Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τοσο καιρο εβαζα 10αρα και δεν την διπλασιαζα και τωρα που το εμαθα εχω -6 λεπτα......πφφφ ελεος! και δεν μπορω να στειλω μηνυμα να παρω +10ευρο

τοσο καιρο εβαζα 10αρα και δεν την διπλασιαζα και τωρα που το εμαθα εχω -6 λεπτα......πφφφ ελεος! και δεν μπορω να στειλω μηνυμα να παρω +10ευρο

Κάλεσε λοιπόν το 1330 για να πάρεις τα 300 λεπτά ομιλίας με την ανανέωση που θα κάνεις

αμα το κανω αυτο(την καρτα την εχω βαλει εδω και πολυ καιρο) και παρω και καρτα αυριο(αλλη) θα μπορω να το ξανακανω;

λεει για εγγραφη σε καθε ανανεωση λεει πατα 7.....τι εννοει σε καθε;

Edited by qqqqq

Αν δεν μπορείς να στείλεις 2 στο 1312 η βάλε 5 ευρώ ή βάλε 10 και πάρε τα 300 δωρεάν

επειδη ειμαι ετοιμος να τους στειλω mail με ευχες χρονιαρες μερες . Τελικα αμα θελουμε micro sim τι γινεται πηρα στην εξυπηρετηση μου λενε πηγαινε σε καταστημα . Παω σε γερμανο , πΟΤΕ δεν μπορουσαν να την εκδοσουν , ξαναπαιρνω τηλ μου λενε η frog δεν μπορει να δωσει micro sim τελικα τι ισχυει και πως μπορω να παρω μια micro sim .

επειδη ειμαι ετοιμος να τους στειλω mail με ευχες χρονιαρες μερες . Τελικα αμα θελουμε micro sim τι γινεται πηρα στην εξυπηρετηση μου λενε πηγαινε σε καταστημα . Παω σε γερμανο , πΟΤΕ δεν μπορουσαν να την εκδοσουν , ξαναπαιρνω τηλ μου λενε η frog δεν μπορει να δωσει micro sim τελικα τι ισχυει και πως μπορω να παρω μια micro sim .

Φίλε μου,για δες αυτο http://www.airportal.de/nanosim/ και ο Θεός βοηθός!

Στο Γερμανό που πήγες δεν μπορούσαν να στην κόψουν? Πάρε κοφτάκι απο ebay ή πες σε ποια περιοχή είσαι μήπως μπορεί να σε εξυπηρετήσει κάποιος.

Στο Γερμανό που πήγες δεν μπορούσαν να στην κόψουν? Πάρε κοφτάκι απο ebay ή πες σε ποια περιοχή είσαι μήπως μπορεί να σε εξυπηρετήσει κάποιος.

αθηνα ειμαι πειραια αιγαλεω ή εκει κοντα οποιος μπορει ας στειλει pm

αθηνα ειμαι πειραια αιγαλεω ή εκει κοντα οποιος μπορει ας στειλει pm

Μου μοιάζει αδιανόητο να μπεις σε μερικά κινητομάγαζα και να μην βρεθεί ένας χριστιανός να σου κάνει την χάρη να στην κόψει.

Ειδα οτι στην frog προσθεσαν πακετο ιντερνετ. Μπορεις να εχεις LTE αν αλλαξω την καρτα σε micro or nano sim?

Αν αλάξεις την κάρτα σε micro ή nano θα έχεις κανονικά ότι internet είναι διαθέσιμο στην περιοχή σου .

Αν τυχόν η περιοχή σου έχει LTE θα έχεις κανονικά LTE

• 2 weeks later...

Τελικά πότε θα δεήσει να δώσει microSIM η FROG;

Δεν δουλεύει η κομμένη σε όλα.

Για να παρω microSIM.

Αν παω σε whatsup χανω το υπόλοιπο; σε χρονο; ΜΒ;

χρεωση για την αλλαγη πακετου;

Ας μας πει κάποιος την συνολική επιβάρυνση

για αλλαγή σε cosmokarta - microSIM -

και πάλι πίσω σε FROG.

Edited by nikosxeng3

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Για να παρω microSIM.

και πάλι πίσω σε FROG.

απο οσο ξερω η πρωτη αλλαγη πακέτου δεν κοστίζεί κατι αλλιώς μετά κοστίζεί 7ευρώ. Νομίζω οτι τa χρήματά μεταφέρονται κανονικa και δεν χάνονται. Οσο για την αλλαγη σε micro σημ 5ευρώ νομίζω οτι έχει.

Για να παρω microSIM.

και πάλι πίσω σε FROG.

Η αλλαγή από FROG σε cosmokarta στοιχίζει 7 ευρώ από τον χρόνο ομιλίας σου ακόμα και αν είναι η πρώτη αλλαγή.

Η αλλαγή SIM στοιχίζει 5 ευρώ,

Η επιστροφή σε FROG είναι δωρεάν αν είναι η πρώτη αλλάγή ( η αλλαγή από FROG δεν μετράει )

αλλιώς θα δώσεις 3 ευρώ από τον χρόνο ομιλίας .

Η Frog υποστηρίζει κανονικά viber, skype και άλλες εφαρμογές.

Μάλιστα ακόμα και σε 2G έχει καταπληκτική ποιότητα.

Το 3G είναι είναι σαν συμβολαίου cosmote?

Το 3G είναι είναι σαν συμβολαίου cosmote?

Η κάλυψη είναι ίδια για όλες τις υπηρεσίες της Cosmote (συμβόλαια, καρτοκινητά, internet on the go).

Η αλλαγή από FROG σε cosmokarta στοιχίζει 7 ευρώ από τον χρόνο ομιλίας σου ακόμα και αν είναι η πρώτη αλλαγή.

Η αλλαγή SIM στοιχίζει 5 ευρώ,

Η επιστροφή σε FROG είναι δωρεάν αν είναι η πρώτη αλλάγή ( η αλλαγή από FROG δεν μετράει )

αλλιώς θα δώσεις 3 ευρώ από τον χρόνο ομιλίας .

micro sim γιατί να πάρεις? Την παλιά mini δεν κόβεις? Πήγαινε σε μια wind που έχουν τέτοιο μηχανάκι να στο κάνουν τσάμπα. Κρατάς και το "απόκομμα" για να την ξαναβάζεις σε παλιό κινητό. ;)

Αν η κάρτα έχει μεγάλο τσιπ (πιο παλιές) απλά θα φάει λίγο από το μέταλλο των κάτω ακροδεκτών που όμως δεν επηρεάζει την λειτουργία της κάρτας.

Υ.Γ. τώρα είδα "δεν δουλευει η κομμένη σε όλα". Γιατί? Σε ποια δεν δουλεύει? Μηπως απλά δεν πατάει καλά ή είναι εξαιρετικά παλιά sim (5V) οπότε έτσι και αλλιώς θέλει αλλαγή και για λόγους αυτονομίας μπαταρίας κτλ?

Edited by keysmith
από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

Απά το 2009 είναι.

Δεν την δοκίμασα, αλλά μου φαίνεται

υπερβολική μια τέτοια διαδικασία

για να πάρεις microSIM.

Βέβαια από ότι διαβάζω δεν χάνεις

χρόνο ομιλίας και ΜΒ, απλώς το κόστος

και η αλλαγή πακέτων.

Ευτυχώς ακόμα δεν θα πάω σε τέτοιο κινητό.

Παντώς στο xperia P που την δοκίμασα δουλεύει.

Όπως είδα η κάρτα δεν κόβεται ίσια

όπως θα περίμεμε κανείς.

Υγεία σε όλους.

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Aπο Cosmote συνδεση θα γινει καρτα,μετα πως μπορω να το κανω frog παιδια γιατι οσους ρωτησα μου ειπαν γινεται κοσμοκαρτα!

Και επισης αυτη η προσφορα με τα 300 λεπτα προς ολους ληγει μου ειπαν στο τελος του μηνα και δε ξερουν αν ανανεωθει.

Ξερει κανεις τι παιζει γιατι σκεφτομαι να ερθω φρογκ αλλα να εχω και λεπτα προς ολους θελω.

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Aπο Cosmote συνδεση θα γινει καρτα,μετα πως μπορω να το κανω frog παιδια γιατι οσους ρωτησα μου ειπαν γινεται κοσμοκαρτα!

Και επισης αυτη η προσφορα με τα 300 λεπτα προς ολους ληγει μου ειπαν στο τελος του μηνα και δε ξερουν αν ανανεωθει.

Ξερει κανεις τι παιζει γιατι σκεφτομαι να ερθω φρογκ αλλα να εχω και λεπτα προς ολους θελω.

Στέλνεις το μήνυμα ALPAK ή ΑΛΠΑΚ sto 1314 .

Πριν περάσουν δύο λεπτά , ξαναστέλνεις F στο 1314

Μόλις γίνεις FROG καλείς 1330 για να γραφτείς στην προσφορά με τα 300 λεπτά ομιλίας προς όλους

πώς μαθαίνεις το υπολοιπό σου απο:

1) πακέτα frog;

2) χρηματα στη καρτα;

:thanks:

1+2) sms "ΥΠ" στο 1298.