hercoulis Δημ. Χθες στς 04:41 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 04:41 μμ Παγίδα είναι και αυτά, γιατί αν έχεις μια συνέχεια σε κάποιο πρόγραμμα, θα χάσεις όλα τα υπόλοιπα σε gb & ομιλία που θα έχουν μαζευτεί. 1 ώρα πριν, VIPdriver said: …Με 15€ παράδειγμα, θα μπορούσαν να δώσουν και 30 sms. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν 2 ώρες πριν, hercoulis said: Παγίδα είναι και αυτά, γιατί αν έχεις μια συνέχεια σε κάποιο πρόγραμμα, θα χάσεις όλα τα υπόλοιπα σε gb & ομιλία που θα έχουν μαζευτεί. …Με 15€ παράδειγμα, θα μπορούσαν να δώσουν και 30 sms. Κάποιος άλλος μπορεί να βλέπει τα rollover σαν παγίδα... Η Frog γενικότερα δεν ανακατεύει SMS με άλλες παροχές 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν 11 minutes ago, Bas said: Κάποιος άλλος μπορεί να βλέπει τα rollover σαν παγίδα... Η Frog γενικότερα δεν ανακατεύει SMS με άλλες παροχές Εγώ τα βλέπω σαν παγίδα γιατί πρέπει να αγοράσω την bundle card με επιπλέον χρήματα από αυτά που έχω ήδη στον λογαριασμό μου στο app αντί να τα δώσει σαν κανονικά έστω έκτακτα πακέτα μέσα από την εφαρμογή. ¨Η τα δίνει τώρα για λίγες μέρες λόγω Black Friday; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν 38 minutes ago, opmgls said: Εγώ τα βλέπω σαν παγίδα γιατί πρέπει να αγοράσω την bundle card με επιπλέον χρήματα από αυτά που έχω ήδη στον λογαριασμό μου στο app αντί να τα δώσει σαν κανονικά έστω έκτακτα πακέτα μέσα από την εφαρμογή. ¨Η τα δίνει τώρα για λίγες μέρες λόγω Black Friday; Τα bundle cards πάντα έτσι ήταν - ανεξάρτητα άπω της παροχές που κάθε τόσο αλλάζουνε Δίνουν και επέκταση χρόνου υπόλοιπου 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν 3 minutes ago, Bas said: Τα bundle cards πάντα έτσι ήταν - ανεξάρτητα άπω της παροχές που κάθε τόσο αλλάζουνε Δίνουν και επέκταση χρόνου υπόλοιπου Ναι το ξέρω αυτό που γράφεις, αλλα παλαιότερα κάποια bundle cards τα εδινε και σαν πακέτα στην εφαρμογή. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν 1 ώρα πριν, opmgls said: Εγώ τα βλέπω σαν παγίδα γιατί πρέπει να αγοράσω την bundle card με επιπλέον χρήματα από αυτά που έχω ήδη στον λογαριασμό μου στο app αντί να τα δώσει σαν κανονικά έστω έκτακτα πακέτα μέσα από την εφαρμογή. ¨Η τα δίνει τώρα για λίγες μέρες λόγω Black Friday; Μέχρι 23/12. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν Όντος 13€ πρώτη φορά βλέπω 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alteisei Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν (edited) Ουτε εδω: https://buypoint.gr/product-category/frog-cards/ Ουτε εδω: https://wifigreece.gr/product-category/kartes-ananeosis/ Δεν υπαρχουν. Ουτε η 13€υρη. Edited 9 ώρες πριν by alteisei 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν Στα 2 καταστήματα φρογκ υπάρχουν 1 1 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν (edited) Μια βοήθεια όποιος ξέρει Αν πάρω κάρτα 10€ από wifi greece ή από το Buypoint 1ο είναι αξιόπιστα; 2ο Με την αγορά της κάρτας ανανεώνεται το υπόλοιπο αυτόματα ή μπορώ να την αγοράσω σήμερα και να κάνω ανανέωση αύριο; 3o Tα χρήματα παραμένουν στο υπόλοιπο; Γιατί έχει αστερίσκο και γράφει (*Το προνόμιο της κάρτας είναι η αυτόματη μετατροπή του χρηματικού υπολοίπου αποκλειστικά στην παραπάνω προσφορά.) Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Edited 6 ώρες πριν by geotzia 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν (edited) 3ο οχι. Αυτό που πληρώνεις στην ουσία σου δίνει τις συγκεκριμένες παροχές. 2ο μπορείς να την περασεις οποτε θες μέχρι την ημερομηνία λήξης που ενδεχομένως γράφει επάνω. Το υπόλοιπο θα πάρει παράταση. Φυσικά πρέπει να τη βάλεις πριν λήξει το υπόλοιπο σου. Αν δεν έχω καταλάβει κάτι καλά διευκρίνισε καλύτερα την ερώτηση ή περίμενε να επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος 1ο δεν έχω χρησιμοποιήσει εγω, αλλά άλλοι φίλοι εδώ δεν έχουν αναφέρει κάποιο πρόβλημα. Edited 5 ώρες πριν by kmpatra 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alteisei Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 3 ώρες πριν, VIPdriver said: Στα 2 καταστήματα φρογκ υπάρχουν Καποιο κονε , σιγουρα εχεις με καποιο κυκλο απο κει μεσα. Για πες, πως τα μαθαινεις πρωτος; Φχαριστουμε παντως για την ενημερωση , μολις πρωτοβγαινει καθε νεο προιον απο τα 2 frog store, Αθηνα και Θεσσαλονικη. Και παρατηρω τους τελευταιους μηνες μια σοβαροτητα + ωριμοτητα στα γραφομενα σου, σε σχεση με πιο πριν. Συγχαρητηρια για την βελτιωση. Σιγουρα τα κονε (σε προσωπικη επαφη, οχι σε forum) βοηθανε σε αυτο. Αποκλειεται να ειναι η Ρωσσιδα στο ταμειο της Αθηνας. Σαλλονικα μενεις!!!!! "Εφτασε" η Νοοτροπια (Ιδιοτητα γηγενων εδω και αιωνες) της διαπλοκης και στην συμπρωτευουσα; Να ξερεις οτι μαζι με το σωμα που παιρνεις (η "παιρνεις") , παιρνεις και την "ψυχη" (Νοοτροπια): "ψυχη τε και σωματι". Να προσεχεις "που" μπλεκεις. Δε χρειαζεται παντα τα 100 "βηματα" να ακολουθουνται απο το 101ο! Προσεχε ... 1 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 1 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minus21grams Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν Μολδαβή είναι η γυναίκα στο κατάστημα της Σταδίου, όχι Ρωσίδα. Θέλετε να έχουμε τίποτα διπλωματικά επεισόδια τώρα από του πουθενά; Να τσαντιστεί και να το κλείσει; 1 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 41 minutes ago, minus21grams said: Μολδαβή είναι η γυναίκα στο κατάστημα της Σταδίου, όχι Ρωσίδα. Θέλετε να έχουμε τίποτα διπλωματικά επεισόδια τώρα από του πουθενά; Να τσαντιστεί και να το κλείσει; Αφού φορά φανέλα Cosmote μας κάνει. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Απο buyooint εχω παρει 2 εξαευρες. Μια χαρα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zefir Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Στη σελίδα της WiFi Greece λέει 40gb για την 15ευρη. Αν την ενεργοποιήσω τώρα παίρνω απεριόριστα ή περιμένω να το ανακοινώσουν πρώτα? 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 32 minutes ago, Zefir said: Στη σελίδα της WiFi Greece λέει 40gb για την 15ευρη. Αν την ενεργοποιήσω τώρα παίρνω απεριόριστα ή περιμένω να το ανακοινώσουν πρώτα? Η προσφορά ειναι μόνο από frog store 1 1 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zefir Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 5 minutes ago, VIPdriver said: Η προσφορά ειναι μόνο από frog store Οκ. Σευχαριστω. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 56 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 56 λεπτά πριν 2 ώρες πριν, GMF80 said: Απο buyooint εχω παρει 2 εξαευρες. Μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts