Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η διάρκεια χρήσης της καρτοκινητής frog μετά από την ανανέωση χρόνου ομιλίας έγινε 12 μήνες από 6 μήνες που ήταν πριν.

http://www.frogmobile.gr/el/content.aspx?style=styles&ns=-10000&cid=17970

1500' + 1500sms

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ FROG

1500' + 1500sms ΠΡΟΣ FROG,

ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΝΕΩΣΗ

Τώρα το FROG σου προσφέρει ακόμα περισσότερα

Με κάθε ανανέωση χρόνου έχεις εντελώς δωρεάν, 1500' ομιλίας και 1500sms προς όλους τους FROG συνδρομητές για να μιλάς απεριόριστα με όλους τους δικόυς σου ανθρώπους.

Στειλε "2" στο 1312, δωρεάν.

Η προσφορά ισχύει έως 31/12/2010. Τα δωρεάν λεπτά & sms ισχύουν έως το τέλος του ημερολογιακού μήνα και μετά από κάθε ανανέωση χρόνου ομιλίας.

Ελάχιστη διάρκεια κλήσης 3 λεπτά & στην συνέχεια χρέωση ανά δευτερόλεπτο.

http://www.frogmobile.gr/el/content.aspx?style=styles&ns=-10004&cid=18043

Edited by alany

Υπάρχει τρόπος να μάθουμε (μεσω sms) αν ένας αριθμός είναι frog?
Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Υπάρχει τρόπος να μάθουμε (μεσω sms) αν ένας αριθμός είναι frog?

Για να μάθετε αν ο χρήστης που θέλετε να καλέσετε είναι χρήστης FROG, στείλτε δωρεάν το μήνυμα 'frog <αριθμός κινητού>' στο 1298 (π.χ. frog 6971234567).

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για να μάθετε αν ο χρήστης που θέλετε να καλέσετε είναι χρήστης FROG, στείλτε δωρεάν το μήνυμα 'frog <αριθμός κινητού>' στο 1298 (π.χ. frog 6971234567).

Ευχαριστώ πολύ .Βάζουμε κενό μεταξύ της λέξης και του αριθμού στο μήνυμα?

Ευχαριστώ πολύ .Βάζουμε κενό μεταξύ της λέξης και του αριθμού στο μήνυμα?

ναι, ένα κενό μεταξύ της λέξης frog και του αριθμού ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

μάλιστα. Σε ρηχά πράγματα η προσφορά ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΝΕΩΣΗ καθώς ο ανταγωνισμός (βλέπε Q) δίνει πολύ περισσότερα πράγματα με 1 ευρώ χρέωση το μήνα χωρίς να προυποθέτει ανανέωση. Και , πιστεύω, ότι οι συνδρομητές frog είναι πολυ λίγοι. Πάλι καλά που μέχρι το τέλος Μαιου έχει την χρέωση 0,10 /λεπτό.

μάλιστα. Σε ρηχά πράγματα η προσφορά ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΝΕΩΣΗ καθώς ο ανταγωνισμός (βλέπε Q) δίνει πολύ περισσότερα πράγματα με 1 ευρώ χρέωση το μήνα χωρίς να προυποθέτει ανανέωση. Και , πιστεύω, ότι οι συνδρομητές frog είναι πολυ λίγοι. Πάλι καλά που μέχρι το τέλος Μαιου έχει την χρέωση 0,10 /λεπτό.

Το ιντερνετ είναι σοβαρή έλλειψη. Δεδομένου ότι απευθύνονται σε νεανικά κοινά είναι αξιοπερίεργο που δεν το έχουν βάλει ακόμη

[sIGPIC][/sIGPIC]

1. ο τρόπος ενεργοποιήσης είναι αποτολή "2" στο 1312 (ίδιο με το μνμ ενεργοποιήσης του διπλασιασμού? κ αν εγώ έχω ήδη ενεργοπ τον 2πλασιασμό?)

2. το υπόλοιπο που απομένει απ τα 1500 πως το μαθαίνω ανά πάσα στιγμή.

γνώμη μου πάντως η Q είναι μπροστά για μένα που δεν προυποθέτει ανανέωση (ίσως βέβαια να βολεύει η ανανέωση κάποιον που έχει το βατραχι σαν βασικό νούμερο, εγώ το έχω σαν βοηθητικό)

παιδιά να ρωτήσω κατι

για φορητότητα

εχώ cosmote αυτή την στιγμή και θέλω να το κάνω Frog χώρεις να αλλάξω αριθμό . μπήκα στην σελίδα τους και πήρα τηλ. στο 13897 όπως λενε στην σελίδα τους αλλα μου λέει οτι ο αριθμός δεν ισχύει . καμία λύση ?

ορίστε και η σελίδα που το διάβασα

http://www.frogmobile.gr/el/content.aspx?style=styles&ns=-10000&cid=17973

Θα πρέπει να κάνεις διπλή φορητότητα για να πας στο Frog. Δηλαδή να πας σε άλλη εταιρεία και στη συνέχεια να καλέσεις το 13897 για να πας στο βάτραχο..

Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ.

http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif

Καλό Πάσχα!

Η ανανέωση στα καρτοκινητά της frog ισχύει για ενα χρονο !

Δυστυχος η cosmote δεν υποστηριζει (παρανομος) την φορητοτητα σε frog με την προφαση οτι ειναι η ιδια εταιρεια λες και αυτο σημαινει κατι.Αnyway ή καταγγελια στην αρχη τηλεπικοινωνιων αλλα "edo einai ellada"...Ή φορητοτητα σε αλλη εταιρεια και μετα απο εναν μηνα παραμονης ξανα φορητοτητα στην frog.Εγω ειχα whats up το παλεψα μεχρι τελους για φορητοτητα σε frog αλλα τιποτα...Το κανα Q και τελειωσε το θεμα

Δυστυχος η cosmote δεν υποστηριζει (παρανομος) την φορητοτητα σε frog με την προφαση οτι ειναι η ιδια εταιρεια λες και αυτο σημαινει κατι.Αnyway ή καταγγελια στην αρχη τηλεπικοινωνιων αλλα "edo einai ellada"...Ή φορητοτητα σε αλλη εταιρεια και μετα απο εναν μηνα παραμονης ξανα φορητοτητα στην frog.Εγω ειχα whats up το παλεψα μεχρι τελους για φορητοτητα σε frog αλλα τιποτα...Το κανα Q και τελειωσε το θεμα

Στον ίδιο δρόμο βρίσκομαι κι εγώ φίλε μου, με μόνη διαφορά ότι εγώ μετέφερα όλα τα οικογενειακά μας νούμερα (καμμιά 15αριά) όλα σε F2G και απ' ότι βλέπω όλοι θα την βγάλουμε στο τζάμπα για φέτος.

Του χρόνου βλέπουμε.

Για φορητότητα από cosmote σε frog δεν τίθεται θέμα, αφού είναι στον ίδιο πάροχο. Θα μπορούσε όμως να σου επιτρέπει να αλλάζεις πακέτο. Χαζομάρα της cosmote, έδιωξε έναν πελάτη. Πώς το πάλεψες; Έκανες καταγγελία;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ειχα παει πριν 1 μηνα σε καταστημα Γερμανος για φορητοτητα απο vodafone συμβολαιο σε Φρογκ...............

Ο υπαλληλος ομως αντι να με στειλει κατευθειαν σε ΦΡΟΓΚ με εστειλε σε Κοσμοτε νομιζοντας οτι μετα μπορω να παω εσωτερικα σε Φρογκ.

Του ειπα οτι απ οτι ξερω δεν γινεται κατι τετοιο μεχρι που καλεσε την Κοσμοτε ο ιδιος και του το επιβεβαιωσαν!!!

Καλεσα την Κοσμοτε και τους ειπα για το λαθος αλλα κανεις δεν με εξηπηρετησε!!!!!

ετσι λοιπον μια Μ****α του υπαλληλου την χρεωθηκα εγω!!!!

οποτε την ιδια κιολας μερα εκανα παλι φορητοτητα απο Κοσμοτε για να Q.............και δεν ξαναασχολουμε μαζι τους!!!!

Edited by zampas

Για φορητότητα από cosmote σε frog δεν τίθεται θέμα, αφού είναι στον ίδιο πάροχο. Θα μπορούσε όμως να σου επιτρέπει να αλλάζεις πακέτο. Χαζομάρα της cosmote, έδιωξε έναν πελάτη. Πώς το πάλεψες; Έκανες καταγγελία;

Στη διαφήμισή της, η cosmote ισχυρίζεται ότι αν έχεις what's up, μιλάς με τον περισσότερο κόσμο.

Για να δούμε, θα λέει τα ίδια και μετά το καλοκαίρι;

Έτσι είναι, το καλάμι πληρώνεται. Κάποτε ήταν η vodafone, τώρα σε αυτή τη θέση είναι η cosmote. Πάντως η αλήθεια είναι ότι έχει εδραιώσει μια θέση που δύσκολα θα χάσει. Μετά τις προσφορές f2g και Q θα περίμενε κανείς να υπάρχει ρεύμα προς αυτά τα πακέτα, αλλά οι καταναλωτές επιμένουν για κάποιο λόγο σε whatsup και frog
[sIGPIC][/sIGPIC]

Φέρε τους φίλους σου στο frog και κέρδισε έως 50€.

Μην κάθεσαι. Μόνο το frog θα σε ανταμείψει άμεσα με 5€ για κάθε φίλο σου που θα φέρεις. Ακόμα εδώ είσαι? Τρέχα γρήγορα με τους φίλους σου σε ένα κατάστημα του δικτύου πωλήσεων COSMOTE.

Διαδικασία εγγραφής Bring-a-friend:

Η διαδικασία εγγραφής είναι πολύ απλή. Μόλις ο φίλος σου ενεργοποιήσει το νέο frog καρτοκινητό του, στείλε SMS στο 1310 με κείμενο «FROG 69ΧXXXXXXX» (δηλαδή το νούμερο του φίλου σου) και αμέσως θα πάρεις την ανταμοιβή σου. Μπορείς να φέρεις μέχρι 10 φίλους σου.Το Bring-a-Friend ισχύει για πάντα, χωρίς προθεσμία!

Και μην ξεχνάς, πλέον για να ενεργοποιηθεί ένα νέο frog καρτοκινητό, πρέπει πρώτα ο νέος κάτοχος να δηλώσει τα στοιχεία του.

http://www.frogmobile.gr/el/content.aspx?style=styles&ns=-10004&cid=18041

Καινουριο δεν ειναι αυτο; :worry:

Έτσι είναι, το καλάμι πληρώνεται. Κάποτε ήταν η vodafone, τώρα σε αυτή τη θέση είναι η cosmote. Πάντως η αλήθεια είναι ότι έχει εδραιώσει μια θέση που δύσκολα θα χάσει. Μετά τις προσφορές f2g και Q θα περίμενε κανείς να υπάρχει ρεύμα προς αυτά τα πακέτα, αλλά οι καταναλωτές επιμένουν για κάποιο λόγο σε whatsup και frog

Περιμενε να ληξει η περιοδος ταυτοποιησης και θα δεις οτι η cοsmote εχει χασει πολυ.........

Μάλισταα. Λοιπόν μετά από μια σύντομη περιήγηση στο site της frog έχουν προσθέσει έναν πίνακα έτσι ώστε κάποιος να μπορεί να κάνει σύγκριση μεταξύ της frog και της q...

Η σύγκριση που γίνεται είναι αδόκιμη, αναληθής και εδώ έχω να προσθέσω ότι μόνο την q θα μπορούσε να ευνοήσει και όχι την frog. Το στοιχείο που έχουν βάλει και είναι ψευδές αφορά στην ομιλία της q προς όλους που λέει ότι ειναι 25 λεπτά το λεπτό (σας βεβαιώνω εγώ που έχω q ότι δεν ειναι 25 αλλά 21 λεπτά). Ακόμα λέει ότι προσφέρει με κάθε ανανέωση (όπερ σημαίνει 5 ή 10 ευρώ) και δίπλα λέει εντελώς δωρεάν (προς frog μόνο), εδώ το ένα αναιρεί το άλλο :lol: ενώ στην q με 1 ευρω ομιλία προς όλους, KAI ΠΡΟΣ wind. Με λίγα λόγια τα πλεονεκτήματα της frog γίνονται αμέσως μειονεκτήματα, δεδομένου και του δωρεάν internet που δεν προσφέρει. Τελικά νομίζω ότι στο θέμα του marketing η πολιτική της frog είναι να παραπληροφορήσει τον κόσμο μήπως προσελκύσει κάποιον καινούριο συνδρομητή. Το site:

http://www.frogmobile.gr/el/content.aspx?style=styles&ns=-10004&cid=18044

Μάλισταα. Λοιπόν μετά από μια σύντομη περιήγηση στο site της frog έχουν προσθέσει έναν πίνακα έτσι ώστε κάποιος να μπορεί να κάνει σύγκριση μεταξύ της frog και της q...

Η σύγκριση που γίνεται είναι αδόκιμη, αναληθής και εδώ έχω να προσθέσω ότι μόνο την q θα μπορούσε να ευνοήσει και όχι την frog. Το στοιχείο που έχουν βάλει και είναι ψευδές αφορά στην ομιλία της q προς όλους που λέει ότι ειναι 25 λεπτά το λεπτό (σας βεβαιώνω εγώ που έχω q ότι δεν ειναι 25 αλλά 21 λεπτά). Ακόμα λέει ότι προσφέρει με κάθε ανανέωση (όπερ σημαίνει 5 ή 10 ευρώ) και δίπλα λέει εντελώς δωρεάν (προς frog μόνο), εδώ το ένα αναιρεί το άλλο :lol: ενώ στην q με 1 ευρω ομιλία προς όλους, KAI ΠΡΟΣ wind. Με λίγα λόγια τα πλεονεκτήματα της frog γίνονται αμέσως μειονεκτήματα, δεδομένου και του δωρεάν internet που δεν προσφέρει. Τελικά νομίζω ότι στο θέμα του marketing η πολιτική της frog είναι να παραπληροφορήσει τον κόσμο μήπως προσελκύσει κάποιον καινούριο συνδρομητή. Το site:

http://www.frogmobile.gr/el/content.aspx?style=styles&ns=-10004&cid=18044

Έχεις δίκιο, αλλά μην ξεχνάμε πως η Frog προσφέρει και διπλασιασμό κάρτας.

Λεπτομέρεια; Δε νομίζω...

Έχεις δίκιο, αλλά μην ξεχνάμε πως η Frog προσφέρει και διπλασιασμό κάρτας.

Λεπτομέρεια; Δε νομίζω...

Στον διπλασιασμό έχεις δίκιο, αλλά αν δεν κάνω λάθος στο τέλος του Μαίου λήγει.. αν το κρατήσει μέχρι τέλος του χρόνου τότε ναι έχει κερδίσει ένα μεγάλο πλεονέκτημα, μιας και το σύστημα της q easy recharge που προσφέρει +50% χρόνο ομιλίας είναι εκτός λειτουργίας εδώ και καιρό...

Δεν είναι ψευδές διότι όπως λέει αναφέρετε σε " τι χρεώσεις έχω όταν αγοράζω ένα Πακέτο"

Ώς γνωστό στην Q πρέπει να στείλεις μήνυμα για να αποκτείσεις τις φτηνές χρεώσεις .

Το ψευδές που υπάρχει έιναι ότι τάχα ο διπλασιασμός ισχύει για όλο το 2010 . Ενώ είναι μόνο μέχρι τέλος Μαΐου

καλησπερα.μπορω να στειλω χρηματα απο καρτοκινητο frog σε αλλο frog και αν ναι πως μπορω να τοκανω.ευχαριστω

καλησπερα.μπορω να στειλω χρηματα απο καρτοκινητο frog σε αλλο frog και αν ναι πως μπορω να τοκανω.ευχαριστω

Δε γινεται στο Frog. :O