spiliot Δημ. October 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2023 1 ώρα πριν, GREGORYMO said: Από ότι λέει, την ξέρει το 1 έως 5% του πληθυσμού. Τυχαίο ότι συμπίπτει με το εκτιμώμενο ποσοστό ατόμων με δραματική/ναρκισσιστική διαταραχή προσωπικότητας στο γενικό πληθυσμό; 😁 1 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leotzian Δημ. October 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2023 Από ότι λέει, την ξέρει το 1 έως 5% του πληθυσμού.Άμα την ξέρει να μας την πει και σε εμάς τους αγράμματους 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. October 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2023 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arjuna Δημ. October 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2023 (edited) Έλεος πια με 'σας, τους 99% Δείξτε επιτέλους λίγο σεβασμό στους σοφούς γέροντες, τους φύλακες των απόκρυφων μυστικών... 🤣 Edited October 23, 2023 by arjuna 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. October 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2023 Οι φύλακες της χαμένης γνώσης. 5 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. October 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2023 1 ώρα πριν, arjuna said: Έλεος πια με 'σας, τους 99% Δείξτε επιτέλους λίγο σεβασμό στους σοφούς γέροντες, τους φύλακες των απόκρυφων μυστικών... 🤣 Μια φορά πήγαμε με την πλειοψηφία και πάλι λάθος είμαστε... Πφφφφ 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GPOWER Δημ. October 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2023 Μαλλον απο το nickname του εχει αφαιρεσει επιμελως τα φωνηεντα που χαρακτηρίζουν αυτα που λεει. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. October 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2023 Καλησπέρα. Άμα κάνω αλλαγή πακέτου από whats up σε frog θα πάρω τους 3 πρώτους μήνες τα δώρα? Επίσης θα πάρω για ένα χρόνο τα 120' προ όλους; από 13/11 η ελάχιστη ανανέωση ηλεκτρονικά είναι στα 13€ και για μικρότερο ποσό μόνο μέσα από τα καταστήματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aggelos_Kypraios Δημ. October 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2023 Καλησπέρα. Άμα κάνω αλλαγή πακέτου από whats up σε frog θα πάρω τους 3 πρώτους μήνες τα δώρα? Επίσης θα πάρω για ένα χρόνο τα 120' προ όλους; από 13/11 η ελάχιστη ανανέωση ηλεκτρονικά είναι στα 13€ και για μικρότερο ποσό μόνο μέσα από τα καταστήματα?Τους 3 πρώτους μήνες δεν παίρνεις κάποιο δώρο απλά μπορείς να αγοράσεις ένα προνομιακό πακέτο με 10€ (η 12€ βάση του site). Εφόσον είναι η πρώτη φορητότητα σε frog με την πρώτη ανανέωση σε frog θα παίρνεις κάθε μήνα για ένα χρόνο 60 λεπτά προς όλους και άλλα 60 μέσα από την εφαρμογή του frog δωρεάν. Όσο για την ελάχιστη ανανέωση καταργείται σίγουρα η 8αρα από 13/11 από την εφαρμογή και απο περίπτερα, αλλά ελπίζω να "ξεχάσουν" την 10αρα μιας και την έχει μόνο η καρτοκινητη της frog από τα cosmote και έχει και πακέτο που μπορεί να αγοραστεί με 10αρα ανανέωση το οποίο δεν διάβασα ότι καταργείται. Ελπίζω να διατηρηθεί!Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 4 Παράθεση Devices: Galaxy S24 Ultra, Galaxy A52s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. October 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2023 53 minutes ago, Aggelos_Kypraios said: Τους 3 πρώτους μήνες δεν παίρνεις κάποιο δώρο απλά μπορείς να αγοράσεις ένα προνομιακό πακέτο με 10€ (η 12€ βάση του site). Εφόσον είναι η πρώτη φορητότητα σε frog με την πρώτη ανανέωση σε frog θα παίρνεις κάθε μήνα για ένα χρόνο 60 λεπτά προς όλους και άλλα 60 μέσα από την εφαρμογή του frog δωρεάν. Όσο για την ελάχιστη ανανέωση καταργείται σίγουρα η 8αρα από 13/11 από την εφαρμογή και απο περίπτερα, αλλά ελπίζω να "ξεχάσουν" την 10αρα μιας και την έχει μόνο η καρτοκινητη της frog από τα cosmote και έχει και πακέτο που μπορεί να αγοραστεί με 10αρα ανανέωση το οποίο δεν διάβασα ότι καταργείται. Ελπίζω να διατηρηθεί! Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ φίλε. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. October 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2023 (edited) 13 ώρες πριν, Aggelos_Kypraios said: Όσο για την ελάχιστη ανανέωση καταργείται σίγουρα η 8αρα από 13/11 από την εφαρμογή Σιγουρα απο την εφαρμογη cosmote Ασαφης για την εφαρμογη frog Edited October 25, 2023 by Bas 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2023 κι αλλη φορα ειχαν ξεχασει να αναφερουν τη φρογκ σε γενικες αλλαγες (νομιζω οταν μπηκε η 8ευρη) αλλά ισχυσαν και εκει.. 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. October 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2023 Εγω είμαι έτοιμος να κανω 2 μεταβιβασεις απο φρογκ σε βοντα (liquid) και ολο το σκέφτομαι, λογω ανωτερότητας της κοσμοτε στην καλυψη και ταχύτητες... Παράθεση ε ε έρχεται... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2023 39 minutes ago, VIPdriver said: Εγω είμαι έτοιμος να κανω 2 μεταβιβασεις απο φρογκ σε βοντα (liquid) και ολο το σκέφτομαι, λογω ανωτερότητας της κοσμοτε στην καλυψη και ταχύτητες... Αν το κάνεις τελικά. https://www.lagonika.gr/prosfores/diplasiamos-twn-paroxwn-twn-paketwn-and-dwro-10euro-ka8e-mhna-me-thn-1h-ananewsh-gia/ Πολυ καλη προσφορά με τα +10 ευρώ 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. October 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2023 Τα πήραμε τα GB και σήμεραΠώς τα παίρνετε ρε παιδιά?Να πάρουμε κι εμείς αν είναι!!Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2023 2 ώρες πριν, manan69t said: Πώς τα παίρνετε ρε παιδιά? Να πάρουμε κι εμείς αν είναι!! Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk εχεις δει φαντάζομαι ότι το μηνυμα είναι από 4-10ου 2 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. October 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2023 5 minutes ago, taliban said: εχεις δει φαντάζομαι ότι το μηνυμα είναι από 4-10ου Κάλιο αργά παρά ποτέ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. October 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2023 εχεις δει φαντάζομαι ότι το μηνυμα είναι από 4-10ουΝαι εκεί το είχα αφήσει στο Tapatalk Κάλιο αργά παρά ποτέ Ισχύει ακόμη??Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. October 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2023 Θέλω καινούργιο αριθμό frog αλλά δεν έχω καταλάβει. Τα δώρα των 120 λεπτών και τα άλλα, τα παίρνω και αν πάρω καινούργια sim από το Γερμανό και κάνω ΑΛΠΑΚ frog;Στάλθηκε από το SM-A546B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. October 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2023 On 25/10/2023 at 3:55 ΜΜ, manan69t said: Ναι εκεί το είχα αφήσει στο Tapatalk Ισχύει ακόμη?? Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελευταια δεν δινει δεκαρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2023 On 25/10/2023 at 5:55 ΜΜ, YanniZ said: Θέλω καινούργιο αριθμό frog αλλά δεν έχω καταλάβει. Τα δώρα των 120 λεπτών και τα άλλα, τα παίρνω και αν πάρω καινούργια sim από το Γερμανό και κάνω ΑΛΠΑΚ frog; Στάλθηκε από το SM-A546B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παίρνεις καινούργια sim frog από όπου βρεις, είτε online, είτε από κατάστημα cosmote - Γερμανός. Το ΑΛΠΑΚ το χρησιμοποιείς για να μετατρέψεις what's up ή COSMΟκάρτα σε φρογκ. Αυτή η μετατροπή έχει κάποια χρέωση, για άλλους 3 ευρώ,για άλλους 10 ευρώ όπως έχει αναφερθεί. Από τη στιγμή που θέλεις καινούργιο νούμερο, δεν υπάρχει λόγος,πας κατευθείαν σε frog. Απατώντας ακριβέστερα στην ερώτησή σου τα 120' τα παίρνεις από όπου κι αν αγοράσεις το νούμερο. Αποδίδονται μετά την πρώτη ανανέωση. 60' αυτόματα κάθε μήνα και άλλα 60' οπότε θα θελήσεις μέσα στο μήνα από την εφαρμογή του frog. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. October 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2023 Τελευταια δεν δινει δεκαρα...Ναι όντως..Δε δίνει ούτε τα απεριόριστα data με 10 ευρώ που έδινε Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. October 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2023 35 minutes ago, manan69t said: Ναι όντως.. Δε δίνει ούτε τα απεριόριστα data με 10 ευρώ που έδινε Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το καλοκαίρι πάλι 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. October 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2023 Το καλοκαίρι πάλι Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι Αυτό έπρεπε να καθιερωθεί.Εγώ έχω data σχεδόν πάντα και εννοείται σπίτι WiFi.Αλλά θα έδινα χαλαρά +10€/μήνα για να τα έχω συνεχώς!!Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. October 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2023 Εσύ και η μισή Ελλάδα. :) 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts