Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ότι και να λέει η εξυπηρέτηση πελατών με 5 ευρω περνεις 60 λεπτά προς δημοφιλείς τάχα προορισμούς

Με 10 ευρω πέρνεις 100 λεπτά προς όλους για τους πρώτους 6 μήνες και 60 προς δημοφιλείς .

ποια ειναι τα πακ1 και πακ2 και πως ενεργοποιουνται? αν και βγαινουμε λιγο off-topic :)

Με το pack1 παίρνεις με 5€ 400' προς Wu και 100' προς όλους.. Pack 2 δεν ξέρω...

Sent from mTalk

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται ΑΦΜ σε ταυτοποίηση. Σκέψου ότι ζουν στη χώρα μας αρκετοί αλλοδαποί που δεν έχουν καν ΑΦΜ και έχουν καρτοκινητά στο όνομά τους.

Sent from my XT1562

στην κοσμοτε τουλαχιστον,λειτουργουν ακόμα με αριθμό ταυτότητας ως το πρωτο αναγκαίο στοιχείο.

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται ΑΦΜ σε ταυτοποίηση. Σκέψου ότι ζουν στη χώρα μας αρκετοί αλλοδαποί που δεν έχουν καν ΑΦΜ και έχουν καρτοκινητά στο όνομά τους.

Sent from my XT1562

Ακριβώς αυτό, όπως επίσης και τουρίστες. Δε θέλω να δίνω αφμ από φόβο μη μου κάνουν κανένα συμβόλαιο χωρίς να το ξέρω, επειδή βλέπω πολλή απελπισία στα καταστήματα κινητής και στις 3 εταιρίες.

Ακριβώς αυτό, όπως επίσης και τουρίστες. Δε θέλω να δίνω αφμ από φόβο μη μου κάνουν κανένα συμβόλαιο χωρίς να το ξέρω, επειδή βλέπω πολλή απελπισία στα καταστήματα κινητής και στις 3 εταιρίες.

Μη συγκρίνεις τη Wind(τους υπαλλήλους κάποιων καταστημάτων)που έχει κάνει πολλά διαφορα τέτοια και έχει τρομάξει ο κόσμος.Παντως καλά κάνεις και δεν θέλεις να το δώσεις ούτως ή άλλως.

Καλό είναι να μην αποδίδουμε ευθύνες σε υπαλλήλους συγκεκριμένης εταιρείας μόνο, γιατί εργαζόμενοι με τέτοια συμπεριφορά υπάρχουν παντού.

Εχθές το βράδυ έμαθα από μια ξαδέρφη μου,η οποία ήξερα ότι έχει φοιτητικό what's up και απόρησα όταν με πληροφόρησε ότι έχει πλέον φοιτητικό καρτοσυμβόλαιο, ότι πήγε σε κατάστημα να αλλάξει την sim της σε micro, την παραμύθιασαν ότι είναι πολύ δύσκολο και ότι θα μείνει πολλές μέρες χωρίς σήμα στο τηλέφωνο, και ο μόνος τρόπος ήταν να της το κάνουν φοιτητικό καρτοσυμβόλαιο. Και φοβήθηκε και το υπέγραψε. Το τραγικότερο όλων, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, είναι ότι 2 υπάλληλοι τσακώνονταν μεταξύ τους για το ποιος θα κάνει τη σύνδεση(προφανώς για προμήθεια).

Sent from my XT1562

Καλό είναι να μην αποδίδουμε ευθύνες σε υπαλλήλους συγκεκριμένης εταιρείας μόνο, γιατί εργαζόμενοι με τέτοια συμπεριφορά υπάρχουν παντού.

Εχθές το βράδυ έμαθα από μια ξαδέρφη μου,η οποία ήξερα ότι έχει φοιτητικό what's up και απόρησα όταν με πληροφόρησε ότι έχει πλέον φοιτητικό καρτοσυμβόλαιο, ότι πήγε σε κατάστημα να αλλάξει την sim της σε micro, την παραμύθιασαν ότι είναι πολύ δύσκολο και ότι θα μείνει πολλές μέρες χωρίς σήμα στο τηλέφωνο, και ο μόνος τρόπος ήταν να της το κάνουν φοιτητικό καρτοσυμβόλαιο. Και φοβήθηκε και το υπέγραψε. Το τραγικότερο όλων, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, είναι ότι 2 υπάλληλοι τσακώνονταν μεταξύ τους για το ποιος θα κάνει τη σύνδεση(προφανώς για προμήθεια).

Sent from my XT1562

Και η ξαδερφη σου την πατησε.Τετοιες κοροιδιες κανουν και εκνευριζομαι.Ειδικα σε κοσμοτε και μπλε.Ντροπη τους να πιεζουν τον κοσμο για συμβολαιο και να τους κοροιδευουν επειδη πολυς κοσμος δεν ειναι τοσο ψαγμενος οπως εμεις εδω στο φορουμ.Εγω ομως εφαγα πορτα 2 φορες για φοιτητικο καρτοκινητο wu,ενω τηρουσαμε τις προυποθεσεις(ο πατερας μου εναι φοιτητης).Στις αλλες πηραμε κανονικα φοιτητικα νουμερα.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Sent from my XT1562

Εντάξει σίγουρα γίνονται αυτά απλά είναι πιο πιθανό να γίνει στη μπλε.. Τουλάχιστον πριν λίγα χρόνια.Ομως όπως και στην ξαδέρφη σου,απαράδεκτοι υπάλληλοι υπάρχουν παντού

Ξέρει κανείς οταν έχεις μηδέν υπολοιπο εαν παιζει το πακετο ιντερνετ που εχεις; Επίσης, εαν κάνεις μεταφορά χρημάτων απο φρογκ σε φρογκ, ανανεωνεται το 3μηνο; Εχει κάποιο κόστος; Edited by lazos69

1 gb για 15 μέρες είναι τώρα το δώρο της ανανέωσης 10€ από κατάστημα και online. Με κάρτα από περίπτερο ισως δεν ισχύει.

Sent from my SM-G900FD using Tapatalk

Πηρε κανένας το 1 γιγα δωρο της Κοσμοτε για το πρόβλημα που ειχε στο ίντερνετ;

Ναι, το έχω ενεργοποιήσει από το μεσημέρι.

Πηρε κανένας το 1 γιγα δωρο της Κοσμοτε για το πρόβλημα που ειχε στο ίντερνετ;

Ναι, ακόμα και σε αριθμό που πήρα πρόσφατα και δεν έχω κάνει καμία ανανέωση ή αγορά

Ξέρει κανείς οταν έχεις μηδέν υπολοιπο εαν παιζει το πακετο ιντερνετ που εχεις; Επίσης, εαν κάνεις μεταφορά χρημάτων απο φρογκ σε φρογκ, ανανεωνεται το 3μηνο; Εχει κάποιο κόστος;

Αν μεταφέρεις 2 ευρώ δεν ανανεώνεται η ημερομηνία λήξης.

Αν μεταφέρεις 5 ή 10 ευρώ ανανεώνεται

Το κόστος της μεταφοράς είναι 0,20 ευρώ.

Ευχαριστώ και τους 3 για τις απαντήσεις! Τώρα μένει να βρω κοσμοτε μαγαζί στη Θεσσαλονίκη να έχει φρογκ. Σε 2 που πήρα, στο ενα δεν ηξεραν κ στο αλλο δεν απαντάνε, ελεος δηλαδη!

μπορείς να πάρεις οποιόδήποτε πακέτο και να το μετατρέψεις σε FROG. αλλαγή στοιχίζει 3 ευρώ αλλά τουλάχιστον δεν θα τρέχεις πέρα δώθε.

Καλημέρα σε όλους!

Πήρα μία καρτουλα Frog και την έβαλα στη δεύτερη θέση του OP3. Ρυθμισα να είναι αυτή που δίνει internet και είδα πως έφερε μόνη της τις ρυθμίσεις APN.

Αυτό πού παρατηρώ είναι πως ξεκινάει από 3G στην ένδειξη και παίζει μεταξύ αυτού και του Ή. Επιπλέον κάνει κάποια κουλά timeout - και αυτό φαίνεται και από το network traffic στην Taskbar.

Το ερώτημα είναι αν μπορώ να κάνω ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο (στο apn ή αλλού) . Είμαι στην πόλη του Ρεθύμνου, σε περιοχή που η Q δίνει σήμα άψογο και δουλεύει απροβληματιστα. Τα παραπάνω τα διαπίστωσα και χτες που ήμουν στο Ηράκλειο.

Διπλασιασμος ποτέ ξανά παίζει? Έχει αργήσει λιγάκι? Γενικά το ανακοινώνει κάπου η Frog?

Διπλασιασμος ποτέ ξανά παίζει? Έχει αργήσει λιγάκι? Γενικά το ανακοινώνει κάπου η Frog?

Ήταν μέχρι την Κυριακή. Ίσως από βδομάδα.

Κανονικά σου έρχεται μήνυμα αλλά σου προτείνω να παρακολουθείς το θέμα , μιας και σε όσους έρχεται το μήνυμα το γράφουν για να ενημερώσουν και τους άλλους.

Ήταν μέχρι την Κυριακή. Ίσως από βδομάδα.

Κανονικά σου έρχεται μήνυμα αλλά σου προτείνω να παρακολουθείς το θέμα , μιας και σε όσους έρχεται το μήνυμα το γράφουν για να ενημερώσουν και τους άλλους.

Ποτέ δεν μου έχει έρθει μήνυμα και το έχω πάνω από μήνα :(

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Έχω μια ερώτηση: Μου είπαν σε κατάστημα της Cosmote ότι εάν βάλω 10 ευρώ στο Frog θα πάρω 1gb δώρο για 15 ημέρες. Ισχύει το ίδιο και εαν ανανεώσω από κατάστημα 'Γερμανός' ή πρέπει συγκεκριμένα από κατάστημα Cosmote για να πάρω το 1gb δώρο;

Επίσης, μπορεί να μου πει κάποιος τι μπόνους παίρνω εαν ανανεώσω από περίπτερο;

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις προκαταβολικά!