Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ας φτιάξουν κανένα καλό πακετάκι να μπορούμε να ενεργοποιούμε με ευκολία.

Αλλιώς θα αρχίσουμε να ψάχνουμε νέα στέγη.

Και εγώ έκανα ανανέωση 10€ και μου έδωσε 500mb για έναν μήνα και 100 λεπτά προς όλους...
The more things change, the more they stay the same...

Ετσι ξαφνικά χτυπαει μήνυμα στο φρογκ...μολις πηρες 500mb δωρο για ενα μηνα!!! Ουτε καρτα εβαλα ουτε πακετο ενεργοπ.!!! Καλοδεχούμενα...
One Plus 6

Εγώ έβαλα πριν λίγο 5€ και πήρα μόνο 600 λεπτά προς Φρογκ και 100 λεπτά Προς όλους δεδομένα καθόλου

εγω εβαλα στις 15/11 μια 10αρα μου εδωσε το 1gb και χθες μου εστειλε μηνυμα για 500ΜΒ δωρο :p

εχουν περασει 5 ημερες απο τοτε, κι εγω καπου εκει και μου εδωσε 1gb (αλλα οχι δωρο γκρρρρρρρ), αλλα απο εδω και περα οποιος βαλει 10αρα να μας πει αν και τι πηρε :p

Σήμερα, έβαλε συνάδελφος 10αρα κάρτα και πήρε μόνο τα 600 προς Frog :(.

Μέχρι το μεσημέρι δεν του είχαν έρθει ούτε τα 500MB δώρο που μας έστειλε χτες.

Κατά τη γνώμη μου, το Frog έγινε ένα ασύμφορο και πανάκριβο πακέτο. Είναι ανόμοια πλέον η σύγκριση με την Q, με την οποία "χτυπιέται" και η οποία μοιράζει τα δωρεάν δεδομένα με το "τσουβάλι". Πιστεύω, ότι πολύ σύντομα το Frog θα εξελιχθεί σε ένα πακέτο πολύ χαμηλής δημοτικότητας, όπως το Taza που ελάχιστοι γνωρίζουν ότι υπάρχει. Αυτός είναι άλλωστε και ο σκοπός της Cosmote.

Κατά τη γνώμη μου, το Frog έγινε ένα ασύμφορο και πανάκριβο πακέτο. Είναι ανόμοια πλέον η σύγκριση με την Q, με την οποία "χτυπιέται" και η οποία μοιράζει τα δωρεάν δεδομένα με το "τσουβάλι". Πιστεύω, ότι πολύ σύντομα το Frog θα εξελιχθεί σε ένα πακέτο πολύ χαμηλής δημοτικότητας, όπως το Taza που ελάχιστοι γνωρίζουν ότι υπάρχει. Αυτός είναι άλλωστε και ο σκοπός της Cosmote.

Ακριβώς. Πρώτα το έκαναν με τις κάρτες sim, που κανείς δε μπορούσε να βρει, τώρα με τις αυξημένες χρεώσεις. Το "φαρμακείο" what's up πρέπει με κάθε τρόπο να πουλήσει...

Huawei Nova 5T

οκ, να ετοιμαζομαστε να την κανουμε τοτε σιγα σιγα, εντος cosmote ομως, γιατι εχουμε και υπολοιπο mb, αρα για πειτε, που παμε; πισω στην cosmokarta ή whatsup;

οκ, να ετοιμαζομαστε να την κανουμε τοτε σιγα σιγα, εντος cosmote ομως, γιατι εχουμε και υπολοιπο mb, αρα για πειτε, που παμε; πισω στην cosmokarta ή whatsup;

Αυτό ακριβώς θέλει και η Cosmote, να απορροφηθούν σταδιακά οι συνδρομητές Frog από τα υπόλοιπα πακέτα της, και-γιατί όχι- ορισμένοι να κάνουν συμβόλαιο, ή έστω καρτοσυμβόλαιο. Το ερώτημα "να πάω What's Up ή Cosmoκάρτα?", είναι ισοδύναμο με το ερώτημα "να με φάει ο λύκος ή η αρκούδα?". Τι να πω? Οσοι βολεύεστε με το Frog (δεν καταναλώνετε πολλή internet), μπορείτε να παραμείνετε σ'αυτό, ως που να το κλείσουν, ωστε να μην πετύχουν αμέσως το σκοπό του πονηρού τους marketing. Εξάλλου, οι κλήσεις προς όλους, εξακολουθούν να είναι φθηνές και ανά δευτερόλεπτο, χωρίς ελάχιστη διάρκεια κλήσης και το SMS (προς Ελλάδα και εξωτερικό), είναι το φθηνότερο της αγοράς (0,0644 ευρώ/SMS). Από την άλλη, όσοι θέλετε οπωσδήποτε δωρεάν MB με την ανανέωση, έχετε πλέον μόνο τρεις εναλλακτικές (όλες εκτός Cosmote δυστυχώς): CU, F2G και Q. Βέβαια, όλα αυτά είναι προσωπικές μου απόψεις και δεν παίρνω κανέναν στο λαιμό μου.

Καλημέρες,τελικά όλο αυτό με τα data μάλλον το έκαναν λόγο οτε tv go,για να γίνουν περισσότερες συνδρομές ή για αγορά πακέτου data.Μάλλον παύει το τσάμπα!!!!!ΣΕ ENHMEPΩNOYME OTI MΠOPEIΣ ΠΛEON NA ENEPΓOΠOIHΣEΙΣ TO OTE TV GO KAI ΣE ΔEYTEPH ΣYNΔEΣH KINHTHΣ THΛEΦΩNIAΣ COSMOTE ΓIA NA AΠOΛAMBANEΙΣ OTE TV ΣE MIA EΠIΠΛEON ΣYΣKEYH, TABLET H SMARTPHONE. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΕ TV GO ΜΕΣΩ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΔΙΚΤΥΟΥ WI-FI ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ INTERNET ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 31 ΗΜΕΡΕΣ. OPOI KAI ΠPOYΠOΘEΣEIΣ ΣTO http://WWW.COSMOTE.GR ΣTHN ENOTHTA OTE TV GO https://www.cosmote.gr/fixed/help-and-support/faq/-/support/article/64836632 Edited by cfotis13

Καλησπέρα..

Εκανα στις 20/11/15 ανανέωση με 10€ πήρα τα 300' σε όλους..αλλά το 1gb όχι.Πήρα την εξυπηρέτηση και μου είπαν θα με καλέσουν.Γνωρίζει κάποιος τι έχει αλλάξει και χωρίς να μας ενημερώσουν;;;;

Ευχαριστώ

Καλησπέρα..

Εκανα στις 20/11/15 ανανέωση με 10€ πήρα τα 300' σε όλους..αλλά το 1gb όχι.Πήρα την εξυπηρέτηση και μου είπαν θα με καλέσουν.Γνωρίζει κάποιος τι έχει αλλάξει και χωρίς να μας ενημερώσουν;;;;

Ευχαριστώ

Αν κοιτάξεις τις τελευταίες συζητήσεις σ'αυτό το θέμα, επικεντρώνονται όλες γύρω από τις πρόσφατες αλλαγές: Από τις 16 (στην πράξη εφαρμόστηκε από τις 19) Νοεμβρίου, κόπηκε το 1 GB bonus ανανέωσης στο Frog. Επίσης, τα 1500' προς Frog με την πρώτη ανανέωση του μήνα, έγιναν 600' με κάθε ανανέωση. Τέλος, πετσοκόπηκε το πακέτο προς Αλβανία και Ιταλία, από 40' σε 20', με την ίδια τιμή 4,4 ευρώ. Εν ολίγοις, του άλλαξαν τα φώτα του βατράχου.

Νομίζω γενικά το Frog έχει εγκαταλειφθεί από την Cosmote εδώ και χρόνια, ούτε καμπάνιες στην τηλεόραση, ούτε μια εφαρμογή. Θα δείξει που θα πάει. Ακόμα και έτσι πάντως είναι οικονομική επιλογή για κάρτα από What's up και κόσμο κάρτα. Απλά θα μπορούσε να ήταν περισσότερο.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτό ακριβώς θέλει και η Cosmote, να απορροφηθούν σταδιακά οι συνδρομητές Frog από τα υπόλοιπα πακέτα της, και-γιατί όχι- ορισμένοι να κάνουν συμβόλαιο, ή έστω καρτοσυμβόλαιο. Το ερώτημα "να πάω What's Up ή Cosmoκάρτα?", είναι ισοδύναμο με το ερώτημα "να με φάει ο λύκος ή η αρκούδα?". Τι να πω? Οσοι βολεύεστε με το Frog (δεν καταναλώνετε πολλή internet), μπορείτε να παραμείνετε σ'αυτό, ως που να το κλείσουν, ωστε να μην πετύχουν αμέσως το σκοπό του πονηρού τους marketing. Εξάλλου, οι κλήσεις προς όλους, εξακολουθούν να είναι φθηνές και ανά δευτερόλεπτο, χωρίς ελάχιστη διάρκεια κλήσης και το SMS (προς Ελλάδα και εξωτερικό), είναι το φθηνότερο της αγοράς (0,0644 ευρώ/SMS). Από την άλλη, όσοι θέλετε οπωσδήποτε δωρεάν MB με την ανανέωση, έχετε πλέον μόνο τρεις εναλλακτικές (όλες εκτός Cosmote δυστυχώς): CU, F2G και Q. Βέβαια, όλα αυτά είναι προσωπικές μου απόψεις και δεν παίρνω κανέναν στο λαιμό μου.

πολυ καλη αναλυση, ευχαριστουμε,

οκ, ,παραμενουμε για τις κλησεις και βλεπουμε, ιντερνετ εξαλλου, οπου κι αν ειμαστε (what's up/cosmokarta/frog) ανανεωνουμε με 5€/μηνα για να μεταφερονται τα mb, σε wind δεν θελω να παω και για αλλο ενα λογο: εχω και εταιρικο wind