tolisfar Δημ. August 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2022 Το 5g δουλεύει αυτόματα η θέλει κανενα μήνυμα ή ρύθμιση; Όχι ότι πιάνει στην περιοχή απλά από περιέργεια Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggy Δημ. August 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2022 Καλημέρα κι από εμένα, ψάχνοντας κι εγώ για 1 νέο νουμερο για μαθητή λυκείου, σίγουρα της cosmote για να έχει το cosmote deals, οδηγήθηκα εδώ. Αφού διάβασα αρκετές σελίδες, έχουμε και λέμε : - ανάγκες επικοινωνίας μικρές (θεωρώ τα 60+60 αγοράζοντας όποτε έχει διπλασιασμό και μάλιστα ανα δευτερόλεπτο είναι τέλεια). - Σε data η ανανέωση έχει 1,5 GB, σωστά? Άρα στον μηνα μετά την ανανέωση είμαστε ΟΚ, στον 2ο μήνα είναι το πρόβλημα (σκοπός είναι να βγαίνουν τουλάχιστον 2 μήνες με το 10ρικο). Απ'οτι έχω καταλάβει έχουμε τις επιλογές : 120ΜΒ με 3,02€ - δεν το βρίσκω στην ιστοσελίδα του frog (διπλασιάζεται κι αυτό?), 6GB για 25 ημέρες με 5,35€ (βλέπω αλλοι προτείνουν μέσω wifigreece το ίδιο πακέτο με 6€ γιατί?). Υπάρχει κάτι άλλο, αν δεν ανανεώσεις το 2ο μήνα? - Για τα πακέτα σύνδεσης της wifigreece ξέρει κανείς? Π.χ αυτό με 12€ (unlimited data) https://www.wifigreece.gr/product/frog-πακέτο-σύνδεσης-κάρτα-sim/ - Για πόσο καιρό unlimited data? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2022 H wifigreece δίνει UNLIMITED DATA για 30 ημέρες όσο διαρκει η προσφορά της cosmote ( ίσως μέχρι 31/08) kai 200 λεπτά για 50 ημέρες, Επιπλέον για νέο πακέτο μπάινουν 60 λεπτά δώρο με την ανανέωση και 'αλλα 60 από το App τα οποία έχεις 30 ημέρες για να τα ενεργοποιήσεις. + 400 λεπτά για Frog και άλλα 600 +600 για νέες κάρτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggy Δημ. August 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2022 Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση, άρα για καινούριο αριθμό πάμε εδώ https://www.frogmobile.gr/el/frog-online-sim-card ή εδώ https://www.wifigreece.gr/product/frog-πακέτο-σύνδεσης-κάρτα-sim/ Στην wifigreece έχει τα 120' Χ 12 μήνες (τα λεει 1440' δωρεάν για 12 μήνες), αλλά δεν βλέπω το topup δώρο στην 1η ανανέωση του μήνα (ισχύει για πάντα?) Επίσης στη frog λέει με το welcome pack, αξίας 10€ παίρνεις τα δώρα που αναφέρει για τους τρεις πρώτους μήνες, άρα αν κανεις 1 την αρχική κι αλλη μια ανανέωση θα τα ξαναπάρεις. Τα unlimited data στη wifigreece τί ισχύ έχουν, 1 μήνα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHN_ONLY Δημ. August 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2022 Καλησπέρα, για να περάσει στο όνομα μου και τυπικά το τηλέφωνο ( frog) του πατέρα μου χωρίς την παρουσία του στο κατάστημα υπεύθυνη δήλωση ή εξουσιοδότηση πρέπει να κάνουμε μέσω gov και με τι κείμενο; Ευχαριστώ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. August 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2022 12 minutes ago, JOHN_ONLY said: Καλησπέρα, για να περάσει στο όνομα μου και τυπικά το τηλέφωνο ( frog) του πατέρα μου χωρίς την παρουσία του στο κατάστημα υπεύθυνη δήλωση ή εξουσιοδότηση πρέπει να κάνουμε μέσω gov και με τι κείμενο; Ευχαριστώ Πάρε για καλό κ για κακό ένα τηλ στο κατάστημα που σε ενδιαφέρει ώστε να μην πας τζάμπα και δεν γίνει η δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHN_ONLY Δημ. August 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2022 Ολα ενταξει με μια εξουσιοδοτηση οτι επιτρεπω στον ταδε να προβει στην μεταβιβαση του αριθμου στον ιδιο. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. August 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2022 Εβδομάδα 60+60 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. August 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2022 28 minutes ago, Mobileras said: Εβδομάδα 60+60 Τι πρέπει να πατήσουμε στην κλίση στο 1314 για να ακούσουμε αν είναι εβδομάδα διπλασιασμού; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. August 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2022 3 minutes ago, kalitexnis_g said: Τι πρέπει να πατήσουμε στην κλίση στο 1314 για να ακούσουμε αν είναι εβδομάδα διπλασιασμού; Στο app του φρογκ το είδα. Και για να το σιγουρέψω, πάτησα στις λεπτομέρειες και έγραφε έως 4/9. 2 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. August 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2022 2 ώρες πριν, Mobileras said: Στο app του φρογκ το είδα. Και για να το σιγουρέψω, πάτησα στις λεπτομέρειες και έγραφε έως 4/9. Έχω ακούσει που λένε ότι δεν τα βγάζει πάντα στο app για κάποιο λόγο αλλά παρ όλα αυτά ισχύει ο διπλασιασμός. Πού αλλού το βλέπουμε;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggy Δημ. August 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2022 (edited) On 26/8/2022 at 1:05 ΜΜ, vaggy said: Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση, άρα για καινούριο αριθμό πάμε εδώ https://www.frogmobile.gr/el/frog-online-sim-card ή εδώ https://www.wifigreece.gr/product/frog-πακέτο-σύνδεσης-κάρτα-sim/ Στην wifigreece έχει τα 120' Χ 12 μήνες (τα λεει 1440' δωρεάν για 12 μήνες), αλλά δεν βλέπω το topup δώρο στην 1η ανανέωση του μήνα (ισχύει για πάντα?) Επίσης στη frog λέει με το welcome pack, αξίας 10€ παίρνεις τα δώρα που αναφέρει για τους τρεις πρώτους μήνες, άρα αν κανεις 1 την αρχική κι αλλη μια ανανέωση θα τα ξαναπάρεις. Τα unlimited data στη wifigreece τί ισχύ έχουν, 1 μήνα? Καλημέρα και από εμένα, στα παραπάνω γνωρίζει κανείς? Edited August 29, 2022 by vaggy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. August 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2022 21 minutes ago, vaggy said: Καλημέρα και από εμένα, στα παραπάνω γνωρίζει κανείς? Τα unlimited στο wifigreece δεν είναι άλλο από την καλοκαιρινή προσφορά της Cosmote που αφορά φυσικά και τη Frog. Τα υπόλοιπα αν δεν σου τα απαντήσουν οι συμφορουμίτες πάρε ένα τηλ στο wifigreece να σου τα πούνε αναλυτικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggy Δημ. August 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2022 Ευχαριστώ πολύ, πήρα τηλ και δεν ήξεραν ούτε οι ίδιοι να μου πουν, ρώτησα εδώ μήπως το έχει πάρει κανείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. August 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2022 17 minutes ago, vaggy said: Ευχαριστώ πολύ, πήρα τηλ και δεν ήξεραν ούτε οι ίδιοι να μου πουν, ρώτησα εδώ μήπως το έχει πάρει κανείς Καλή φάση.. :) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2022 Αν υποθέσουμε μαζέψεις κάβα ένα υπόλοιπο στο βάτραχι.. αν το κάνεις μετά Wu θα μπορούσες ενδεχομένως να το μεταφέρεις σε άλλο νούμερο;;;Το έχει δοκιμάσει κανείς;;;;Sent from my Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2022 Ναι κανονικα. Θα σου κρατήσει φυσικά τα 3 ευρώ για μετατροπή από Frog σε What's Up αλλά το υπόλοιπο μετά μπορείς να το κάνεις Easy Transfer 2 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. August 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2022 Και να υποθέσω ότι μεταφέρεται κι ο χρόνος ομιλίας; Μετά όμως δεν μπορείς να τον roll over άρεις γιατί δεν υπάρχει αντίστοιχο πακέτο ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2022 Ναι έτσι ακριβώς Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. September 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2022 Αν ξαναγυρισεις στο καπακι; Μηπως τοτε μπορει να κρατηθει ο χρονος ομιλιας ανανεώνοντας με το ίδιο πακέτο; Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. September 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2022 Θα έχει παλι χρέωση 3 ευρώ Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. September 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2022 Ναι σιγουρα , δεν ειναι να το κανεις συχνα. Μονο για καποιον που εχει κανει καλη καβατζα. 2 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. September 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2022 Ναι σιγουρα , δεν ειναι να το κανεις συχνα. Μονο για καποιον που εχει κανει καλη καβατζα.Στην μάνα μου π.χ μαζεύτηκε ήδη κοντά στο εικοσάρικο ... Αν την πάω και την φερω είναι είναι 6 ευρώ....οπότε μάλλον συμφέρει Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2022 Υπόψιν ότι αν ενα νούμερο παίρνει τα δώρα του πρώτου χρόνου δηλαδή τα έξτρα 60 λεπτά προς όλους κτλ, στην επιστροφή σε Frog δεν θα τα ξαναπάρει από εκεί που Έμεινες πχ άλλους 5-6 μήνες αλλά θα τα χάσει εντελώς 2 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. September 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2022 Ναι αλλά κάπου το δώρο είναι λίγο αδωροΕίχα σκοπό να βάζω μια κάρτα (10€) ανά 3 μήνες και να έχω κάθε μήνα 120 λεπτά με 3 ευρΤα δώρα με ανάγκασαν να βάζω κάρτα κάθε 2 μήνες και με εγκλώβισανSent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts