johnthegreek Δημ. December 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 δε νομίζω να βιαστούν να ανακοινώσουν κάτι νεο. τώρα για τις επόμενες 6 μέρες ο κόσμος στέλνει με το κιλό μνμ και κλήσεις. τυχαίο είναι που αυτή τη στιγμή έχουν διακοπεί οι καλύτερες προσφορές από όλες τις εταιρίες?? Αν δεν τα πάρουν τώρα τις γιορτές, πότε θα τα πάρουν; ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eliseos Δημ. December 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 χρονια σας πολλά με το καλο να μας μπει ο καινούριος χρόνος .. το λοιπόν θα θελα να δείτε άμα συνεχίζουν η παλιές χρέωσης σας του 0.10 ...στο cc τις frog μου είπανε πως επανήλθε το 0.21 για πέστε εσείς .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 Μα καλα 30/12 εληγε? Ειχα την εντυπωση οτι ηταν εως 31, τελος του μηνα λογικοτερο...Και εκανα μια κληση 31 του μηνα 10 λεπτα μιλαγα νομιζοντας οτι εχω την προσφορα.....αλλα τωρα καταλαβα γιατι μου χρεωσε 2,1 ευρω αντι για 1...:lol: Καλα τωρα μην περιμενετε καποια προσφορα...δεν βλεπετε που κανεις δεν ανακοινωνει τιποτα? Η απολυτη σιγή! Να βγαλουν κανα φραγκο βρωμιάρες μερες !!!:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Μια ερώτηση για όσους έχουν Frog. Παλιά όταν είχα καρτοκινητό Cosmote όταν τελείωνε η κάρτα, και έβαζα νέα, αργούσε για λίγο να ενημερωθεί το σύστημα και δεν μπορούσα να στείλω sms για καμια ώρα. Ισχύει και στο Frog αυτό; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Μια ερώτηση για όσους έχουν Frog. Παλιά όταν είχα καρτοκινητό Cosmote όταν τελείωνε η κάρτα, και έβαζα νέα, αργούσε για λίγο να ενημερωθεί το σύστημα και δεν μπορούσα να στείλω sms για καμια ώρα. Ισχύει και στο Frog αυτό; στο frog η καρτα ανανεωσης χρονου περνιεται αμεσα και μπορεις να την χρησιμοποιησεις αμεσως Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 στο frog η καρτα ανανεωσης χρονου περνιεται αμεσα και μπορεις να την χρησιμοποιησεις αμεσως Σιγουρα? Ιδιο συστημα δεν χρησιμοποιουν για τις ανανεωσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Powerfull Δημ. January 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2010 H wind πάντως στο F2G2 (το αντίστοιχο του frog) που έχω συνεχίζει να χρεώνει 10 λεπτά το λεπτό προς όλους χωρίς ελάχιστη χρέωση... Άντε και καλό 2010 παιδιά... :p Παράθεση Favorites : Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson P800, Eten G500+, Sony Ericsson K750i, Nokia N82, LeEco Le 2 Current : Xiaomi Redmi Note 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Μαλλον μειωσε τη χρεωση σε 0,19/λεπτο το frog http://www.frogmobile.gr/el/content.aspx?style=styles&ns=-10009&cid=17992 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 πολύ καιρό έχει να βγει αξιόλογη προσφορά πάντως.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Ε οχι και πολυ καιρο...μεχρι 30/12 ειχε 0,10ε/λεπτο προς ολους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Ε οχι και πολυ καιρο...μεχρι 30/12 ειχε 0,10ε/λεπτο προς ολους! ναι δε λέω, αλλά το μόνο που έχει καταφέρει ο βάτραχος για μένα τουλαχ, είναι να είναι η σιμ του συσταριού!! τη βγάζω μόνο σε περιόδους προσφορών... όχι πως με χαλάει βέβαια, αλλά δεν έχει καταφέρει (κ σε όσους ξέρω) να πάρει τη θέση τη σιμ καθημερινής χρήσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Μαλλον μειωσε τη χρεωση σε 0,19/λεπτο το frog http://www.frogmobile.gr/el/content.aspx?style=styles&ns=-10009&cid=17992 . Μπραβο, αθορυβος ο βατραχος. Μονο μην εχει γινει λαθος κατα την γραφη, το 0.0032 αντι 0.0035 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2010 Λάθος ήταν τελικά και το διόρθωσαν πάλι σε 0.0035 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. January 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2010 Έκανα χθες φορητότητα στο Frog. Μου ρθε μήνυμα να στείλω το 10 στο 1312 για χρέωση 0,10 ανά λεπτό! Και ό,τι ισχύει ως 31/12!:lol: Μάλλον είναι περσινό το sms, έστειλα για πλάκα, δεν ήρθε κάποια επιβεβαίωση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 στο frog η καρτα ανανεωσης χρονου περνιεται αμεσα και μπορεις να την χρησιμοποιησεις αμεσωςΔεν ισχύει. Χθες που έκανα ανανέωση, έπρεπε να περάσει μία ώρα για να μπορέσω να στείλω sms! Μου θύμισε παλιές εποχές cosmokartas.:mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Powerfull Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 Αφού το ίδιο δύκτιο με την cosmote χρησιμοποιεί, δεν μου φαίνεται περίεργο να έχει τα ίδια προβλήματα. Υ.Γ. Βλέπω και διαγράφηκε το προηγούμενό μου μύνημα; Γιατί; Δεν νομίζω πως ήταν ακατάλληλο, και πιθανόν να μην ξέρουν όλοι όσοι ήταν στο frog για το 0,10 πως η wind συνεχίζει ακόμα την ίδια προσφορά. Παράθεση Favorites : Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson P800, Eten G500+, Sony Ericsson K750i, Nokia N82, LeEco Le 2 Current : Xiaomi Redmi Note 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 Υ.Γ. Βλέπω και διαγράφηκε το προηγούμενό μου μύνημα; Γιατί; Δεν νομίζω πως ήταν ακατάλληλο, και πιθανόν να μην ξέρουν όλοι όσοι ήταν στο frog για το 0,10 πως η wind συνεχίζει ακόμα την ίδια προσφορά. Γιατί το θέμα δεν έχει σκοπό την προώθηση άλλων εταιρίων, αλλά για συζήτηση σε σχέση με το frog. Μήνυμα με μόνο περιεχόμενο "Έλα κι εσύ στο F2G" ως προώθηση μόνο μπορώ να το δω και επίσης ως μήνυμα που μπορεί να προκαλέσει flame. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 μετα τον ντορο που προκαλεσε η προσφορα της q με το δωρεαν ιντερνετ, λογικα δεν θα κανει και η frog καποια προσφορα σαν απαντηση? οχι απαραιτητα με ιντερνετ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
belsaki8 Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 Εμένα να δω πότε επιτέλους θα μου κάνουν την μεταφορά αριθμού απο wind σε frog!!! Ηταν να γινει η μεταφορα στης 5/02/2010 και ακόμα στο περίμενε είμαι. Πέρνω το 13897 και το μόνο που μου λεέι ειναι οτι η αιτηση προχωραει( μάλλον σαν χελώνα) και οταν τους ρωταω για πιο λογο εχει καθυστερήσει μου λένε οτι δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν. Άν δεν ξέρουν αυτοί ποιος ξέρει δηλαδή??:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 Εμένα να δω πότε επιτέλους θα μου κάνουν την μεταφορά αριθμού απο wind σε frog!!! Ηταν να γινει η μεταφορα στης 5/02/2010 και ακόμα στο περίμενε είμαι. Πέρνω το 13897 και το μόνο που μου λεέι ειναι οτι η αιτηση προχωραει( μάλλον σαν χελώνα) και οταν τους ρωταω για πιο λογο εχει καθυστερήσει μου λένε οτι δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν. Άν δεν ξέρουν αυτοί ποιος ξέρει δηλαδή??:wacko: παιρνει μεχρι 15 μερες για να ολοκληρωθει η φορητοτητα. εσυ εισαι ακομα στις 5, οποτε μην βιαζεσε. εχει ακομα περιθωριο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
belsaki8 Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 Νομίζω οτι ήμουν σαφής στο μήνυμα μου.Έιπα οτι στις 5/02 ήταν να γίνει η μεταφορά και όχι οτι εκεινη την ημέρα εκανα την άιτηση. Η αίτηση ειχε γινει πριν απο 3 και τωρα παμε για τεραρτι εβδομαδα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 Νομίζω οτι ήμουν σαφής στο μήνυμα μου.Έιπα οτι στις 5/02 ήταν να γίνει η μεταφορά και όχι οτι εκεινη την ημέρα εκανα την άιτηση. Η αίτηση ειχε γινει πριν απο 3 και τωρα παμε για τεραρτι εβδομαδα!! Σου εχει ερθει η καρτα σιμ της frog? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
belsaki8 Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Σου εχει ερθει η καρτα σιμ της frog? Όχι! Τίποτα απολύτως δεν έχει έρθει, άλλωστε αυτο περιμένω τοσο καιρό. Ντροπή στην εταιρία πάντως καμία ενημέρωση.Ισως να μην την νοιαζει κιόλας ! Σου λεει πρώτοι έιμαστε σιγα τώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
temisdas Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 γεια σας, θελω να ρωτησω αν ξερει κανεις πως γινεται να βγαλω το frog tune που εχω thx! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
belsaki8 Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 γεια σας, θελω να ρωτησω αν ξερει κανεις πως γινεται να βγαλω το frog tune που εχω thx! Πάρε το 14250 και κάπου εκέι στο τι κουμπι να πατησεις λέει για επαναφορα του ήχου κλήσης δικτύου πατησε ... αυτο τώρα δεν ξέρω στο frog να σου πω πιο κουμπι ειναι!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts