wirelesslover Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 έχει και πακέτο με 5 ευρώ 500mb το Internet Monthly Pass 200 frog: 5e-500mb Q: 2e-400mb, 4e-800mb, 6e-1200mb νομίζω συμφωνείς οτι η Q δίνει πολύ περισσότερα... Παράθεση 0.04/λεπτό προς όλους 0.03/sms προς όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 frog: 5e-500mb Q: 2e-400mb, 4e-800mb, 6e-1200mb νομίζω συμφωνείς οτι η Q δίνει πολύ περισσότερα... συμφωνώ αλλά της frog είναι 4g!!! πέραν της πλάκας όπως έχω πει και παλιότερα εαν δεν είχα πρόβλημα σήματος με την wind στην περιοχή μου θα πήγαινα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wirelesslover Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 συμφωνώ αλλά της frog είναι 4g!!! πέραν της πλάκας όπως έχω πει και παλιότερα εαν δεν είχα πρόβλημα σήματος με την wind στην περιοχή μου θα πήγαινα. ok, ας πούμε ότι έχει 4g (= έχεις 4g συσκευή + ζεις Αθήνα/Θεσνικη), θα σου φτάσουν τα λίγα mb που δίνει; Θα μου πεις ''αγοράζω και άλλα πακέτα'', με άλλα λόγια θα δίνεις 10-15 ευρώ κάθε μήνα τουλάχιστον, μόνο για ιντερνετ ;) Παράθεση 0.04/λεπτό προς όλους 0.03/sms προς όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tripolis Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 από whats'up για να πας frog γίνετε με την αλλαγή πακέτου που στέλνεις μνμ η πρέπει να κάνεις φορητοτητα; και μετά ο αριθμός μου θα φαίνεται σαν cosmote;δηλαδή εαν με πάρει κάποιος τηλ που εχει λεπτά προς cosmote και λεπτά προς όλους θα του τρώει λεπτά σαν να πήρε κανονικά cosmote;; Κανονικά σαν cosmote θα φαίνεται, δεν αλλάζει κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 ok, ας πούμε ότι έχει 4g (= έχεις 4g συσκευή + ζεις Αθήνα/Θεσνικη), θα σου φτάσουν τα λίγα mb που δίνει; Θα μου πεις ''αγοράζω και άλλα πακέτα'', με άλλα λόγια θα δίνεις 10-15 ευρώ κάθε μήνα τουλάχιστον, μόνο για ιντερνετ ;) Αν και είμαστε εκτός θέματος να σου απαντήσω.ήμουν στο f2go σχεδόν ενάμιση χρόνο.Είναι η wind η πιο φθηνή σε όλα αλλά στην επαρχια δεν έχει σήμα.τα mb Πήγαιναν τζάμπα γιατί δεν είχα σήμα να σερφαρω.ΑΣΕ που μου έκαναν παράπονα οτι δεν ακουγομαι καλά και οτι πολλές φορές με έπαιρναν τηλ δεν έβγαζαν γραμμή αλλά μετα ουτε σε εμένα ερχόταν μνμ να τους πάρω οποτε είχα πρόβλημα και στην δουλειά. Αναγκαστικά πήγα cote εδώ και λίγο καιρό. Πληρώνω πιο πολλά Αλλά κάνω πλεον την δουλεια μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wirelesslover Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Αν και είμαστε εκτός θέματος να σου απαντήσω.ήμουν στο f2go σχεδόν ενάμιση χρόνο.Είναι η wind η πιο φθηνή σε όλα αλλά στην επαρχια δεν έχει σήμα.τα mb Πήγαιναν τζάμπα γιατί δεν είχα σήμα να σερφαρω.ΑΣΕ που μου έκαναν παράπονα οτι δεν ακουγομαι καλά και οτι πολλές φορές με έπαιρναν τηλ δεν έβγαζαν γραμμή αλλά μετα ουτε σε εμένα ερχόταν μνμ να τους πάρω οποτε είχα πρόβλημα και στην δουλειά. Αναγκαστικά πήγα cote εδώ και λίγο καιρό. Πληρώνω πιο πολλά Αλλά κάνω πλεον την δουλεια μου. σεβαστό (απλά απαντούσα στον άλλο φίλο που δικαιολογούσε το frog, σε σύγκριση με τη Q). Σε αυτό που υπογράμμισα (στο ποστ σου), εγώ είχα πρόβλημα με άλλη εταιρία (μια φορά που πήγα σε ένα χωριό). Πιστεύεις ότι θα έπρεπε να βγω στο συμπέρασμα οτι 'στην επαρχία δεν έχει σήμα', επειδή σε ένα χωριό βρήκα τρύπες; Με την ίδια λογική, ''η κοσμοτε στη θεσσαλονίκη δεν έχει σήμα'', αφου μου έτυχαν 3-4 μέρη που δεν έβγαζα κλήση... Παράθεση 0.04/λεπτό προς όλους 0.03/sms προς όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 σεβαστό (απλά απαντούσα στον άλλο φίλο που δικαιολογούσε το frog, σε σύγκριση με τη Q). Σε αυτό που υπογράμμισα (στο ποστ σου), εγώ είχα πρόβλημα με άλλη εταιρία (μια φορά που πήγα σε ένα χωριό). Πιστεύεις ότι θα έπρεπε να βγω στο συμπέρασμα οτι 'στην επαρχία δεν έχει σήμα', επειδή σε ένα χωριό βρήκα τρύπες; Με την ίδια λογική, ''η κοσμοτε στη θεσσαλονίκη δεν έχει σήμα'', αφου μου έτυχαν 3-4 μέρη που δεν έβγαζα κλήση... καλά εννοείται όλες παντού έχουν προβληματα.και εγώ οσο ειχα wind και πήγαινα θεσ/κη ειχα σήμα καμπανα.αλλα δυστυχώς σε εμένα δεν έκατσε η φάση και είχα πρόβλημα στα μέρη που κινούμαι.μακάρι να φτιάξουν καμιά κεραία κατά εδώ και θα είμαι από τους πρώτους που θα ξαναερθω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Πιστεύεις ότι θα έπρεπε να βγω στο συμπέρασμα οτι 'στην επαρχία δεν έχει σήμα', επειδή σε ένα χωριό βρήκα τρύπες; Με την ίδια λογική, ''η κοσμοτε στη θεσσαλονίκη δεν έχει σήμα'', αφου μου έτυχαν 3-4 μέρη που δεν έβγαζα κλήση... Δυστυχώς αυτή η λογική κυριαρχεί. Όπως ο τουρίστας που έρχεται διακοπές στην ένα ξενοδοχείο και λέει, πήγα στην Ελλάδα, όπως κάποιος περνάει από μια πόλη και θεωρεί ότι την έχει δει, έτσι και στην κινητή. Αν δεν έχει σήμα εκεί που δουλεύει η σπίτι του, λέει ότι δεν έχει σήμα. Από την άλλη μεριά όμως έχει δίκιο να το λέει, γιατί δεν έχει άλλο τρόπο να πιέσει τις εταιρείες να βάλουν περισσότερες κεραίες. Απλώς να το ξερουμε ότι πρακτικά, πάντα θα υπάρχουν τρύπες για όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Πρόσεξα ότι όταν ανοίγω το κινητό, δεν έχω ενημέρωση των κλήσεων που έχασα όσο ήταν ανενεργό. Κάπου βάζουμε έναν αριθμό, αλλά δεν τον βρήκα κάπου. Θα μπορούσε κάποιος να κοιτάξει την συσκευή του και να μου πει; Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Τι συζητούσαμε χθες; Κάποιοι τελικά βιάστηκαν να κρίνουν. Ανα δευτερόλεπτο η χρέωση πλέον και στο φρογκ! Τουλάχιστον δεν θα ξαναδιαβάσουμε ανόητες συγκρίσεις με την q! Ανόητες; Υπερβολικό σε βρίσκω, για να μην πω μη ευγενικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Όχι απλά είμαστε εκτός θέματος αλλά μάλλον δεν υπάρχει και admin για να το δει (ασχέτως αν στο παρελθόν μετά από 2-3 off topic ποστ έπεφτε μαχαίρι). Φαίνεται ότι οι κανόνες άλλαξαν οπότε...συνεχίζουμε μιλώντας για q! Θεωρώ αστείο ως και ανεξήγητο το φανατιλίκι ορισμένων με οποιαδήποτε εταιρία. Οι συγκρίσεις που γίνονται από συγκεκριμένα μέλη και έχουν θέσει εντελώς εκτός θέματος το νήμα, είναι και εντελώς άκυρες αφού συγκρίνουν πακέτα προς φρογκ με...πακέτα προς κιου. Ουδεμία σύγκριση μπορεί να γίνει με ανόμοια πράγματα. Η q και γενικότερα η wind είναι υποχρεωμένη αν δεν θέλει να βαρέσει λουκέτο, να δίνει πάντα μα πάντα στα πακέτα της χρόνο προς όλη την εταιρία της, σε πλήρη αντίθεση π.χ. με την κοσμοτέ που έχει την πολυτέλεια να μην δίνει (whatsup μόνο σε whatsup ή φρογκ μόνο προς φρογκ και όχι προς όλη την κοσμοτέ). Αν αυτό το έκανε η wind, θα είχε κλείσει πολλά χρόνια τώρα! Δεν είναι αντικειμενικό λοιπόν να συγκρίνουμε πακέτα προς την ίδια εταιρία γιατί η μια είναι υποχρεωμένη να τα διατηρεί ενώ η άλλη ούτε καν έχει σκεφτεί να τα κάνει. Η σύγκριση για μενα μπορεί να γίνει μόνο σε όμοια πακέτα και στις χρεώσεις. Ούτε και στο ίντερνετ μιας και είναι πολύ γνωστά τα προβλήματα του mobile internet της wind (εξού και οι προσφορές στα πακέτα). Δεν μπορεί να συγκριθεί με το αντίστοιχο mobile internet της κοσμοτέ (όχι ότι της κοσμοτέ δεν εχει προβλήματα αλλά σε πολύ μικρότερη έκταση). Όσο αφορά τις χρεώσεις, σίγουρα το φρογκ έχει φθηνότερη χρέωση στις κλήσεις αλλά και στα sms. Χρεώσεις που κρατάει εδώ και χρόνια και δεν τις αλλάζει κάθε φορά που βλέπει να χάνει συνδρομητές! Για το πακέτο 60', ναι η wind δίνει επιπλέον 20' και είναι πιο συμφέρον αλλά δεν το θεωρώ λόγο για φορητότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tripolis Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Πρόσεξα ότι όταν ανοίγω το κινητό, δεν έχω ενημέρωση των κλήσεων που έχασα όσο ήταν ανενεργό. Κάπου βάζουμε έναν αριθμό, αλλά δεν τον βρήκα κάπου. Θα μπορούσε κάποιος να κοιτάξει την συσκευή του και να μου πει; Δεν ξέρω αν θα δουλέψει, αλλά σε εμένα στην προώθηση όταν είναι εκτός δικτύου έχει τον αριθμό 547 ανάμεσα στο αριθμό του κινητού μου. Δηλ. "+30697547........" συμπληρώνεις δλδ. τα υπόλοιπα 7 ψηφία του αριθμού σου μετά το 697 ή 698 που έχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyricmyth Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Όχι απλά είμαστε εκτός θέματος αλλά μάλλον δεν υπάρχει και admin για να το δει (ασχέτως αν στο παρελθόν μετά από 2-3 off topic ποστ έπεφτε μαχαίρι). Φαίνεται ότι οι κανόνες άλλαξαν οπότε...συνεχίζουμε μιλώντας για q! Θεωρώ αστείο ως και ανεξήγητο το φανατιλίκι ορισμένων με οποιαδήποτε εταιρία. Οι συγκρίσεις που γίνονται από συγκεκριμένα μέλη και έχουν θέσει εντελώς εκτός θέματος το νήμα, είναι και εντελώς άκυρες αφού συγκρίνουν πακέτα προς φρογκ με...πακέτα προς κιου. Ουδεμία σύγκριση μπορεί να γίνει με ανόμοια πράγματα. Η q και γενικότερα η wind είναι υποχρεωμένη αν δεν θέλει να βαρέσει λουκέτο, να δίνει πάντα μα πάντα στα πακέτα της χρόνο προς όλη την εταιρία της, σε πλήρη αντίθεση π.χ. με την κοσμοτέ που έχει την πολυτέλεια να μην δίνει (whatsup μόνο σε whatsup ή φρογκ μόνο προς φρογκ και όχι προς όλη την κοσμοτέ). Αν αυτό το έκανε η wind, θα είχε κλείσει πολλά χρόνια τώρα! Δεν είναι αντικειμενικό λοιπόν να συγκρίνουμε πακέτα προς την ίδια εταιρία γιατί η μια είναι υποχρεωμένη να τα διατηρεί ενώ η άλλη ούτε καν έχει σκεφτεί να τα κάνει. Η σύγκριση για μενα μπορεί να γίνει μόνο σε όμοια πακέτα και στις χρεώσεις. Ούτε και στο ίντερνετ μιας και είναι πολύ γνωστά τα προβλήματα του mobile internet της wind (εξού και οι προσφορές στα πακέτα). Δεν μπορεί να συγκριθεί με το αντίστοιχο mobile internet της κοσμοτέ (όχι ότι της κοσμοτέ δεν εχει προβλήματα αλλά σε πολύ μικρότερη έκταση). Όσο αφορά τις χρεώσεις, σίγουρα το φρογκ έχει φθηνότερη χρέωση στις κλήσεις αλλά και στα sms. Χρεώσεις που κρατάει εδώ και χρόνια και δεν τις αλλάζει κάθε φορά που βλέπει να χάνει συνδρομητές! Για το πακέτο 60', ναι η wind δίνει επιπλέον 20' και είναι πιο συμφέρον αλλά δεν το θεωρώ λόγο για φορητότητα. δεν μας εξηγεις γιατι ειναι καλυτερο ομως...το οτι την παιρνει να το κανει την cosmote να δινει τα sms και τα λεπτα προς το ιδιο πακετο καρτοκινητης δεν ειναι κατι που αφορα το πελατη-καταναλωτη...εχω και τις δυο καρτοκινητες αλλα εμενα το οτι τα δινει προς φρογκ τα πακετα τους 1 ευρω με ξενερωνει γιατι απλα δεν βρισκω καποιον.εχω φρογκ γιατι ειχε το sms 5 λεπτα αλλα τωρα που εβγαλε η Q πακετο sms προς θεωρω πως δεν υπαρχει λογος να την εχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tripolis Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Το θέμα είναι πως πρέπει να αγοράσεις το πακέτο μηνυμάτων κι αν δεν το εξαντλήσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Δεν ξέρω αν θα δουλέψει, αλλά σε εμένα στην προώθηση όταν είναι εκτός δικτύου έχει τον αριθμό 547 ανάμεσα στο αριθμό του κινητού μου. Δηλ. "+30697547........" συμπληρώνεις δλδ. τα υπόλοιπα 7 ψηφία του αριθμού σου μετά το 697 ή 698 που έχεις. Σ'ευχαριστώ. Βρήκα και στο site της Cosmote μερικές παραπάνω ρυθμίσεις: http://www.cosmote.gr/content/el/attached_files/Personal/eidopoihsh_kleisewn_instructions.pdf Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 δεν μας εξηγεις γιατι ειναι καλυτερο ομως...το οτι την παιρνει να το κανει την cosmote να δινει τα sms και τα λεπτα προς το ιδιο πακετο καρτοκινητης δεν ειναι κατι που αφορα το πελατη-καταναλωτη...εχω και τις δυο καρτοκινητες αλλα εμενα το οτι τα δινει προς φρογκ τα πακετα τους 1 ευρω με ξενερωνει γιατι απλα δεν βρισκω καποιον.εχω φρογκ γιατι ειχε το sms 5 λεπτα αλλα τωρα που εβγαλε η Q πακετο sms προς θεωρω πως δεν υπαρχει λογος να την εχω. Δεν εξηγώ γιατί είναι καλύτερο γιατί δεν πιστεύω ότι κάποιο είναι καλύτερο επειδή θεωρώ ότι είναι ανόμοια τα πακέτα τους. Δεν στέκει η σύγκριση που κάποιοι από το φορουμ της κιου ήρθαν εδώ να αναλύσουν. Δεν υπάρχει καλύτερο ή χειρότερο, το ένα είναι βολικό για Χ λόγους και το άλλο για Ψ. Μόνο 1 πακέτο έχουν κοινό, τίποτε άλλο κι εμείς (μάλλον αυτοί που το ξεκίνησαν) καθόμαστε και συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα 3 σελίδες τώρα... Ναι, λογικό να μην βρίσκεις κάποιον φρογκ γιατί όπως έχουμε ξαναπεί είναι λίγοι οι συνδρομητές! Κυρίως το φρογκ έχει κόσμο ή στο εξωτερικό ή άτομα στην Ελλάδα που καλούν στο εξωτερικό. Δεν είναι διαδεδομένο και χαιρόμαστε για αυτό γιατί έτσι είναι σίγουρο ότι οι φθηνές του χρεώσεις θα συνεχίσουν. Αντίθετα με την q, που όταν πιάσει κάποιο στόχο, είναι πιθανό (πιθανό λέω) να πέσει μαχαίρι και δυστυχώς έχει δείγματα εξαφάνισης πακέτων από παλιά η wind. Όχι μόνο η wind αλλά και όλες οι καρτοκινητές που έπιασαν πολλούς συνδρομητές (για να μην παρεξηγηθώ), ειδικά όμως η wind το έπραξε μέχρι και πρόσφατα. Φρογκ μόνο μια επαφή έχω. Κιου δεν έχω καμία, ούτε και ξέρω κάποιον να έχει κιου. Όλοι οι γύρω μου έχουν wu, cu ή cosmote καρτοσυμβόλαια. Για τη συζήτηση περί αριθμού συνδρομητών που ξεκίνησε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Ακριβώς για αυτόν τον λόγο το δώρο των 1000 λεπτών προς Q δεν το θέλει κανένας. Για τον ίδιο λόγο πιστεύω ότι η Cosmote δεν θα απαντήσει . Κανείς δεν ενδιαφέρεται για δωρεάν χρόνο προς το ίδιο πακέτο εκτός και αν είναι Whats up λόγω τις μεγάλης συνδρομητικής βάσης . Έχω Vodafone cu φοιτητικό , τα 600 δωρεάν προς cu στο τέλος του μήνα είναι 400 ... Δεδομένου ότι η γυναίκα μου και ο γυιός μου έχουν το CU στην πραγματικότητα δεν μιλάω με κανέναν άλλο . Αντιθέτως ο δεύτερος γυιός που έχει whats up φοιτητικό καταναλώνει πάρα πολλά από τα 600 δωρεάν... το FROG το χρησιμοποιώ για μηνύματα εξωτερικού. Ισως και για καμμία δύσκολη χώρα. Τελευταία χρειάστηκα κλήση στην Ιαπωνία ... Μια χαρά τιμή είχε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Καταρχήν να σχολιάσω ότι πολλοί ειναι εκτός θέματος αλλα τα μηνύματα δεν διαγράφονται ενώ σε εμένα οταν είπα κάτι (μια λέξη ήταν) για δελτίο τύπου της wind το μήνυμα διαγράφηκε. Αν δεν κάνω λάθος θα πρέπει να αναφέρουμε ότι σπο το καλοκαίρι η frog δίνει δωρεαν χρόνο προς frog με κάθε κάρτα ανανέωσης. Δεν βλέπω να το λέει κανείς. Ελπίζω πριν διαγραφεί το μήνυμα να το διαβάσει κάποιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 (edited) Για την αυξηση στη χρεωση σε χρονο ομιλιας εκτος πακετου τα μαθατε; Από 23/04/2014 "Για τους συνδρομητές καρτοκινητής FROG η χρέωση για κλήσεις ομιλίας προς εθνικά δίκτυα κινητής και σταθερής τηλεφωνίας αυξάνεται από 0,005800 €/δευτ. σε 0,007200 €/δευτ. Η ελάχιστη χρέωση, το βήμα χρέωσης και οι υπόλοιπες χρεώσεις παραμένουν ως έχουν." http://www.cosmote.gr/content/el/attached_files/Company/epektasi-prosforas-whatsup-cosmokarta-frog.pdf Το θεμα ειναι οτι τωρα η χρεωση ειναι 0,0042€/δευτ. :blink: Ποια 0,0058; Δηλαδη απο τα 0,25€/min θα παει στα 0,43€/min; Καλο εεε;; :rolleyes: Edit: ειναι 0,25€/min τωρα Edited March 21, 2014 by runner70 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LG1 Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Για την αυξηση στη χρεωση σε χρονο ομιλιας εκτος πακετου τα μαθατε; Από 23/04/2014 "Για τους συνδρομητές καρτοκινητής FROG η χρέωση για κλήσεις ομιλίας προς εθνικά δίκτυα κινητής και σταθερής τηλεφωνίας αυξάνεται από 0,005800 €/δευτ. σε 0,007200 €/δευτ. Η ελάχιστη χρέωση, το βήμα χρέωσης και οι υπόλοιπες χρεώσεις παραμένουν ως έχουν." http://www.cosmote.gr/content/el/attached_files/Company/epektasi-prosforas-whatsup-cosmokarta-frog.pdf Το θεμα ειναι οτι τωρα η χρεωση ειναι 0,0042€/δευτ. :blink: Ποια 0,0058; Δηλαδη απο τα 0,27€/min θα παει στα 0,43€/min; Καλο εεε;; :rolleyes: Δεν είναι διαδεδομένο και χαιρόμαστε για αυτό γιατί έτσι είναι σίγουρο ότι οι φθηνές του χρεώσεις θα συνεχίσουν. Eίσαι Σαββατογεννημένος; :lol: Και δεν πιστεύω και σε προλήψεις, αλλά μου φαίνεται θα το επαναξετάσω το θέμα αν είσαι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wirelesslover Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Το θέμα είναι να βλέπει ο καθένας σε ποιό πακέτο θα δίνει λιγότερα, εαν αυτός και ο κύκλος του θα είναι στο ίδιο δίκτυο. Εγω βλέπω το Q (και όλη τη wind), οπότε φρόντισα ο κύκλος μου να είναι εκεί. Με εμπιστεύτηκαν, πήγαν wind/q και δεν το μετάνοιωσαν ;) Το ότι το what's up το έχει στο 90% οι φοιτητές/μαθητές (στο όνομα του γονέα) δείχνει πολλά... Το frog το έχει ο λιγότερος κόσμος, συνήθως ρομαντικοί με το παρελθόν (όπου ο βάτραχος τότε ήταν ο φτηνότερος, αλλά και τότε δε κέρδισε πολύ κόσμο). ΥΓ: Αξίζει επίσης πολύ το vodafone ολυμπιακος, με τα μπονους γκολ (για αγορά πακέτων προς όλη τη vodafone). ΥΓ2: Δε σκοπεύω να αλλάξω κανενός τα γούστα εδώ μέσα, ο κύκλος μου έχει ήδη αυτό που μας συμφέρει, απλά οι αριθμοί δεν λένε ψέμματα. Ολα τα άλλα είναι δικαιολογίες. Το θέμα είναι να δίνεις λιγότερα κάθε μήνα και να γίνεται η δουλειά σου. Παράθεση 0.04/λεπτό προς όλους 0.03/sms προς όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tripolis Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Δεν ξερω για τους ρομαντικούς, εγω το κραταω λογω διπλασιασμου κι ετσι στελνω μηνυμα με 2.5λεπτά κι εχω και την q. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wirelesslover Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Δεν ξερω για τους ρομαντικούς, εγω το κραταω λογω διπλασιασμου κι ετσι στελνω μηνυμα με 2.5λεπτά κι εχω και την q. πολύ καλό αυτό. Ισχύει ακόμη ο 2πλασιασμός για νέους συνδρομητές; Παράθεση 0.04/λεπτό προς όλους 0.03/sms προς όλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Δυστυχώς οι νέοι είναι παραπεταμένοι σε όλες τις εταιρείες . Κοίτα την υπογραφή μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Eίσαι Σαββατογεννημένος; :lol: Και δεν πιστεύω και σε προλήψεις, αλλά μου φαίνεται θα το επαναξετάσω το θέμα αν είσαι! χεχε πραγματικα ομως πριν ο αλεκτωρ λαλησει τρις, ετσι; :lol: :lol: Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts