mitsoschios Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Από τις 21 Μαρτίου , δεν μπορείς πλέον, να μεταφέρεις μονάδες από Frog σε Frog , Σε συμβόλαιο δεν μπορούσες ποτέ να μεταφέρεις . Πρέπει να μετατρέψεις Το FROG σε άλλο καρτοκινητό με κόστος 7 ευρώ. Ναι το διαβασα πριν απο λιγο σε που ειχε αναφερθει μερες πριν(αλλά εγω κοιμόμουν :lol:). Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στην "αγαπητή" cosmote!Οχι τιποτε άλλο,αλλα ειχα και δευτερο αριθμο frog για να παίρνω τους διπλασιασμους και να τους μεταφερω στο πρωτο αριθμο.Τωρα δηλαδη "τη κατσαμε τη βαρκα" που λενε?Με αυτες τις στρατηγικές να μην απορούν για ποιο λόγο φευγουν οι πελατες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 (edited) Ναι το διαβασα πριν απο λιγο σε που ειχε αναφερθει μερες πριν(αλλά εγω κοιμόμουν :lol:). Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στην "αγαπητή" cosmote!Οχι τιποτε άλλο,αλλα ειχα και δευτερο αριθμο frog για να παίρνω τους διπλασιασμους και να τους μεταφερω στο πρωτο αριθμο.Τωρα δηλαδη "τη κατσαμε τη βαρκα" που λενε?Με αυτες τις στρατηγικές να μην απορούν για ποιο λόγο φευγουν οι πελατες.... Με την καταχρηση που γινεται απο ορισμενους χρηστες μετα να μην απορουμε γιατι κοβουν αυτες τις υπηρεσιες. Edited April 13, 2013 by runner70 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Με την καταχρηση που γινεται απο ορισμενους χρηστες μετα να μην απορουμε γιατι κοβουν αυτες τις υπηρεσιες. Πόση κατάχρηση πια να έχει γίνει ώστε να καταργηθεί μια πολύ χρήσιμη υπηρεσία??:blink: Εξάλλου τα κέρδη των εταιριών κινητής τηλεφωνίας είναι τόσο μεγάλα (κόστος τερματισμού προς κινητά δίκτυα ~0.01€/1' - κόστος sms 0€) που υπάρχουν περιθώρια όχι μόνο για διπλασιασμό του ποσού ανανέωσης κάθε μήνα στην Frog αλλά ακόμα και για μείωση τιμών...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsoschios Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Με την καταχρηση που γινεται απο ορισμενους χρηστες μετα να μην απορουμε γιατι κοβουν αυτες τις υπηρεσιες. Γιατι αναφερεις το ορο "καταχρηση" φιλε μου?Μηπως "βαζω μεσα την εταιρια" και δε το ξερω, απο τη στιγμη που αγοραζω μια καρτα των 10€ για το πρωτο νουμερο και μια των 5€ για το δευτερο?Και στο κατω κατω μετα απο τοσο καιρο το θυμηθηκε η εταιρια οτι δε τη συμφαιρει?Δε πειραζει,καλη καρδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Γιατι αναφερεις το ορο "καταχρηση" φιλε μου?Μηπως "βαζω μεσα την εταιρια" και δε το ξερω, απο τη στιγμη που αγοραζω μια καρτα των 10€ για το πρωτο νουμερο και μια των 5€ για το δευτερο?Και στο κατω κατω μετα απο τοσο καιρο το θυμηθηκε η εταιρια οτι δε τη συμφαιρει?Δε πειραζει,καλη καρδια. Οχι δεν ειναι καταχρηση αυτο φιλε μου. Καταχρηση θα ειναι καποιοι ανθρωποι να εχουν 4-5 νουμερα που να τα γεμιζουν καθε μηνα με 10Ε και αφου τα μαζεψουν ολα σε ενα νουμερο μετα να κανουν αλλαγες σε whatsup ή cosmokarta και ετσι να απολαμβανουν μονο αυτοι τις μισες χρεωσεις των πακετων. Αυτο λεγεται καταχρηση. Σου δινει η εταιρια μια υπηρεσια. Αν δει στην πορεια οτι γινεται καταχρηση τοτε καποια στιγμη θα την κοψει. Απλο. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Οχι δεν ειναι καταχρηση αυτο φιλε μου. Καταχρηση θα ειναι καποιοι ανθρωποι να εχουν 4-5 νουμερα που να τα γεμιζουν καθε μηνα με 10Ε και αφου τα μαζεψουν ολα σε ενα νουμερο μετα να κανουν αλλαγες σε whatsup ή cosmokarta και ετσι να απολαμβανουν μονο αυτοι τις μισες χρεωσεις των πακετων. Αυτο λεγεται καταχρηση. Σου δινει η εταιρια μια υπηρεσια. Αν δει στην πορεια οτι γινεται καταχρηση τοτε καποια στιγμη θα την κοψει. Απλο. Από την στιγμή που κάποιος κάνει χρήση των όποιων δυνατοτήτων του προσφέρονται (αλλαγή πακέτου, μεταφορά ποσού, αγορά πακέτων κλπ) τίποτα δεν είναι κατακριτέο ούτε και μπορεί να χαρακτηριστεί ως κατάχρηση.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsoschios Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Από την στιγμή που κάποιος κάνει χρήση των όποιων δυνατοτήτων του προσφέρονται (αλλαγή πακέτου, μεταφορά ποσού, αγορά πακέτων κλπ) τίποτα δεν είναι κατακριτέο ούτε και μπορεί να χαρακτηριστεί ως κατάχρηση.;) Συμφωνώ απόλυτα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Από την στιγμή που κάποιος κάνει χρήση των όποιων δυνατοτήτων του προσφέρονται (αλλαγή πακέτου, μεταφορά ποσού, αγορά πακέτων κλπ) τίποτα δεν είναι κατακριτέο ούτε και μπορεί να χαρακτηριστεί ως κατάχρηση.;) Φυσικα η χρηση ηταν καθολα νομιμη απο τη στιγμη που σου δινοταν αυτη η δυνατοτητα και δεν μπορει να σου πει κανενας τιποτα. Αλλα οτι θα γινοταν καταχρηση απο ορισμενους προφανως και θα γινοταν. Μην μπερδευεις τη νομιμοτητα με τη καταχρηση. Γιατι αυτη η υπερβολικη χρηση θα ειχε ως απωτερο σκοπο τις μισες χρεωσεις στα αλλα πακετα. Αν ηθελε να γινεται κατι τετοιο θα επετρεπε το διπλασιασμο καθε καρτας και οχι μονο της πρωτης του μηνα. Μην βλεπουμε μονο ο,τι μας βολευει. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Φυσικα η χρηση ηταν καθολα νομιμη απο τη στιγμη που σου δινοταν αυτη η δυνατοτητα και δεν μπορει να σου πει κανενας τιποτα. Αλλα οτι θα γινοταν καταχρηση απο ορισμενους προφανως και θα γινοταν. Μην μπερδευεις τη νομιμοτητα με τη καταχρηση. Γιατι αυτη η υπερβολικη χρηση θα ειχε ως απωτερο σκοπο τις μισες χρεωσεις στα αλλα πακετα. Αν ηθελε να γινεται κατι τετοιο θα επετρεπε το διπλασιασμο καθε καρτας και οχι μονο της πρωτης του μηνα. Μην βλεπουμε μονο ο,τι μας βολευει. Δεν με καλύπτει αυτή η εξήγηση...:X Κατ' αρχήν το ποσοστό των συνδρομητών που πιθανόν να έκαναν "κατάχρηση" της υπηρεσίας πολύ πιθανό να είναι σχεδόν αμελητέο (π.χ. 1,2 ή 3%). Γνωρίζω αρκετούς συνδρομητές Frog που κανένας τους ποτέ δεν ταυτοποίησε ένα 2ο πακέτο στο όνομά του ώστε να διπλασιάζει έστω 2 κάρτες τον μήνα...:!: Όταν κάποιοι μιλούν για "κατάχρηση" της συγκεκριμένης υπηρεσίας (που για εμένα απλά δεν υφίσταται), ας θυμηθούμε πρώτα τις όποιες "καταχρήσεις" εις βάρος μας από τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας: παραβίαση των όρων των συμβάσεων με τους συνδρομητές, παραπλάνηση, αύξηση τιμών κλήσεων/sms χωρίς λόγο, επιβολή ελάχιστου χρόνου χρέωσης, ελλειπής ενημέρωση, έλλειψη διαφάνειας και ο κατάλογος δεν έχει τέλος...:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Δεν με καλύπτει αυτή η εξήγηση...:X Κατ' αρχήν το ποσοστό των συνδρομητών που πιθανόν να έκαναν "κατάχρηση" της υπηρεσίας πολύ πιθανό να είναι σχεδόν αμελητέο (π.χ. 1,2 ή 3%). Γνωρίζω αρκετούς συνδρομητές Frog που κανένας τους ποτέ δεν ταυτοποίησε ένα 2ο πακέτο στο όνομά του ώστε να διπλασιάζει έστω 2 κάρτες τον μήνα...:!: Όταν κάποιοι μιλούν για "κατάχρηση" της συγκεκριμένης υπηρεσίας (που για εμένα απλά δεν υφίσταται), ας θυμηθούμε πρώτα τις όποιες "καταχρήσεις" εις βάρος μας από τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας: παραβίαση των όρων των συμβάσεων με τους συνδρομητές, παραπλάνηση, αύξηση τιμών κλήσεων/sms χωρίς λόγο, επιβολή ελάχιστου χρόνου χρέωσης, ελλειπής ενημέρωση, έλλειψη διαφάνειας και ο κατάλογος δεν έχει τέλος...:X Το ποσοι ειναι αυτοι που εκαναν καταχρηση το γνωριζει μονο η εταιρια. Οι υπολοιποι μονο υποθεσεις μπορουμε να κανουμε και μαλιστα οχι ασφαλεις καθως το δειγμα μας θα ειναι μικρο. Δεν γνωριζω ποσοι ειναι και ουτε και τον λογο που διεκοψαν την υπηρεσια. Μια υποθεση εκανα και εγω εχοντας διαβασει στο παρελθον post με αντιστοιχη συμπεριφορα απο τους χρηστες. Και οταν η εταιρια σου λεει μπορεις να διπλασιαζεις μονο την πρωτη 10€ καρτα καθε μηνα και καποιοι διπλασιαζουν και δευτερη και τριτη κλπ σε αλλα νουμερα και τα μεταφερουν σε ενα , αυτο λεγεται καταχρηση, ειτε το δεχεσαι ειτε οχι. Αν το ηθελε η εταιρια θα σου επετρεπε τον διπλασιασμο δυο ή περισσοτερων καρτων καθε μηνα. Αντιθετως το απαγορευει και καποιοι βρισκουν παραθυρακι να το ξεπερνανε νομιμα. Αυτο ομως δεν ονομαζεται "σωστη" χρηση. Επαναλαμβανω, μην βλεπουμε μονο αυτα που θελουμε να δουμε. Σου ανεφερα μια περιπτωση που προκειται για καταχρηση απο την πλευρα των πελατων και ολοκληρωνεις μιλωντας για παραβιασεις απο την πλευρα των εταιριων; Δεν ειμαι εδω φιλε μου για να εκπροσωπησω τις εταιριες. Συνεπως μην με βαζεις να απολογηθω για τα οποια στραβα τους. Αυτα ειναι αλλο κεφαλαιο τα οποια τα καυτηριαζουμε σε αλλα threads. Και δεν με απασχολει το αν δεν γινει σωστη χρηση μιας υπηρεσιας απο τους καταναλωτες μην και πεσει λιγο εξω η εταιρια. Αυτο που με ενδιαφερει ειναι να μην κοψει αυτη την υπηρεσια λογω αυτης της καταχρησης. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeksalad Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 (edited) Ωχ μωρέ παιδιά τι μαλώνετε.... Εν γνώσει της η εταιρεία άφησε μία τρύπα. Όταν οι αγελάδες ήταν παχιές δεν ήξερε σχεδόν κανείς την φρογκ, πόσο μάλλον τον διπλασιασμό της. Η κρίση μεγάλωσε την τρύπα και μοιραία αυτή έκλεισε. that is the circle of life! ;) Εγω λέω να φροντίσουν όλες οι εταιρείες να ρίξουν τις τιμές τιμοκαταλόγου που μεταξύ τους τους κοστίζει 0.60 λεπτά του ευρώ σχεδόν η ώρα ΜΕ χρονοχρέωση και αυτές χρεώνουν στο θεό ...... Edited April 15, 2013 by greeksalad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias1985 Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Ηθελα να ρωτησω,εαν καποιοs ξερει,εαν η frog υποστηριζει χρηση viber η αλλεs παρομοιεs υπηρεσιεs voIP ? Διαβαζω αλλου οτι χρηστεs χαμηλων χρηματικων παγιων ( πχ.καρτοκινητηs) δεν εχουν προσβαση σε viber γιατι οι εταιρειεs τα μπλοκαρουν,ισχυει κατι τετοιο ? Εχω συμβολαιο και θελω να το γυρισω σε καρτοκινητο για λογουs εξοικονομησηs κοστουs και η δυνατοτητα χρησηs viber θα βολευε ιδιαιτερα . Ευχαριστω εκ των προτερων ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Η Frog υποστηρίζει κανονικά viber, skype και άλλες εφαρμογές. Μάλιστα ακόμα και σε 2G έχει καταπληκτική ποιότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias1985 Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Σε ευχαριστω πολυ Βασιλη !:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wamu Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Οχι δεν ειναι καταχρηση αυτο φιλε μου. Καταχρηση θα ειναι καποιοι ανθρωποι να εχουν 4-5 νουμερα που να τα γεμιζουν καθε μηνα με 10Ε και αφου τα μαζεψουν ολα σε ενα νουμερο μετα να κανουν αλλαγες σε whatsup ή cosmokarta και ετσι να απολαμβανουν μονο αυτοι τις μισες χρεωσεις των πακετων. Αυτο λεγεται καταχρηση. Σου δινει η εταιρια μια υπηρεσια. Αν δει στην πορεια οτι γινεται καταχρηση τοτε καποια στιγμη θα την κοψει. Απλο. Απλά το θέμα είναι ότι η εταιρεία γίνεται άδικη ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ , από τη στιγμή που μόνο ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ έκανε την κατάχρηση , ή "κατάχρηση" . Ας την τροποποιούσε την υπηρεσία βάζοντας ένα μηνιαίο όριο. Πιστεύω ότι απλά να ξυπνήσει ένα πρωί και να τα κόψει όλα , ναι μεν "οφελείται" πολύ βραχυπρόθεσμα (από οικονομικής πλυεράς) ... Μακροπρόθεσμα όμως χάνεται η εμπιστοσύνη των πλεατών που είναι το πιο βασικό. Ας δούμε και τι έχει γίνει με την Wind και την διακοπή του Sharing... Αυτά τα λέω χωρίς να έχω καν αριθμό Frog. Παράθεση lalista.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleman Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 4G παίζει κανονικά σε Frog? Παράθεση “Flash is disabled” warning, saying that “The iPhone needs to cool down before you can use the flash.” :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnkou Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 Καλησπερα ηθελα να ρωτησω επειδη εκανα φορητοτητα απο Q σε frog αμα βαλεις καρτα 5 ευρω και παρεις τον διπλασιασμο παιρνεις και τα 300 δωρεαν λεπτα προς frog η ενα απο τα δυο. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 Καλησπερα ηθελα να ρωτησω επειδη εκανα φορητοτητα απο Q σε frog αμα βαλεις καρτα 5 ευρω και παρεις τον διπλασιασμο παιρνεις και τα 300 δωρεαν λεπτα προς frog η ενα απο τα δυο. Ευχαριστω. Το ένα από τα δύο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qqqqq Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 παιδια τι πρεπει να κανω αμα θελω να αλλαξω απο frog σε what`s up? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tripolis Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Αποστολή ΑΛΠΑΚ ή ALPAK στο 1314. Και ακολουθείς τις οδηγίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qqqqq Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 αμα βαλω πχ 10ευρο καρτα και κανω διπλασιασμο...θα εχω 20? χωρις το φπα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qqqqq Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 (edited) αμα βαλω πχ 10ευρο καρτα και κανω διπλασιασμο...θα εχω 20? χωρις το φπα και ποσο καιρο παιρνει η μεταφορα? εννοω απο χρονο γιατι απο `τι ακουσα ειναι 7 ευρο Edited April 25, 2013 by qqqqq Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 αμα βαλω πχ 10ευρο καρτα και κανω διπλασιασμο...θα εχω 20? χωρις το φπα και ποσο καιρο παιρνει η μεταφορα? εννοω απο χρονο γιατι απο `τι ακουσα ειναι 7 ευρο Η μεταφορά γίνεται άμεσα. Και ναι κοστίζει 7 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qqqqq Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 αν βαλω 10 ευρο τωρα στην καρτα frog μου και κανω διπλασιασμο και μετα κανω μεταφορα ποσα ευρο θα εχω στην καινουργια εταιρια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 (edited) παιδια τι πρεπει να κανω αμα θελω να αλλαξω απο frog σε what`s up? Θα στείλεις ΑΛΠΑΚ στο 1298 και αμέσως μετά πριν περάσουν δύο λεπτά w στο 1298 αν βαλω 10 ευρο τωρα στην καρτα frog μου και κανω διπλασιασμο και μετα κανω μεταφορα ποσα ευρο θα εχω στην καινουργια εταιρια; με τον διπλασιασμό θα έχεις 17,94 , αν πας σε άλλη εταιρεία θα έχεις μηδέν ευρώ Αν πας σε άλλο πακέτο θα έχεις 10,94 ευρώ . Αν διπλασιάσεις στις 30 Απριλίου και την 1η Μαίου θα έχεις πληρώσει 20 Θα έχεις 35,88 και θα μεταφερθείς με 28,88 Edited April 25, 2013 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts