη στιγμή και θα φάω πόρτα; 4) πόσο χρεώνεται το ΑΛΠΑΚ; Ευχαριστώ πολύ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 40 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 40 λεπτά πριν 1 minute ago, kostassl45i said: Ζητάω συγνώμη προκαταβολικά αν οι απορίες μου είναι χαζές ή χιλιοειπωμενες. Αφορούν τα απεριόριστα στο κατάστημα Θεσσαλονίκης για ένα χρόνο με 109€ black Friday. 1) Το βασικό μου νούμερο είναι what's up. Αν κάνω ΑΛΠΑΚ μπορώ να πάω σε frog; 2) Αν ναι , το υπόλοιπο που έχω τώρα μέσα χάνεται ή μεταφέρεται; 3) Αν πάω στο κατάστημα Θεσσαλονίκης και πω ότι έχω το frog αυτό από πέρσι που είχε βγει η προηγούμενη προσφορά υπάρχει περίπτωση να μου ενεργοποιήσουν την προσφορά black Friday στο βασικό μου νούμερο που μόλις έκανα ΑΛΠΑΚ σε frog ή θα το ψάξουν εκείνη τη στιγμή και θα φάω πόρτα; 4) πόσο χρεώνεται το ΑΛΠΑΚ; Ευχαριστώ πολύ Η φώτο γραφει "get new sim". Δεν χάνεις κάτι να ρωτήσεις. Το αλπακ ειναι 3€. Παράθεση RIP Cashback... RIP Q Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 25 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 25 λεπτά πριν 14 minutes ago, kostassl45i said: και θα φάω πόρτα; 4) πόσο χρεώνεται το ΑΛΠΑΚ; 13 minutes ago, VIPdriver said: Το αλπακ ειναι 3€. Η πόρτα είναι δωρεάν. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts