Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παγίδα είναι και αυτά, γιατί αν έχεις μια συνέχεια σε κάποιο πρόγραμμα, θα χάσεις όλα τα υπόλοιπα σε gb & ομιλία  που θα έχουν μαζευτεί. 

1 ώρα πριν, VIPdriver said:

IMG_20241118_164453.thumb.jpg.c52f0ecc71d5cae92e77e904990a459b.jpgIMG_20241118_164517.thumb.jpg.d21dde525e9b60268e0810fb1f4c3d24.jpgIMG_20241118_164542.thumb.jpg.3016be950216ff73740e7bc2d82c7e76.jpg

…Με 15€ παράδειγμα, θα μπορούσαν να δώσουν και 30 sms. 

2 ώρες πριν, hercoulis said:

Παγίδα είναι και αυτά, γιατί αν έχεις μια συνέχεια σε κάποιο πρόγραμμα, θα χάσεις όλα τα υπόλοιπα σε gb & ομιλία  που θα έχουν μαζευτεί. 

…Με 15€ παράδειγμα, θα μπορούσαν να δώσουν και 30 sms. 

Κάποιος άλλος μπορεί να βλέπει τα rollover σαν παγίδα...

Η Frog γενικότερα δεν ανακατεύει SMS με άλλες παροχές

11 minutes ago, Bas said:

Κάποιος άλλος μπορεί να βλέπει τα rollover σαν παγίδα...

Η Frog γενικότερα δεν ανακατεύει SMS με άλλες παροχές

Εγώ τα βλέπω σαν παγίδα γιατί πρέπει να αγοράσω την bundle card με επιπλέον χρήματα από αυτά που έχω ήδη στον λογαριασμό μου στο app αντί να τα δώσει σαν κανονικά έστω έκτακτα πακέτα μέσα από την εφαρμογή.
¨Η τα δίνει τώρα για λίγες μέρες λόγω Black Friday;

38 minutes ago, opmgls said:

Εγώ τα βλέπω σαν παγίδα γιατί πρέπει να αγοράσω την bundle card με επιπλέον χρήματα από αυτά που έχω ήδη στον λογαριασμό μου στο app αντί να τα δώσει σαν κανονικά έστω έκτακτα πακέτα μέσα από την εφαρμογή.

Τα bundle cards πάντα έτσι ήταν - ανεξάρτητα άπω της παροχές που κάθε τόσο αλλάζουνε
 Δίνουν και επέκταση χρόνου υπόλοιπου

3 minutes ago, Bas said:

Τα bundle cards πάντα έτσι ήταν - ανεξάρτητα άπω της παροχές που κάθε τόσο αλλάζουνε
 Δίνουν και επέκταση χρόνου υπόλοιπου

Ναι το ξέρω αυτό που γράφεις, αλλα παλαιότερα κάποια bundle cards τα εδινε και σαν πακέτα στην εφαρμογή.

1 ώρα πριν, opmgls said:

Μέχρι 23/12.

Ουτε εδω:  https://buypoint.gr/product-category/frog-cards/

Ουτε εδω: https://wifigreece.gr/product-category/kartes-ananeosis/

Δεν υπαρχουν.

Ουτε η 13€υρη.

Edited by alteisei

Μια βοήθεια όποιος ξέρει

Αν πάρω κάρτα 10€ από wifi greece ή από το  Buypoint

1ο είναι αξιόπιστα;

2ο Με την αγορά της κάρτας ανανεώνεται το υπόλοιπο αυτόματα ή μπορώ να την αγοράσω σήμερα και να κάνω ανανέωση αύριο;

3o Tα χρήματα παραμένουν στο υπόλοιπο; Γιατί έχει αστερίσκο και γράφει (*Το προνόμιο της κάρτας είναι η αυτόματη μετατροπή του χρηματικού υπολοίπου αποκλειστικά στην παραπάνω προσφορά.)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Edited by geotzia

3ο οχι. Αυτό που πληρώνεις στην ουσία σου δίνει τις συγκεκριμένες παροχές.

2ο μπορείς να την περασεις οποτε θες μέχρι την ημερομηνία λήξης που ενδεχομένως γράφει επάνω. Το υπόλοιπο θα πάρει παράταση. Φυσικά πρέπει να τη βάλεις πριν λήξει το υπόλοιπο σου. Αν δεν έχω καταλάβει κάτι καλά διευκρίνισε καλύτερα την ερώτηση ή περίμενε να επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος

1ο δεν έχω χρησιμοποιήσει εγω,  αλλά άλλοι φίλοι εδώ δεν έχουν αναφέρει κάποιο πρόβλημα.

Edited by kmpatra

3 ώρες πριν, VIPdriver said:

Στα 2 καταστήματα φρογκ υπάρχουν 

Καποιο κονε , σιγουρα εχεις με καποιο κυκλο απο κει μεσα. Για πες, πως τα μαθαινεις πρωτος;

Φχαριστουμε παντως για την ενημερωση , μολις πρωτοβγαινει καθε νεο προιον απο τα 2 frog store, Αθηνα και Θεσσαλονικη.

Και παρατηρω τους τελευταιους μηνες μια σοβαροτητα + ωριμοτητα στα γραφομενα σου, σε σχεση με πιο πριν. Συγχαρητηρια για την βελτιωση. Σιγουρα τα κονε (σε προσωπικη επαφη, οχι σε forum) βοηθανε σε αυτο.

Αποκλειεται να ειναι η Ρωσσιδα στο ταμειο της Αθηνας. Σαλλονικα μενεις!!!!!

"Εφτασε" η Νοοτροπια (Ιδιοτητα γηγενων εδω και αιωνες) της διαπλοκης και στην συμπρωτευουσα; Να ξερεις οτι μαζι με το σωμα που παιρνεις (η "παιρνεις") , παιρνεις και την "ψυχη" (Νοοτροπια): "ψυχη τε και σωματι". Να προσεχεις "που" μπλεκεις. Δε χρειαζεται παντα τα 100 "βηματα" να ακολουθουνται απο το 101ο! Προσεχε ... 

Μολδαβή είναι η γυναίκα στο κατάστημα της Σταδίου, όχι Ρωσίδα. Θέλετε να έχουμε τίποτα διπλωματικά επεισόδια τώρα από του πουθενά; Να τσαντιστεί και να το κλείσει;

41 minutes ago, minus21grams said:

Μολδαβή είναι η γυναίκα στο κατάστημα της Σταδίου, όχι Ρωσίδα. Θέλετε να έχουμε τίποτα διπλωματικά επεισόδια τώρα από του πουθενά; Να τσαντιστεί και να το κλείσει;

Αφού φορά φανέλα Cosmote μας κάνει. :classic_wink: