Jimakos43 Δημ. 5 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Νοέμβριος Αυτό είναι αξιόπιστο; https://buypoint.gr/product/karta-ananeosis-frog-6e-6gb-25-imeres/ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. 5 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Νοέμβριος Ιστορικό ανανέωσης χρόνου ομιλίας υπάρχει κάπου? θέλω να δω ποτέ έκανα τελευταία φορά 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. 5 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Νοέμβριος On 2/11/2024 at 6:27 ΜΜ, VIPdriver said: Καλησπέρα. Με ενδιαφέρει να αγοράσω το πακέτο με τα 15€ τα 30gb και 600' προς όλους από το wifigreece. Πώς ακριβώς γίνεται σου στέλνουν κωδικό; Το περνάνε αυτή και μπαίνει το πακέτο; Ευχαριστώ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 5 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Νοέμβριος 4 minutes ago, kostas123464 said: Καλησπέρα. Με ενδιαφέρει να αγοράσω το πακέτο με τα 15€ τα 30gb και 600' προς όλους από το wifigreece. Πώς ακριβώς γίνεται σου στέλνουν κωδικό; Το περνάνε αυτή και μπαίνει το πακέτο; Ευχαριστώ Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ αυτό, ας απαντήσει κάποιος που ξέρει. 3 1 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 5 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Νοέμβριος 1 ώρα πριν, Jimakos43 said: Αυτό είναι αξιόπιστο; https://buypoint.gr/product/karta-ananeosis-frog-6e-6gb-25-imeres/ Άπω άποψη διαθεσιμότητας διαχρονικά δεν είναι... 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. 5 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Νοέμβριος 2 ώρες πριν, kostas123464 said: Καλησπέρα. Με ενδιαφέρει να αγοράσω το πακέτο με τα 15€ τα 30gb και 600' προς όλους από το wifigreece. Πώς ακριβώς γίνεται σου στέλνουν κωδικό; Το περνάνε αυτή και μπαίνει το πακέτο; Ευχαριστώ Σου στέλνουν κωδικό τον οποίο μπορείς να χρησιμοποιήσεις στην εφαρμογή της frog ή εναλλακτικά τηλεφωνείς σε ένα τετραψήφιο. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. 5 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Νοέμβριος 1 minute ago, mythos_bt said: Σου στέλνουν κωδικό τον οποίο μπορείς να χρησιμοποιήσεις στην εφαρμογή της frog ή εναλλακτικά τηλεφωνείς σε ένα τετραψήφιο. Ευχαριστώ αρχοντα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkoukos Δημ. 5 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Νοέμβριος 3 ώρες πριν, GREGORYMO said: Εννοείς ότι και την εβδομάδα διπλασιασμού, εγώ από το cosmote app θα μπορώ να βάλω σκέτα 60' η όχι? Βάζεις κανονικά τα 60+60 του διπλασιασμού. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 5 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Νοέμβριος 2 ώρες πριν, akalos said: Ιστορικό ανανέωσης χρόνου ομιλίας υπάρχει κάπου? θέλω να δω ποτέ έκανα τελευταία φορά Έμμεσα μπορεί να υπολογίζεται άπω την ημερομηνία λήξης 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albiz Δημ. 5 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Νοέμβριος (edited) 3 ώρες πριν, Jimakos43 said: Αυτό είναι αξιόπιστο; https://buypoint.gr/product/karta-ananeosis-frog-6e-6gb-25-imeres/ Έχω αγοράσει άλλη κάρτα, αυτή των 12€ και σου στέλνει κωδικό στο mail που έχεις δηλώσει αλλά στον εμφανίζει και τη στιγμή που πληρώνεις και ανανεώνει τη σελίδα. Σε αντιθεση με το wifigreece ο κωδικός φτάνει τη στιγμή που πληρώνεις, ενώ στο wifigreece σου στέλνουν τον κωδικό μέσω mail, μπορεί και την επόμενη μέρα από την πληρωμή. Σαββατοκύριακο αν κάνεις αγορά (στο wifigreece) σου στέλνουν την Δευτέρα τον κωδικό. Γενικά στο Buypoint είναι πιο άμεση η εξυπηρέτηση Edited 5 Νοέμβριος by albiz 2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 5 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Νοέμβριος 3 ώρες πριν, kostas123464 said: Καλησπέρα. Με ενδιαφέρει να αγοράσω το πακέτο με τα 15€ τα 30gb και 600' 40GB* 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 5 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Νοέμβριος 43 minutes ago, jkoukos said: Βάζεις κανονικά τα 60+60 του διπλασιασμού. Δηλαδή το βάζεις από cosmote app και εφόσον είναι η εβδομάδα διπλασιασμού, παίρνεις 60+60 ? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 5 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Νοέμβριος Ναι 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. 5 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Νοέμβριος Για δώστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το wifigreece.. Τί site είναι αυτό; Τί κερδίζουν αυτοί και πώς προκύπτουν τα gigabyte που δίνουν στα ποσά ανανέωσης αφού το επίσημο π.χ site της frog δεν παρέχει αυτά τα λεπτά ομιλίας και ίντερνετ; Δηλαδή αυτοί μετά την πληρωμή σου στέλνουν κάτι σαν 16ψήφιο κωδικό και τον βάζεις στην εφαρμογή; Είναι δοκιμασμένοι οι τρόποι πληρωμής στο site τους; 3 Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. 6 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Νοέμβριος Καλημερα, αυριο ειναι ημερα της πρωτης ανανεωσης 🙂 Εχω μια απορια, τα ΜΒ roll over μεταφερονται λεει στον επομενο μηνα, ολα οκ, μεταφεφορνται και σε πολλαπλους μηνες? πχ αυτο το μηνα μου μενουν 8GB οποτε προστιτονται στον εποεμνο, στο τελος του επομενου εχω 8(απο το προηγουμενο)+9(απο τρεχονται) συνολο 17 προστιθενται στο επομενο οποτε εαν εχω πακετο πχ των 10GB θα εχω 10+17 ? 2 Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 6 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Νοέμβριος 4 minutes ago, panoc said: Καλημερα, αυριο ειναι ημερα της πρωτης ανανεωσης 🙂 Εχω μια απορια, τα ΜΒ roll over μεταφερονται λεει στον επομενο μηνα, ολα οκ, μεταφεφορνται και σε πολλαπλους μηνες? πχ αυτο το μηνα μου μενουν 8GB οποτε προστιτονται στον εποεμνο, στο τελος του επομενου εχω 8(απο το προηγουμενο)+9(απο τρεχονται) συνολο 17 προστιθενται στο επομενο οποτε εαν εχω πακετο πχ των 10GB θα εχω 10+17 ? Εαν αγοράζεις καθε μηνα το ιδιο πακετο, ολα τα υπολοιπα μεταφερονται μεχρι να σταματησεις να βαζεις το ιδιο πακετο (εννοειται πριν ληξει το προηγούμενο). 1 3 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. 6 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Νοέμβριος 1 minute ago, VIPdriver said: Εαν αγοράζεις καθε μηνα το ιδιο πακετο, ολα τα υπολοιπα μεταφερονται μεχρι να σταματησεις να βαζεις το ιδιο πακετο (εννοειται πριν ληξει το προηγούμενο). ευχαριστω πολυ! 3 Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saxtus Δημ. 6 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Νοέμβριος 15 ώρες πριν, albiz said: Έχω αγοράσει άλλη κάρτα, αυτή των 12€ και σου στέλνει κωδικό στο mail που έχεις δηλώσει αλλά στον εμφανίζει και τη στιγμή που πληρώνεις και ανανεώνει τη σελίδα. Σε αντιθεση με το wifigreece ο κωδικός φτάνει τη στιγμή που πληρώνεις, ενώ στο wifigreece σου στέλνουν τον κωδικό μέσω mail, μπορεί και την επόμενη μέρα από την πληρωμή. Σαββατοκύριακο αν κάνεις αγορά (στο wifigreece) σου στέλνουν την Δευτέρα τον κωδικό. Γενικά στο Buypoint είναι πιο άμεση η εξυπηρέτηση Αυτή των 6€ του Buypoint ανανεώνει και την ημερομηνία λήξης του υπολοίπου; 2 Παράθεση Saxtus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 6 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Νοέμβριος Ναι 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saxtus Δημ. 6 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Νοέμβριος Και από την στιγμή που θα την αγοράσεις, μέχρι πόσο καιρό μπορείς να κρατήσεις τον κωδικό πριν τον χρησιμοποιήσεις; Ή δεν λήγει ποτέ; 2 Παράθεση Saxtus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. 6 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Νοέμβριος (edited) 18 ώρες πριν, Bas said: Έμμεσα μπορεί να υπολογίζεται άπω την ημερομηνία λήξης μου γράφει 7/12 πότε να θα ανανέωσω να μην χάσω το μπόνους Edited 6 Νοέμβριος by akalos 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 6 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Νοέμβριος 1 hour ago, akalos said: μου γράφει 7/12 πότε να θα ανανέωσω να μην χάσω το μπόνους το welcome bonus 60'+60';; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. 6 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Νοέμβριος 1 ώρα πριν, Bas said: το welcome bonus 60'+60';; και το 1GB 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. 6 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Νοέμβριος 3 minutes ago, akalos said: και το 1GB Το welcome bonus το λαμβάνεις κάθε μήνα χωρίς προϋπόθεση ανανέωσης (μετά την πρώτη ανανέωση). Τα όποια gb τα λαμβάνεις μόνο με ανανέωση από 10€ και πάνω. Εάν το υπόλοιπό σου λήγει 7/12 μπορείς να το ανανεώσεις έως και τις 7/12 για να μη χαθεί. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. 6 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Νοέμβριος 34 minutes ago, oregon said: Το welcome bonus το λαμβάνεις κάθε μήνα χωρίς προϋπόθεση ανανέωσης (μετά την πρώτη ανανέωση). Τα όποια gb τα λαμβάνεις μόνο με ανανέωση από 10€ και πάνω. Εάν το υπόλοιπό σου λήγει 7/12 μπορείς να το ανανεώσεις έως και τις 7/12 για να μη χαθεί. ναι εντάξει αλλά ποτέ μην θεωρηθεί δύο φορές ανανέωση στον ίδιο μήνα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts