Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αγορά νέου συμβατού πακέτου θα επεκτείνει το υπόλοιπο μαζί με τη νέα αγορά για ένα ολόκληρο μήνα.

Πρακτικά η προσφορά είναι το πακέτο "700ΜΒ με 7€" που δίνει μέχρι και αύριο 7GB αντί για 700ΜΒ. Ισχύει ό,τι ίσχυε πάντα για μεταφορά υπολοίπου του πακέτου.

Να υποθέσω ότι το υπόλοιπο του πακέτου 7GB (αγορά μέχρι 2/9) μεταφέρεται μόνο με αγορά του "700ΜΒ με 7€" ή υπάρχει και άλλο "συμβατό";

Να υποθέσω ότι το υπόλοιπο του πακέτου 7GB (αγορά μέχρι 2/9) μεταφέρεται μόνο με αγορά του "700ΜΒ με 7€" ή υπάρχει και άλλο "συμβατό";

ΙΣΩΣ και με το 120mb με 3,02€ επειδή και αυτό έχει διάρκεια 30 ημερες. Θα το δοκιμάσω σε 13 ημέρες που λήγουν τα 7gb μου

Τα ΜΒ που δεν καταναλώνονται εντός ενός μηνός από την ενεργοποίηση του πακέτου, δεν μεταφέρεται, εκτός εάν πριν την ημερομηνία απενεργοποίησης γίνει νέα ενεργοποίηση πακέτου με MB μηνιαίας διάρκειας.

Edited by tetartos

Σε μένα ανανεώθηκε για 30 ακόμη μέρες, αγοράζοντας το πακέτο 120ΜΒ/3,02€.

Ωραίος. Αυτό υπέθεσα κι εγώ. Ότι επειδή έχουν ίδια διάρκεια (30 ημέρες) θα ανανεωθούν.

το μέλος dimi_1982 στο post 10036 του ιδίου νήματος έχει αναφέρει μεταφορά υπολοίπου του πακέτου 7GB/7€ με χρήση του πακέτου 2GB/4,44€

το μέλος dimi_1982 στο post 10036 του ιδίου νήματος έχει αναφέρει μεταφορά υπολοίπου του πακέτου 7GB/7€ με χρήση του πακέτου 2GB/4,44€

Αυτό μας βολεύει περισσότερο

Nokia 8800 Scirocco

Υπέροχα νέα. Μήπως κάποιος με εμπειρία από χώρα ΕΕ μπορεί να αναφέρει αν αυτά τα δεδομένα εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται κανονικά;

Υπέροχα νέα. Μήπως κάποιος με εμπειρία από χώρα ΕΕ μπορεί να αναφέρει αν αυτά τα δεδομένα εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται κανονικά;

Χρησιμοποιούνται κανονικά. Τα 7Gb όμως έχουν ανώτατο όριο χρήσης τα 2Gb στις χώρες της ΕΕ. Τώρα αυτό πως υπολογίζεται μέσα στο σύνολο των Gb που μεταφέρουμε δεν το ξέρω γιατί δεν τα έχω εξαντλήσει ακόμη.

ήμουν Αγγλία τον Αύγουστο για 7 μέρες.καταναλωσα γύρω στα 3-4gb.πριν φύγω απο εδώ είχα αγοράσει το πακέτο με τα 7gb και αυτό με τα 2gb.δεν υπήρξε κάποιο θέμα.

@Kerber, @nasos

Ευχαριστούμε πολύ για την πληροφόριση. Πραγματικά, θεωρώ απίθανο ότι υπολογίζουν την αναλογία των 2 από τα 7GB για ΕΕ στο σύνολο των μεταφερθέντων. Έτσι, η προσφορά των 7GB αντί των 700MB μπορεί να φανεί μακροπρόθεσμα πολύ χρήσιμη.

Μολις έβαλα νεα κάρτα, δεν συνδέεται όμως στο δίκτυο τις πταίει;

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κληση στο 1314,και θα ενεργοποιηθει.

Δεν το ηξερα,τωρα προσφατα το εμαθα αφου εφερα νουμερο στην κοσμοτε.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Μίλησα με την κοσμοτε και μου είπαν να βάλω παλι την παλιά κάρτα μέχρι να γίνει απενεργοποιηση και μετά την νεα κάρτα

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

YΠHPEΣIA FREE WEEKEND AΠO TO FROG! 1.500' & 1.500 SMS ΠPOΣ FROG APIΘMOYΣ KAΘE ΣABBATOKYPIAKO! ΓIA ENEPΓOΠOIHΣH THΣ ΠPOΣΦOPAΣ ΣTEIΛE WK ΣTO 1330.

FREE WEEKEND FROM FROG! GET 1500' & 1500 SMS TO FROG ON THE WEEKENDS! TO ACTIVATE SEND WK TO 1330.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Βοήθεια παρακαλω γιατι μπερδευτικα..Ειμαι στη wind καρτοσυνδεσης και με 15 ευρώ το μηνα εχω τα παρακατω: 600 λεπτα προς ολους, 1000λεπτα προς wind, 100sms , 3Gb , ομως. το 4g σημα τους ειναι χαλια στη Θεσσαλονικη. Θα ηθελα να ερθω στη φρογκ με τα αντιστοιχα χρηματα. Χρειάζομαι οπωσδήποτε τα 3gb , 300 προς ολους, 300 προς φρογκ.Εαν μπορουσε καποιος αναλυτικά να μου πει τα πακετα χωρις να υπολογιζει τα αρχικα προσωρινα bonus. Ευχαριστω πολυ.

Λοιπόν.. Στο frog πέρα απο τα αρχικά bonus υπάρχει το πακέτο ομιλίας που δίνει 60 προς όλους ανα δευτερόλεπτο ή αν το πετύχεις κάθε 2η εβδομάδα περίπου που κάνει διπλασιασμό θα πάρεις 120΄ προς όλους με κόστος 3.02€

Κανονικά μπορείς να ενεργοποιήσεις μέχρι 4 πακέτα το μήνα αλλά έχει αναφερθεί απο μέλος ότι αν το κάνεις γρήγορα, σε αφήνει να ενεργοποιήσεις και 5ο πακέτο μαζί.

Οπότε έχουμε και λέμε.. 5 πακέτα των 3.02€ κοστίζουν καθαρή τιμή 15.1€ και παίρνεις (εφόσον προλάβεις τον διπλασιασμό) 600 προς όλους συν 600 προς frog. Μb τουλάχιστον το πρώτο 6μηνο παίρνεις 1gb οπότε θα πρέπει να αγοράσεις ακόμη 2gb για να φτάσεις τα 3gb που θες, με επιπλέον κόστος 4.44€. sms προς όλους δεν έχεις καθόλου οπότε και πάλι θα πρέπει να αγοράσεις πακέτο, νομίζω το φθηνότερο κάπου στα 4€..

Συνολικά λοιπόν θα βγεις πολύ πάνω απο τα 15€ για τη χρήση που το θες..

Μπορω να αγοραζω μια 10ευρώ καρτα και να εχω 300 λεπτα προς ολους; Δεν υπαρχει πλεον διαθεσιμο αυτο; Edited by aetos2000s

Στο ψιλοπαρατημένο site τους -->frogmobile.gr την προσφορά που αναφέρεις, την έχουν στις μη εμπορικά διαθέσιμες. Οπότε λογικά θα ισχύει πια, μόνο για τα παλιά νούμερα..