zeovani Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 (edited) Μόλις έκανα ανανέωση από το 1330 για 60' με 3 € αλλά δεν είδα άλλα 60' (τον διπλασιασμό δηλαδή).... Εκανα κάτι λάθος? ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- και έγινε το χειρότερο: Έκανα ανανέωση online..μου έδωσε 1gb για 15 μέρες αλλά δεν ανανέωσε την ημερομηνία λήξης του προηγούμενου υπολοίπου μου!!!Τα mb μου τώρα έχουν διαφορετικές ημερομηνίες λήξης!!! H ανανέωση online με ποια εφαρμογή android γίνεται? Μόνο από το site της cosmote υπάρχει αυτή η δυνατότητα? Εάν βάλεις δηλαδή 10 € online παίρνεις και 1 gb και έχεις 60+60? Edited August 25, 2016 by zeovani Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Μόλις έκανα ανανέωση από το 1330 για 60' με 3 € αλλά δεν είδα άλλα 60' (τον διπλασιασμό δηλαδή).... Εκανα κάτι λάθος? Ναι , δεν εχει αυτη την εβδομαδα διπλασιασμο πακετου. Την επομενη. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeovani Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Ναι , δεν εχει αυτη την εβδομαδα διπλασιασμο πακετου. Την επομενη. Αυτό με το διπλασιασμό πού το βλέπουμε? Και για πόσο ισχύουν τα 60+60? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Καλησπέρα σε όλους! Πριν λίγο, μετέτρεψα (με το γνωστό "αλπακ") το What's Up μου σε Frog. Αν και προέρχομαι από αλλαγή πακέτου, 5 λεπτά μετά την αλλαγή, μου ήρθε το μήνυμα με την προσφορά των 100' προς όλους+60' προς δημοφιλείς (λέμε τώρα) διεθνείς προορισμούς, με την πρώτη ανανέωση από 10€ και άνω κάθε μήνα, για 6 μήνες. Η απορία μου είναι, αν οι μήνες νοούνται ως ημερολογιακοί, ή ως 30-ήμεροι. Δηλαδή, αν αγοράσω δύο κάρτες των 10€ στις 31 Αυγούστου και περάσω την πρώτη το βράδυ της ίδιας ημέρας και τη δεύτερη λίγες ώρες αργότερα, δηλαδή τις πρώτες πρωινές ώρες της 1ης Σεπτεμβρίου, θα λάβω τα 100' προς όλους 2 φορές? Το έχει δοκιμάσει κανείς? Με άλλα λόγια, όταν σήμερα (25 Αυγούστου) μου έρχεται μήνυμα που λέει "για 6 μήνες", εννοεί από Αύγουστο μέχρι και Γενάρη, ή από 25 Αυγούστου μέχρι 25 Φεβρουαρίου? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 (edited) Αυτό με το διπλασιασμό πού το βλέπουμε? Και για πόσο ισχύουν τα 60+60? Σχεδον το πανε βδομαδα παρα βδομαδα. Δεν υπαρχει να το δουμε απο καπου. Εμπειρικα. Για 1 μηνα οπως και το κανονικο πακετο. Edited August 25, 2016 by runner70 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Καλησπέρα σε όλους! Πριν λίγο, μετέτρεψα (με το γνωστό "αλπακ") το What's Up μου σε Frog. Αν και προέρχομαι από αλλαγή πακέτου, 5 λεπτά μετά την αλλαγή, μου ήρθε το μήνυμα με την προσφορά των 100' προς όλους+60' προς δημοφιλείς (λέμε τώρα) διεθνείς προορισμούς, με την πρώτη ανανέωση από 10€ και άνω κάθε μήνα, για 6 μήνες. Η απορία μου είναι, αν οι μήνες νοούνται ως ημερολογιακοί, ή ως 30-ήμεροι. Δηλαδή, αν αγοράσω δύο κάρτες των 10€ στις 31 Αυγούστου και περάσω την πρώτη το βράδυ της ίδιας ημέρας και τη δεύτερη λίγες ώρες αργότερα, δηλαδή τις πρώτες πρωινές ώρες της 1ης Σεπτεμβρίου, θα λάβω τα 100' προς όλους 2 φορές? Το έχει δοκιμάσει κανείς? Με άλλα λόγια, όταν σήμερα (25 Αυγούστου) μου έρχεται μήνυμα που λέει "για 6 μήνες", εννοεί από Αύγουστο μέχρι και Γενάρη, ή από 25 Αυγούστου μέχρι 25 Φεβρουαρίου? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Από Αύγουστο μέχρι Ιανουάριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Από Αύγουστο μέχρι Ιανουάριο. Ευχαριστώ πολύ. Επομένως, αν ανανεώσω στις 31 Αυγούστου και ξανά την 1η Σεπτεμβρίου, θα λάβω συνολικά 200' προς όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Από σήμερα έως και την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου, ισχύει ο διπλασιασμός του πακέτου των 60' προς όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overmaster Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Στο σάιτ της φρογκ γράφει ότι για φορητότητα παίρνουμε δωρεάν εναν 5ψηφιο αριθμό και σε 10-15 μερες θα λάβουμε τη σιμ. Ξέρει κανείς εαν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να γίνει π.χ. σε κατάστημα για πιο γρήγορα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snake44444 Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Στο σάιτ της φρογκ γράφει ότι για φορητότητα παίρνουμε δωρεάν εναν 5ψηφιο αριθμό και σε 10-15 μερες θα λάβουμε τη σιμ. Ξέρει κανείς εαν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να γίνει π.χ. σε κατάστημα για πιο γρήγορα; Καλησπέρα πας σε ένα κατάστημα και ζητάς φορητότητα σε cosmokarta ή whats up σε 2 μέρες είναι έτοιμο πληρωνεις 5 ευρώ για κάρτα και μετά αλλά 3 για αλλαγή σε frog με εντολή alpak στο 1314.Ο άλλος τρόπος που λένε στο site είναι δωρεάν και κάνει περίπου 1 εβδομάδα και όχι 10 με 15 ημέρες,παιρνεις τηλ στο 5ψηφιο σου στέλνουν courier να υπογράψεις και την κάρτα sim και περιμενεις 1 - 2 μέρες για να παρουν τα χαρτια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeovani Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Καλησπέρα, Εχω 3,79€ διαθέσιμα. Υπάρχει κάποιο πακέτο internet που μπορώ να μπω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stap75 Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Παιδιά κάποιες ερωτήσεις σχετικά με frog: - Συμφέρει έναντι της κοσμοκάρτας για απλή χρήση (κλήσεις μέχρι 200' και internet) - Ισχύει το "Δωρεάν 300’ προς όλα τα δίκτυα με κάρτα 10 €" που γράφει στο site? - Δίνει 1 gb για 15 μέρες με 10 ευρώ ανανέωσης όπως η κοσμοκάρτα; - Έχει διαφορά στο σήμα σε σχέση με την cosmote? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Παιδιά κάποιες ερωτήσεις σχετικά με frog: - Συμφέρει έναντι της κοσμοκάρτας για απλή χρήση (κλήσεις μέχρι 200' και internet) - Ισχύει το "Δωρεάν 300’ προς όλα τα δίκτυα με κάρτα 10 €" που γράφει στο site? - Δίνει 1 gb για 15 μέρες με 10 ευρώ ανανέωσης όπως η κοσμοκάρτα; - Έχει διαφορά στο σήμα σε σχέση με την cosmote? Ευχαριστώ εκ των προτέρων 1. Έχει το 120΄ προς όλους με 3,02€ (κάθε 2-3 βδομάδες) {κανονικά 60΄ προς όλους} και χωρίς ελάχιστη χρέωση 3΄. Για internet με 4,44€ για 2GB για 30 μέρες κοίτα προηγούμενα posts. 2. Για τους πρώτους 6 ημερολογιακούς μήνες που θα είσαι frog έχεις 100΄ προς όλους με κάρτα 10€ 3. Ναι. Δίνει 1GB για 15μέρες με 10€ κάρτα 4. Το σήμα είναι Cosmote, άρα καμιά διαφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Καλησπέρα, Εχω 3,79€ διαθέσιμα. Υπάρχει κάποιο πακέτο internet που μπορώ να μπω? 120mb με 3,02 και κλήση στο 1330. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Καλησπέρα και από εμενα. Σκέφτομαι να κάνω μεταφορά από wind σε frog. Η βασική ερώτηση είναι που να κάνω την μεταφορά. Σε cosmoκαρτα η σε what's up ώστε να μπορώ να δουλέψω κάποια εφορμογη μετά για να βλέπω το υπόλοιπο χρόνου τα mb και κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stap75 Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 1. Έχει το 120΄ προς όλους με 3,02€ (κάθε 2-3 βδομάδες) {κανονικά 60΄ προς όλους} και χωρίς ελάχιστη χρέωση 3΄. Για internet με 4,44€ για 2GB για 30 μέρες κοίτα προηγούμενα posts. 2. Για τους πρώτους 6 ημερολογιακούς μήνες που θα είσαι frog έχεις 100΄ προς όλους με κάρτα 10€ 3. Ναι. Δίνει 1GB για 15μέρες με 10€ κάρτα 4. Το σήμα είναι Cosmote, άρα καμιά διαφορά Συμφέρει τελικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Η προσφορά 60+60 λεπτά ομιλίας ισχύει ως 4/9. Αυτό σημαίνει ότι κάποιος μπορεί και αύριο να το ενεργοποιήσει; Το υπόλοιπο που έχω από το τρέχον πακέτο θα προστεθεί στο νέο; Τι θα γίνει με την ημερομηνία λήξης; Κρατάει κάθε πακέτο τη δική του ή θα πάνε όλα μαζί στις 4/10; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Όλα τα πακέτα έχουν χρεώσει ανά δευτερόλεπτο ? Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Η προσφορά 60+60 λεπτά ομιλίας ισχύει ως 4/9. Αυτό σημαίνει ότι κάποιος μπορεί και αύριο να το ενεργοποιήσει; Το υπόλοιπο που έχω από το τρέχον πακέτο θα προστεθεί στο νέο; Τι θα γίνει με την ημερομηνία λήξης; Κρατάει κάθε πακέτο τη δική του ή θα πάνε όλα μαζί στις 4/10; Ευχαριστώ! Ναι και αύριο το παίρνεις. Όχι δεν προστίθεται σε αυτά που έχεις ήδη και το πακέτο το θα αγοράσεις θα έχει ισχύ 1 μήνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Η προσφορά 60+60 λεπτά ομιλίας ισχύει ως 4/9. Αυτό σημαίνει ότι κάποιος μπορεί και αύριο να το ενεργοποιήσει; Το υπόλοιπο που έχω από το τρέχον πακέτο θα προστεθεί στο νέο; Τι θα γίνει με την ημερομηνία λήξης; Κρατάει κάθε πακέτο τη δική του ή θα πάνε όλα μαζί στις 4/10; Ευχαριστώ! Εγω ενεργοποίησα μόλις και δες πως δουλεύει για να καταλάβεις ;) https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160903/d257b1e504671857079eede48eb9adf6.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overmaster Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Μπορεί κάποιος να μου πει πως ενεργοποιείται η ειδοποίηση χαμένων κλήσεων; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dracula Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Εγω ενεργοποίησα μόλις και δες πως δουλεύει για να καταλάβεις ;) https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160903/d257b1e504671857079eede48eb9adf6.jpg Καλησπέρα! Η εφαρμογή στο screenshot είναι για Frog; ☺️ MK Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeovani Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 1. Έχει το 120΄ προς όλους με 3,02€ (κάθε 2-3 βδομάδες) {κανονικά 60΄ προς όλους} και χωρίς ελάχιστη χρέωση 3΄. Για internet με 4,44€ για 2GB για 30 μέρες κοίτα προηγούμενα posts. 2. Για τους πρώτους 6 ημερολογιακούς μήνες που θα είσαι frog έχεις 100΄ προς όλους με κάρτα 10€ 3. Ναι. Δίνει 1GB για 15μέρες με 10€ κάρτα 4. Το σήμα είναι Cosmote, άρα καμιά διαφορά Τα 100' με 10 € εγώ τα είδα... Το 1 gb όμως για 15 ημέρες δεν είδα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas15 Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Εκανα τη σύνδεση wind κάρτα frog, την ενεργοποίησα σήμερα και μου ήρθαν μηνύματα καλωσήρθατε στην κοσμοκαρτα. Ετσι έπρεπε να γραφει? Γιατί εγώ frog ζήτησα Εντωμεταξύ παίρνω τηλέφωνο για χρόνο ομιλίας και μου λέει με 5,04 ευρώ 200 λεπτά προς όλους και ότι αν βάλω χρήματα θα γίνει αυτόματη ενεργοποίηση του πακέτου. Δε λέει πουθενά 60 λεπτά με 3 ευρώ που έχει η frog. Και για πιο λόγο να ενεργοποιηθεί αυτόματα πακέτο με 5 ευρώ Ασε που λέει η υπηρεσία myinternet ενεργοποιήθηκε, ποιος την ενεργοποίησε Μήπως μου στείλανε κάρτα κοσμοτέ αντί για frog? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saxtus Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Savvas, έτσι έγινε και με εμένα και μου το άλλαξαν όταν κάλεσα την υποστήριξη (δες προηγούμενη δημοσίευσή μου). Για να δεις τι έχεις, μπες εδώ (όχι από Wifi) : http://myinternet.cosmote.gr/ Παράθεση Saxtus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts