Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι....Αλλα απο το τίποτα ...καλό και αυτό !!

Όταν λες "από το τίποτα" τί εννοείς; Υπάρχει κάτι που ΔΕΝ συνεχίζεται;

Επίσης, το site της frog γιατί δεν έχει ενημερωθεί;

Και γράφει 30/6 ακόμα; Μου φαίνεται ότι την έχουν παραπεταμένη την frog.

(Ας έχει βέβαια τις φθηνότερες χρεώσεις προς όλους, και δεν με πειράζει καθόλου!)

Ενημέρωσαν και επισήμως το site τους...

Ωραία! Παραμενει η φθηνοτερη καρτοκινητη overall! Πάω βουρ για φορητοτητα από q card!

EASY TRANSFER

Απλά, κάλεσε στο 13838 και δήλωσε το ποσό καθώς και τον αριθμό FROG στον οποίο θέλεις να μεταφέρεις το χρηματικό υπόλοιπο.

Hχογραφημένο είναι? ή σε βγάζει στο κέντρο εξυπηρέτησης cosmote?

.

από καρτοσυμβόλαιο δοκίμασε μέσω myaccount να στείλω σε FROG αλλά δεν με άφηνε . Το αντίθετο δεν το δοκίμασα.

Hχογραφημένο είναι? ή σε βγάζει στο κέντρο εξυπηρέτησης cosmote?

.

Μέσω της εξυπηρέτησης πελατών!

παιδια επειδη θελω να κανω φορητοτητα προς frog εκτος απο το διπλασιασμο δινει και δωρεαν προς frog ή cosmote? και μεχρι ποτε ισχυει?

Δωρεάν προς frog μέχρι τέλος του κάθε μήνα και διπλασιασμός της πρώτης κάρτας κάθε μήνα μέχρι 30/09

Για εγγραφή στέλνουμε 2 στο 1312

Μπορείς από Frog να στείλεις σε Cosmote;

Ξέρουμε τελικά αν γίνεται η όχι;

Στο cc που ρώτησα δεν ήξεραν!!!!!!

Ευχαριστώ, νομίζω ο Vasileios δοκίμασε από καρτοσυμβόλαιο προς frog, εμένα με ενδιαφέρει από frog σε cosmokarta.

Ευχαριστώ, νομίζω ο Vasileios δοκίμασε από καρτοσυμβόλαιο προς frog, εμένα με ενδιαφέρει από frog σε cosmokarta.

Δίκιο έχεις, αλλά νομίζω δεν γίνεται. Αν γινόταν, θα γινόταν και το αντίστροφο. :O

Το 2 στο 1312 το στελνεις μια φορα η χρειαζεται καθε φορα που βαζεις την πρωτη καρτα του μηνα ?

Το 2 στο 1312 το στελνεις μια φορα η χρειαζεται καθε φορα που βαζεις την πρωτη καρτα του μηνα ?

Μία φορά είναι αρκετή...

Τί να πω, έτσι που έχουν γίνει τα πράγματα σκέφτομαι ακόμα και το f2g2 που έχω να το παρατήσω και να έρθω στο frog.

Μόνο που φοβάμαι ότι με το που θα έρθω θα σταματήσει και ο διπλασιασμός και ο δωρεάν χρόνος...!

Τι προσφορες δινει το frog τωρα?το side του λεει οτι ελεγε και πριν τον ιουλιο μονο που εβγαλε την ημερομηνια ληξης.Ισχυουν ακομα τα δωρεαν λεπτα προς frog?

300 δωρεαν λεπτα φρος frog που διαρκουν μεχρι το τελος καθε μηνα (ημερολογιακα) με καθε ανανεωση και διπλασιασμος της πρωτης καρτας καθε μηνα μεχρι 30/9

Καλησπερα!

1. Τηλεφωνητη εχει το Frog? και εαν ναι θελει ενεργοποιηθεί ? σε ποιο νουμερο? και ποιος ειναι ο αριθμος του τηλεφωνητη?

2. Γινεται να κανεις εγγραφη με Frog και να στελνεις δωρεαν SMS μεσω του mycosmos.gr οπως η cosmocarta ?

3. Ο Διπλασιασμος καλο ειναι να γινεται αρχες καθε μηνα απο οτι κατάλαβα? για να καλυπτεις ολο τον μηνα ή δεν παιζει ρολο κ παιζει απο την στιγμη που βαζεισ την νεα καρτα (διπλασιαμος) +30 ημερες απο την στιγμη που την βάζεις?

Ευχαριστω!! :)

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Καλησπερα!

3. Ο Διπλασιασμος καλο ειναι να γινεται αρχες καθε μηνα απο οτι κατάλαβα? για να καλυπτεις ολο τον μηνα ή δεν παιζει ρολο κ παιζει απο την στιγμη που βαζεισ την νεα καρτα (διπλασιαμος) +30 ημερες απο την στιγμη που την βάζεις?

Ο διπλασιασμος προστιθεται στο κανονικο υπολοιπο, ληγει οταν ληξει και το καρτοκινητο σου.

Καλησπερα!

1. Τηλεφωνητη εχει το Frog? και εαν ναι θελει ενεργοποιηθεί ? σε ποιο νουμερο? και ποιος ειναι ο αριθμος του τηλεφωνητη? υποθετω επειδη χρησιμοποιει το δικτυο της κοσμοτε θα εχει αλλα στο σιτε του φρογκ δεν υπαρχει κατι τετοιο.

2. Γινεται να κανεις εγγραφη με Frog και να στελνεις δωρεαν SMS μεσω του mycosmos.gr οπως η cosmocarta ? απο οτι μου ειπανε δεν γινεται αλλα μπορεις να στειλεις την λεξη Ε στο 54000 για να το ενεργοποιησεις και να δεις τι σου ερχεται σαν απαντηση . ( αμα το δοκιμασεις πες το και σε εμενα διοτι θελω να μαθω τι απαντηση σου ερχεται διοτι σκεφτομαι και εγω να παω στο φρογκ. ) .

3. Ο Διπλασιασμος καλο ειναι να γινεται αρχες καθε μηνα απο οτι κατάλαβα? για να καλυπτεις ολο τον μηνα ή δεν παιζει ρολο κ παιζει απο την στιγμη που βαζεισ την νεα καρτα (διπλασιαμος) +30 ημερες απο την στιγμη που την βάζεις? ο διπλασιασμος γινεται στην πρωτη καρτα καθε μηνα και ισχυει μεχρι 30/9. ριξε μια ματια εδω http://www.frogmobile.gr/el/default.aspx?cid=18042&id=m3 . και δεν ληγει το ποσο μπορεις οποιασδηποτε στιγμη να το χρησιμοποιησεις απο οτι εχω καταλαβει ειναι υπολοιπο κανονικο .

εγω σκεφτομαι να παω απο το what's up στο φρογκ για ιντερνετ να βαζω μια καρτα 5ευρω και να περναω 2 μηνες με ενεργοποιηση του πακετου ιντερνετ με 3ευρω και πιστευω οτι με συμφερει.

Αν κάποιος σε καλεί απο συμβόλαιο cosmote απεριόριστα σε frog από καταναλώνει λεπτά; Από τα 1500 ή από των άλλων δικτύων

Από τα 1500 καταναλώνει. Πήρα την εξυπηρέτηση πελατών.

1000& απ τα 1500 καταναλωνει μιας και ετσι το δουλευω χρονια τωρα(απο τοτε που βγηκε το απεριοριστα cote καλω frog ap ta 1500)!:)

σήμερα στον Γερμανό μου είπανε ότι ο χρόνος ομιλίας από τα απεριόριστα cosmote δεν συμπεριλαμβάνει τους αριθμούς προς frog.

καλησπερα ρωτησα στο 13897 για τον διπλασιασμο στο φρογκ και μου ειπανε οτι ισχυει για την πρωτη καρτα του μηνσ και οτι ο διπλασιασμος ισχυει για εναν μηνα ; αληθευει οτι ο διπασιασμος ισχυει για εναν μηνα; στο σιτε δεν αναφερει κατι αμα ειναι να μην προχωρησω με διπλη φορητοτητα στο φρογκ οποιος γνωριζει ασ μου πει . επισης ρωτησα για την μεταφορα υπολοιπου στο φρογκ και μου ειπανε οτι δεν γινεται μονο να ζητησεις απο συμδρομητη συμβολαιου να σου βαλει καρτα , αλλα το ελαχιστο ποσο ειναι 10ευρω.. καλα πανε καλα; . Edited by JOHNMEGARYTHMOS

καλησπερα ρωτησα στο 13840 για τον διπλασιασμο στο φρογκ και μου ειπανε οτι ισχυει για την πρωτη καρτα του μηνσ και οτι ο διπλασιασμος ισχυει για εναν μηνα ; αληθευει οτι ο διπασιασμος ισχυει για εναν μηνα; στο σιτε δεν αναφερει κατι αμα ειναι να μην προχωρησω με διπλη φορητοτητα στο φρογκ οποιος γνωριζει ασ μου πει . επισης ρωτησα για την μεταφορα υπολοιπου στο φρογκ και μου ειπανε οτι δεν γινεται μονο να ζητησεις απο συμδρομητη συμβολαιου να σου βαλει καρτα , αλλα το ελαχιστο ποσο ειναι 10ευρω.. καλα πανε καλα; .

Tι είναι το 13840;