Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στη mycosmote μπορείς να αγοράσεις πακέτα αλλά δεν τα έχει όλα. Το πακέτο των 3 € με τα 60'/120' το έχει,τα πακέτα προς φρογκ και το ιντερνετ με τα 4.44 δεν τα έχει.

η φορητοτητα γινεται μονο με τηλεφωνο οπως λενε στο site τους η μπορω να το κανω και σε καταστημα cosmote?

Η φορητότητα γίνεται πλέον αναγκαστικά από κατάστημα. Μέσω τηλεφώνου η cosmote κάνει πλέον μόνο για συμβόλαια. Αλλά όπως λέει κι ο Inevar ίσως να μη συμφέρει, παίρνουν ένα ποσό κερατιάτικα. Μέχρι αρχές Ιουλίου έβαζαν με αυτό το ποσό και κάποια χρήματα στην κάρτα, τώρα το αύξησαν και δεν βάζουν και τίποτα. Λίγους μήνες πριν είχα κάνει εντελώς δωρεάν και τηλεφωνικά, κάθε αλλαγή και σε βάρος μας. Μη γράψω μπούρδες γιατί δεν θυμάμαι ακριβώς τα ποσά, πήγαινε σε ένα κατάστημα και ρώτα.

Ή 25€ ή 30€ είναι η φορητότητα πλέον χωρίς μία στην κάρτα!!!!

Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μέχρι 9/6 ήταν:

Πιο συγκεκριμένα το κόστος είναι 25€ με ΦΠΑ, και θα λάβετε κατά την ενεργοποίηση: 20€ αρχικό χρόνο ομιλίας και 120’ προς εθνικούς προορισμούς, ΑΥΤΟΜΑΤΑ την 1η κάθε μήνα, για 3 μήνες.

Από 10/6/17 νομίζω είναι 30 ευρώ χωρίς τον αρχικό χρόνο, δεν ξέρω αν δίνουν τα 120 λεπτά επί 3 μήνες.

Μόλις έφτασα Πράγα και δεν έχει internet αλλά μόνο ομιλία
Άνοιξες roaming?

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Πλεον στο roaming συνηθως μονο με ενα δικτυο ανα χωρα συνδεεται (για data) η κοσμοτε.

Συνηθως του DT group.

Για ομιλια/SMS με περισσοτερα δικτυα αλλα δεν εχουν data agreement.

Edited by stefanos1999

Πλεον στο roaming συνηθως μονο με ενα δικτυο ανα χωρα συνδεεται (για data) η κοσμοτε.

Συνηθως του DT group.

Για ομιλια/SMS με περισσοτερα δικτυα αλλα δεν εχουν data agreement.

Νομίζω έχεις δίκιο. Πχ στη Βουλγαρία εγώ είχα data μόνο από έναν πάροχο-την Telenor.

Στη mycosmote μπορείς να αγοράσεις πακέτα αλλά δεν τα έχει όλα. Το πακέτο των 3 € με τα 60'/120' το έχει,τα πακέτα προς φρογκ και το ιντερνετ με τα 4.44 δεν τα έχει.

Σήμερα αγόρασα από περίπτερο μια κάρτα sim φρογκ.

Πως γίνεται η ενεργοποίηση των 4gb με 4.44 ευρώ ;

Ευχαριστώ

Edited by patrik

Υπάρχει όριο χρήσης ορθής πολιτικής των mb ανά ημέρα;

Οχι δεν υπαρχει, καταλαθος ειχα καταναλωσει ~6gb σε ελαχιστη ωρα.

Εχει ακουστει τπτ αν τα υπολειπομενα λεπτα ομιλιας (60+60') θα μεταφερονται με την αγορα νεου 60+60' πακετου;

Edited by stefanos1999

καλημέρα,

αποτι φαινεται δεν εχει 2πασιασμό ομιλιας αυτη τη βδομαδα ...

πηρα τηλ στο 1330 και δεν λεει κατι...

ΔΕΝ υπάρχει διπλασιασμός αυτή την εβδομάδα. Επιβεβαιώνεται ότι αν αγοράσεις πακέτο τα λεπτά προστίθονται στα υπόλοιπα που έχεις με νέα ημερομηνία λήξης.

επιβεβαιωνεται; πως; αγορασες και σου προστεθηκαν;

ακομα κι αν ισχυει αυτο, καλυτερα να περιμενει καποιος να προσθεσει τα λεπτα του διπλασιασμου,

εκτος και αν... καταργηθει;

Επειδή πιο παλιά, είχε τύχει ο διπλασιασμός να μην μπαίνει στη 2η αλλά στην 3η βδομάδα, ας περιμένουμε μέχρι την άλλη Δευτέρα πριν κάνουμε υποθέσεις.

Και αλλες φορες εχει γινει αυτο οταν εχει 5 βδομαδες ο μηνας

Πολλοί από τους αποτυχημένους της ζωής είναι άνθρωποι οι οποίοι δεν συνειδητοποίησαν πόσο κοντά ήταν στην επιτυχία όταν τα παράτησαν

Thomas Edison

Θυμίστε μου λίγο...στα mb ποια καταναλωνονται πρώτα?

Είχα 3500 από την καλοκαιρινή προσφορά που λήγουν 12 Σεπτεμβρίου

Έκανα αγορά του πακέτου εχθές (4 gb) και τα δείχνει να λήγουν 12 Σεπτεμβρίου επίσης αλλά βλέπω πως καταναλώνει από αυτά. Είναι σωστό?

Αν αγοράσω ακόμη ένα θα τρώει από της προσφοράς μιας που θα αλλάξει η ημερομηνία στα αγορασμένα?

:O

Υπάρχει πρόβλημα με το paypal ; Προσπάθησα να αγοράσω κάρτα 10ευρώ online απο το mycosmote στο paypal κόλαγε και δεν έκανε μεταφορά στην σελίδα του .
London for ever

Θυμίστε μου λίγο...στα mb ποια καταναλωνονται πρώτα?

Είχα 3500 από την καλοκαιρινή προσφορά που λήγουν 12 Σεπτεμβρίου

Έκανα αγορά του πακέτου εχθές (4 gb) και τα δείχνει να λήγουν 12 Σεπτεμβρίου επίσης αλλά βλέπω πως καταναλώνει από αυτά. Είναι σωστό?

Αν αγοράσω ακόμη ένα θα τρώει από της προσφοράς μιας που θα αλλάξει η ημερομηνία στα αγορασμένα?

:O

Καταναλώνει από αυτό που λήγει πρώτα. Κοίτα την ώρα λήξης στο μήνυμα που σου έρχεται από το 1330.

Αν αγοράσεις σήμερα πάλι τα 4GB, θα αρχίσει να καταναλώνει από την καλοκαιρινή προσφορά.