alexandr0s Δημ. May 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2020 (edited) Το λεκτικο 120mb (που αντικατεστησε το 60mb) δε δουλευει πια, σωστα; Αντικαταστάθηκε από κάτι άλλο που να έχει την ίδια διαρκεια; Edited May 25, 2020 by alexandr0s Παράθεση Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2020 Αναφέρθηκε ότι στέλνεις 120MB Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. May 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2020 δουλευει κανονικα Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jcb Δημ. May 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2020 Καλησπέρα το νούμερο σε πόσους μήνες το χάνεις αν δεν κανείς ανανέωση ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. May 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2020 Καλησπέρα το νούμερο σε πόσους μήνες το χάνεις αν δεν κανείς ανανέωση ;Σε 1 χρόνο +30μέρες απ την ημερομηνία που έβαλες κάρτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandr0s Δημ. May 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2020 Αναφέρθηκε ότι στέλνεις 120MB δουλευει κανονικα οποιος δεν εχει μυαλο: εχω δυο σιμ, και το εστελνα απο τη λαθος....:lol::lol::p:p Παράθεση Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. May 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2020 Εαν εχεις ηδη what's up ή κοσμοκαρτα, μπορείς να το αλλάξεις σε φρογκ.με.ενα μήνυμα και χρέωση 10€. Μεχρι σημερα νομιζω τρεχει και προσφορα δωρεαν μβ και ομιλία. Το θέμα είναι να μην πετάξω 10 ευρώ. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. May 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2020 Αν έχει κάποιος ιδέα που μπορώ να βρω νέα SIM Frog στην Θεσσαλονίκη ή στον Λαγκαδά, ας μου πει παρακαλώ. Είχα δει ότι πουλάνε κάποια καταστήματα στο ίντερνετ. Από ένα σύντομο ψαχτήρι υπάρχει το elphone και το powercore, όπου ουσιαστικά πληρώνεις τα μεταφορικά (γύρω στα 5ε, όσο δηλαδή θα την έπαιρνες έτσι κ αλλιώς). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. May 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2020 αυτο το πραγμα παντως με τις καρτες που δεν τις βρισκεις (ενω θα μπορουσαν να δωσουν οποιαδηποτε και να την ενεργοποιησουν σε οτι θες) ειναι εντελως τριτοκοσμικο! Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Laz5 Δημ. May 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2020 Μια λύση ειναι να μπεις στα σαιτς της Κοσμοτε και του Γερμανός και στις λίστες καταστημάτων να βρεις τα τηλέφωνα και να τους πάρεις τηλ ρωτώντας εαν εχουν νέα νούμερα φρογκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. May 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2020 Update (απάντηση από messenger Frog): Μπορείς να επικοινωνήσεις με το δίκτυο καταστημάτων COSMOTE, στο 2102505777 από κινητό ή στο 801 11 97000 από σταθερό, ώστε να ενημερωθείς ποιο κατάστημα μπορεί να σε εξυπηρετήσει. Εναλλακτικά, μπορείς να συμπληρώσεις το κινητό επικοινωνίας μαζί σου, εδώ http://ms.spr.ly/6186TimRw και θα σε καλέσει εκπρόσωπός μας, το συντομότερο δυνατόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandr0s Δημ. May 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2020 αυτο το πραγμα παντως με τις καρτες που δεν τις βρισκεις (ενω θα μπορουσαν να δωσουν οποιαδηποτε και να την ενεργοποιησουν σε οτι θες) ειναι εντελως τριτοκοσμικο! ποσο κοστιζει η μετατροπη απο cosmokarta ή what's up? Παράθεση Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2020 Η πρώτη είναι δωρεάν Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2020 Με την υποσημείωση οτι είναι δωρεάν να πας από what's up σε κοσμοκάρτα ή το αντίστροφο, αλλά για το frog από την πρώτη αλλαγή ζητάει 10 ευρώ Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. May 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2020 Η πρώτη είναι δωρεάν Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εχει καταργηθει εδω και καιρο το δωρεαν και πλεον κοστιζει 10€ για να πας σε frog. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandr0s Δημ. May 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2020 Με την υποσημείωση οτι είναι δωρεάν να πας από what's up σε κοσμοκάρτα ή το αντίστροφο, αλλά για το frog από την πρώτη αλλαγή ζητάει 10 ευρώ Εχει καταργηθει εδω και καιρο το δωρεαν και πλεον κοστιζει 10€ για να πας σε frog. κι αν ρωτησεις σε κοσμοτε η γερμανο, δεν εχουν ιδεα. εδω στη Θεσσαλονίκη, ρώτησα σε 2 και πηρα διαφορετικες (και οι δυο λαθος) απαντησεις: στον γερμανο της μητροπολεως μου ειπαν 5 ευρώ, στο μεγαλο καταστημα της κοσμοτε μου ειπαν δωρεαν, και επεμεναν κιολας.... Παράθεση Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Laz5 Δημ. May 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2020 Στείλτε δωρεάν 'ΑΛΠΑΚ' στο 1314 και θα σας λυθούν οι απορίες στο μήνυμα που θα σας έρθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandr0s Δημ. May 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2020 Στείλτε δωρεάν 'ΑΛΠΑΚ' στο 1314 και θα σας λυθούν οι απορίες στο μήνυμα που θα σας έρθει. ξερω κι απο αλλη φορα, οτι ισχυει η χρεωση για φρογκ. φυσικα κανεις δε γνωριζει γιατι αυτο Παράθεση Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2020 Προσωπική μου γνώμη είναι ότι η cosmote θέλει να κρατήσει το frog για τους αλλοδαπούς της χώρας μας.. Και το στήσιμο του app εκει παραπέμπει. Οι οποίοι αλλοδαποί ξέρουν που θα βρουν τις σιμ φθηνά και χωρίς την ανάγκη ταυτοποίησης των στοιχείων τους.. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. May 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2020 Γίνεται και σε τι Κόστος αλλαγής από frog σε whatsup?? Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2020 Αν ηταν εξαρχης frog και δεν έκανες άλλη αλλαγή, δωρεάν. Αν είχες κάνει ήδη παλιότερα μια αλλαγή τότε 3€ Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Laz5 Δημ. May 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2020 Γίνεται και σε τι Κόστος αλλαγής από frog σε whatsup?? Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γίνεται. Για να μάθεις τη χρέωση στειλε δωρεάν μήνυμα τη λέξη 'ΑΛΠΑΚ' στο 1314 και πες μας τι γράφει το μήνυμα που σου ήρθε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. May 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2020 Δεν έχω frog. Θα ψάξω να βρω νούμερο αυριο Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agid Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 Να βάλω χρήματα σήμερα ή αύριο; Ποτε είναι εβδομάδα διπλασιασμού; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Take five.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 Τι σχεση εχουν ποτε θα βαλεις χρηματα; Διπλασιασμο του χρονου ομιλιας ενός πακετου κανουν, οχι των χρημάτων. Λογικά αύριο θα έχει. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts