kmpatra Δημ. May 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2023 Για κάποιο λόγο προσπαθεί το κινητό σου να συνδεθεί στο ίντερνετ. Αν μπορείς προσπάθησε να κόψεις οποιαδήποτε απόπειρα (κλείσιμο διακόπτη data, προεπιλεγμένα data από δεύτερη κάρτα SIM αν υπάρχουν). Πάντως απλά είναι μία ειδοποίηση δεν χρεώνεσαι κάτι εφόσον είναι ενεργοποιημένο το my internet. Τσέκαρε τις ημερομηνίες τις οποίες γράφει στο τέλος του μηνύματος μην τυχόν είναι προσπάθειες σύνδεσης από το παρελθόν, συμβαίνει συχνά τελευταία να έρχονται πολύ καθυστερημένα τα μηνύματα αυτά. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frpix Δημ. May 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2023 Το ξέρω ότι δεν χρεώνομαι τίποτα, έχω ενεργοποιημένο το my internet, είναι ωστόσο λίγο ενοχλητικό, μήπως να έσβηνα/άλλαζα το apn; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n1451 Δημ. May 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2023 Λοιπόν παρέλαβα την κάρτα αλλά γράφει cosmote κι όχι frog. Θα λειτουργήσει άραγε κι έτσι ή θα πρέπει να κάνω κι άλλα; Από την ιστοσελίδα της frog είχα κάνει την αίτηση φορητότητας. Περίεργο που μου έστειλαν άλλη κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2023 Νομίζω πλεον ολες οι σιμ είναι ίδιες ανεξάρτητα από το πακέτο 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. May 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2023 (edited) Με τι κάρτες κάνουμε ανανέωση; Κοσμοκαρτα θα ζητήσω στο περίπτερο; Γιατί στην πρώτη κλήση στο 1314 νομίζω ότι είπε κάρτα κοσμοτε γενικά Edited May 5, 2023 by Teo010 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. May 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2023 Επίσης όλες ίδιες είναι. Κάρτα Cosmote θα ζητήσεις. Έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει άλλη 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n1451 Δημ. May 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2023 Όλα καλά με την μεταφορά και την ενεργοποίηση της sim. Ευχαριστώ για την βοήθεια! Ανανέωσα πριν μου έρθει το μήνυμα για το welcome offer, τώρα φαντάζομαι ότι η προσφορά θα παραμείνει διαθέσιμη μέχρι να κάνω την επόμενη ανανέωση των δώδεκα ευρώ; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnykap1 Δημ. May 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2023 14 ώρες πριν, n1451 said: Όλα καλά με την μεταφορά και την ενεργοποίηση της sim. Ευχαριστώ για την βοήθεια! Ανανέωσα πριν μου έρθει το μήνυμα για το welcome offer, τώρα φαντάζομαι ότι η προσφορά θα παραμείνει διαθέσιμη μέχρι να κάνω την επόμενη ανανέωση των δώδεκα ευρώ; Ανανέωση μπορείς να κάνεις και με 10€ μέσα από το app της frog. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. May 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2023 5 ώρες πριν, johnnykap1 said: Ανανέωση μπορείς να κάνεις και με 10€ μέσα από το app της frog. Mε 8€ απο το app. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxizwdogwlo Δημ. May 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2023 9/6 ειναι η ληξη του υπολοιπου μου. Αυτο σημαινει οτι μπορω να κανω ανανεωση στις 9 και να μη χασω το υπολοιπο ή πρεπει να γινει στις 8/6; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. May 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2023 Ως 10/6 02:00 σιγουράκι. Πέφτει ΣΚ απ'ότι βλέπω και μπορεί να είναι down τα "συστήματα", όμως!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. May 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2023 20 minutes ago, sxizwdogwlo said: 9/6 ειναι η ληξη του υπολοιπου μου. Αυτο σημαινει οτι μπορω να κανω ανανεωση στις 9 και να μη χασω το υπολοιπο ή πρεπει να γινει στις 8/6; Εγω κανω 1 μέρα πριν για σιγουριά. 4 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnykap1 Δημ. May 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2023 On 7/5/2023 at 5:12 ΠΜ, tifozif1 said: Mε 8€ απο το app. Σωστά. Όμως με τα 8€ δεν παίρνεις ούτε τα 1100ΜΒ, ούτε τα 1200 λεπτά προς frog, που παίρνεις bonus αν ανανεώσεις με 10€. Απλά παρατείνεται ο χρόνος λήξης του υπολοίπου και βάζεις εσύ όποιο πακέτο θέλεις. 23 ώρες πριν, Mobileras said: Εγω κανω 1 μέρα πριν για σιγουριά. Εγώ πάντως εδώ και 6 μήνες που είμαι στην frog κάνω ανανέωση την ημέρα που λήγει, χωρίς κανένα πρόβλημα (εννοείται όχι 11:59) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. May 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2023 6 ώρες πριν, johnnykap1 said: Σωστά. Όμως με τα 8€ δεν παίρνεις ούτε τα 1100ΜΒ, ούτε τα 1200 λεπτά προς frog, που παίρνεις bonus αν ανανεώσεις με 10€. Απλά παρατείνεται ο χρόνος λήξης του υπολοίπου και βάζεις εσύ όποιο πακέτο θέλεις. Εγώ πάντως εδώ και 6 μήνες που είμαι στην frog κάνω ανανέωση την ημέρα που λήγει, χωρίς κανένα πρόβλημα (εννοείται όχι 11:59) Τα ΜΒ δεν τα παίρνεις αλλά τα λεπτά προς frog , τα παίρνεις. Επίσης δεν παίρνεις τo 2€ κουπόνι για το box. 2 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnykap1 Δημ. May 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2023 1 hour ago, runner70 said: Τα ΜΒ δεν τα παίρνεις αλλά τα λεπτά προς frog , τα παίρνεις. Επίσης δεν παίρνεις τo 2€ κουπόνι για το box. Δεν έχω κάνει ανανέωση με 8€ και δεν ήξερα ότι τα λεπτά προς frog τα παίρνεις, και υπέθεσα ότι αφού δεν παίρνεις τα ΜΒ και τα 2€ κουπόνι για box, δεν θα παίρνεις και τα λεπτά προς frog, γι' αυτό το έγραψα. Για να το λες εσύ όμως θα ξέρεις. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. May 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2023 Πως ενεργοποιω το 5G ??OptoStyle Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2023 5G στο 1333 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. May 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2023 Καλησπερα..το εκανα αλλα ακομα 4g λεει..θελει πολυ ωρα?Με samsung A52s 5g ειμαιEDIT: Ακυρο..στο ενα δωματιο που ειμαι ειναι 4G και στο αλλο 5G.....OkOptoStyle 3 Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. May 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2023 https://conferience.com/app/Frogsurvey Έρευνα ΧΩΡΙΣ δώρο, αλλά (όσο δεν την διαγράφουν), "τρουπώστε" την να τους δείξετε το "πόσο ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ" είναι οι "δημοσκοπήσεις" (και καλάααα): Όποιος ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΟΝΟ για τα "αποτελέσματα" των likes vs dislikes στην ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ μας (ΜΠΑΣ και το καταλάβουν και οι ίδιοι). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules999 Δημ. May 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2023 Η οποία έρευνα ενώ την έχω κάνει μου ξαναεμφανίζει το μήνυμα κάθε φορά που ανοίγω την εφαρμογή και μου σπάει τα νεύρα.Πως διάλο θα απαλλαγώ από δαύτο; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andre74 Δημ. May 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2023 Μπορώ μέσα απ την εφαρμογή Frog να ανανεώσω υπόλοιπο σε άλλο κινητό που αυτή τη στιγμή βρίσκεται εκτός Ελλάδας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vibraphone Δημ. May 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2023 1 hour ago, andre74 said: Μπορώ μέσα απ την εφαρμογή Frog να ανανεώσω υπόλοιπο σε άλλο κινητό που αυτή τη στιγμή βρίσκεται εκτός Ελλάδας; Φυσικά.. αρκεί να σου πει τον κωδικό που θα πάρει μέσω sms.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akar2015 Δημ. May 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2023 4 ώρες πριν, andre74 said: Μπορώ μέσα απ την εφαρμογή Frog να ανανεώσω υπόλοιπο σε άλλο κινητό που αυτή τη στιγμή βρίσκεται εκτός Ελλάδας; Μπορείς να κάνεις ανανέωση σε οποιοδήποτε καρτοκινητό Cosmote από εδώ: https://www.cosmote.gr/selfcare/jsp/topUp.jsp 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andre74 Δημ. May 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2023 Προσπαθώ από χθες, για μέλος της οικογένειας που είναι σε ταξίδι εκτός Ελλάδας, και μέσω εφαρμογής φρογκ και της εφαρμογής κοσμοτε, με χρήση της κάρτας payzy. Στο payzy εμφανίζεται ολοκληρωμένη η συναλλαγή, χωρίς να μεταφερθούν χρήματα. Υπάρχει κάποιο γνωστό πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. May 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2023 5 minutes ago, andre74 said: Προσπαθώ από χθες, για μέλος της οικογένειας που είναι σε ταξίδι εκτός Ελλάδας, και μέσω εφαρμογής φρογκ και της εφαρμογής κοσμοτε, με χρήση της κάρτας payzy. Στο payzy εμφανίζεται ολοκληρωμένη η συναλλαγή, χωρίς να μεταφερθούν χρήματα. Υπάρχει κάποιο γνωστό πρόβλημα; Ναι μετά την έγκριση στο payzy μην πατήσεις ok στην καρτέλα που εμφανίζεται. Βάλε την εφαρμογή στο παρασκήνιο και επέστρεψε στην εφαρμογή της cosmote για να ολοκληρωθεί η συναλλαγή. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts