apollon11 Δημ. September 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2022 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos21r Δημ. September 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2022 Εξαφάνισε την επιλογή του δωρεάν πακέτου απεριόριστων από τη στιγμή που θα έπαιρνες 2 μέχρι 11/9. Καλά η εφαρμογή της Frog δεν μου την έδειξε ποτέ αλλά η εφαρμογή της Cosmote που την κρατάω και την κοιτάω ακόμα μου την έδινε την επιλογή. Είμαι στο 2ο πακέτο τώρα των απεριόριστων με τα 9,90 και το ενεργοποίησα 9/9. Άρα μεχρι το τέλος του χρόνου που έχω περιθώριο να ενεργοποιήσω τα free πως θα το κάνω; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2022 Θα στο εμφανισει μεσα στην εφαρμογη στην καρτελα extras για σενα Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos21r Δημ. September 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2022 2 ώρες πριν, bbbb said: Θα στο εμφανισει μεσα στην εφαρμογη στην καρτελα extras για σενα Στο κουτάκι που λέει ότι θα παίρνω 1 GB με τη πρώτη ανανέωση κάθε μήνα και από τον Απρίλιο που ήρθα Frog από Cosmocarta δε το έχω πάρει ποτέ; (Τα άλλα δώρα της ομιλίας τα δίνει κανονικά). Καλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoliol Δημ. September 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2022 Θα στο εμφανισει μεσα στην εφαρμογη στην καρτελα extras για σεναΟύτε εμένα μου εμφανίζει κάτι στα extra για τον τρίτο μήνα απεριόριστων Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasp666 Δημ. September 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2022 (edited) 9 ώρες πριν, nikos21r said: Άρα μεχρι το τέλος του χρόνου που έχω περιθώριο να ενεργοποιήσω τα free πως θα το κάνω; SMS στο 1330 με λεκτικό freegb Να ξέρεις όλα γίνονται με sms που συνήθως τα βρίσκεις στην σελίδα του WU Γιατί εκεί οι άνθρωποι δουλεύουν. ** Και επίσης τα apps της ΚΟΤΕ είναι άχρηστα μπάζα. Edited September 13, 2022 by kostasp666 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasp666 Δημ. September 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2022 On 13/8/2022 at 8:33 ΜΜ, leotzian said: Ευχαριστώ για την απάντηση και εγώ για 3-4 ημέρες ενδιαφέρομαι δηλαδή να έχω τον κωδικό στα χέρια μου, και την ημέρα που λήγει το χρηματικό υπόλοιπο να το ενεργοποίησω. Επειδή το ίδιο με προβλημάτιζε και εμένα και επειδή αν γίνει φραγή εξερχομένων το 1319 δεν καλείται και επειδή δεν υπάρχει αριθμός +30697xxxx1319 να καλέσω από voip να μπει το πρόγραμμα, βρήκα λύση και την Τέσταρα (χωρίς φραγή είναι αλήθεια) από το ΜΙΣΙΤΟ app της frog στο πεδίο ανανέωση->με κωδικό->εισάγετε 12 ψήφοι Ναι της wifi Είναι 12 ψηφία, ίσως γίνεται και από mycosmote (ιδίως στο web) αν το δοκιμάσει κάνεις ας μας πει. **ΥΓ πια σε φραγή δέχεσαι sms (υποχρέωση από ΕΕΤ) για να κάνεις login στο app ή να πάρεις otp... για πόσο καιρό δεν ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andre74 Δημ. September 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2022 (edited) Δηλαδή εγώ που έχω αφήσει τη SIM μέσα στο 4G router στο εξοχικό για να έχουν ίντερνετ, μπορώ κάπως να ενεργοποιήσω τον 3ο μήνα απεριόριστα απο μακριά; Edited September 13, 2022 by andre74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasp666 Δημ. September 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2022 1 ώρα πριν, andre74 said: Δηλαδή εγώ που έχω αφήσει τη SIM μέσα στο 4G router στο εξοχικό για να έχουν ίντερνετ, Αυτοί που έχουν ίντερνετ στο εξοχικό μπορούν να μπουν στον 4G ρούτερ με ένα browser στο 192.168.1.1 ή όποιο uip έχει και να στείλουν sms )1330 freegb) από την σελίδα του ρούτερ.... Αν έχουν γνώση του ίντερνετ δεν είναι και τόσο τρομερό. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andre74 Δημ. September 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2022 21 ώρες πριν, kostasp666 said: Αυτοί που έχουν ίντερνετ στο εξοχικό μπορούν να μπουν στον 4G ρούτερ με ένα browser στο 192.168.1.1 ή όποιο uip έχει και να στείλουν sms )1330 freegb) από την σελίδα του ρούτερ.... Αν έχουν γνώση του ίντερνετ δεν είναι και τόσο τρομερό. Φαντάζομαι η φουκαριάρα η μάνα μου θα δυσκολευτεί... Αλλιώς γίνεται; πριν αργά ή γρήγορα πάω εγώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. September 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2022 Πες τους να βάλουν κάποια εφαρμογή απομακρυσμένης διαχείρισης (teamviewer, anydesk) και κάνε το εσύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. September 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2022 Καλησπέρα. Έκανα αίτηση φορητότητας από f2go και περιμένω.Ήθελα να ρωτήσω αν το frog υποστηρίζει volte + wofi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaguar13 Δημ. September 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2022 Υποστηρίζει κανονικα, και 5g. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albiz Δημ. September 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2022 (edited) Καλησπέρα, το υπόλοιπο σε 2 αριθμούς frog που έχω λήγει στις 19/09/2022. Το μικρότερο ποσό για να γίνει ανανέωση είναι μόνο 10€ ; Με κάρτα wifigreece γίνεται ανανέωση ; δλδ αν αγοράσω μια κάρτα 6€ από wifigreece για 6Gb internet, το υπόλοιπο που έχω μέσα θα ανανεωθεί ή θα χαθεί. Το έχει επιχειρήσει κάποιος ? Και αν γίνει ανανέωση θα είναι μόνο για τις 25 μέρες ? Edited September 17, 2022 by albiz 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leotzian Δημ. September 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2022 Καλησπέρα, το υπόλοιπο σε 2 αριθμούς frog που έχω λήγει στις 19/09/2022. Το μικρότερο ποσό για να γίνει ανανέωση είναι μόνο 10€ ; Με κάρτα wifigreece γίνεται ανανέωση ; δλδ αν αγοράσω μια κάρτα 6€ από wifigreece για 6Gb internet, το υπόλοιπο που έχω μέσα θα ανανεωθεί ή θα χαθεί. Το έχει επιχειρήσει κάποιος ? Και αν γίνει ανανέωση θα είναι μόνο για τις 25 μέρες ?Αυτό κάνω εγώ το τελευταίο τετράμηνο, δίνεις 6€ μεταφέρεται το υπόλοιπο των χρημάτων κανονικά για 2 μήνες και παίρνεις και 6GB για 25 ημέρες Στάλθηκε από το iPlay_40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albiz Δημ. September 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2022 20 minutes ago, leotzian said: Αυτό κάνω εγώ το τελευταίο τετράμηνο, δίνεις 6€ μεταφέρεται το υπόλοιπο των χρημάτων κανονικά για 2 μήνες και παίρνεις και 6GB για 25 ημέρες Στάλθηκε από το iPlay_40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. September 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2022 Τρελή προσφορά το Wifi Greece.. πιο ακριβή από το πακέτο.. 🤣🤣 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albiz Δημ. September 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2022 Πόσο διάστημα κάνει να σταλεί στο mail η παραγγελία από wifigreece ? Έκανα παραγγελία το Σάββατο στις 10 μμ και ακόμα δεν έχει έρθει τίποτα. Δουλεύουν μόνο εργάσιμες μέρες ? Ρωτάω γιατί η λήξη του υπολοίπου μου είναι στις 19/09 Δευτέρα δηλαδή. Όταν λέει ότι λήγει στις 19/09 το υπόλοιπο μου, είναι μέχρι τις 12 το μεσημέρι ? Αν δεν έχει έρθει η παραγγελία από wifigreece θα πρέπει να ανανεώσω κανονικά μέσω εφαρμογής. Η κάρτα wifigreece πόσο χρόνο έχεις δυνατότητα να τη χρησιμοποιήσεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. September 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2022 7 minutes ago, albiz said: Πόσο διάστημα κάνει να σταλεί στο mail η παραγγελία από wifigreece ? Έκανα παραγγελία το Σάββατο στις 10 μμ και ακόμα δεν έχει έρθει τίποτα. Δουλεύουν μόνο εργάσιμες μέρες ? Ρωτάω γιατί η λήξη του υπολοίπου μου είναι στις 19/09 Δευτέρα δηλαδή. Όταν λέει ότι λήγει στις 19/09 το υπόλοιπο μου, είναι μέχρι τις 12 το μεσημέρι ? Αν δεν έχει έρθει η παραγγελία από wifigreece θα πρέπει να ανανεώσω κανονικά μέσω εφαρμογής. Η κάρτα wifigreece πόσο χρόνο έχεις δυνατότητα να τη χρησιμοποιήσεις ? Ξεκίνα τα τηλέφωνα αύριο στις 9 που ανοίγουν και θα προλάβεις άνετα. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natpass Δημ. September 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2022 1 hour ago, albiz said: Πόσο διάστημα κάνει να σταλεί στο mail η παραγγελία από wifigreece ? Έκανα παραγγελία το Σάββατο στις 10 μμ και ακόμα δεν έχει έρθει τίποτα. Δουλεύουν μόνο εργάσιμες μέρες ? Ρωτάω γιατί η λήξη του υπολοίπου μου είναι στις 19/09 Δευτέρα δηλαδή. Όταν λέει ότι λήγει στις 19/09 το υπόλοιπο μου, είναι μέχρι τις 12 το μεσημέρι ? Αν δεν έχει έρθει η παραγγελία από wifigreece θα πρέπει να ανανεώσω κανονικά μέσω εφαρμογής. Η κάρτα wifigreece πόσο χρόνο έχεις δυνατότητα να τη χρησιμοποιήσεις ? Το χρηματικό υπόλοιπο λήγει τα μεσάνυχτα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. September 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2022 1 hour ago, albiz said: Πόσο διάστημα κάνει να σταλεί στο mail η παραγγελία από wifigreece ? Έκανα παραγγελία το Σάββατο στις 10 μμ και ακόμα δεν έχει έρθει τίποτα. Δουλεύουν μόνο εργάσιμες μέρες ? Ρωτάω γιατί η λήξη του υπολοίπου μου είναι στις 19/09 Δευτέρα δηλαδή. Όταν λέει ότι λήγει στις 19/09 το υπόλοιπο μου, είναι μέχρι τις 12 το μεσημέρι ? Αν δεν έχει έρθει η παραγγελία από wifigreece θα πρέπει να ανανεώσω κανονικά μέσω εφαρμογής. Η κάρτα wifigreece πόσο χρόνο έχεις δυνατότητα να τη χρησιμοποιήσεις ? Μόνο καθημερινές στέλνουν κωδικούς. Κάπου το αναφέρει αυτό. Άρα από Δευτέρα θα έχεις τον κωδικό. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. September 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2022 2 ώρες πριν, kalitexnis_g said: Τρελή προσφορά το Wifi Greece.. πιο ακριβή από το πακέτο.. 🤣🤣 Εάν προσθεσεις τους φόρους και τα τέλη, ιδια τιμή είναι. Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. September 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2022 1 minute ago, Mobileras said: Εάν προσθεσεις τους φόρους και τα τέλη, ιδια τιμή είναι. Ναι έχεις δίκιο.. αλλά έστω κι έτσι.. το παρουσιάζουν σαν προσφορά ενώ δεν είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinoslk Δημ. September 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2022 16 ώρες πριν, leotzian said: Αυτό κάνω εγώ το τελευταίο τετράμηνο, δίνεις 6€ μεταφέρεται το υπόλοιπο των χρημάτων κανονικά για 2 μήνες και παίρνεις και 6GB για 25 ημέρες Στάλθηκε από το iPlay_40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με αυτον τον τροπο ομως, σου δινει και τα 60 λεπτα προς ολους, η τα διπλασια την εβδομαδα διπλασιασμου, η οχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. September 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2022 2 ώρες πριν, dinoslk said: Με αυτον τον τροπο ομως, σου δινει και τα 60 λεπτα προς ολους, η τα διπλασια την εβδομαδα διπλασιασμου, η οχι; Τα 60' προς ολους δεν εχουν σχεση με την εβδομαδα διπλασιασμου και θα ειναι με 3λεπτή ελάχιστη διαρκεια. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts