Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλά, το σαητ το χουν αφήσει στην τύχη του ε; 30/4 λέει!!

Ναι το είχα δει και εγώ. :lol:

παιδια μου ηρθε μηνημα πριν απο λιγο στο φρογκ μου πως μου κανει δωρο 200 λεπτα προς ολους για ενα μηνα....

παιζει κανενα τετοιο δωρο και δεν το ηξερα????

κανεις??????

αφου σου ηρθε θα παίζει.Γιατί ρωτάς;

Πολλοί ρωτούν πράγματα που δεν είναι...ερωτήσεις ή που δεν έχουν νόημα. Δηλαδή οκ... Σου ήρθε δώρο και ρωτάς τους άλλους αν...σου ήρθε δώρο; Τι λογική έχει αυτό;

Ξερεις κανενας αν ισχυει η TWinSIM (για να εχεις και mini και micro sim ταυτοχρονα) και στη frog; Μηπως βοηθαει αν δεν ειναι καθαρο frog αλλα πρωην cosmokarta/what's up;

Ξερεις κανενας αν ισχυει η TWinSIM (για να εχεις και mini και micro sim ταυτοχρονα) και στη frog; Μηπως βοηθαει αν δεν ειναι καθαρο frog αλλα πρωην cosmokarta/what's up;

Χμ. Δεν ξέρω σε αυτή την περίπτωση τι ισχύει, αλλά ρώτησέ τους. Όπως και να 'χει, μπορείς να έχεις frog, με twin sim. Έτσι έχω κι εγώ το δικό μου.

Huawei Nova 5T

Χμ. Δεν ξέρω σε αυτή την περίπτωση τι ισχύει, αλλά ρώτησέ τους. Όπως και να 'χει, μπορείς να έχεις frog, με twin sim. Έτσι έχω κι εγώ το δικό μου.

Εσυ εννοεις οτι εχεις twin sim με 2 mini sim αντι για 1 mini & 1micro που θελω εγω; Αν ναι , τοτε πιθανον να γινεται και το δευτερο. Το δικο σου frog ειναι απο μετατροπη ή οχι;

Εσυ εννοεις οτι εχεις twin sim με 2 mini sim αντι για 1 mini & 1micro που θελω εγω; Αν ναι , τοτε πιθανον να γινεται και το δευτερο. Το δικο σου frog ειναι απο μετατροπη ή οχι;

Όχι, έχω ακριβώς αυτό θέλεις, μία mini και μία micro. Με φορητότητα και μετατροπή έπαιξα και δεν είχα ούτε ένα "κόλλημα" στην όλη διαδικασία.

Huawei Nova 5T

Όχι, έχω ακριβώς αυτό θέλεις, μία mini και μία micro. Με φορητότητα και μετατροπή έπαιξα και δεν είχα ούτε ένα "κόλλημα" στην όλη διαδικασία.

Ωραια ειμαι στην ιδια φαση (απο μετατροπη) και αρα μου κανει. Απλα δεν ξερεις αν ισχυει και στο καθαρο frog (χωρις μετατροπη). Θα το ρωτησω οταν θα επισκεφτω το καταστημα αν και δεν πιστευω να ισχυει.

Edit: τελικα δεν ξερω κατα ποσο ισχυει γιατι ειναι διαφορετικες οι περιπτωσεις μας καθως εγω ειμαι ηδη στο frog και θελω την twin sim.

Edited by runner70

Πολλοί ρωτούν πράγματα που δεν είναι...ερωτήσεις ή που δεν έχουν νόημα. Δηλαδή οκ... Σου ήρθε δώρο και ρωτάς τους άλλους αν...σου ήρθε δώρο; Τι λογική έχει αυτό;

Συγνωμη αλλα ποιος ο σκοπος του φορουμ τοτε??Μου ηρθε δωρο και ρωτησα αν οντος παιζει τετοιο δωρο και το στελνουν σε ολους η μονο σε μενα!!Εχω 2 αριθμους φρογκ και μου εχει ερθει στον εναν,στον αλλον οχι.Τεσπα....

Συγνωμη αλλα ποιος ο σκοπος του φορουμ τοτε??Μου ηρθε δωρο και ρωτησα αν οντος παιζει τετοιο δωρο και το στελνουν σε ολους η μονο σε μενα!!Εχω 2 αριθμους φρογκ και μου εχει ερθει στον εναν,στον αλλον οχι.Τεσπα....

Δεν ρώτησες αν το έλαβαν και άλλοι .

παιδια μου ηρθε μηνημα πριν απο λιγο στο φρογκ μου πως μου κανει δωρο 200 λεπτα προς ολους για ενα μηνα....

παιζει κανενα τετοιο δωρο και δεν το ηξερα????

εχει μια διαφορά ,δεν νομίζεις; :)

Ωραια ειμαι στην ιδια φαση (απο μετατροπη) και αρα μου κανει. Απλα δεν ξερεις αν ισχυει και στο καθαρο frog (χωρις μετατροπη). Θα το ρωτησω οταν θα επισκεφτω το καταστημα αν και δεν πιστευω να ισχυει.

Στο καθαρό frog δε μπορείς να βρεις ούτε σκέτη micro. Έχει τους λόγους της η cosmote...

Έχεις πμ.

Huawei Nova 5T

Γνωρίζει κανείς αν η προσφορά της κοσμοτέ (400 λεπτά + 400 ΜΒ έως 7 Ιουλίου), ισχύει για φρογκ;

Δοκίμασα σήμερα σε ενα που εχω με διπλασιασμό και μου είπε οτι δεν υποστηρίζεται..........

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Δοκίμασα σήμερα σε ενα που εχω με διπλασιασμό και μου είπε οτι δεν υποστηρίζεται..........

Σε μένα που έχω διπλασιασμό και έστειλα μόλις τώρα τα πήρα κανονικά και μάλιστα η χρέωση είναι 3λεπτη και μετά χρέωση ανά δευτερόλεπτο! Απλά πρέπει να έχεις ανανεώσει τον χρόνο ομιλίας σου τις τελευταίες 60 μέρες!

ΥΓ. στο δελτίο τύπου τις κοσμοτε αναφέρουν πως η προσφορά θα ισχύσει από σήμερα μετά τις 17:00 αλλά σε μένα όπως και σε άλλους φίλους μου ενεργοποιήθηκε ήδη από τώρα!

1) Nokia 3330, 2) Nokia 6600, 3) Nokia N81, 4) Nokia C6-01, 5) Samsung Galaxy S5 Neo, 6) Samsung Galaxy S7

Νέα παράταση στο bonus ανανέωσης μέχρι 31/7/2015

Τώρα με το FROG, στην 1η ανανέωση του μήνα, έχεις επιπλέον ΔΩΡΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ στο κινητό σου

ΔΩΡΟ 1GB, για 1 μήνα με ανανέωση 10€ και άνω

ΔΩΡΟ 500ΜΒ, για 1 μήνα, με ανανέωση 5€

Η προσφορά ενεργοποιείται αυτόματα για παλιούς και νέους συνδρομητές FROG, ανεξάρτητα άλλων προσφορών που έχουν επιλέξει, χωρίς κάποια επιπλέον διαδικασία εγγραφής.

Τα δωρεάν MB αποδίδονται στους συνδρομητές μία φορά ανά ημερολογιακό μήνα και ανά αξία ανανέωσης.

Δηλαδή ένας συνδρομητής που θα ανανεώσει με μία κάρτα 10€ και στον ίδιο μήνα με μία κάρτα 5€, θα πάρει δώρο και 1GB από την ανανέωση10€ και στη συνέχεια θα πάρει και δώρο 500ΜΒ από την ανανέωση 5€.

Ισχύει για ανανεώσεις χρόνου ομιλίας που θα πραγματοποιηθούν μέχρι 31/7/2015.

Guest makisg3
Γνωρίζει κανείς αν η προσφορά της κοσμοτέ (400 λεπτά + 400 ΜΒ έως 7 Ιουλίου), ισχύει για φρογκ;

Εμένα μπήκαν κανονικά, SMS: 400 στο 1330

Επειδη θελω να ερθω στην frog, ο διπλασιασμος του χρονου ομιλιας ισχυει για νεους πελατες? Συμφερει καλυτερα να ερθω μεσω κοσμοκαρτας για να εχω προσβαση στο cosmote myaccount? Edited by xristos75
ορθογραφικο λαθος

Διπλασιασμός μόνο για παλιούς . Και για αυτούς ισχύουν χειρότερες τιμές εξωτερικού

Καλήτερα να έρθεις μέσω άλλου πακέτου για να έχεις online account

Πάντως αυτό του φρογκ που δίνει 1 γίγα δωρεάν με ανανέωση 10 ευρώ από το περίπτερο είναι πολύ καλύτερο από το f2g που το δίνει μόνο από κατάστημα και ιντερνετ!

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Μόλις έβαλα 5Ε κάρτα και πήρα δώρο 2GB! Είχα 220mb και τώρα έχω 2220! Απρόσμενες εκπλήξεις το φρογκ!

Μόλις έβαλα 5Ε κάρτα και πήρα δώρο 2GB! Είχα 220mb και τώρα έχω 2220! Απρόσμενες εκπλήξεις το φρογκ!

Μπράβοοοοο εγώ με 10 ευρώ πήρα δώρο 1 γίγα και 1500' προς φρογκ και 100΄προς όλους!Μπράβο κοσμΟΤΕ!

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.