Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ιστορικό ανανέωσης χρόνου ομιλίας υπάρχει κάπου? θέλω να δω ποτέ έκανα τελευταία φορά 

On 2/11/2024 at 6:27 ΜΜ, VIPdriver said:

Καλησπέρα. Με ενδιαφέρει να αγοράσω το πακέτο με τα 15€ τα 30gb και 600' προς όλους από το wifigreece. Πώς ακριβώς γίνεται σου στέλνουν κωδικό; Το περνάνε αυτή και μπαίνει το πακέτο; Ευχαριστώ 

4 minutes ago, kostas123464 said:

Καλησπέρα. Με ενδιαφέρει να αγοράσω το πακέτο με τα 15€ τα 30gb και 600' προς όλους από το wifigreece. Πώς ακριβώς γίνεται σου στέλνουν κωδικό; Το περνάνε αυτή και μπαίνει το πακέτο; Ευχαριστώ 

Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ αυτό, ας απαντήσει κάποιος που ξέρει.

RIP Cashback...1485709620_Screenshot_20241105_MyVodafone.thumb.jpg.b2cbc5c521f81c29c403b7ca2f7b0b43.jpg

1 ώρα πριν, Jimakos43 said:

Αυτό είναι αξιόπιστο;

https://buypoint.gr/product/karta-ananeosis-frog-6e-6gb-25-imeres/

Άπω άποψη διαθεσιμότητας διαχρονικά δεν είναι...

2 ώρες πριν, kostas123464 said:

Σου στέλνουν κωδικό τον οποίο μπορείς να χρησιμοποιήσεις στην εφαρμογή της frog ή εναλλακτικά τηλεφωνείς σε ένα τετραψήφιο.

1 minute ago, mythos_bt said:

Σου στέλνουν κωδικό τον οποίο μπορείς να χρησιμοποιήσεις στην εφαρμογή της frog ή εναλλακτικά τηλεφωνείς σε ένα τετραψήφιο.

Ευχαριστώ αρχοντα

3 ώρες πριν, GREGORYMO said:

Εννοείς ότι και την εβδομάδα διπλασιασμού, εγώ από το cosmote app θα μπορώ να βάλω σκέτα 60' η όχι?

Βάζεις κανονικά τα 60+60 του διπλασιασμού. 

2 ώρες πριν, akalos said:

Ιστορικό ανανέωσης χρόνου ομιλίας υπάρχει κάπου? θέλω να δω ποτέ έκανα τελευταία φορά 

Έμμεσα μπορεί να υπολογίζεται άπω την ημερομηνία λήξης

3 ώρες πριν, Jimakos43 said:

Αυτό είναι αξιόπιστο;

https://buypoint.gr/product/karta-ananeosis-frog-6e-6gb-25-imeres/

Έχω αγοράσει άλλη κάρτα, αυτή των 12€ και σου στέλνει κωδικό στο mail που έχεις δηλώσει αλλά στον εμφανίζει και τη στιγμή που πληρώνεις και ανανεώνει τη σελίδα.

Σε αντιθεση με το wifigreece ο κωδικός φτάνει τη στιγμή που πληρώνεις, ενώ στο wifigreece σου στέλνουν τον κωδικό μέσω mail, μπορεί και την επόμενη μέρα από την πληρωμή. Σαββατοκύριακο αν κάνεις αγορά (στο wifigreece) σου στέλνουν την Δευτέρα τον κωδικό. Γενικά στο Buypoint είναι πιο άμεση η εξυπηρέτηση  

Edited by albiz

43 minutes ago, jkoukos said:

Βάζεις κανονικά τα 60+60 του διπλασιασμού. 

Δηλαδή το βάζεις από cosmote app και εφόσον είναι η εβδομάδα διπλασιασμού, παίρνεις 60+60 ?

Για δώστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το wifigreece.. Τί site είναι αυτό; Τί κερδίζουν αυτοί και πώς προκύπτουν τα gigabyte που δίνουν στα ποσά ανανέωσης αφού το επίσημο π.χ site της frog δεν παρέχει αυτά τα λεπτά ομιλίας και ίντερνετ;  Δηλαδή αυτοί μετά την πληρωμή σου στέλνουν κάτι σαν 16ψήφιο κωδικό και τον βάζεις στην εφαρμογή; Είναι δοκιμασμένοι οι τρόποι πληρωμής στο site τους;

Redmi By Xiaomi

Καλημερα, αυριο ειναι ημερα της πρωτης ανανεωσης 🙂 Εχω μια απορια, τα ΜΒ roll over μεταφερονται λεει στον επομενο μηνα, ολα οκ, μεταφεφορνται και σε πολλαπλους μηνες?

πχ αυτο το μηνα μου μενουν 8GB οποτε προστιτονται στον εποεμνο, στο τελος του επομενου εχω 8(απο το προηγουμενο)+9(απο τρεχονται) συνολο 17 προστιθενται στο επομενο οποτε εαν εχω πακετο πχ των 10GB θα εχω 10+17 ?

Motorola Moto G

Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1

4 minutes ago, panoc said:

Καλημερα, αυριο ειναι ημερα της πρωτης ανανεωσης 🙂 Εχω μια απορια, τα ΜΒ roll over μεταφερονται λεει στον επομενο μηνα, ολα οκ, μεταφεφορνται και σε πολλαπλους μηνες?

πχ αυτο το μηνα μου μενουν 8GB οποτε προστιτονται στον εποεμνο, στο τελος του επομενου εχω 8(απο το προηγουμενο)+9(απο τρεχονται) συνολο 17 προστιθενται στο επομενο οποτε εαν εχω πακετο πχ των 10GB θα εχω 10+17 ?

Εαν αγοράζεις καθε μηνα το ιδιο πακετο, ολα τα υπολοιπα μεταφερονται μεχρι να σταματησεις να βαζεις το ιδιο πακετο (εννοειται πριν ληξει το προηγούμενο).

RIP Cashback...1485709620_Screenshot_20241105_MyVodafone.thumb.jpg.b2cbc5c521f81c29c403b7ca2f7b0b43.jpg

1 minute ago, VIPdriver said:

Εαν αγοράζεις καθε μηνα το ιδιο πακετο, ολα τα υπολοιπα μεταφερονται μεχρι να σταματησεις να βαζεις το ιδιο πακετο (εννοειται πριν ληξει το προηγούμενο).

ευχαριστω πολυ!

Motorola Moto G

Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1

15 ώρες πριν, albiz said:

Έχω αγοράσει άλλη κάρτα, αυτή των 12€ και σου στέλνει κωδικό στο mail που έχεις δηλώσει αλλά στον εμφανίζει και τη στιγμή που πληρώνεις και ανανεώνει τη σελίδα.

Σε αντιθεση με το wifigreece ο κωδικός φτάνει τη στιγμή που πληρώνεις, ενώ στο wifigreece σου στέλνουν τον κωδικό μέσω mail, μπορεί και την επόμενη μέρα από την πληρωμή. Σαββατοκύριακο αν κάνεις αγορά (στο wifigreece) σου στέλνουν την Δευτέρα τον κωδικό. Γενικά στο Buypoint είναι πιο άμεση η εξυπηρέτηση  

Αυτή των 6€ του Buypoint ανανεώνει και την ημερομηνία λήξης του υπολοίπου;

Και από την στιγμή που θα την αγοράσεις, μέχρι πόσο καιρό μπορείς να κρατήσεις τον κωδικό πριν τον χρησιμοποιήσεις;
Ή δεν λήγει ποτέ;

18 ώρες πριν, Bas said:

Έμμεσα μπορεί να υπολογίζεται άπω την ημερομηνία λήξης

μου γράφει 7/12 πότε να θα ανανέωσω να μην χάσω το μπόνους 

Edited by akalos

3 minutes ago, akalos said:

και το 1GB

Το welcome bonus το λαμβάνεις κάθε μήνα χωρίς προϋπόθεση ανανέωσης (μετά την πρώτη ανανέωση).

Τα όποια gb τα λαμβάνεις μόνο με ανανέωση από 10€ και πάνω. 

Εάν το υπόλοιπό σου λήγει 7/12 μπορείς να το ανανεώσεις έως και τις 7/12 για να μη χαθεί. 

34 minutes ago, oregon said:

Το welcome bonus το λαμβάνεις κάθε μήνα χωρίς προϋπόθεση ανανέωσης (μετά την πρώτη ανανέωση).

Τα όποια gb τα λαμβάνεις μόνο με ανανέωση από 10€ και πάνω. 

Εάν το υπόλοιπό σου λήγει 7/12 μπορείς να το ανανεώσεις έως και τις 7/12 για να μη χαθεί. 

ναι εντάξει αλλά ποτέ μην θεωρηθεί δύο φορές ανανέωση στον ίδιο μήνα