Inevar Δημ. July 11, 2024 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2024 Ακόμα να ενεργοποιηθεί η νέα μου κάρτα σιμ στο frog mobile. Την περασμένη Παρασκευή εκανα την αίτηση φορητότητας . Αν αρχίσω να μετράω από την τωρινή Δευτέρα , αύριο θα κλείνω πέντε εργάσιμες χωρίς να έχει γίνει ουσιαστικά η μετάβαση . Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 11, 2024 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2024 2 minutes ago, Inevar said: Ακόμα να ενεργοποιηθεί η νέα μου κάρτα σιμ στο frog mobile. Την περασμένη Παρασκευή εκανα την αίτηση φορητότητας . Αν αρχίσω να μετράω από την τωρινή Δευτέρα , αύριο θα κλείνω πέντε εργάσιμες χωρίς να έχει γίνει ουσιαστικά η μετάβαση . Αν ούτε αύριο δεν γίνεται τίποτα πάρε τηλέφωνο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoukos Δημ. July 11, 2024 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2024 29 minutes ago, Inevar said: Ακόμα να ενεργοποιηθεί η νέα μου κάρτα σιμ στο frog mobile. Την περασμένη Παρασκευή εκανα την αίτηση φορητότητας . Αν αρχίσω να μετράω από την τωρινή Δευτέρα , αύριο θα κλείνω πέντε εργάσιμες χωρίς να έχει γίνει ουσιαστικά η μετάβαση . Aν έκανες αίτηση από την εφαρμογή, πρέπει να την ενεργοποιήσεις μόνος σου από εκεί 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. July 11, 2024 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2024 (edited) 9 minutes ago, spoukos said: Aν έκανες αίτηση από την εφαρμογή, πρέπει να την ενεργοποιήσεις μόνος σου από εκεί Έλεος .. δηλαδή ! Μου βγάζει άγνωστο λειτουργικό στη συσκευή που δεν του πέφτει λόγος να το λέει. Θα κοιτάξω να βάλω την εφαρμογή στο αηφον χωρίς όμως να βάλω την σιμ εκεί αφού έτσι και αλλιώς θα ζητήσει το νούμερο έτσι δεν είναι; Δεν έκανα αίτηση από την εφαρμογή αλλά από το browser Frog. Κάτσε να ρίξω μια ματιά πάλι από εκεί. Edited July 11, 2024 by Inevar Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoukos Δημ. July 11, 2024 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2024 (edited) 19 minutes ago, Inevar said: Έλεος .. δηλαδή ! Μου βγάζει άγνωστο λειτουργικό στη συσκευή που δεν του πέφτει λόγος να το λέει. Θα κοιτάξω να βάλω την εφαρμογή στο αηφον χωρίς όμως να βάλω την σιμ εκεί αφού έτσι και αλλιώς θα ζητήσει το νούμερο έτσι δεν είναι; Δεν έκανα αίτηση από την εφαρμογή αλλά από το browser Frog. Κάτσε να ρίξω μια ματιά πάλι από εκεί. Το ίδιο είναι πλέον. Πρέπει να βάλεις την εφαρμογή του frog σε ένα κινητό σου και να προχωρήσεις στην διαδικασία ενεργοποίησης. Βάζεις τον σειριακό αριθμό της σιμ (αυτός που είναι πάνω της 89300100...) μετά βάζεις το νούμερο η μπορεί και να στο βγάλει και υπογράφεις τα απαραίτητα έγγραφα. Μετά από μια εργάσιμη μέρα ενεργοποιείται η κάρτα. Edited July 11, 2024 by spoukos 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. July 11, 2024 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2024 Ναι φίλε το έκανα ήδη από το άλλο κινητό!! Σε ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο! 34 minutes ago, spoukos said: Aν έκανες αίτηση από την εφαρμογή, πρέπει να την ενεργοποιήσεις μόνος σου από εκεί Εντωμεταξύ εδώ αναγκαστικά πρέπει να βάλω το κινητό για το οποίο ζήτησα φορητότητα αλλά πως θα στειλει σμς, εκτός και αν βάλω το άλλο νούμερο .. αλλά η ερώτηση είναι σαφής που μου κάνει 1 Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 11, 2024 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2024 Δεν νομίζω οτι θα σου στείλει μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. July 11, 2024 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2024 2 minutes ago, kmpatra said: Δεν νομίζω οτι θα σου στείλει μήνυμα. Αυτό λέω και γω ... αφού δεν έρχεται μιας και είναι ανενεργό ακόμα. Εκτός και αν δουν στα συστήματά τους ότι έκανα το ήμισυ της διαδικασίας. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoukos Δημ. July 11, 2024 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2024 1 minute ago, Inevar said: Αυτό λέω και γω ... αφού δεν έρχεται μιας και είναι ανενεργό ακόμα. Εκτός και αν δουν στα συστήματά τους ότι έκανα το ήμισυ της διαδικασίας. Στέλνει μήνυμα και το λαμβάνεις με την σιμ του παλιού παρόχου που είναι ακόμα ενεργοποιημένη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. July 11, 2024 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2024 Just now, spoukos said: Στέλνει μήνυμα και το λαμβάνεις με την σιμ του παλιού παρόχου που είναι ακόμα ενεργοποιημένη. Και όμως δεν είναι γιατί αυτό έκανα πιο πριν.. Έβαλα το ένα σε πτηση και επανήλθε, λογικό !! Έβαλα το ένα σε πτήση και επανηλθε το βονταφονουμερο λογικό !! Τώρα μπορω να το κάνω πάμε .. Σορρυ για την κούραση , μόνο εδώ κολλάει . Δεν παίρνει την αποδοχή γιατί μου ξαναβγάζει να την κάνω Τα έκανα όλα υπογραφή αλλά στο τέλος μου έβγαλε "αποτυχία κάτι πήγε στραβά" Θα το αφήσω για απόψε και ίσως να μην παίζει ρόλο αυτό το μήνυμα!! 3 Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. July 12, 2024 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2024 Τα ίδια τράβηξα κι εγώ ειδικά με το τελευταίο μήνυμα που έγραψες. Όταν το προσπάθησα να το ενεργοποιήσω σε εργάσιμη ημέρα και ώρα πέρασε με την πρώτη η υπογραφή. Τυχαίο; Ίσως αλλά για δοκίμασε τώρα το πρωί άλλη μια φορά 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. July 12, 2024 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2024 (edited) 9 ώρες πριν, sgatzo said: Τα ίδια τράβηξα κι εγώ ειδικά με το τελευταίο μήνυμα που έγραψες. Όταν το προσπάθησα να το ενεργοποιήσω σε εργάσιμη ημέρα και ώρα πέρασε με την πρώτη η υπογραφή. Τυχαίο; Ίσως αλλά για δοκίμασε τώρα το πρωί άλλη μια φορά Το έκανα τα μεσάνυχτα ξανά για τον λόγο που είπες, και ευτυχώς το έπιασε και τώρα ολοκληρώθηκε η διαδικασία μου ήρθε σμσ και ημεηλ λέγοντας μου να ανοίξω την σιμ . 12/07/2024 και ώρα 16:05 πέρασα επισήμως από cu σε Frog. Τέλεια! ENEPΓOΠOIHΘHKE ΣΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΟΥ H ΠPOΣBAΣH ΣΤΟ INTERNET ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ COSMOTE ΜΥ ΙΝΤΕRΝΕΤ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΟΣΤΟΥΣ ΤΩΝ ΜΒ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΩΘΕΙΣ ΟΥΤΕ 1 ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ! MΠEΣ ΔΩPEAN ΣTO http://myinternet.cosmote.gr ΔEΣ ΠOΣA MB EXEIΣ KAI ΔIAΛEΞE TO ΠAKETO ΜΒ ΠOY ΘEΣ. ΓΙΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟ INTERNET ΣΤΕΙΛΕ END INTERNET ΣΤΟ 1333. ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΛΕΣΕ TΗΝ EΞYΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠEΛATΩN (COSMOTE 13888, FROG 1299). Edited July 12, 2024 by Inevar 5 Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 12, 2024 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2024 6 minutes ago, Inevar said: Το έκανα τα μεσάνυχτα ξανά για τον λόγο που είπες, και ευτυχώς το έπιασε και τώρα ολοκληρώθηκε η διαδικασία μου ήρθε σμσ και ημεηλ λέγοντας μου να ανοίξω την σιμ . 12/07/2024 και ώρα 16:05 πέρασα επισήμως από cu σε Frog. Τέλεια! ENEPΓOΠOIHΘHKE ΣΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΟΥ H ΠPOΣBAΣH ΣΤΟ INTERNET ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ COSMOTE ΜΥ ΙΝΤΕRΝΕΤ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΟΣΤΟΥΣ ΤΩΝ ΜΒ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΩΘΕΙΣ ΟΥΤΕ 1 ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ! MΠEΣ ΔΩPEAN ΣTO http://myinternet.cosmote.gr ΔEΣ ΠOΣA MB EXEIΣ KAI ΔIAΛEΞE TO ΠAKETO ΜΒ ΠOY ΘEΣ. ΓΙΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟ INTERNET ΣΤΕΙΛΕ END INTERNET ΣΤΟ 1333. ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΛΕΣΕ TΗΝ EΞYΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠEΛATΩN (COSMOTE 13888, FROG 1299). Ωραία ,σα σύγκριση με vf τι λέει εκεί το σήμα καλύτερα ή χειρότερα? Καλού κακού στείλε στπ 1333 WIFICALL να ενεργοποιηθεί VoLTE/vowifi να ακούς τις κλήσεις νορμάλ. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. July 12, 2024 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2024 37 minutes ago, elkons said: Ωραία ,σα σύγκριση με vf τι λέει εκεί το σήμα καλύτερα ή χειρότερα? Καλού κακού στείλε στπ 1333 WIFICALL να ενεργοποιηθεί VoLTE/vowifi να ακούς τις κλήσεις νορμάλ. Πολύ καλύτερο το σήμα τώρα φυσικά ναι!! Θα στείλω αυτά τα σμσ, εντωμεταξυ το σμσ που στέλνεις για να μη τρώει λεφτά από τελειωμένα μβ μου το στείλανε αυτοί και είναι κομπλέ.. 0,25€ έχει από μόνο του μέσα 4 Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. July 12, 2024 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2024 Το τάισα 13 € και αυτά έλαβα ως προσφορά. Πήγα να πληρώσω με payzy αλλά δεν το έπαιρνε και έβαλα χειροκίνητα χρεωστική ή πιστωτική κάρτα και έβαλα εκεί την payzy. Δεν ξέρω αν την διαβάσε ως payzy αλλά μάλλον έγινε . 1 Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 12, 2024 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2024 (edited) 10 minutes ago, Inevar said: Το τάισα 13 € και αυτά έλαβα ως προσφορά. Πήγα να πληρώσω με payzy αλλά δεν το έπαιρνε και έβαλα χειροκίνητα χρεωστική ή πιστωτική κάρτα και έβαλα εκεί την payzy. Δεν ξέρω αν την διαβάσε ως payzy αλλά μάλλον έγινε . Τελικά σε iPhone ή Android την έχεις τη κάρτα 🫠 Edit τώρα είδα πως δεν αναγνωρίζει το λογαριασμό Edited July 12, 2024 by elkons Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. July 12, 2024 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2024 (edited) 33 minutes ago, Inevar said: . Δεν ξέρω αν την διαβάσε ως payzy αλλά μάλλον έγινε . Έγινε αφού σου έδωσε 3gb, αντί για 1,5 Υ.Γ. μπορείς να συμπληρώσεις και κωδικό φίλου, αν έχεις κάποιον γνωστό που έχει frog, για έξτρα λεπτά προς αυτόν Edited July 12, 2024 by sou_d 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. July 12, 2024 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2024 1 ώρα πριν, elkons said: Τελικά σε iPhone ή Android την έχεις τη κάρτα 🫠 Edit τώρα είδα πως δεν αναγνωρίζει το λογαριασμό Την κάρτα σιμ την έχω σε ανδροιδ με καστομ ρομ και η εφαρμογή είναι στο iPhone διότι δεν με αφήνει να την χρησιμοποιήσω στο ανδροιδ. 1 hour ago, sou_d said: Έγινε αφού σου έδωσε 3gb, αντί για 1,5 Υ.Γ. μπορείς να συμπληρώσεις και κωδικό φίλου, αν έχεις κάποιον γνωστό που έχει frog, για έξτρα λεπτά προς αυτόν Ναι το ξέρω, έστελνα σε νέο μήνυμα τις φωτογραφίες αλλά συγχωνεύθηκαν. Δεν έχω φίλο στο φρογκ, αν θες στείλε να σε βάλω. 2 1 Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soch Δημ. July 14, 2024 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2024 Έχω απεριόριστα ΜΒ για 1 χρόνο και δεν έχω σύνδεση στο διαδίκτυο. Τι φταίει; Τι μπορώ να κάνω; Χθες ενεργοποίησα τις δωρεάν 2 ώρες και δούλεψε. Μόλις τελείωσαν, πάπαλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. July 14, 2024 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2024 2 ώρες πριν, soch said: Τι φταίει; Τι μπορώ να κάνω; Χθες ενεργοποίησα τις δωρεάν 2 ώρες και δούλεψε. Μόλις τελείωσαν, πάπαλα. Αν αποεπιλέξεις την εξοικονόμηση ενέργειας, αλλάζει κάτι? Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκε? Μήπως έχει μπει φραγή λόγω λήξης του υπολοίπου? Έκανες μία επανεκκίνηση? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arjuna Δημ. July 14, 2024 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2024 6 ώρες πριν, soch said: Έχω απεριόριστα ΜΒ για 1 χρόνο και δεν έχω σύνδεση στο διαδίκτυο. Τι φταίει; Τι μπορώ να κάνω; Χθες ενεργοποίησα τις δωρεάν 2 ώρες και δούλεψε. Μόλις τελείωσαν, πάπαλα. Η εξοικονόμηση ενέργειας δεν επηρεάζει τη σύνδεση στο internet. Παρατηρώ ότι η αδυναμία σύνδεσης στο internet λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια κλήσης 3' 25". Έχεις ενεργοποιήσει VoWiFi/VoLTE? Χωρίς VoWiFi/VoLTE είναι αδύνατη η χρήση internet κατά τη διάρκεια κλήσης. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 14, 2024 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2024 (edited) 7 ώρες πριν, soch said: Έχω απεριόριστα ΜΒ για 1 χρόνο και δεν έχω σύνδεση στο διαδίκτυο. Τι φταίει; Τι μπορώ να κάνω; Χθες ενεργοποίησα τις δωρεάν 2 ώρες και δούλεψε. Μόλις τελείωσαν, πάπαλα. Πήγαινε Ρυθμίσεις <Συνδέσεις<Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας <Ονόματα σημείων πρόσβασης < επέλεξε το Cosmote Internet και λογικά θα λειτουργούν εάν έχεις το ίδιο θέμα χωρίς κλήση ταυτόχρονα. Δοκίμασε επίσης να στείλεις sms στο 1333 τη λέξη WIFICALL και να έχεις ανοιχτή την λειτουργία COSMOTE WIFI Calling στο Control center, Μόλις εμφανιστεί το VoLTE θα είσαι έτοιμος Edited July 14, 2024 by elkons 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. July 14, 2024 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2024 2 minutes ago, elkons said: Πήγαινε Ρυθμίσεις <Συνδέσεις<Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας <Ονόματα σημείων πρόσβασης < επέλεξε το Cosmote Internet και λογικά θα λειτουργούν Αφού λέει ότι λειτούργησε το 2 ώρες απεριόριστα. Νομίζω ότι είναι θέμα από μεριά εταιρείας. Πρέπει να πάρει τηλέφωνο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 14, 2024 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2024 Just now, dimitroula10 said: Αφού λέει ότι λειτούργησε το 2 ώρες απεριόριστα. Νομίζω ότι είναι θέμα από μεριά εταιρείας. Πρέπει να πάρει τηλέφωνο. Μπα κάτι παίζει με VoLTE περισσότερο γτ αν είναι κλειστό θα κάνει την κλήση μέσω 2G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. July 14, 2024 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2024 (edited) 12 ώρες πριν, arjuna said: Η εξοικονόμηση ενέργειας δεν επηρεάζει τη σύνδεση στο internet. Παρατηρώ ότι η αδυναμία σύνδεσης στο internet λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια κλήσης 3' 25". Έχεις ενεργοποιήσει VoWiFi/VoLTE? Χωρίς VoWiFi/VoLTE είναι αδύνατη η χρήση internet κατά τη διάρκεια κλήσης. Μπραβο για την παρατηρητικότητα. Η ερωτηση μου παει στον χρηστη soch, εφοσον εχεις επιλεξεις 4G internet, αν ΔΕΝ μιλας στο τηλ, εχεις internet ; Edited July 14, 2024 by runner70 1 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts