Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πως μπορούμε να δούμε εαν ενας αριθμός είναι frog?

Εάν ισχύει αυτό που αναφέρει στις σημειώσεις στον βασικό τιμοκατάλογο-στο επίσημο site του φρογκ- τότε:

''Για να μάθεις αν ο χρήστης που θέλεις να καλέσεις είναι χρήστης FROG, στείλε δωρεάν το μήνυμα ’frog <αριθμός κινητού>’ στο 1298 (π.χ. frog 6971234567).Η συγκεκριμένη υπηρεσία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για έως 30 αριθμούς την ημέρα.''.

Εάν ισχύει αυτό που αναφέρει στις σημειώσεις στον βασικό τιμοκατάλογο-στο επίσημο site του φρογκ- τότε:

''Για να μάθεις αν ο χρήστης που θέλεις να καλέσεις είναι χρήστης FROG, στείλε δωρεάν το μήνυμα ’frog <αριθμός κινητού>’ στο 1298 (π.χ. frog 6971234567).Η συγκεκριμένη υπηρεσία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για έως 30 αριθμούς την ημέρα.''.

Ευχαριστώ πολύ

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

δεν τα βρισκει αυτα και μαλλον η συγκεκριμενη ειναι πλεον παρωχημενη και δεν βρισκει σωστά αρκετά νούμερα. Στο foritotita.gr υπάρχει η επίσημη βάση που βγάζει φυσικά μόνο τον πάροχο του κινητού και όχι το πακέτο. Edited by kmpatra

Υπάρχει κατάστημα Frog στην Ομόνοια;

Το είδα εκεί που ήταν η Swatch, μπορεί και να είναι ακόμα. Στην πλατεία πάνω μεταξύ Πανεπιστημίου και Σταδίου

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπάρχει κατάστημα Frog στην Ομόνοια;

Το είδα εκεί που ήταν η Swatch, μπορεί και να είναι ακόμα. Στην πλατεία πάνω μεταξύ Πανεπιστημίου και Σταδίου

Αν λες την πλατεία Κλαυθμώνος, έχει πάνω στην Πανεπιστημίου:

Κατάστημα Cosmote (που έχει ταμπέλα frog απ'έξω, νομίζω):

Καταστήματα COSMOTE

Διεύθυνση:

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 39

Περιοχή:

ΑΘΗΝΑ

Τ.Κ.:

105 64

Τηλέφωνο:

2106374917

Μόλις το γύρισα σε frog , τα λεπτά από πακέτο που είχα περίσσεμα μέχρι αύριο μηδενίστηκαν , τα mb παρέμειναν .

Μου ήρθε sms : Η πρώτη ανανέωση των 10 ευρώ δίνει δώρο 1gb + 100' προς όλους + 60' προς δημοφιλείς διεθνείς προορισμούς για τους πρώτους 6 μήνες .

Δεν έλεγε όμως εάν η ανανέωση πρέπει να γίνει από κατάστημα , κάρτα , ή από το cosmote.gr που συνήθιζα να κάνω μέσω Paypal σαν κάτοχος κοσμοκάρτας .

Μόλις το γύρισα σε frog , τα λεπτά από πακέτο που είχα περίσσεμα μέχρι αύριο μηδενίστηκαν , τα mb παρέμειναν .

Μου ήρθε sms : Η πρώτη ανανέωση των 10 ευρώ δίνει δώρο 1gb + 100' προς όλους + 60' προς δημοφιλείς διεθνείς προορισμούς για τους πρώτους 6 μήνες .

Δεν έλεγε όμως εάν η ανανέωση πρέπει να γίνει από κατάστημα , κάρτα , ή από το cosmote.gr που συνήθιζα να κάνω μέσω Paypal σαν κάτοχος κοσμοκάρτας .

Πόσο κόστισε η αλλαγή?

Η εφαρμογή whatsup συνεχίζει να δουλεύει?

Στο μήνυμα που ήρθε μετά το ΑΛΠΑΚ έγραφε : Για να μεταφερθείς στο Frog στείλε F (χρέωση 3,00 €) . Για να μεταφερθείς στο whats'up στείλε W (χρέωση 0,00 € ) .

Edit : Βλέπω υπάρχει αποκλειστικά για frog topic στο φόρουμ .

Edited by kosmous

Με οποιονδήποτε τρόπο θα τα πάρεις τα δώρα

Οι δημοφιλείς προορισμοί περιλαμβαπνουν πλέον και την Ελλάδα

Ευχαριστώ , πήγα ήδη σε κατάστημα (δεν ήξεραν να μου απαντήσουν) cosmote οπότε έβαλα εκεί 10 ευρώ και πήρα δώρο 500mb για 15 ημέρες λόγω ανανέωσης , συν όλα τα υπόλοιπα λόγω μεταφοράς μου στη frog .

Οπότε με τον δωρεάν χρόνο ομιλίας έκανα ήδη απόσβεση την αλλαγή πακέτου , μιας και αύριο θα έληγε αυτό που είχα στην cosmokarta .

Μέσω Tapatalk

Edited by kosmous

Με οποιονδήποτε τρόπο θα τα πάρεις τα δώρα

Οι δημοφιλείς προορισμοί περιλαμβαπνουν πλέον και την Ελλάδα

δεν ξερω αν κανω λαθος, αυτα τα 60' προς τους δημοφιλεις προορισμους (αρα και Ελλάδα) τα έδινε και με ανανεωση 5 ευρω?

Πόσο κόστισε η αλλαγή?

Η εφαρμογή whatsup συνεχίζει να δουλεύει?

Στιν αρχι δουλεβε. Αλλα μετα σταματισε

#DONBASS #DONETSK

δεν ξερω αν κανω λαθος, αυτα τα 60' προς τους δημοφιλεις προορισμους (αρα και Ελλάδα) τα έδινε και με ανανεωση 5 ευρω?

Ναι και με 5 ευρώ τα δίνει.

Δεν ισχύουν εκτός και αν δίδονται σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις για κάποιο λόγο...Ευτυχως η Κοσμοτε το έχει οργανωμένο το "μαγαζί" με ότι αυτό συνεπάγεται!!

Ωπα μισό, δηλαδή εγώ αν γυρίσω το νούμερο μου από What's up σε Frog, δεν θα έχω αυτά τα 300 λεπτά προς όλους κάθε μήνα με ανανέωση 10€;

Θάνος :)

δεν θα τα εχεις.Ισχυουν μονο για τους παλιους που τα ειχαν ενεργοποιησει οσο ηταν εμπορικα διαθεσιμα.Αυτο που μπορεις να εχεις ειναι 100' για 6 μηνες με καθε ανανεωση απο 10 και πανω. Επισης (κατοπιν κλησης στο 1317) με ανανεωση 5 ευρω θα παιρνεις 600' προς φρογκ.Οπως και 60' προς Ελλάδα Βουλγαρια Ρουμανια και 1-2 χωρες ακομα με ελάχιστη διαρκεια 3'.

Και αυτό με τον διπλασιασμο της ανανέωσης τι παίζει; Τα λεφτά που θα μένουν στον λογαριασμό κάθε μήνα (στην δικιά μου περίπτωση θα βάζω 10, άρα θα παίρνω 20) τι θα γίνεται; Αν δεν τα φάω θα μένουν και τον άλλο μήνα;
Θάνος :)

Ούτε αυτό παίζει πλέον ειναι εμπορικα μη διαθέσιμη προσφορά όπως αυτή με τα 300'.

Εκανα αιτηση φορητοτητας σε ενα νουμερο q που ειχα και ζητησα να γινει frog.Ολα γινανε οπως μου ειπαν στο τηλεφωνο αλλα με το που ενεργοποιησα την καρτα ειδα οτι δεν ειναι φρογκ αλλα cosmokarta. Ειναι πολιτικη τους να το κανουν???εγινε απο λαθος?εχει τυχη σε κανεναν?Τι κανουν για να σε παρουν τον 3ευρω....εχω στειλει email αλλα δεν μου απαντησαν ακομα.

Εκανα αιτηση φορητοτητας σε ενα νουμερο q που ειχα και ζητησα να γινει frog.Ολα γινανε οπως μου ειπαν στο τηλεφωνο αλλα με το που ενεργοποιησα την καρτα ειδα οτι δεν ειναι φρογκ αλλα cosmokarta. Ειναι πολιτικη τους να το κανουν???εγινε απο λαθος?εχει τυχη σε κανεναν?Τι κανουν για να σε παρουν τον 3ευρω....εχω στειλει email αλλα δεν μου απαντησαν ακομα.

Περίμενε να σε πάρουν ή στο Call back https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/commonNew/callMeBack/callMeBack.jsp

Θα στο κάνουν (χωρίς 3€) ΑΝ σου είχαν πει έτσι.

Εάν όντως στην αίτηση φορητότητας είχαν γράψει frog τότε θα σου πιστώσουν τα 3ευρώ, αρκεί να τους ενημερώσεις ότι έκανες αίτηση για frog αλλά ενεργοποιήθηκε ως κοσμοκαρτα. Συνήθως στις αιτήσεις φορητότητας που γίνονται στα μαγαζιά γράφουν λάθος πράγματα (την έχω πατήσει 2 φορές έτσι). Εάν έκανες την αίτηση τηλεφωνικά απευθείας στην cosmote τότε κανονικά θα σου ερχόταν άμεσα σιμ της frog και δεν θα είχες πρόβλημα (έχω κάνει φορητότητα τηλεφωνικά σε 2 συγγενείς και δεν είχαν πρόβλημα). Πάντως επικοινώνησε μαζί τους και θα σου πιστώσουν τα 3 ευρώ που χρειάζονται για την αλλαγή.

Η θα μιλήσεις μέσω call back όπως προτείνει ο gimmis ή θα στείλεις μήνυμα στο facebook της frog, εκεί απαντάνε άμεσα.

Edited by Tasos30

Εάν όντως στην αίτηση φορητότητας είχαν γράψει frog τότε θα σου πιστώσουν τα 3ευρώ, αρκεί να τους ενημερώσεις ότι έκανες αίτηση για frog αλλά ενεργοποιήθηκε ως κοσμοκαρτα. Συνήθως στις αιτήσεις φορητότητας που γίνονται στα μαγαζιά γράφουν λάθος πράγματα (την έχω πατήσει 2 φορές έτσι). Εάν έκανες την αίτηση τηλεφωνικά απευθείας στην cosmote τότε κανονικά θα σου ερχόταν άμεσα σιμ της frog και δεν θα είχες πρόβλημα (έχω κάνει φορητότητα τηλεφωνικά σε 2 συγγενείς και δεν είχαν πρόβλημα). Πάντως επικοινώνησε μαζί τους και θα σου πιστώσουν τα 3 ευρώ που χρειάζονται για την αλλαγή.

Η θα μιλήσεις μέσω call back όπως προτείνει ο gimmis ή θα στείλεις μήνυμα στο facebook της frog, εκεί απαντάνε άμεσα.

Εγινε ακριβως ετσι οπως ειπες.Με καλεσανε και μετα απο λιγο μου ειπαν οτι θα μου πιστωσουν 3ευρω για να κανω την μεταφορα

Δεν ηταν για τα 3 ευρω αλλα για την κοροιδια. Δεν φτανει που δεν μου στειλαν multisim θα τους πληρωσω και απο πανω για να παρω αυτο ζητησα με την αιτηση μου

Παιδιά τα mb (από πακέτο) μεταφέρονται κανονικά όπως και στην cosmocarta;

Σε ολα τα καρτοκινητα της cosmote μςταφερονται.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!