dkostas Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Η Αλλαγή από Cosmokarta ή whatsup σε FROG είναι δωρεάν , οπότε ότι βρεις δωρεάν πάρτο Εννοεις με φορητοτητα υποθετω. Βασικα ελεγα κανω ενα f2g σε frog αλλα εχει καποια λιγα ευρω μεσα και επειδη ληγει τον αλλο μηνα σκεφτομουν να μην το ανανεωσω αν εβρισκα πακετο frog δωρεαν. Αν το κανω απο wind φορητοτητα εχει καποιο μπονους καλωσορισματος η frog? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 (edited) Εννοεις με φορητοτητα υποθετω. Βασικα ελεγα κανω ενα f2g σε frog αλλα εχει καποια λιγα ευρω μεσα και επειδη ληγει τον αλλο μηνα σκεφτομουν να μην το ανανεωσω αν εβρισκα πακετο frog δωρεαν. Αν το κανω απο wind φορητοτητα εχει καποιο μπονους καλωσορισματος η frog? Όχι δεν χρειάζεται φορητότητα Αν έχεις άλλο πακέτο στην Cosmote στέλνεις alpak στο 1314 και μετά στέλνεις F στο 1314 σε λιγότερο από 2 λεπτά, και είσαι Frog Με φορητότητα δεν υπάρχει Bonus Edited June 16, 2013 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 (edited) οκ ευχαριστω. Μοναδες απο whats up σε frog (και το αντιστροφο) μπορεις να μεταφερεις? Στο frog site αναφερει μεταφορα μονο απο συνδρομητες συμβολαιου cosmote Edited June 16, 2013 by dkostas Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Από τις 21 Μαρτίου έχει σταματήσει η μεταφορά μονάδων από Frog σε Frog πολυ περισσότερο δεν επιτρέπετε η μεταφορά σε άλλο καρτοκινητό. Αν ποτέ πάντως μαζέψεις μεγάλο υπόλοιπο στο Frog , μπορείς να κάνεις αλλαγή πακέτου και να μεταφέρεις 30 ευρώ τον μήνα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kimius Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Ρε παιδια,τι εγινε πανε τα 300 λεπτα που δινανε δωρεαν με καθε καρτα ανανεωσης των 10€?? Πανε γυρευοντας στο βατραχι μου φενεται, με αυτη την προσφορα + τον διπλασιασμο της πρωτης καρτας(προς επιλογη του καθενος) ηταν αχτυπητοι..Με ξεγελασαν και τους τελευταιους 2 μηνες νομιζα πως ολα ειναι πολυ φθηνα για να ειναι αληθινα..Θα καταναλωσω τα φραγκα που εχω μεσα και μετα με βλεπω για q που εκει απο οτι βλεπω τα πραγματα ειναι παγιωμενα και δυσκολα τους βλεπω να αλλαζουν προσφορες!Κριμα για τον βατραχο παντως,μια κινηση αναβαθμισης εκανε και ξαναεπεσε στο βουρκο απο οπου προηλθε... Παράθεση 1) Nokia 3330, 2) Nokia 6600, 3) Nokia N81, 4) Nokia C6-01, 5) Samsung Galaxy S5 Neo, 6) Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Ρε παιδια,τι εγινε πανε τα 300 λεπτα που δινανε δωρεαν με καθε καρτα ανανεωσης των 10€?? Πανε γυρευοντας στο βατραχι μου φενεται, με αυτη την προσφορα + τον διπλασιασμο της πρωτης καρτας(προς επιλογη του καθενος) ηταν αχτυπητοι..Με ξεγελασαν και τους τελευταιους 2 μηνες νομιζα πως ολα ειναι πολυ φθηνα για να ειναι αληθινα..Θα καταναλωσω τα φραγκα που εχω μεσα και μετα με βλεπω για q που εκει απο οτι βλεπω τα πραγματα ειναι παγιωμενα και δυσκολα τους βλεπω να αλλαζουν προσφορες!Κριμα για τον βατραχο παντως,μια κινηση αναβαθμισης εκανε και ξαναεπεσε στο βουρκο απο οπου προηλθε... Η προσφορά ισχύει για τους παλιούς όπως και ο διπλασιασμός.κατά τ αλλά στα πακέτα είναι ασύμφορο γιατί είναι μόνο προς Frog και πουθενά αλλού.οπότε η Q θα σε συμφέρει περισσότερο γιατι έχει 400' με 1€ προς ολη τη Wind με χρέωση ανά λεπτό από το πρώτο λεπτό.ανάλογα που είναι οι επαφές σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmamee Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Η προσφορά ισχύει για τους παλιούς όπως και ο διπλασιασμός.κατά τ αλλά στα πακέτα είναι ασύμφορο γιατί είναι μόνο προς Frog και πουθενά αλλού.οπότε η Q θα σε συμφέρει περισσότερο γιατι έχει 400' με 1€ προς ολη τη Wind με χρέωση ανά λεπτό από το πρώτο λεπτό.ανάλογα που είναι οι επαφές σου. Αυτό από που προκύπτει, γιατί στο site δεν είδα κάτι σχετικό, ούτε γνωρίζω κάποια σχετική ανακοίνωση: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Αυτό από που προκύπτει, γιατί στο site δεν είδα κάτι σχετικό, ούτε γνωρίζω κάποια σχετική ανακοίνωση: Σε ερωτηση καποιου παιδιου στην επισημη σελιδα της Frog στο Facebook ελαβε την απαντηση οτι ισχυει για τους παλιους.Οποιος εχει Frog ας κανει μια επιβεβαιωση αν οντως ισχυει...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmamee Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Σε ερωτηση καποιου παιδιου στην επισημη σελιδα της Frog στο Facebook ελαβε την απαντηση οτι ισχυει για τους παλιους.Οποιος εχει Frog ας κανει μια επιβεβαιωση αν οντως ισχυει...! Οποτε αναμένουμε και επισημη ενημερωση στο site. Κριμα παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Οποτε αναμένουμε και επισημη ενημερωση στο site. Κριμα παντως. Μπα δεν νομιζω να βγαλουν καποια ανακοινωση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 (edited) Ρε παιδια,τι εγινε πανε τα 300 λεπτα που δινανε δωρεαν με καθε καρτα ανανεωσης των 10€?? Πανε γυρευοντας στο βατραχι μου φενεται, με αυτη την προσφορα + τον διπλασιασμο της πρωτης καρτας(προς επιλογη του καθενος) ηταν αχτυπητοι... Δεν ισχυε ποτε ταυτοχρονα τα 300 λεπτα με τον διπλασιασμο καρτας, εκτος δεν ξερω αν εκανες ολη την ωρα εγγραφη απο το ενα προγραμμα στο αλλο για να εχεις και τα δυο. Η προσφορά ισχύει για τους παλιούς όπως και ο διπλασιασμός. Ο διπλασιασμος ισχυει και για τους νεους. Απλα το διευκρινιζω για να μην γινει παρανοηση. Οσο για τα 300min, το εκοψαν σε ολα τα πακετα καρτοκινητων για τους νεους συνδρομητες. Ειναι δυνατον να το αφηναν στη frog; Προσφορα ηταν για λιγους μηνες. Edited June 18, 2013 by runner70 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Ο διπλασιασμος ισχυει και για τους νεους. Απλα το διευκρινιζω για να μην γινει παρανοηση. Οσο για τα 300min, το εκοψαν σε ολα τα πακετα καρτοκινητων για τους νεους συνδρομητες. Ειναι δυνατον να το αφηναν στη frog; Προσφορα ηταν για λιγους μηνες. Ναι εννοούσα πως ισχύει κανονικά ο διπλασιασμός και καλά έκανες και το επισήμανες.Όσο για τα 300' τουλάχιστον για F2G και Vodafone ισχύουν κανονικά στους παλιούς,ενώ η Cosmote κάθε 15 μέρες δίνει παράταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 το site τους παντως θελει ενημερωση γιατι περιεχει ανακριβειες.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vis Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 το site τους παντως θελει ενημερωση γιατι περιεχει ανακριβειες.. Για προϊόν cosmote το site είναι απαράδεκτο !!!!! Παράθεση αυτό που ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ χρόνο ομιλίας με ξεπερνά @mavri_gazela Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
touristen Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Αυτό από που προκύπτει, γιατί στο site δεν είδα κάτι σχετικό, ούτε γνωρίζω κάποια σχετική ανακοίνωση: Σε επίσκεψη σε μαγαζί cosmote και μετά από τηλέφωνο του εκεί υπαλλήλου στα κεντρικά, μου είπαν πως η προσφορά των 300' προς όλους, για τους ήδη συνδρομητές ισχύει μέχρι τέλος Ιουνίου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Σε επίσκεψη σε μαγαζί cosmote και μετά από τηλέφωνο του εκεί υπαλλήλου στα κεντρικά, μου είπαν πως η προσφορά των 300' προς όλους, για τους ήδη συνδρομητές ισχύει μέχρι τέλος Ιουνίου... παίρνει παράταση καθε 15 ημέρες από τότε που ξεκίνησε... Για αυτό στο είπαν αυτό.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VANGSKG Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Μόλις επικοινώνησα με την εξυπηρέτηση πελατών και μου είπαν ότι η προσφορα των 300' προς όλα τα δίκτυα ισχύει για τους παλιούς συνδρομητές κανονικά και ότι δεν μπορούν απλά να εγγραφούν νέοι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 μολις μου ενεργοποιηθηκε η καρτα..επειδη την εχω σε ενα παλιο κινητο,νομιζω μου ηρθε μηνυμα οτι μου ενεργοποιηθηκε αυτοματα το internet daily pass.πως μπορω να το απανεργοποιησω?καπου βρηκα οτι στελνουμε σμσ end day στο 1333 αλλα μου βγαζει ακυρο Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tripolis Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Πιθανόν θα μπήκες στο ιντερνετ και γι' αυτό ενεργοποιήθηκε αυτή η υπηρεσία. Αν δεν έχεις πακέτο και κάνεις χρήση data τότε αυτόματα σου παίρνει 1€/ημέρα. Δεν θα χρειαστεί να στείλεις ακύρωση, έτσι τουλάχιστον είχε γίνει και σε εμένα πέρυσι. Ας το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος αν είναι για σίγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 το τηλεφωνο ειναι 10ετιας,δε νομιζω να παιρνει αυτοματα ρυθμισεις ιντερνετ.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kimius Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Μόλις επικοινώνησα με την εξυπηρέτηση πελατών και μου είπαν ότι η προσφορα των 300' προς όλα τα δίκτυα ισχύει για τους παλιούς συνδρομητές κανονικά και ότι δεν μπορούν απλά να εγγραφούν νέοι... Εννοείς ότι ισχύει για όσους ήδη έχουν αγορασμένη την προσφορά των 300 λεπτών και απλά περιμένουν να παρέλθει ο μήνας για να λήξει η προσφορά ή μέχρι απλά να καταναλώσουν τα υπόλοιπα των 300.. Γιατί σε μένα που μου έληξε η προσφορά πριν 5 μέρες δεν μου βγάζει διαθέσιμη επιλογή στο 1330 για να ξαναενεργοποιήσω την προσφορά.. Άρα πως ισχύει κανονικά για τους παλιούς συνδρομητές? Πολλές ασάφειες βλέπω.. + το γεγονός ότι έστειλα mail για διευκρινήσεις στον βάτραχο, και μου απάντησαν χαρακτηριστικά ότι οι προσφορές που ισχύουν είναι αυτές που αναγράφει το site... Ότι να είναι δηλαδή... Παράθεση 1) Nokia 3330, 2) Nokia 6600, 3) Nokia N81, 4) Nokia C6-01, 5) Samsung Galaxy S5 Neo, 6) Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VANGSKG Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Να σου πω την αλήθεια δεν γνωρίζω...την ρώτησα αν ισχύει η προσφορά και μου απάντησε αυτό που έγραψα παραπάνω.Εκτός αν έγινε παρανόηση.. Αν όμως ισχύουν αυτα που έγραψες,κρίμα γιατί αγόρασα ήδη μια δεκάρα κάρτα...:(Εκτός αν επωφελόθμαστε πλέον από τον διπλασιασμό... Και ειμαι νέος στη frog καθώς έκανα φορητότητα από CU πριν ένα μήνα... Τι λς?Να γυρίσω πάλι πίσω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Εννοείς ότι ισχύει για όσους ήδη έχουν αγορασμένη την προσφορά των 300 λεπτών και απλά περιμένουν να παρέλθει ο μήνας για να λήξει η προσφορά ή μέχρι απλά να καταναλώσουν τα υπόλοιπα των 300.. Γιατί σε μένα που μου έληξε η προσφορά πριν 5 μέρες δεν μου βγάζει διαθέσιμη επιλογή στο 1330 για να ξαναενεργοποιήσω την προσφορά.. Άρα πως ισχύει κανονικά για τους παλιούς συνδρομητές? Πολλές ασάφειες βλέπω.. + το γεγονός ότι έστειλα mail για διευκρινήσεις στον βάτραχο, και μου απάντησαν χαρακτηριστικά ότι οι προσφορές που ισχύουν είναι αυτές που αναγράφει το site... Ότι να είναι δηλαδή... η προσφορά δεν ενεργοποιείτε από το 1330 . Απλά βάζουμε μια κάρτα και πέρνουμε τα 300 λεπτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Γνωρίζει κάποιος αν σε σχήμα κάρτας σιμ 2σε1 μπορεί να μπει frog μαζί με κάποια άλλη σύνδεση Cosmote (κοσμοκάρτα, whatsup, συμβόλαιο) ; Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Γνωρίζει κάποιος αν σε σχήμα κάρτας σιμ 2σε1 μπορεί να μπει frog μαζί με κάποια άλλη σύνδεση Cosmote (κοσμοκάρτα, whatsup, συμβόλαιο) ; θα το γυρισεις σε καρτοκινητο κοσμοτε και οχι φρογκ μετα θα το κανεις 2in1 και μετα θα κανεις αλλαγη σε φρογκ. απλα στην γραμμη της φρογκ θα φαινεται κοσμοτε και πρεπει να την μετονομασεις σε φρογκ για την ξεχωριζεις!! αυτο πιστευω που σου λεω οτι γινεται δεν το εχω δοκιμασει παντως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts